סקר!!!

עכשיו, פעם אחת ולתמיד

כשאתם עונים על מתי עשיתם בפעם הראשונה- תענו על מתי עשיתם בפעם הראשונה במודע- כאשר אתם יודעים מה אתם עושים. ואיך לעזאזל את בכלל זוכרת מה עשית בגיל 3???

GGOODD

New member
סקר!!!

סקר לי אליכם, לבנים ולבנות: והנושא הפעם - אוננות:
כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד?
באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה?
איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים?
על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי?
האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה?
באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב?
מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות?
האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע?
כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס?
מה השיא שלכם באוננות ביום אחד?
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) זהו! בהצלחה
ועבודה (ידנית) מוצלחת!

matansolomon

New member
אחלה סקר ../images/Emo45.gif

כמעט כל יום, תלוי מתי יוצא... אני חושב שבגיל 12 למדתי לבד לרוב מול סירטי פורנו, או שאני חושב על מישהי מאוד שווה
לפעמים שמן תינוקות, או מים. לרוב בחדר שלי, מול המחשב, או במיטה התנוחה לא משנה... אף פעם לא נתפסתי זה לוקח זמן תלוי על מה אני חושב...

למה יש כל כך הרבה שאלות?!?

מה זה פה? חקירה של השב"כ?!? חרא... אין סיכוי שמי שקורא את התגובות שלנו יזכור את כל השאלות.............. ובכל זאת.. אולי אני אהיה הראשון שאענה...... 1. בד"כ פעם בשבוע בערך... 2. גיל 12 או 13... 3. איך למדתי? זה כמו לשאול איך למדתי לנשום.... זה פשוט קרה... 4. אני חושב על כל מיני דברים... בד"כ אני מאונן בוידיאו צ'אט עם מישהי או עם מישהי אמיתי... אז לא צריך לחשוב יותר מידי..... 5. זאת שאלה שמעשיקה את המין הגברי במשך מאות שנים... סבון זה לא טוב!!!!!!!!!!!! אני חוזר, סבון זה לא טוב!!!!!!!!!! או שאני משתמש ברוק (כן, יורק לעצמי קצת על היד וזהו...) או שאני משתמש בקונדום (מפתיע, האא? אבל זה לא רע בכלל, בעיקר שימושי בוידיאו צ'אטים, אתם ממש לא רוצים להשפיך על כל המקלדת נכון?) 6.בחדר שלי... לעיתים נדירות מאוד מאוד באמבטיה... 7. מה זאת אומרת... כל תנוחה כשרה לצורך העניין... 8. אך פעם לא נתפסתי... חיה שכמותי... 9. וודי אלן אמר פעם שלעשות ביד זה לעשות אהבה עם הבנאדם שאתה הכי אוהב... אני יכול לעשות את זה ככה שיקח לי 3 שעות לגמור ואני יכול לעשות את זה ככה שיקח לי 15 שניות.. בגללשאתה יודע הכי טוב איפה לענג את עצמך אתה יכול לעשות את זה הכי מהר שרק אפשר או הכי לאט שרק אפשר.. 10. 3 פעמים... הייתי ממש משועמם... וזה היה מזמן... 11. ממש לא!!!!!! נשמע לי די דוחה...

GGOODD

New member
התשובות שלי!

באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? אני חושב בסביבות גיל 13... משהו כזה
איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? אני חושב שדיי למדתי לבד, שיחקתי איתו וכאלה וזו הייתה תחושה ממש נעימה אז המשכתי עד שפעם אחת גמרתי... ומאז אני ממשיך
על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? על חברה שלי בעיקר, במצבים מגרים... דברים שעשיתי לה שהיא עשתה לי, בעבר לפני שהיה לי ניסיון חשבתי על סרטים מגרים...
האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? אם יש קרם לחות אז אני משתמש בו... אם אין אז אני משתמש ברוק...
באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי, נדיר שעשיתי את זה באמבטיה או משהו...
מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? סתם שוכב וכאלה... אין תנוחה מיוחדת.
האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא
כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? אמממ לא יודע כמה זמן בדיוק... בסביבות הדקה שתיים בסקס לוקח לי הרבה יותר זמן לגמור, וגם כשחברה שלי עושה לי ביד או יורדת לי, אז לוקח לי יותר זמן
מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 6 פעמים, ואחרי זה זה ממש כאב כבר, לא יכלתי יותר
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) קרה, עם ידידה שלי... משחק מוזר של אמת או חובה כשרק אני והיא שם... אבל לא יצאתי מופסד
אל תדאגו...

GGOODD

New member
פיספסתי שאלה אחת:

כמה פעמים בשבוע אתם עושים את זה? בסביבות ה3,4 פעמים יש שבועות שכל יום, כן כן... אני יודע שאני חרמן... מה אני אעשה

פאדיחות מהסרטים...

באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? בגיל 7 ... במיקלחת ביכלל לא ידעתי שזה נחשב לאוננות... איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? למדתי במיקלחת כזה די בפוקס... והמשחתי ואז יום אחד דיברתי עם חברה אל זה והיא אמרה לי גם ביד אפשר אז ניסיתי ו... אהבתי ומאז...שזה גיל 11 בארך... על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? אל חברה שלי.... (אני לסבית). האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? אם יש קרם לחות אז אני משתמש בו... אם אין אז אני משתמשת ברוק. באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי, נדיר שעשיתי את זה באמבטיה או משהו... מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? סתם שוכבת וכאלה... האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? בארך 4 דקות באוננות , ובסקס... יכול להגיע גם ל40 דקות זה תלוי מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? לא ממש יש לי זמן וחשק בישביל זה השיא היא פעמים. קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? ממש לא .

mr redimmer

New member
טוב הנה התגובה שלי

1. פעמיים ביום 2. 11-12 3 לבד 4. על בנות 5. מים, רוק, סבון 6. כל חדר שאפשר 7.ישיבה 8. לא 9.עוד פעם: לא 10. 10 דקות 11. אין לי מוג 12.לא הבנתי את השאלה 13. לא

גבר... היו רק 11 שאלות....

למה ענית על 13? זה איזשהו סוג של בדיחה חולנית?

matansolomon

New member
חחחחחח

אני קראתי את התשובות ופתאום הכל התבלבל לי, לא הבנתי למה, חחח

mustymeow

New member
הבנתי עכשיו!

הוא ענה על כל סימן שאלה לא על כל כוכבית תראה הלא והשוב לא זה תשובות ל-8 שניהם וגם ל-9 יש שתי תשובות

GGOODD

New member
זהו? זה כל התשובות?

יאללה אנשים!!! אני רוצה לראות את התוצאות של כולם, אל תתביישו

בואו נראה...../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

1. פעם בשבועיים 2. אני לא זוכרת גיל.. בערך 16.. 3. מהפעם הראשונה ששכבתי עם מישהו למדתי לעשות את זה.. 4. אני לא חושבת על כלום - רק על העונג שיבוא אחר כך 5. לא 6. בחדר שלי אלא מה? 7. בשכיבה על הגב 8. לא 9. כמה זמן? לבד 2 דקות ובסקס הרבה יותר 10. שיא? אתם יודעים שבנות יכולות לגמור כמה פעמים רצופות (!!!) אז אני חושבת בערך 3 ברצף 11. לא זהו.... ארוך...

נענה בסבבה

1)זה תלוי בתקופה. אבל בדר"כ פעם אחת בשבוע. 2)בסביבות 12. 3)למדתי בעצמי
4)מממ...על סקס עם בחורה כוסית? 5)לא. 6)בחדר שלי...אבל אני הולך לגמור באמבטיה כי קל לשטוף. 7)תנוחה מועדפת? אין לי. 8)לא קרה עדיין. 9)זה תלוי. זה יכול לקחת פחות מחמש דקות או חצי שעה. תלוי במצברוח, בדחיפות ועוד כמה גורמים שלא אפרט פה. 10)למה הכוונה? אם הכוונה לפעמים- 3. 11)לא בדיוק...מצב מסובך, לא אכנס אליו עכשיו. 11)

הדרומית

New member
רגע רגע../images/Emo80.gif

אתה מביא ביד בחדר, ואז שנייה לפני שאתה גומר אתה רץ לאמבטייה? לא חבל? תגמור בתוך עיתון או משהו
(ידיד שלי גמר בתוך עיתון.. חחח דפוק), או שפשוט תעשה את זה מלכתחילה באמבטייה.

זה לא קשה כשהאמבטיה

נמצאת כמעט בתוך החדר...שני צעדים ואני שם
בכל מקרה פעם לא הייתי עושה את זה, אבל קרה לי קצת יותר מדי, וזה מאוד מעצבן, כשהייתי "מחטיא" את המפיות(לא רגילות, עבות וגדולות כאלו)...
לעשות מלכתחילה באמבטיה? הרי יש סיבה שאני עושה את זה בחדר(אהמ, המחשב...).

RTUDB

New member
כשגומרים

אני גיליתי שהשיטה הכי נקייה ואידיאלית לדעתי היא פשוט - לתוך בקבוק קטן של מוקה או שוקו יוטבתה. :) זה נשמע מצחיק אבל זה ממש טוב. אפשר גם לסגור אותו ולהשתמש אחרי כמה שעות שוב. אפשר גם להשתמש בכוס חד-פעמית או משהו בסגנון. לא צריך מפיות/עיתונים/אמבטיות/אנילאיודעמה. סתם בלאגן מיותר.

למעלה