סקר היכרות חמוד

מעיןבר

New member
מרד הנפילים...

כמה הערצתי את הספר, את הדמויות - הייתי בת 16. כשקראתי שוב אחרי כמה שנים הבנתי שיש משהו מעוות קצת בתיאוריות שלה... מין אידאולוגיה קפיטליסטית קיצונית. אגב, שמת לב שבספר העולם נטול ילדים?

sipi1

New member
ועדיין אני אוהבת את הספר

לא מסכימה עם הרבה מהתיאוריות, אבל נהנית לקרוא... וגם לי הפריע העדר הילדים. בהחלט. אבל זה בסה"כ ספר, אפשר לקחת ממנו מה שאוהבים ולהתעלם מכל השאר.

פלגיה

New member
אין ילדים במרד הנפילים

כי זה לא משתלב טוב בתיאוריה שלה שאומרת שכל אחד יעשה את המיטב בשביל עצמו, וביחד זה יעשה טוב לחברה. לטעמי גם אהבה רומנטית מזווית כזו יוצאת קצת דלילה מדי

Keren 26

New member
עונה לסקר ../images/Emo27.gif

מזל:טלה חיות מחמד:אין תחביבים: בישול אפיה , מחשב , סרטים ריח אהוב:של שמרים , קינמון איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית אוהבת ספורט? איזה? לא אוהבת לפעמים צופה בהתעמלות קרקע . מה תרצה להיות כשתהיה גדול? להגיע להגשמה עצמית . ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: צרפת , קניה טעם: מתוק ,חמוץ ומלוח טעם גלידה אהוב:ערמונים , סורבה פסיפלורה וקוקוס פרי אהוב: הכל ממתק:תפוצ'יפס צבע: הכל אין העדפות תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו , the o.c , מגרש ביתי וכל קיטש אפשרי חיה אהובה: כלב מילה אהובה: אין לי דיסק אהוב: האוסף של ריקי גל , הדיסק הכסוף של ריטה , האוסף של סטינג ספר: אהבה זה לא סכין ( לא זוכרת מי כתב)

הנה התשובות שלי:

מזל שור אין חיות מחמד תחביבים: גלישה באינטרנט, קריאה, שינה
ריח אהוב: וניל, לבנדר, תפוז. שפות: עברית, אנגלית, ערבית וצרפתית. לא אוהבת ספורט. עוד לא החלטתי. לונדון חמוץ וניל לא כ"כ אוכלת ממתקים ירוק אין משהו מיוחד חתול נשיקה לא מצליחה לבחור דיסק או ספר אהובים - כי יש הרבה כאלה

ה ו ב י ט

New member
ואני

מזל: בתולה חיות מחמד: אין (אני וחיות זה לא זה) תחביבים: לקרוא, לישון... ריח אהוב: הריח שיש אחרי הגשם, הריח של דשא שנקצר, של מאפה שמרים שיצא מהתנור. איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית אוהבת ספורט? לא... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בריאה ומאושרת המקום האהוב לחופשה: מאוד אהבתי את ספרד וארה"ב טעם: מתוק טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: כל פירות הקיץ ממתק: שוקולד, מרציפן צבע: לבן, אדום תוכנית אהובה בטלוויזיה: כולם אוהבים את ריימונד (כי טוב לדעת שיש חותנת קשה משלי...) חיה אהובה: של אחרים מילה אהובה: שמש, צלול דיסק אהוב: של U2, לא זוכרת את השם (לא מהחדשים) ספר: כל הספרים של מאיר שליו, כמעיין המתגבר. יש המון, קשה לבחור.

maya28

New member
עכשיו אני

מזל: קשת חיות מחמד: אין תחביבים: לקרוא ספרים ולראות סרטים ריח אהוב: פרחים איזה שפות את מדברת? עברית , אנגלית , הודית אוהבת ספורט? איזה? לא אוהבת ספורט מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עדיין לא יודעת ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: חו"ל טעם: וניל טעם גלידה אהוב: בננה , וניל פיצפוצים פרי אהוב: תפוז ממתק: כיף כף צבע: סגול , כחול תוכנית אהובה בטלוויזיה: נעדרים , 24 חיה אהובה: אין מילה אהובה: פיצי דיסק אהוב: קשה במשפט אחד אוהבת הרבה זמרים -> עברי לידר לדוגמא ספר: שעות מתות , משואה עם נעלם , היורשת ועוד הרבה

daldan

New member
טוב אז אני גם אענה

מזל: קשת חיות מחמד: כלב (לברדור
, סוסים וקואלות) תחביבים: בעבר - לשיר(בכל מסגרת אפשרית), לרקוד, לקרוא וספורט על כל גווניו, בהווה - עדיין אוהבת את כל אלה אבל בזמן שנותר בעיקר שרה ובבית מרקדת עם יואב בכל הזדמנות (ואני מניחה שאם היה נותר לי זמן הייתי מתאמנת באיזה חדר כושר או חוג כלשהן). ריח אהוב: פריחת ההדרים באביב שפות: עברית ואנגלית (וג'יבריש
) ספורט: התעמלות!!!, אתלטיקה, בשני אלה עסקתי בעבר וכיום בעיקר צופה בתחרויות. כמובן אולימפיאדה - אני ממש מכורה למשחקי האולימפיאדה! וברמה של לעסוק בספורט, עקב האילוצים (זמן - רק זמן) אני שואפת להגיע לחדר כושר, ספיננג או משהו בסגנון. כשאהיה גדולה? וואו שאלה קשה, אני ארצה להיות מסופקת ממה שאעשה. המקום האהוב לחופשה: טוסקנה טעם: שוקולד! טעם גלידה: גלידת שוקולד! פרי אהוב: רב הפירות - בעיקר תפוחים (אבל גם ענבים, משמשים, אבטיח, פירות הדר ועוד) ממתק: (אפשר לחזור על עצמי?) שוקולד צבע: כחול תוכנית אהובה בטלויזיה - חברים, כוכב נולד כשיוצא לראות (אוי אני בטח נשמעת נורא רדודה) חיה אהובה: כלבי היקר

yaelia

New member
עכשיו תורי

מזל: דגים חיות מחמד: שני חתולים. מוריס הכתום השמן והילדותי ואודליה הסיבירית החכמה והאלגנטית. מתה עליהם. תחביבים: קולנוע, קריאה, בטלה מוחלטת. ריח אהוב: דשא קצור, ריח של אחרי ים ערבוביה של מלח זיעה ושמש, ריח של הללי. איזה שפות אני מדברת: עברית ואנגלית. בכל מה שקשור לבישול/מטבח/ אוכל גם צרפתית. אוהבת ספורט? איזה? לא מתה על ספורט וכיום לא עושה כלום חוץ מיוגה והרבה הליכה ברגל. פעם היו אופניים משום מה כבר אין. מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? אדם מלא ושלם. (שמחה בחלקי אני כבר עכשיו) המקום האהוב לחופשה: לונדון. לונדון. לונדון. אפשר לפעמים גם טוסקנה. טעם: מתוק. מלוח. מריר של אלכוהול. טעם גלידה אהוב: כל מה שלא חמוץ. פרי אהוב: אפרסק (אני אלרגית פחד), אגס, תות. ממתק: באונטי. טוויקס. טעמי. קדבוריס עם צימוקים. סוכריות גומי. צבע: כחולים, ירוקים, סגולים, שחור. תוכנית אהובה בטלוויזיה: עמוק באדמה, אבודים, הסופרנוס, cold feet, באפי, ורוניקה מארס, רצח מאדום לשחור, מופע שנות השבעים... יש די הרבה. חיה אהובה: חתול. אין לי שום דבר נגד אף חיה. מילה אהובה: מיליון מילים, לא יודעת לבחור אחת. אולי הופ-הופ. או האח הידד. דיסק אהוב: באופן כללי כל מה שמוריסי חתום עליו, או מייק פטון, או דייוויד בואי, או דיימון אלברן (זה מבלייר). ניק דרייק. עמיר לב. אספ אמדורסקי, נקמת הטרקטור. טוב-טוב אני אעצור פה. ספר: גם מיליון. 'כל החיים לפניו', 'שלושה חברים', 'פעמון הזכוכית', 'איים בזרם', 'צל הימים', ועוד המון שאני אקח אתי לאי בודד.

טוב, אז הנה זה בא.....

מזל: דלי חיות מחמד: יש את שנטיפי שהיא הכלבה הכי מדהימה בעולם. יפיפיה וטובת לב. תחביבים: ציור, כתיבה, שירה, אינטרנט, טיולים ריח אהוב: זו בעיה. לא אוהבת ריחות מתוקים, אוהבת ריחות קלילים ואווריריים. לא עולה לי בראש משהו ספציפי. איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית, ומעט גרמנית אוהבת ספורט? איזה? שונאת ספורט!!!! אבל מסוגלת להנות מהחלקה על הקרח או קליעה למטרה. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חכם.....
~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: אורלנדו טעם: מתוק עם חמצמץ, למשל שוקולד במילוי שרי דובדבן או תפוז. טעם גלידה אהוב: רום צימוקים, שוקולד מנטה. פרי אהוב: משמש ממתק:שוקולד לינט במילוי שרי צבע:כחול תוכנית אהובה בטלוויזיה: הבית הלבן/ אבודים/ חברים חיה אהובה: כולן אהובות. מילה אהובה: תינוק דיסק אהוב: פנטום האופרה ספר: שבועת רחל

nubi

New member
טוב, נו...

מזל: בתולה חיות מחמד: אין. בעיקר כי קבלתי שוק אנפילקטי מחתול...
תחביבים: קריאה וכרגע מנסה להתחיל לצלם ריח אהוב: ווניל. שפות: עברית, אנגלית וצרפתית ספורט: מאוד אוהבת ללכת. וכמה שיותר. חבל שאין לי זמן. כשאני אהיה גדולה: ארצה לעשות קייטרינג מקום אהוב לחופשה: פאריז טעם גלידה אהוב: ווניל (כמובן) פרי אהוב: שונאת פירות. ממתק:שוקולד. צבע:כחול תכנית אהובה: חוק וסדר. חיה אהובה: כלבים. מילה אהובה: איך ששי קוראת לג'יפ (לא מסוגלת אפילו לבטא את זה
) דיסק:כמעט כל סוגי המוסיקה. אין משהו מיוחד. ספר: הדבר (la peste)

אמברון

New member
שוק אנפילקטי מחתול ../images/Emo5.gif?

זה אומר שאת לא יכולה לבוא לבקר אותי? יש לי בבית חתול פרסי שחושב שהוא כלב.

rnati

New member
לבקשת גמדיתי...

מזל: תאומים חיות מחמד: כרגע אין תחביבים: צילום, בישול, טיולים בטבע, ריקוד, שזירת חרוזים לשרשראות/צמידים ריח אהוב: ריח של תינוק בחודשיו הראשונים
איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית (וטיפ
גרמנית) אוהבת ספורט? כן. איזה? לא משחקים. שיעורי ספורט למיניהם, הליכות, ריצות מה תרצי להיות כשתהיה גדולה? מישהיא שעוזרת לאנשים (כרגע הכיוון הוא אימהות טריות) ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: אמסטרדם וסיני טעם גלידה אהוב: הטעמים החמוצים ושוקולד (רצוי מריר) פרי אהוב: כמעט כולם, ענבים, אבטיח, תותים, משמש, אפרסק, תפוח (מתה על פירות, בהריון התזונה שלי התבססה על סלט פירות בבוקר ושיק פירות בערב
) ממתק: שוקולד מריר, ליקריץ צבע: כחול (על כל גווניו) תוכנית אהובה בטלוויזיה: משתגעים מאהבה, ארצ'י בנקר חיה אהובה:
וגם
מילה אהובה: לא חושבת שיש לי כזאת דיסק אהוב: The War Of The Worlds - Jeff Wayne, מעביר אותי לספירה אחרת ספר: אין משהו ספציפי, כמעט כל ספר של ריצארד באך ומיץ' אלבום.

libi4

New member
והנה אני../images/Emo66.gif

מזל:קשת חיות מחמד: דגים תחביבים: לשמוע מוזיקה,לבשל,לקרוא,מחשבים ריח אהוב: ומיל,לימון איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית,כותבת קוראת ערבית מצורך הלימודים אוהבת ספורט? איזה? יש הרבה כדורגל מסביב אבל אל בגללי מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מורה....סתתתתתאם....תפקיד ניהולי מעניין אותי ~דברים אהובים:~ המשפחה,חברות קרובות,שקט האישי שאני זקוקה לא מידי פעם המקום האהוב לחופשה: צפון ירוק טעם: וניל,שמנת מוקרמת טעם גלידה אהוב:פיסטוק,פסיפלורה פרי אהוב: אשכולית אדומה ממתק: במבליק צבע: כחול על גוניו כולל טורקיז תוכנית אהובה בטלוויזיה: שבתות וחגים,חברים,פלורנטין... חיה אהובה: קנגרו,קואלה מילה אהובה: מתוקה שלי דיסק אהוב: יש הרבה,אמיר בניון... ספר: nobody's baby

../images/Emo140.gifעכשיו תורי

גם בשביל הגמד המקסים שלי שכל בוקר דואג לשמח אותי, והיום שלח לי מתכון שנראה נפלא לעוגת שוקולד - אז תודה לך גמד - כרגע אין לי שמץ של מושג מי אתה.
מזל - קשת
- תוכים בחצר, חתול שאני אמורה להרדים כי יש לו בעיות חניכים מטורפות והוא נורא נורא רזה - וקשה לי לקבל החלטה
. לפי האיש - אוטוטו יהיו גם תרנגולות בחצר.
תחביבים - בישול, ספרים, אינטרנט, וצפיה בספורט.
ריח - בצל מטוגן - וריח של פויקה אחרי כמה שעות במדורה.
שפות - עיברית, אנגלית.
- חולה על ספורט אבל... לא לעשות אלא לראות. רואה משחקי ספורט כמעט כל יום. אוהבת את הליגה האנגלית וגם אתה ליגה כאן בארץ, כדורסל אוהבת את הNBA (עד שטלטל נולדה הייתי כמה לראות משחקים עם שני ילדים זה קצת מוגזם...) ואוהבת מאוד את הכדורסל נכים שבעיני הוא מקסים. רואה גם רוגבי ליג, בקיצור יכולה לראות כל היום ערוץ ספורט. (מתה על ניב רסקין)
מה אני רוצה להיות שאהיה גדולה? לא רוצה להיות גדולה!!! הלוואי ואצליח להשאר ילדותית גם שאהיה בת 40-50-60.
חופש - ערבה אהובתי - מגיעה לשם והשקט והיופי - וזה גם נוגע לשאלה של העתיד - הלוואי ושם אגור אי פעם.
טעם - בשר - אוהבת יותר את המלוח והחריף על פני המתוק.
- לא ממש אוהבת גלידה - אוכלת בעיקר שאריות של ילדים.
- פרי אהוב - פסיפלורה - וזה אומר גם הרבה על האופי שלי...
ממתק אהוב - אפרופו אולי, קרקרים מלוחים עם גבינת פילדלפיה , גרעינים שחורים, גרעיני אבטיח, אגוזי מקדמיה.
- צבע - כחול, כתום ירוק.
- טלויזיה - הכי אוהבת את הסדרות האנגליות כמו "החיים האלו" והסדרה האוסטרלית "סודות החיים" וגם תוכניות ב BBC PRIME. - וזה כמובן מעבר לספורט.
- יום אחד, שאגדל ואהיה אחראית מספיק - שוב יהיה לנו כלב. הרבה פעמים אני מרגישה שאני ממש מדברת איתם ומצליחה להבין אותם.
מילה אהובה? פניקניק (לא טעות ככה עופרי אומר) סומיקה (גם לא טעות מוסיקה בעצם) אחיקי (צירוף של עופריקי ואח שלי - טלטל) ובכלל מילים שהילדים אומרים ולעיתים טועים בהגיה, יש גם נשיקה וחיבוק ובכלל מילים מתוקות שבא לאכול אותם שהם אומרים.
דיסק אהוב - קשה לי נרוא לכתוב אני אוהבת כל כך הרבה סגננות מוסיקה. יש את המוסיקה הישראלית שלמה ארצי, שלום חנוך, יהודית רביץ, חוה אלברשטיין. יש את המוסיקה מהפסטיבלים (פעם היינו הולכים לכל פסטיבל אפשרי והייתה לנו גם בסטה) שזה אסטה, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, יאיר דלאל, אהוד בנאי ועוד יש את המוסיקה הלועזית של שנות ה70 - לאונרד כהן, בוב דילן, ג'ניס גפלין. יש את המוסיקה הישראלית של ארץ ישראל הישנה והטובה שתמיד מרגשת אותי. ויש את המוסיקה שמידי פעם אני שומעת ברדיו ומתלהבת - כמו שקרה לי עם להקה שנקראת "יציאת חירום" ועם עמיר בניון ועוד.
- אותו דבר כמו המוסיקה. אמא ספרנית - קוראת מה שהיא אומרת לקרוא. נ.ב.
זה מה שקורה שאי אפשר לעבוד כי התוכנה לא עובדת אז מצטערת על האורך...

Dimaya

New member
גם אני רוצה!

מזל: שור חיות מחמד: כלב תחביבים: בישול ואפייה, אינטרנט, רקמה, טיולים ריח אהוב: לחם מאפה, כל מה שבוקע ממטבח של אמא שלי, ילדונת שלי איזה שפות את מדברת? עברית, רוסית, אנגלית. מבינה ספרדית. אוהבת ספורט? לצפות בלבד: החלקה על הקרח, התעמלות, שחייה, אתלטיקה קלה. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ליישם את התארים שלי. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: לונדון. טעם גלידה אהוב: וניל-פצפוצים פרי אהוב: אבטיח! ממתק: גלידה צבע: אדום תוכנית אהובה בטלוויזיה: תוכנית אירוח של אופרה וינפרי (האלילה!) חיה אהובה: כלב מילה אהובה: אהבה דיסק אהוב: דיסקים של סלין דיון ספר: "חלף עם הרוח", "ג'יין אייר", "אגדות ומיתוסים של יוון העתיקה".

סקר מרחיב אופקים לצרכניות הפורום

והנה אני: מזל: אריה חיות מחמד: חתולים, תרנגול ועורבים (כולם נמצאים באופן קבוע ותובעני אצלנו בחצר ובהחלט משמשים כחיות מחמד לילדודים - מאכילים אותם באופן קבוע) תחביבים: קריאה ואפיה - בעיקר עם שמרים (ממש תרפיה). ריח אהוב: לבנדר איזה שפות את מדברת? - עברית, אנגלית ומסתדרת בצרפתית (בלית ברירה, בשל מוצאו של אבי הפעוטות). אוהבת ספורט? איזה? - חייבת לענות על השאלה הזו?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? - להמשיך בתחום שאני עוסקת בו כיום, אבל באופן פרטי. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: פריז, ניו זילנד טעם: שוקולד מריר, 80% מוצקי קקאו טעם גלידה אהוב: כנ"ל פרי אהוב: תותים, בננה ממתק: כל מה שקשור לשוקולד, כבר אמרתי?! צבע: ירוק תוכנית אהובה בטלוויזיה: sorry, אין טלויזיה במעוננו. חיה אהובה: כלבי עיוורים לבנים ואצילים. מילה אהובה: חופשששששששששש דיסק אהוב: הדיסקים של שלושת הצבעים מהטרילוגיה של קישלובסקי. ספר: כל הספרים של ארי דה לוקה שתורגמו לעברית (אתה שלי, הר אדוני, שלושה סוסים). איזה סקר נחמד

sipor

New member
תמיד אני עונה אחרונה...

מזל: סרטן חיות מחמד: אין כזה דבר אצלי בבית, למי יש כוח. תחביבים: אינטרנט , סרטים, קניות, לישון.... ריח אהוב: הריח של הבת שלי.. מדהים. איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית וצרפתית אוהבת ספורט? בטח לא אוהבת אבל נאלצת לעשות.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לנוח, לטייל כל היום בעולם בלי דאגות... ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: איטליה, צרפת. טעם: הכל חוץ ממתוק. טעם גלידה אהוב:שונאת גלידות מושבעת... פרי אהוב: לא ממש מתה על הדברים האלה, אבל אוכלת פירות זה סביר בעיני לא משהו אהוב בטירוף. ממתק: לא אוהבת. צבע: סגול. תוכנית אהובה בטלוויזיה: שבתות וחגים . חיה אהובה: לא מתה על חיות... מילה אהובה: אני אוהב אותך...בעצם זה כמה לא? דיסק אהוב: אין לי כבר חיים, הכל דיסקים של ילדים פה בבית , לא זוכרת כבר מה נהגתי לשמוע בעבר. ספר: אוי.. איפה הזמן לדברים האלה איפה...

והנה תשובותי: ../images/Emo132.gif

מזל: אריה חיות מחמד: היו כלבה וחתול ואח"כ היה גם כלב. עכשיו אין. תחביבים: קריאה והשתרעות על הדשא. כל דשא. ריח אהוב: עוגת שמרים שנאפית. איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית ברמת שפת אם, מבינה גם רוסית בסיסית. אוהבת ספורט? לא! איזה? מוכנה לסבול פילאטיס. רק כי הוא לא נחשב אצלי ספורט. ואני גם אוהבת ללכת ברגל. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זה משתנה כל יום. משהו מדעי-טיפולי. אני חושבת שאני כבר שם, אבל בטח עוד אעבור כמה פיתוחים עד שארגע. ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: הגליל, מצפה רמון ולונדון. טעם: משהו בצקי אפוי טרי טעם גלידה אהוב: תות פרי אהוב: משמש ממתק: שוקולד, רצוי מריר 70% מוצקי קקאו ומעלה. הכי טעים - 85%. צבע: אדום תוכנית אהובה בטלוויזיה: COLD FEET חיה אהובה: אריה ובכלל כל משפחת החתוליים מילה אהובה: תפוז דיסק אהוב: Secrets of the Beehive - David Sylvian ספר: 35 במאי, אריך קסטנר.

למעלה