סקר היכרות חמוד

אנסה לענות, לפחות על חלק

מזל - תאומים חיית מחמד - היו לי כלב וגם חתול תחביבים - כיום - מחשב, סדרות משטרתיות, מפגשים עם חברים, עבודות יצירה (כמעט ולא עושה). אז - ספרים, מלאכת יד. ריח - נירולי, אורן, ברוש שפות - עיברית ואנגלית, פעם הבנתי גרמנית ספורט - בנעוריי שיחקתי כדורסל רוצה להיות - מטפלת ברפואה משלימה או לפחות עוזרת לנשים אחרי לידה. מקום לחופשה - אילת טעם - מתחלף, חמוץ-מתוק, אוהבת חריף. תמיד אחרי מתוק חייבת מלוח טעם גלידה - קפוצ'ינו/קפה פרי - נקטרינה, מלון. ממתק - שוקולד - רק אלו תוצרת חוץ ומיוחדים צבע - כחול וסגול תוכניות טלוויזיה - csi, חוק וסדר וכדומה חיה אהובה - ינשוף מילה אהובה - זו שמתאימה לי באותו רגע נתון דיסק אהוב - אין משהו ספציפי, כל דיסק שיש בו שירים שאני אוהבת. ספר - נשים קטנות.

ו שתי

New member
עונה גמכן

מזל: עקרב חיות מחמד: חתולים ריחות חביבים: שוקולד, למון גראס, מלון, דשא, אלה מדברת: עברית ואנגלית שונאת ספורט. רוצה להיות? גדולה.
אוהבת את פריז וסן פרנסיסקו טעם אהוב? חמוצמתוק גלידה אהובה? יו, זו בחירה קשה. לגמר הגיעו- שוקולדתפוזים, קולפי ולמון גראס. צבע? ירוק וסגול תכנית אהבוה בטיוי? כולם אוהבים את ריימונד והסימפסונ'ס. מילה אהובה? אין לי. דיסק אהוב: augost and everything after של הקאונטינג קרואו'ס ספר אהוב? יש הרבה. המון. עשיו ורומן רוסי של מאיר שלו, מי פירסט סוני, ארמון הירח, ועוד רבים. רבים.

בלינקה

New member
אז גמני

מזל - שור חיית מחמד - כלב תחביבים - קריאה ריח - בצק שמרים נאפה שפות - עיברית ואנגלית, טיפה ערבית ספורט - משחקי כדור. כילדה שיחקתי טניס ואפילו התחריתי רוצה להיות - ארכיאולוגית/יועצת הנקה
מקום לחופשה - רחוק מכאן טעם - של פיצה טובה טעם גלידה - רום עם צימוקים פרי - אפרסק ממתק - עוגיות אוראו, שוקולד מריר צבע - ירוק בקבוק, בורדו תוכניות טלוויזיה - אין חיה אהובה - אין מילה אהובה - כבב (כלב בשפתה של שחר)(זה משתנה מדי פעם) דיסק אהוב - אין ספר - ג'יין אייר

מעיןבר

New member
גם אני מתה על ג'יין אייר../images/Emo70.gif

וממש התלבטתי בינו לבין שר הטבעות.

אמברון

New member
עונה גם כן...

מזל - סרטן חיות מחמד - כלב (גולדן רטריוור) וחתול (פרסי) שמשמו גזור הניק שלי (אמבר - אמברון) תחביבים - קריאה, טיולים, אוכל ריח אהוב - גשם ראשון שפות - עברית, אנגלית, ערבית, קצת טורקית ספורט - סקי כשאהיה גדולה... - עוד לא החלטתי. אולי אכתוב ספרי ילדים חופשה - ניו יורק! וגם אתרי סקי באיטליה ובצרפת טעם - מתוק! טעם גלידה - שונאת גלידה. אם כבר, אז קרטיב לימון (מקסימום ארטיק שוקו-בו) פרי אהוב - מנגו, אבטיח ממתק - סוכריות גומי צבע - ירוק, כחול, שחור תכנית טלויזיה - עמוק באדמה, אבודים חיה אהובה - כלבים וחתולים מילה אהובה - אין כזאת... דיסק אהוב - yellow jzckets (לא זוכרת את שם הדיסק) ספר - יש המון! אבל אחד שהשאיר אותי בלי נשימה היה "המחברת הגדולה".

rona25

New member
עונה גם כן ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מזל: טלה חיות מחמד: אין תחביבים:אינטרנט, קריאה, סרטים ריח אהוב: גשם איזה שפות את מדברת? אעברית, אנגלית וטיפה צרפתית אוהבת ספורט? מתעבת! מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת, אולי פסיכולוגית ~דברים אהובים:~ תומר ואביו, לישון, חופשה בחו"ל, לנהוג ולשמוע מוזיקה אהובה, להיפגש עם חברים, שיחה אינטיליגנטית, אמא המקום האהוב לחופשה: איטליה טעם גלידה אהוב: פרוזן יוגורט תות בננה פרי אהוב: בננה ממתק: נחשי גומי, ליקריץ שחור צבע: שחור תוכנית אהובה בטלוויזיה: CSI לאס וגאס, 24, "cold feet" בזמנו חיה אהובה: כלב, דגים מילה אהובה: יש המון, אבל הכי תומאשששששששששששששששששש דיסק אהוב: עמיר לב, אלג'יר, טורי איימוס

sharonmx

New member
התשובות שלי:

מזל: שור חיות מחמד: ברוך, חתול הזבל המופלא שלי תחביבים: נו, כמה זמן יש לי לזה, אבל קריאה ועבודות יד. עכשיו אני בענין של חרוזי פימו ריח אהוב: גרניום, ורדים למון גראס שפות: עברית/אנגלית ומקשקשת בצרפתית איטלקית וגרמנית ספורט: רק בתיאוריה.... כאגדל: מה שאני, אוהבת את המקצוע שלי (כימאית, מחקר) מקום אהוב לחופשה: ניו יורק ופריז גלידה: שוקולד תפוז וקמפרי אשכוליות פרי: כולם פחות או יותר. מנגו הכי ממתק: שוקולד מריר צבע: אדום תוכנית טלויזיה: וואלה, לא רואה כמעט, אבל הייתי מכורה ל"חוק וסדר" חיה אהובה: כל דבר פלגמטי, היפופוטם, למשל... דיסק אהוב: Fade Out ספר: מגילת סן מיקלה. קראתי אולי מליון פעם ובגללו נסעתי לקאפרי

1במיה

New member
קוראת הכל משתתפת פחות../images/Emo140.gif

מזל טלה
כלבה בבית של ההורים + דג זהב
תחביבים - קריאה, ספורט, בטלנות
ריח אהוב - בבושם אנגל (צמודה אליו שנים), וניל קוקוס קינמון
שפות - אנגלית (שפת אם) עברית
אוהבת ספורט (לצערי אין לי הרבה זמן להשקיע), אוהבת ריצה
שאני יהיה גדולה - לצערי עוד לא יודעת...
מקום אהוב לחופשה - בארץ אילת בחו"ל ניו יורק, ברצלונה, תילאנד (באיים)
טעם - של לחם
גלידה אהובה - גבינה עם קינמון של ד"ר לק או וניל עם קרמל במקדונלדס
ממתק- במבה, שוקולד פרה פשוט (מריר+חלב)
צבע - ורוד ולבן
לא צופה בד"כ, לאחרונה ראיתי עם בעלי 24 ואהבתי.
כלב
וואלה?!
דיסק? יש הרבה - "אינפקטד משרום", החברים של נטשה, גזוז, לאונרד כהן, בילי גואל,ובכלל אני מתה על מוסיקה. (מאוד אוהבת טראנס)
החטא ועונשו

וגמני!../images/Emo41.gif

מזל: דגים חיות מחמד: כלב (ויימרנר), תוכים. תחביבים: ציור, יצירה, קריאה, כתיבה, לשיר, לאכול... ריח אהוב: מקלחת. שפות: עברית, אנגלית וקצת ערבית. ספורט: מתה על ספורט! איזה: כדורסל, התעמלות, קיקבוקסינג, רולרבליידס והכי הכי: צלילה (זה ספורט???) כשאהיה גדולה אהיה: ממממ... מקום אהוב לחופשה: סרילנקה טעם אהוב: מלוח טעם גלידה אהוב: קמפרי אשכוליות של ד"ר לק. פרי אהוב: גויאבה ממתק: שוקולד מריר צבע אהוב: כתום תכנית אהובה בטלויזיה: 24, CSI חיה אהובה: זברה מילה אהובה: שוקולד דיסק אהוב: VIA CON DIOS (לוזוכרת איך נקרא הדיסק) ספר אהוב: "אני וטלי או ספר מארץ הלמה"...

cookie1

New member
אוהבת סקרים

מזל: |דלי|דלי חיות מחמד: לא מגדלת, אבל חובבת תולעי משי/חתולים/אוגרים תחביבים: ספורט (ריצה שחיה), קריאה (לפחות פעם זכרתי איך עושים זאת), פורומים, מטבח ריח אהוב: אפרסקים ודשא קצוץ איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית ושפת הגוף
אוהבת ספורט? איזה? עניתי כבר קודם... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת ומסופקת
~דברים אהובים:~ אהבה מחבתות וסירים והמשפחה שלי המקום האהוב לחופשה: אין מקום מיוחד טעם: החיים
מתה על ביצה עיין טעם גלידה אהוב: strawberry cheese cake של האגן דאז פרי אהוב: אבטיח ופירות קיץ באופן כללי ממתק: צבע: כחול / אדום תוכנית אהובה בטלוויזיה: תכנית הבוקר
עם אברי גלעד חיה אהובה: דולפין מילה אהובה: שלווה דיסק אהוב: ספר: האמן ומרגריטה

משוש30

New member
ואללה האמן ומרגריטה!!! הספר שקראתי

הכי הרבה פעמים, שנתתי מתנה לכל חבר שהיה לי! איך איך שכחתי???

1במיה

New member
משושית כשההיתי צריכה לבחור גמני

התלבטתי בין הספר הזה לחטא ועונשו ונזכרתי שאמרת בעבר שזה ספר שמאוד אהוב עליך ובעבר כל בן זוג שלך היה חיב לקרוא אותו. אחלה ספר

למעלה