סקר... שהוא חצי
אבל לא ממש =]

A Hilit

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif

ללהקה קוראים ZBEB ואתם עוד תשמעו מאיתנו
שירים מוקלטים עוד לא אבל יש כמה כבר מוכנים..

Amir Noy

New member
אממ...

מה הדיסק האחרון שקניתם? Nightwish -Oceanborn + Stratovarius - Visions -אלא אם אתם מהאלה שלא קונים =]- אממ..אני דווקא קונה יותר מידי D: ואממ למה דווקא אותו? אממ..להקות השאני אוהב..שירים שאני אוהב..מוזיקה שאני אוהב.. אין סיבה שלא.. D:

Amir Noy

New member
פחות טוב?

לטעמי...הוא חרא דיסק.. אני אני אגיד דבר כזה.. אני הייתי מעריץ מכור של אוונסנס, חיכיתי טונה זמן לאלבום.. האלבום החדש הוא לא לטעמי בכלל.. הוא יותר מידי פופי... איפה הגות'יקה פה? איפה החלקים האפלים? איפה השירים עם הבשר? אוונסנס הם לא מה שהיו...וחבל... אני אסכם את האלבום בשורה - גודל הציפיה שלי לאלבום הוא כגודל האכזבה שלי לגביו.

נכון..

אני לא מעריצה שלהם,אבל יש להם כמה שירים שאני אוהבת...האלבום הזה באמת מאכזב...מעפן לגמרי..

Amir Noy

New member
צודקת!

קוקאין צודקת בכל מילה ומילה D: האלבום-SUCK! מה לעשות...אוונסנס הם כבר לא מה שהיו.. חסר להם את מה שהיה להם בפולאן.. פולאן..אלבום גות'י אפל..D: זה אופן דורז נשמע כמו בית זונותת...והשירים הפופים באמת מזכירים אחד כזה XD אממ...בקיצור..חבל אפילו לתרוח לשמוע את השירים שלו.. אוונסנס התקלקלו.. אבל החומר הישן [כה..קוקאין..D:](זה בא בשני המשמעויות) עדיין איתנו...

LadySilkworm

New member
אוונסנס אף פעם לא היו משהו.

עם כל הכבוד לכישרון ולמראה של איימי לי, אני פשוט לא מתחברת למוזיקה.

חחחחחחחחח

קראת לי קוקאין
טוב,אני מרשה לך
הם בהחלט לא מה שהיו.. פולאן הוא אלבום די טוב..האלבום החדש הוא פשוט זבל
בהחלט חבל לטרוח..זה לא שווה
חחחח החומר הישן

Amir Noy

New member
אחח...החומר הישן...

תמיד כיח לשמוע להזכר מחדש.. אוונ "להקה" טובה.. איימי לי D: לסיכום:המזרק עצב,הקוקאין נשאר(ה). [טוב...אולי יותר טוב ככה...D:]

אני אגיד לך למה,

כי הם לא טובים בכלל, אפילו די מעצבנים, 90% רעש, 5% כוסית, 3% לחנים חביבים, ו2% של שירים נורמלים.

למעלה