סקר היכרות חמוד

מעיןבר

New member
סקר היכרות חמוד ../images/Emo13.gif

לקחתי וקיצרתי מאווווד (במקור היו בו איזה 215 שאלות
). אבל נראה לי נחמד אם נענה בקצרה, במיוחד לאור משחק גמד ענק שמתקיים פה. כולן מוזמנות לענות (ולא רק הענקיות)
מזל: חיות מחמד: תחביבים: ריח אהוב: איזה שפות את מדברת? אוהבת ספורט? איזה? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: טעם: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: צבע: תוכנית אהובה בטלוויזיה: חיה אהובה: מילה אהובה: דיסק אהוב: ספר:

מעיןבר

New member
ואני אענה ראשונה ../images/Emo9.gif

מזל: דלי חיות מחמד: 2 כלבות מתוקות
תחביבים: אינטרנט
בזמן האחרון, קצת צובעת ומתקשקשת... ריח אהוב: וניל איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית אוהבת ספורט? איזה? שונאת ספורט... אוהבת לצפות בהתעמלות קרקע.... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מדענית ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: לונדון טעם: מתוק! טעם גלידה אהוב:מוקה פרי אהוב: ענבים ממתק: מרשמלו צבע: כחול, תכלת, טורקיז על כל גווניו תוכנית אהובה בטלוויזיה: באפי ציידת הערפדים, אנג'ל, ג'אג, מכושפות, ורוניקה מארס, ג'ק ובובי חיה אהובה: כלב מילה אהובה: עצמאות, חופש, חופשה דיסק אהוב: lord of the dance ספר: שר הטבעות

הדר לצ

New member
מנסה לענות ../images/Emo39.gif

מעולם לא עניתי לסקר, אבל לטובת המשחק אני אנסה... מזל: דגים חיות מחמד: אין תחביבים: כתיבת מכתבים (כן כן, יש עוד אנשים שעושים את זה), לקרוא, טלויזיה ואינטרנט כמובן ריח אהוב: לבנדר, פצ'ולי איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית אוהבת ספורט? איזה? לא אוהבת. פדלאה... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עדיין לא החלטתי ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: פריז (מחדל! לא הייתי שם כבר יותר מארבע שנים) טעם: מתוק טעם גלידה אהוב: גלידה עם עוגיות פרי אהוב: תפוח, בננה, נקטרינה ממתק: TWIX צבע: ורוד פוקסיה ברגע זה (אין לי משהו קבוע) תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו
חיה אהובה: אין לי מילה אהובה: אהבה, פופיק, דוכיפת דיסק אהוב: של סטינג (לא זוכרת את השם) ספר: ילד הכרובית - יהונתן גפן

הדר לצ

New member
לא, אני לא מבאר שבע. גם לא קרוב...

לא הייתי אומרת שזה הספר האהוב עלי, זה פשוט הספר שעלה לי בראש באותו רגע (כמו גם שאר התשובות שלי). שום דבר לא חקוק בסלע...

יעל י

New member
תשובות שלי...

מזל: בתולה חיות מחמד: לא! לא! לא! תחביבים: בישול ואפיה,מחשב ריח אהוב:רית האפיה,רית השוקולד,בשמים "מתוקים" איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית אוהבת ספורט? איזה? ממש לא! מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הלוואי והייתה לי התשובה... ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: כל מקום העיקר חופשה טעם: מתוק טעם גלידה אהוב: כל המתוקים בעיקר פרי אהוב: אבטיח ממתק: גלידה ושוקולד צבע: כמעט כל הצבעים תוכנית אהובה בטלוויזיה: אנטי TV דיסק אהוב: אוהבת שירה ישראלית בעיקר ספר: אין זמן לקרוא

דפנה מי

New member
התשובות שלי

מזל: אריה חיות מחמד: כלבה תחביבים: עיצוב בחרוזים (תכשיטים, מוביילים), ציור על עוגות ריח אהוב: וניל איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית אוהבת ספורט? לראות טניס, שחייה והתעמלות קרקע של האולימפיאדה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני המקום האהוב לחופשה: בבית טעם: מתוק טעם גלידה אהוב: פקאן, פיסטוק, ריבת חלב, פרי אהוב: אבטיח. ממתק: סוכריה על מקל, מרציפן, סוכריות גומי,מרשמלו וכמובן שוקולד. צבע: סגול, אדום תוכנית אהובה בטלוויזיה: כולם אוהבים את ריימונד, CSI, 24 חיה אהובה: פינגוין מילה אהובה: עדי דיסק אהוב: משינה 3 ספר: הגשרים של מחוז מדיסון

משוש30

New member
והתשובות שלי:

מזל: מאזניים חיות מחמד: שני חתולים אהובים נורא. ג'ינג'י גיזמו ואפורה נימה. שניהם פחי זבל כמובן תחביבים: נגינה על פסנתר, מוסיקה ברזילאית, ריקודי סלסה, טיולים, סקי, שירה ונגינה על גיטרה (ברמה בינונית למדי...), צלילה ריח אהוב: הממ העץ הסגול אין לי מושג איך קוראים לו בעברית (לא כליל החורש, ברוסית קוראים לו siern) איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית, רוסית, צרפתית, איטלקית, ספרדית ופורטוגזית. פעם ידעתי קצת יפנית אבל זה הלך ונמוג עם השנים... אוהבת ספורט? איזה? כבר עניתי...אבל סקי, צלילה ופעם גם טיפסתי וגלשתי (סנפלינג) הרבה אבל לא עוסקת בזה מאז ההריון. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מרצה באוניברסיטה ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: כל פעם משהו חדש אבל יוצא לחזור ממש הרבה לאיטליה וצרפת. טעם: הכל חוץ ממר טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: אפרסמון ממתק: עוגת שוקולד חמה עם גלידה נחשב? צבע: סגול תוכנית אהובה בטלוויזיה: משחק מכור וארץ נהדרת חיה אהובה: חתול מילה אהובה: אין דיסק אהוב: כל דיסק של בוסה נובה הולך ספר: הקומדיה האנושית של סארוין, אדמת אנוש והנסיך הקטן של אקזיופרי

פלגיה

New member
ש-ב-ע שפות?

אני מלאת הערצה. עברית אנגלית רוסית - מובן צרפתית - נסלח אבל: איטלקית ספרדית ופורטוגזית - איך את עושה את זה? (ואל תגידי שהן שפות דומות וקלות. זה לא תירוץ)

משוש30

New member
רגע רגע לא להתלהב

עברית רוסית ואנגלית אמנם ברמת שפת אם (+-) צרפתית ברמת הדרכה, אבל איטלקית רק סביר, ופורטוגזית וספרדית אני יכולה להסתדר ברחוב ולקרא מה שצריך (עם שימוש די תכוף במילון). אז זה לא כזה שוס... את השנייה שאומרת לי "7 שפות ומרצה באוניברסיטה? זה הכל?" וקצת עצוב לי עד כמה ירד מעמדו של המרצה. אחד הדברים שהכי הכי חשובים למחקר זה השפות. מה עוד יש לעשות עם השפות?...

פלגיה

New member
ההתנצלות לא מתקבלת

7 שפות זה המון, לא משנה באיזו רמה יודעים אותם. בהחלט שוס.

אלינה12

New member
ותשובות שלי

מזל:שור חיות מחמד: עכשיו אין. היו לנו ציפורים, אז בוקר אחד התעוררנו, יצאנו למרפסת וחשכו עיניים: מישהו הרג אותם ואכל אותם.
(אנחנו גרים בקומה 6) היה נורא עצוב תחביבים: טלויזיה, מחשב (פורומים בעיקר), קולנוע ריח אהוב:סטייק על האש
איזה שפות את מדברת? עיברית, רוסית, אנגלית ואוקראינית אוהבת ספורט? כן איזה? כדורגל, התעמלות אומנותית, החלקה על הקרח מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כשאני אבין איך אני יכולה לשלב עוד ילד וניהול, אז אני אהיה אמא ל- 3 גם מנהלת ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: אילת טעם: מלוח טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות או וניל עם פיצפוצי שוקולד פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד צבע: כחול תוכנית אהובה בטלוויזיה: קצרים חיה אהובה: חתול מילה אהובה: אהבה דיסק אהוב: אוי, קשה להחליט, אני אוהבת שירי פופ וגם שירים מזרחים ספר: גם קשה להחליט, ספרים היסוריים שבהם מספרים על עבר רחוק (מאה 18-19)

משוש30

New member
יו איזה סיפור מזעזע! מה זאת אומרת

אכלו אותם? איך אתם יודעים את זה? ואיך מישהו הגיע לקומה השישית? בקיצור פרטים. וגם...איך איך רוסיה כמוך אוהבת מזרחי??? ואולי את יודעת איך אומרים בעברית siren (העץ הסגול?)

אלינה12

New member
כן, היינו ממש המומים

אנחנו חושבים שאולי זה ציפור גדולה, כי מי זה עוד יכול להיות? בשביל חתול זה גבוה מידי. הנוצות היו פזורות על הרצפה וזה באצם כל מה שנשאר מהם.
. אני מאוד אוהבת מזרחי. לא יודעת למה, אבל זה מאוד מדבר אלי. אוי, זה פרחים האהובים עליי!!! ליד הבית שלנו היו מלא פרחים האלו וקתפנו אותם כל אביב. ואיזה ריח! חיפסתי במילון וכתוב שזה"לילך". יש לכזה פרח?

משוש30

New member
יש אבל לא ידעתי שזה זה...

את לא תאמיני מה חשבתי כשקראתי את ההודעה הראשונה שלך...חשבתי שתאילנדים טיפסו למעלה ואכלו את הציפורים. (מוח מעוות לגמרי!)

אלינה12

New member
אמללה, אני מאוד מקווה שלא ../images/Emo4.gif

חשבתי תאילנדים אוכלים כלבים. לא?

עמית@

New member
אני

מזל: עקרב חיות מחמד: כרגע אין, במקור כלב וחתולים תחביבים: לקרוא, לאכול, לבשל, לדמיין ריח אהוב: דשא, דלק, תינוקות איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית וגרמנית אוהבת ספורט? כן, במשורה איזה? קראטה, רכיבה, התעמלות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני? גדולה? ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: פריז, קפריסין טעם: חמוץ ומלוח טעם גלידה אהוב: מנגו, לימון פרי אהוב: תפוח ממתק: סוכריות גומי צבע: כחול אדום שחור אפור תוכנית אהובה בטלוויזיה: מה זה טלויזיה? חיה אהובה: סוס, כלב, וומבט מילה אהובה: בעליל, כדבעי דיסק אהוב: הביטלס בלדס, יש עוד המון.. ספר: יש המון, אין טעם להתחיל.. אוהבת מאוד ספרות ילדים מובחרת.

למעלה