סכמ"ש!!

מכירה את GH

אבל לא צופה...

Shiri from the block

Active member
אוף זה כזה שטויות אלוהים
שמישהו יהרוג את בראדלי בל ויחזיר את אבא שלו עם הסיפורים הגאונים שלו!!

חח התכוונתי ליומי הערפד...

עניתי על השאלון הזה מאוחר בלילה
אז הראש לא כ"כ עבד...

סמי כרגע מאורסת לאי.ג'יי (הם התארסו ב17 לאפריל). היא כרגע עדיין זוממת... למשל, בפרק של אתמול, היא הלכה והקשיבה למה שסטפנו אמר לאחד השוטרים כיוון שהיא, אי.ג'יי ווויל (הבן שלה) ביקשו מסטפנו להיפטר מהראיות במשטרה מזה שוויל ירה באיג'יי בנעורתיו (בחתונה הראשונה של סמי ואיי.ג'יי)... וכמובן אח"כ הלכה וספרה את הכל לאי.ג'יי...
גם היא התגנבה השבוע לחדר של ניק וגנבה לו 30,000$ ואת הפלאש דרייב עם המידע על זה שוויל מודה שהוא ירה באי.ג'יי... מה שטוב בזה שהיא עם אי.ג'יי זה שהוא מכבד אותה כמו שהיא... ברגע שהיא סיפרה לו על זה שהיא שמעה את מה שסטפנו אמר, הוא ישר שאל אותה אם היא עשתה את זה בכוונה והיא אמרה שכן כי זה איך שהיא מקבלת את המידע שלה והוא אמר לה להמשיך... וזה מה שאני אוהבת בזוג הזה...

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח חמודה! נשמע כמו דמות שהייתי יכולה לאהוב...
אבל אופרת סבון אחת מספיקה לי בהחלט חח

חח

אני מעריצה גדולה של אליסון סוויני
אפילו הזמנתי מראש את הספר שלה שאמור לצאת ב14 לחודש...
ואני מסכימה שאופרת סבון אחת מספיקה... אני אוהבת את ימי חיינו ובכלל הכתיבה השתפרה לאללה בימים האחרונים...

Shiri from the block

Active member
נמאס מכל מה שהוא לא ברוק... חח וכן הם חפרו על ליאם סטפי והופ.. אבל נראה לבנתיים שהסיפור הזה נגמר כי סטפי בהריון מליאם והם נשואים... אלא אם כן יקרה משהו לתינוק... ואז ליאם ירוץ להופ..........

הלוואי ויהרגו את כולם ויעשו תוכנית רק של ברוק! חחח שתדבר על עצמה.. תעשה מונולג XD
וכמובן שתיהיה חצי עירומה על הדרך....

Shiri from the block

Active member
ברוק מתאהבת בכל בחור חח די זה ממש מעצבן איך שכותבים את הדמות שלה כבר... כל פעם ממחזרים איתה עלילות אוף..

Macphista

New member
חכי, תני לזה עוד 20 שנה

הופ-ליאם-סטפי הם הברוק-רידג'-טיילור של העת המודרנית.
זה יקח עוד כמה ילדים, נישואים, גירושים, מוות מבויים, מוות אמיתי, חזרה מהמוות, בני זוג אחרים, חזרה לבני זוג מקוריים (אם יש דבר כזה), בגידות, עוד נישואים, גירושים ומי יודע, 2013, אולי מישהו מהם גם יכניס מנעד מגדרים רחב יותר.

לצערינו אכן הז'אנר בסכנה

לאחר שבוטלו שתי אופרות סבון של רשת ABC... (שהחזירו רק אחרי שנה+ צפייה אונליין ברשת אחרת...) אבל הכל "על הגדר" כרגע.

Macphista

New member
אופרות סבון קיימות עוד מימי הרדיו

ואולי אם בצורה אחרת באמצעי תקשורת קודמים יותר.
כמו שאופרות הסבון המציאו את עצמן מחדש כשעברו מהרדיו לטלוויזיה אני מאמינה שהן ימשיכו להתקיים גם בדורות הבאים עם השינויים המתאימים לטכנולוגיה ולחברה.

Macphista

New member
נראה

לא הייתי מספידה את הז'אנר כל כך מהר.
יכול להיות ששיקולים נוספים גורמים לידירה ברייטינג- אופרות סבון יועדו לצפייה בשעות היום על ידי עקרות בית, אולי שינויים בגודל האוכלוסייה הזו משפיעה על הרייטינג, אולי ביסוס הז'אנר בצפייה עצמאית בשעות הפנאי יעזור. ואולי הז'אנר באמת ישתנה.
תחשבי על דאלאס ששינתה את גוונה לחלוטין בעונות החדשות וחודשה לעונה שלישית.
לא יודעת, נראה, אולי כניסה מאסיבית של תוכניות ריאליטי משנה את לוח השידורים ומעבירה את צופי ה"טראש" לתוכניות מסוג אחר.
יהיה מעניין לראות מה קורה עם זה בשנים הקרובות.

לצערינו לא מעט כן מספידים את הז'אנר

אך חובבי אופרות הסבון לא מוותרים ללא מלחמה ואכן יש עלייה ברייטינג ולו רק כדי שלא יבטלו עוד אופרות סבון ממה שכבר כן בוטלו לפני כשנתיים.

דאלאס משודרת בערב... לעומת הרגילות שמשודרות במהלך היום כשאנשים עוד בעבודה.

דווקא בגלל זה...

אנשים עכשיו לא יכולים למצוא את הזמן די לשבת כמה שעות בצהריים ולצפות... אז יש את הDVD המקליט ושיטות אחרות לצפייה (שלו לדבר על השיטות לצפות אונליין דרך ABC וחברים)

מה שהביא לצניחה של אחוזי רייטינג אבל מה שלא הבינו בABC זה הטעות שהם עשו בלהתעסק עם חובבי אופרות הסבון... וזה חזר להם בומרנג עם התוכניות המחליפות שאחת מהן בוטלה אחרי כמה חודשים....

לצערי קשה להתאים את הז'אנר הזה למצב כיום אבל הם נלחמים על מנת לשמר את מה שכן ניתן.

למעלה