סקר היכרות חמוד

הנה אני ../images/Emo9.gif

מזל: בתולה חיות מחמד: כלבה וחתולה תחביבים: לקרוא, סרטים, לטייל, לאפות ולאחרונה גם קרמיקה (מפליא כמה שזה כיף) וגם לגנן כשיש לי איפה. ריח אהוב: דשא כסוח, פריחת הדרים, מאפי שמרים. איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית, ערבית אוהבת ספורט?
איזה? מה שבטוח זה שספינינג ממכר מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת. וחושבת. בבית עם גינה. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: כל פעם במקום אחר. גם תלוי בחברה. בינתיים מנצחים צפון יוון (הטיול) ובלגרד (החברה). וברצלונה. טעם: מלוח (וגם חמוץ וגם מתוק עם הרבה פרג) טעם גלידה אהוב: פרג פרי אהוב: מנגו ממתק: סניקרס ומסטיק אבטיח צבע: ירוק תוכנית אהובה בטלוויזיה: משפחת קומאר, סימפסונס, רגליים קרות, החיים מתחילים חיה אהובה: כלב, פרת משה רבנו (עכשיו העונה!) מילה אהובה: שלולית דיסק אהוב: את כל הרשימה אתם רוצים
. האמת שהכי מושלם מבחינתי זה דיסק ההופעה של ג'ון קייל (אל תסתכלו עלי ככה, גם מאד אוהבת שלום חנוך ומאיר אריאל ודני רובס ודגנחש ומוזיקה צוענית) ספר: הגזמתם. באמת שקצרה היריעה. מה שכן - אוהבת הכל - גם קלאסיקונים, גם רומנים רומנטיים וגם מד"ב (גם קשה וגם של בחורות).

חושחושה

New member
הסקר הוא לא רק למשתתפות במשחק

נכון? מזל- טלה חיות מחמד-לברדוריות בכל גיל תחביבים- לרקוד, לשמוע מוזיקה, בעיקר ג'אז ושירים ישראלים ישנים, לצייר, לאייר, לקשט כמעט כל דבר שנופל לי לידיים, לחלום בהקיץ ריח אהוב- אדמה רטובה, כפות הרגליים של ילדי (גובל כמעט בסטייה
) ריח מצעים נקיים. שפות- עברית אנגלית ספורט- ריקוד נחשב? כשאהיה גדולה, ארצה לא לעבוד, ושיהיה לי סטודיו משלי, ואהיה אומנית מפורסמת. חופשה- ספרד, ובכל מקום שיש בו מים, רצוי מתוקים. טעם-מתוק, וכל דבר שיש בו בוטנים לא אוהבת גלידה פרי-אגס בשל ועסיסי ממתק-וופלים צבע-סגול, ירוק על כל גווניו סדרות מתח בריטיות ו.....סרטים מצוירים של פעם חיה אהובה-
חושחוש חתולתי השחורה והיפה שאיננה! מילה אהובה-ונניח שכן היית יודע/ת? דיסק אהוב- יש המון, אבל אני חושבת שלאורך השנים:" החיים המסתוריים של הצמחים" של הגדול מכולם, סטיבי וונדר, כמובן! ספר- "גיא אוני" שולמית לפיד

חושחושה

New member
../images/Emo6.gifרוקדת עם עצמי בד"כ, למדתי

לרקוד ריקודי בטן, מתה על זה, רוקדת כל אחה"צ עם ילדי בבית. את מוזמנת להצטרף, זו ממש תראפיה של שלושתנו כשהאיש מגיע מאוחר, ואנחנו עומדים להשתגע! אני אוהבת לרקוד הכל, חוץ מריקודי עם! הכל בגדר תחביב כמובן, שום דבר קבוע או מקצועי!

Arfilit

New member
אמנם לא משתתפת הפעם במשחק

אבל דווקא אשמח לענות לסקר: מזל: גדי חיות מחמד: כלב גדול גדול (אבל כנראה שזה לא יקרה בגלגול הזה...) תחביבים: קריאה, כתיבה, קצת צלילה, טיולים (בעולם) ריח אהוב: הגבר אחרי מקלחת... איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית, וסביר צרפתית אוהבת ספורט? איזה? אוהבת בעיקר לצפות... בעיקר בטור ד-פראנס. לאחרונה התחלתי לשחק כדורסל - וזה אושר גדול. לפני ההריון רכבתי על אניים - היום זה פחות מסתייע. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? סופרת ילדים ולא ילדים. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: אוגנדה וצרפת. טעם: וואו - קשה. סטייק טוב. שוקולד. טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות. פרי אהוב: דובדבנים אני מניחה. ממתק: שוקולד (חלב ולא מריר). צבע: נו באמת. איך אפשר. אוהבת צבעים בכלל. אולי כתום? תוכנית אהובה בטלוויזיה: הבית הלבן. חיה אהובה: לויודעת. סוס? כלב? מילה אהובה: כל מיני מילים שהאפונה משבשת (שושך לחושך, בבוט לבקבוק, ממש לשמש וכו'). דיסק אהוב: סימנים של חולשה - ברי סחרוף, וגם רוצה ויהיה של ארקדי דוכין. ספר: ספר הדקדוק הפנימי של גרוסמן; דודה חוליה והכתבן של... של... נדמה לי של יוסה - אבל אני לא בטוחה ב- 100%.

Arfilit

New member
ותוספות קלילות -

בתחביבים - בישול - למרות ששוב - מאז הלידה לא יצא לי כמעט לבשל בגדול. בדיסקים - היית מוסיפה את הפסקול של עד סוף העולם - המשובח.

קרניר

New member
התשובות שלי:

מזל: עקרב חיות מחמד: דגים ועד ההריון כלב (ובקרוב שוב...) תחביבים: לטייל, לקרוא, לצייר ריח אהוב: לחם טרי, שוקולד, גשם, ים, לבנדר. איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית וקצת מבינה ספרדית. אוהבת ספורט? איזה? בעבר שחקתי כדורסל, כדורעף, אוהבת לשחות ואירובי (רק שלאחרונה הפכתי לפדלאה...) מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אמא ולהיות מאושרת. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: העיקר לנפוש טעם: מתוק טעם גלידה אהוב: פיצפוצים ושוקולד לבן פרי אהוב: מנגו ממתק: שוקולד לבן צבע: כחול תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו (פשוט נדבקתי לזה) חיה אהובה: כלב מילה אהובה: סבים, מילים סביב הריון ולידה מרגשות אותי מאוד מהר דיסק אהוב: בעיקר מוזיקה ישראלית ספר: יש המון...

אפרת12

New member
מתוך ערפילי עייפותי...

מזל: גדי חיות מחמד: מה שיש לנו זה תוכי ו-4 דגי זהב בבריכה. הייתי שמחה ל
אם לא הייתי צריכה להוציא אותו לטיולים... תחביבים: קריאה וענין מסוים במיסטיקה ריח אהוב: ריחות של פירות וגם וניל, קינמון, קוקוס שפות: עברית ואנגלית (וגם את זה צריך לרענן) אוהבת ספורט: כעיקרון לא, אבל אם יוגה זה ספורט אז כן, וגם יום אחד כשאהיה תקינה יותר אשמח לחזור לשחק סקווש (מה שכנראה לא יקרה) וכשאתפוס אומץ (הלואי וזה יקרה) אני רוצה לנסות צניחה חופשית כשאהיה גדולה אני רוצה לגדל הרבה פרחים, בעיקר סייפנים וליליות המקום האהוב לחופשה: ברצלונה טעם: זה תלוי, אבל טעמי פירות, משהו שמשלב חמצמץ ומתוק טעם גלידה אהוב: נענע ופסיפלורה פרי אהוב: נו, באמת
פסיפלורה, נקטרינה ואפרסק (איך אפשר להסתפק באחד?) ממתק: שום דבר לא ממש מפיל אותי. ובעצם - כדורי קוקוס רפאלו צבע: כרגע בא לי על כחול. תוכנית אהובה בטלויזיה: הכי-הכי מעורב ירושלמי חיה אהובה: אין מילה אהובה: אני אחשוב על זה... דיסק אהוב: אהההההההה...... יש כל מיני, אבל כרגע מה שהכי חסר לי זה הדיסק של סזריה אבורה שאני לא מוצאת כבר הרבה זמן ומתגעגעת אליו מאוד ספר: אפשר כמה? אלה תולדות של אלזה מורנטה ו"האריה, המכשפה וארון הבגדים" שפרח לי מי כתב אותו

קובולט

New member
הנה קצת עלי

מזל : תאומים חיות מחמד: מתה על כלבים חתולים לא אהבתי עד שהגעתי לביתו של הבעלול ההתנסיות הראשונות שלי בהנקות ליליות היו לשני גורי חתולים שזרקו במרפאה ומאז אני חולה גם על חתולים. תחביבים: לטייל, לקרוא... ילדים. ריח אהוב: ריח של ים, לבנדר. שפות: עיברית אנגלית קצת רומנית וקצת יידיש. אוהבת מאוד ספורט, פעם הייתי שחקנית כדוריד, נבחרת ישראל ובלאגן כרגע בעיקר יוגה- דרך אגב עובד מצוין על השרירים וכמעט ללא מאמץ. שאני אהיה גדולה: אני בטח אלך סוף סוף לקחת את התואר שלי- אחרי זה נמסגר אותו לחדר שינה של אמא שלי
. המקום האהוב לחופשה: יוון- שחזרתי משם גיליתי על ההריון שבסופו הגיע בר לחיי, ללא ספק השקט שם גרם למשהו בגוף שלי להתעורר. טעם גלידה אהוב: וניל- על כל סוגיו. פרי אהוב: אבטיח. ממתק: שוקולד ועוד הרבה שוקולד- הדבר היחידי שעשה לי צרבה בהריון. צבע: ירוק. תוכנית טלויזיה אהובה: כל מה שמשודר אחרי שבר נרדם, ובלילה שהוא מתעורר. מילה אהובה: אהבה- כי בלעדיה מאוד משעמם בעולם. דיסק אהוב: כלים שלובים שירי אהוד מנור עוד הרבה לפני שהדיסק הפך ללהיט היה קבוע אצלי ברכב. ספר: כתלמידת מגמה לספרות בעברי- אוהבת מאוד ספרות ישראלית, והכל!

הנה אני ../images/Emo13.gif

בדיוק חשבתי שצריך משהו כזה... נראה לי מגניב להכיר אתכן
מזל: בתולה חיות מחמד: 2 חתולים והנחש שבלי הביא איתו מהבית תחביבים: (נושא כאוב) קריאה, סרטים, תפירה, שחייה, סנואובורד ריח אהוב: וניל איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית ורוסית ברמת שפת אם, הולדנדית, צרפתית וגרמנית ברמה בינונית וטיפלה יפנית אוהבת ספורט? רק לעסוק, לא לצפות איזה? שחייה וסנואובורד מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בריאה ומאושרת ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: אוסטריה בחורף טעם: מתוק חמוץ טעם גלידה אהוב: סורבה פסיפלורה פרי אהוב: פסיפלורה ופטל ממתק: אייסקפה צבע: טורקיז תוכנית אהובה בטלוויזיה: "מה לא ללבוש" ב BBC חיה אהובה: חתול מילה אהובה: (נועם התעורר, הנקתי וחזרתי ולא מצאתי מילה אהובה) דיסק אהוב: בטהובן לקטנטנים ספר: Confessions of a Shopahoilc

sugerbabe1

New member
הנה שלי..

מזל: בתולה חיות מחמד: תמיד, תמיד....כרגע גור מתוק של פקינז. תחביבים: לאסוף ולאגור...(שריטה משפחתית) ריח אהוב: ים...תינוק...גשם ראשון. איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית...מבינה קצת צ'כית. אוהבת ספורט? איזה?כמובן כ-ד-ו-ר-ג-ל...אדום עולה עולה עולה...עוקבת באדיקות. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בעלת בית שאנטי. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה:ברזיל, סיני. טעם: ביצה קשה, גבינה לבנה, וזיתים...(והגפילטע של סבתא. טעם גלידה אהוב:סורבה לימון ונענע+ ירות יער. פרי אהוב:דובדבנים ממתק: לא בוחלת בעטיפות הכל מתקבל בברכה...(טעמי וטוויסט) צבע: אדום תוכנית אהובה בטלוויזיה: שבתות וחגים, 24. חיה אהובה: חוץ מחרקים הכל.. מילה אהובה: ז'ה טם...לא יודעת איך כותבים בצרפתית דיסק אהוב: אין אחד: שעת הצוענים(נוסטלי)..דיפש מוד..היפ-הופ..וטאנס עצבני ספר:אחד ויחיד: חולית.(על כל חלקיו)

מעין26

New member
גם אני עונה-פעם ראשונה בסקר

מזל:אריה חיות מחמד: כלבת ויימרנר מדהימה תחביבים:לרכב על סוסים, לבשל, לטייל ריח אהוב:של דשא קצוץ מזכיר לי משום מה את הילדות שפות: עברית אנגלית ספורט: מאוד בעיקר לרכב וצועדת מדי פעם מה תרצה להיות כשאהיה גדול: לחזור לעבוד בתחום של הסוסים ולשלב אותו עם רכיבה טיולית(מסוג הויתורים שעשיתי שנהפכתי לאמא) מקום אהוב לחופשה: אוסטריה ושוויץ טעם:מתוק טעם גלידה אהוב: וניל עם נוגט פרי אהוב:פסיפלורה ממתק:נשיקולדה(כבר למצוא את זה היום) צבע:ירוק וכחול תוכנית אהובה:בנות מקלאוד חיה אהובה: כל החיות אבל הכי הכי סוסים מילה אהובה:צליל דיסק אהוב:יאני שירי אהבה( מנגינות מדהימות-גורם לי לקרטיזס) ספר:מר ורטיגו של פול אוסטר

boringvered

New member
תשובה...

מזל: שור חיות מחמד: אין ... (אוהבת, אין זמן...) תחביבים: פוטושופ, בניית אתרים, קריאה, אוכל (אכילה בעיקר...
) ריח אהוב: של פסיפלורה, של גשם איזה שפות דוברת: עברית ואנגלית (שפת אם) אוהבת ספורט:... לא... עצלה לצערי. מה לעשות כשאהיה גדולה: ללמוד לצייר טוב מקום לחופשה: חו"ל... משהו אירופאי, אוהבת אנגליה. טעם:דובדבנים, פירות חמצמצים... וגם ליצ'י, פסיפלורה, פאפאיה... פרי אהוב: ראו למעלה ממתק: משהו אוסטרלי - ויולט קרמבל באר צבע: היום תורקיז תוכנית אהובה בטלויזיה: משתנה המון - כיום רואה באדיקות את "אבודים", "מכושפות", "זירת הפשע", "מתים במשרה חלקית", "ג'ק ובובי". חיה אהובה: כלבים מילה אהובה: ... לא יודעת אין לי מילה מיוחדת דיסק אהוב: דיסקים של CROWDED HOUSE ספר: אין משהו מיוחד... אולי "דזירה". תודה - אוהבת סקרונים ושאלונים. ורד

sipi1

New member
וגם אני מצטרפת לסקר ../images/Emo13.gif

מזל: עקרב. חיות מחמד: חתול, כלב. תחביבים: קריאה, יצירה. ריח אהוב: לימוני. איזה שפות את מדברת? עברית (מבינה אבל לא מדברת - אנגלית). אוהבת ספורט? לא ממש, אבל הליכה היא הפעילות המועדפת. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה, או ממציאה
~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: שפת הים. טעם: מתוק, כמובן. כמו שרואים עלי, אני מכורה... טעם גלידה אהוב: וניל. פרי אהוב: תות שדה. ממתק: שוקולד מכל סוג וטעם
צבע: צהוב. תוכנית אהובה בטלוויזיה: תוכנית מלפני שנים - ד"ר קווין, רופאה במערב. כיום אין לי זמן לטלביזיה. חיה אהובה: דולפין. מילה אהובה: חופש, שלווה, אושר... מילים שמחות כאלה. דיסק אהוב: אוספים של שירים עבריים ישנים. ספר: מרד הנפילים. איזה סקר נחמד !

למעלה