סקר קצר:עישון-מרתיע או לא?

בגדול בגדול...

כמו הרבה התמכרויות והרגלים אחרים, גם עישון הוא משהו שגורם לך להרגיש שאתה עושה משהו בזמן שאתה לא עושה כלום... אז אולי, חוץ מהאפקט המרגיע של הניקוטין כשהוא מגיע למוח, מדובר באנשים פחות שקטים, כאלה שצריכים יותר גירויים... ושוב, התמכרויות והרגלים יש בלי סוף, ואם אין לך את האחד יש לך את האחר...

אישון36

New member
אולי באמת תאיר את עיני

בהיסטוריה של מג'נטה ? אני פשוט מתקשה לראות את מה שברור לך. סיגריות, קעקוע,פירסינג זה לא היסטוריה. זו מציאות שקשה לראות בה להבנתי משהו שחורג מהסמלים. אם היית אומר לי קעקוע מכף רגל ועד ראש עישון של 3 חפיסות פירסינגים שמחוברים לשרשראות ועבודה כשומרת בארים +שלילה בנהיגה לאור תאונה רבת נפגעים......נו טוף........גם אם היא הייתה סתם מובטלת שחיה אצל הוריה ויושבת כל היום בנט ללא אלכוהול/פירסינג/קעקוע - נו טוף. נראה מה אני יודע שלאור זאת אני מתקשה לראות את מה שאתה רואה: ויזואלית ראיתי רק תמונה בנט שהייתה חיובית ביותר - (בטן חמודה וחזה שנראה (לפחות בתמונה) חיובי). למדה/לומדת עיצוב. עובדת לפרנסתה. מנהלת פורום וכותבת לעת מצוא כתבות נט חביבות. יצאה עם אנגלי סהרורי. יוצאת לבלות בפאב. שותה שם אלכוהול. כן מעשנת/פירסינג אולי וקעקוע. אישון. מג'נטה הגיע הזמן שהגיע לשכונתי לבחון את שאלת הזבל הלבן.

../images/Emo128.gif

הההא!

אח, סניפי סניפי...

טוב, הסבר... אז מה היה לנו שם?! בחור אחד ירוק ממאמץ ומשהו חום וגבישי מתחתיו... נו? יש מבין??

1שינקין

New member
יש עוד שלדים בארון?

מקוה שהפעילות בפורומים איננה על חשבון הדבר האמיתי. קחי הכל בחיוך.

venouese1

New member
אני יכלוה לתת לך מקרה קונטרה

סבא שלי מת בגיל 93 גם ראה סרטים כחולים עד הגיל הזה בערך...(התלונן יום אחד שניתקו לו את הכבלים הפיראטים שהיו בזמנו שמשדרים באמצע הלילה סרטים מעניינים....) ומת כמו מלך כי הגישה שלו הייתה מאוד בריאה לחיים... ואילו אני מכירה אנשים שלא עישנו כלל ומתו בגסיסה איטית ודוחה בגיל מאוד צעיר....

למעלה