סקר חדש: מצעד הגאווה בירושלים

the new L

New member
רצון אלוהים הוא לא סתם

אבל אין לך הוכחה מהו באמת רצון האלוהים. רק טענה שזהו רצון האלוהים, וללא הוכחה זוהי טענה סתמית (ואי אפשר להוכיח מהו רצון האלוהים)

the new L

New member
לא, זאת לא הוכחה

אין לך מושג מה רצונו האמיתי של אלוהים. ואם אתה מאמין אכן שמה שכתוב בתורה הוא רצונו של אלוהים, אני תמה למה אתה לא הורג הומואים, על פי רצונו של האל (זה מה שכתוב בתורה, לא? ""ואיש אשר ישכב את זכר משכבי אשה, תועבה עשו שניהם, מות יומתו דמיהם בם".)

the new L

New member
רוח העולם אומרת

שזכותם של ההומואים לצעוד בירושלים. הנה, נפתרה הבעיה.

trigotrigo

New member
היא גם אומרת שאסור להם לדרוס

את אמונתם של החרדים הגרים בירושלים, מכל דת שהיא, ואת התנגדותו של כל אדם אחר שחושב שהמצעד לא צריך להתקיים בירושלים

מחר החרדים יחליטו שכל בעל קעקוע

אסורה כניסתו לירושלים כי זה דורס את אמונתם (קעקועים נוגדים את הדת היהודית). האם צריך לכבד גם את זה? אין גבול...

trigotrigo

New member
יש גבול.

יש פשרות, ויש להגזים. להתעקש על קיום מצעד רק של ישראלים זה עוד סביר, אבל ללכת עד הסוף בשביל מצעד בינלאומי, כדי לפגוע בכוונה תחילה? זו הגזמה.

נו אז המצעד ביום שישי הבא הוא מצעד

רק של ישראלים ולא המצעד הבינלאומי. זה המצעד השנתי, אותו מצעד שהתרחש שנה שעברה שבו נדקרו שלושה אנשים. אז אחלה בחלה.

לא.

שבוע הגאווה הבינלאומי הוא בין ה3 עד ה 8 לאוגוסט כל שנה במדינה אחרת. הוא היה אמור להתקיים השנה בישראל אבל בוטל, כנראה בגלל המלחמה. המצעד המדובר הוא "מצעד הגאווה והסובלנות 2006" שהוא מצעד שמתרחש פעם שלישית ברחובות ירושלים, מאז 2003. הוא אותו מצעד שבו נדקרו 3 אנשים שנה שעברה.

אשרת

New member
איזה גבול הוא חוצה?

אתה באמת רוצה לומר לי שאתה לא מודע לעובדה שיש אחוז מסוים באוכלוסייה שלא מאמינים. אז הנה חדשה מרעישה: גם אני לא מאמינה בקיומו של אל עליון. ברוך הבא למאה ה-21.

trigotrigo

New member
את גבול הטעם הטוב.

כי כשבשם השקפת העולם הזאת את לא יכולה פשוט לא להתחשב באלה שכן מאמינים.

אשרת

New member
ומה עם אלו שלא מאמינים?

למה דוחפים לי את הדת למקומות שאני לא מעוניינת בהם? אתה שם לב - זה תמיד צד אחד צריך להתחשב בצד השני, כי אולי הצד השני מאותגר רגשית ושכלית ולא יכול לקבל את העובדה שלא כולם מאמינים ואם מישהו בוחר להפגע מכך שיש אנשים שלא מאמינים מה אומר לך - יש לו בעיה רצינית.

trigotrigo

New member
לא, את טועה כאן.

למה צריכים לדחוף את המצעד למי שלא מעוניין בו? אני לא חושב שאני מאותגר שכלית, תודה רבה, ואותי זה מעצבן.

אשרת

New member
למה דוחפים את הנישואין האורתודכיים

למי שלא מעוניין בזה? אה? למה מחכריחים אנשים אשר שירתו בצבא, עושים מילואים משלמים מיסים לנסוע לקפריסין על מנת להתחתן עם בחיר ליבם, אה? להמ תוקעים ישיבה לתושבים החילונים בניגוד לרצונם, אה? אתה לא באמת רוצה שאני אמשיך, נכון? ואתה בהחלט מאותגר רגשית, אם יש לך בעיות לשלוט על העצבים שלך ולא לכבד את הזכות הדמוקרטית שיש לאנשים אחרים. עם כל הכבוד שיש לי כלפיך, ויש לי הרבה, ירושלים עדין לא הרכוש הפרטי שלך ולא של החרדים. תתמודדו.

למעלה