סקר היכרות חמוד

עמית@

New member
איזה ספר שווה.

ואיזה דברים בצקיים טריים ושווים
התגעגעתי.

הגרי3

New member
התשובות שלי:

מזל: טלה חיות מחמד: פגי (הכלבה שלנו מזה 12 שנים) תחביבים: קריאה, אינטרנט, אפיה ריח אהוב: שום מטוגן בחמאה ושמן זית איזה שפות את מדברת?עברית, אנגלית וקצת יפנית אוהבת ספורט? איזה? אוהבת לראות את האולימפידה על כל מקצועותיה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בעלת בית קפה בדרום צרפת ~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: צרפת ואיטליה טעם: כמעט הכל (עם עדיפות למלוח) טעם גלידה אהוב: לא אוהבת גלידות (אבל אם חייבים, אז חמוץ) פרי אהוב: כל פירות הקיץ ממתק: טוויסט צבע: צביעי אדמה וכתום תוכנית אהובה בטלוויזיה: "החיים מתחילים" חיה אהובה: דב קואלה ודב פנדה מילה אהובה: אמא דיסק אהוב: הפס קול של הסרט WOMAN ON TOP ספר: המיניאטורה שנעלמה של אריך קסטנר

גמני, גמני, בטח אחרונה חביבה...

מזל: תאומים חיות מחמד: כלב, שממית, תוכי, והייתי שמחה לנסות לגדל כל מיני תחביבים: אינטרנט, קריאה, פאזלים, ויטראז' ריח אהוב: ריח של גשם ראשון (ורגע אחרי זה אני ממצה את החורף
) איזה שפות את מדברת? עברית ,אנגלית אוהבת ספורט? איזה? מה זה ספורט? בהריון עשיתי יוגה אולי אני אחזור מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לדעת מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדול...
~דברים אהובים:~ המקום האהוב לחופשה: בחו"ל לסוע לאחותי בארה"ב. בארץ הצפון טעם: חמוץ ומתוק ומלוח טעם גלידה אהוב: וניל ופרוזן יוגורט פרי אהוב:מנגו ממתק: שוקולד כמובן צבע: סגולים וכחולים תוכנית אהובה בטלוויזיה: מתח, בלשים, מדע בדיוני חיה אהובה: הכלבה שלי מילה אהובה: כבשים, שלווה ,מיטה, מישהו דיסק אהוב: האוסף strange kind of love , הכבש השישה עשר ספר: אולי סופרים במקום? ג'ון ארוינג, זילאזני, פול אוסטר, מאיר שלו, גרסייה מרקס ויש עוד רבים

למעלה