../images/Emo140.gifעכשיו תורי
גם בשביל הגמד המקסים שלי שכל בוקר דואג לשמח אותי, והיום שלח לי מתכון שנראה נפלא לעוגת שוקולד - אז תודה לך גמד - כרגע אין לי שמץ של מושג מי אתה.
מזל - קשת
- תוכים בחצר, חתול שאני אמורה להרדים כי יש לו בעיות חניכים מטורפות והוא נורא נורא רזה - וקשה לי לקבל החלטה
. לפי האיש - אוטוטו יהיו גם תרנגולות בחצר.
תחביבים - בישול, ספרים, אינטרנט, וצפיה בספורט.
ריח - בצל מטוגן - וריח של פויקה אחרי כמה שעות במדורה.
שפות - עיברית, אנגלית.
- חולה על ספורט אבל... לא לעשות אלא לראות. רואה משחקי ספורט כמעט כל יום. אוהבת את הליגה האנגלית וגם אתה ליגה כאן בארץ, כדורסל אוהבת את הNBA (עד שטלטל נולדה הייתי כמה לראות משחקים עם שני ילדים זה קצת מוגזם...) ואוהבת מאוד את הכדורסל נכים שבעיני הוא מקסים. רואה גם רוגבי ליג, בקיצור יכולה לראות כל היום ערוץ ספורט. (מתה על ניב רסקין)
מה אני רוצה להיות שאהיה גדולה? לא רוצה להיות גדולה!!! הלוואי ואצליח להשאר ילדותית גם שאהיה בת 40-50-60.
חופש - ערבה אהובתי - מגיעה לשם והשקט והיופי - וזה גם נוגע לשאלה של העתיד - הלוואי ושם אגור אי פעם.
טעם - בשר - אוהבת יותר את המלוח והחריף על פני המתוק.
- לא ממש אוהבת גלידה - אוכלת בעיקר שאריות של ילדים.
- פרי אהוב - פסיפלורה - וזה אומר גם הרבה על האופי שלי...
ממתק אהוב - אפרופו אולי, קרקרים מלוחים עם גבינת פילדלפיה , גרעינים שחורים, גרעיני אבטיח, אגוזי מקדמיה.
- צבע - כחול, כתום ירוק.
- טלויזיה - הכי אוהבת את הסדרות האנגליות כמו "החיים האלו" והסדרה האוסטרלית "סודות החיים" וגם תוכניות ב BBC PRIME. - וזה כמובן מעבר לספורט.
- יום אחד, שאגדל ואהיה אחראית מספיק - שוב יהיה לנו כלב. הרבה פעמים אני מרגישה שאני ממש מדברת איתם ומצליחה להבין אותם.
מילה אהובה? פניקניק (לא טעות ככה עופרי אומר) סומיקה (גם לא טעות מוסיקה בעצם) אחיקי (צירוף של עופריקי ואח שלי - טלטל) ובכלל מילים שהילדים אומרים ולעיתים טועים בהגיה, יש גם נשיקה וחיבוק ובכלל מילים מתוקות שבא לאכול אותם שהם אומרים.
דיסק אהוב - קשה לי נרוא לכתוב אני אוהבת כל כך הרבה סגננות מוסיקה. יש את המוסיקה הישראלית שלמה ארצי, שלום חנוך, יהודית רביץ, חוה אלברשטיין. יש את המוסיקה מהפסטיבלים (פעם היינו הולכים לכל פסטיבל אפשרי והייתה לנו גם בסטה) שזה אסטה, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, יאיר דלאל, אהוד בנאי ועוד יש את המוסיקה הלועזית של שנות ה70 - לאונרד כהן, בוב דילן, ג'ניס גפלין. יש את המוסיקה הישראלית של ארץ ישראל הישנה והטובה שתמיד מרגשת אותי. ויש את המוסיקה שמידי פעם אני שומעת ברדיו ומתלהבת - כמו שקרה לי עם להקה שנקראת "יציאת חירום" ועם עמיר בניון ועוד.
- אותו דבר כמו המוסיקה. אמא ספרנית - קוראת מה שהיא אומרת לקרוא. נ.ב.
זה מה שקורה שאי אפשר לעבוד כי התוכנה לא עובדת אז מצטערת על האורך...