סקר!!!

honey bee1

New member
שלי...

3-5 פעמים בשבוע
לא זוכרת באיזה גיל
על כל מיני דברים...
לא
החדר שלי
לא
8 דקות
4
לא ולא יעשה את זה

OZ MASTER

New member
שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

1) לא קבוע... כל שבוע מספר אחר... 2) גיל 12 3) אני למדתי לבד בשיא הטבעיות שלא ידעתי בכלל מה זה לאונן!!! ישבתי בבית מול סרט פורנו שפילחתי ועמד לי, הייתי מחורמן לאאלה. התחלתי לגעת בו ולשחק איתו וזה נעים אז המשכתי והמשכתי עד ש... טונה של נוזל נשפך ולא ידעתי מה זה בכלל! הייתי עם מכנסיים וחשבתי שהשטנתי במכנסיים!!! פפפפפפפפחחחחחחחח ואז ראיתי שזה נוזל לבן כזה והגעתי למסקנה שזה שפיך! 4) אני חושב תמיד על BRIANA BANKS! לא יכול להוציא אותה מהראש! 5) לפעמים בשמפו, מרכך, רוק... 6) חדר שלי מול המחשב או במיטה ולפעמים במקלחת. 7) כל תנוחה 8) כן תפסו אותי!!!! אני עדיין בטראומה מזה! אוננתי על המיטה וההורים שלי יצאו. אבל אמא שלי שחכה את המפתח בבית והיא חזרה וקלטה אותי! הייתי בהלם! שנינו היינו בהלם! הרמתי מהר את המכנסיים והיא פשוט הסתובבה והלכה!!! 9) אני שולט בזה אני יכול לגמור ב 10 שניות ובעשר שעות :) 10) 4 פעמים! אני מכיר מישהו שעשה 14! 11) לא נשמע נחמד אבל :)

kundason2003

New member
שימו לב לתשובה על השיא...

בערך 25 בשבוע. מזמן, 13 בערך... למדתי לבד... חושב על בנות, לפעמים גם על בנים. לא משתמש בכלום... בחדר שלי, או ליד המחשב כשאין אףחד בבית. בשכיבה. לא נתפסתי. כמה דקות. סקס לוקח יותר זמן. ועכשיו, לתשובת התשובות... 12 פעמים ביום אחד! שיא חדש מאד! ואממ... לא. דור.

shualpower

New member
תשובות. למרות שזה לא מעניין אף אחד

אני עושה ביד אמ.. 7-10 פעמים בשבוע
עדיין לא עשיתי את זה פעם ראשונה.. רק בערך
לעשות ביד למדתי באוניברסיטה ויש לי תואר "יד הזהב"
כשאני מאונן אני חושב על החירמונים שהיו לי
משתמש במשהו.. בוא נחשוב.. סבון נוזלי אלא מה? ולפעמים בשמן
בשירותים
עמידה (תרתי משמע)
לא קרה.. ואני מקווה שלא יקרה
2-3 דקות
----
לא יודע.. איבדתי את הספירה, אבל הרבה
בטח.. מאונן חופשי..

fonfon

New member
../images/Emo88.gifכ-ו-ל-ם מאוננים!

7 פעמים בשבוע. גיל 12 נראה לי. אוננתי פעם ראשונה עם 3 חברים שלי כשאחד מהם שמע שאם מאוננים זה מגדיל ת'זין. אני חושב על חבר שלי לשעבר. ודי נמאס לי לענות על שאלות.

../images/Emo18.gif

בלי הכללות! אני לא מאוננת אפילו לא פעם בחודש,ניסיתי פעמים רבות ואפילו גמרתי,אבל עוד לא הגיע היום בו אני מרגישה צורך בזה.

NoNameMan

New member
יא גדי יא סוטה מופרע בשכל...

איזה סקר יאוורדי... טוב - התשובות שלי... כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? 1-2 ביום + עשייה ביד של בנות אחרות... באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? לא זוכר... נדמה לי בקטע ו'... איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? וואלה לא זוכר... הסרט הכחול שראיתי היה בכתה ד' וזה היה חתיכת סרט כחול עצבני - היה ענק!!! זה סרט שחבר שלי מצא אצל אחיו בחדר וראינו את זה בחבורה... על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? האמת - אני אף פעם לא חושב על הבנות שהייתי איתן אלא רק על הבנות שלא הייתי איתן - הסקרנות הזו והעובדה שעדין לא היה משהו מחרמנת אותי רצח!!! האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? תלוי מתי, במקלחת כן בכל מקום אחרי אין לי עצבים לזה... באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? כשאין אף אחד בבית אז מול אוסף סרטי הלסביות המדהים שיש לי במחשב (המחשב בסלון...) מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? ממש לא מזיז לי... מצדי גם לעמוד על יד אחת ולעשות ביד... האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? תודה לאל - לא! אבל יש כמה בנות שהייתי מת שיתפסו אותי... כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? ממש תלוי... כמה זמן לא גמרתי / כמה אני חרמן / הסיטואציה - זה משתנה! מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? נדמה לי 4 קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) לא שאני זוכר אבל אני בהחלט מסוגל...

NoNameMan

New member
אמצע צומת די ראשית...

ב-3 בלילה... אני פשוט אוהב את זה במקום ציבורי והסיכון הגדול שאני אתפס...

GGOODD

New member
../images/Emo41.gifשאלה נוספת לסקר!../images/Emo41.gif

עלתה במוחי שאלה נוספת לסקר, אז בבקשה:
מה המקום הכי מוזר שאי פעם אוננתם בו? שירשור נעים!

יש לנו מחשבות זהות אני רואה

רק שאני פתחתי את זה בטופיק חדש, אז בבקשה ענו שם(PLZ!)...

Dumbo

New member
אממ... בואו נראה...

כיתה בבי"ס, ולא הייתי שם לבד, הייתי עם ידידה...

חשטפית

New member
במכונית.

חברות נכנסו לחנות ולא היה לי כח אז נשארתי במגרש חניה והיה לי משעמם

shualpower

New member
יש הרבה. מקום ראשון זה בית כנסת ../images/Emo13.gif

ויש עוד.. בית של חבר גן ציבורי מאחורי בניין לא מוכר ועוד ועוד...

שמישהו יגיד בכוס של החברה שלי

כי חחח זה נשמע אמיתי אבל זה לא חחחחח עזבו *קטע רגעי חולף*

shayh13

New member
וזה באמת!!!!

במלון בטיול בר-מיצווה בקניה
חחחחח... (מה לעשות התחרמנתי מלראות כל היום את הקופים האריות וכל מה שזז בספארי, מזדיין)...(גם אי רציתי לגמור...(חוץ מזה שהייתה שם ילדה בקבוצה שלנו....שבוא נגיד..."חשבתי עליה" באותו זמן של פורקן)....

חשטפית

New member
התשובות שלי../images/Emo9.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? אממ...זה משתנה. מתי שבא לי. באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? הייתי קטנה, מאוד! איך למדתם לעשות ביד? לבד:) במקלחת...עם עצמי והמים.. על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? על החתיך התורן. האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא...אני מסתדרת בלי. באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? שלי. מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? שכיבה. האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ממש לא. כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? אמממ...אני יודעת מה אני אוהבת אז זה די מהר. אבל תלוי, לפעמים אני מושכת את הזמן בכוונה. מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? נראה לי ש-3. קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? כן. זהו? אוקי דוקי.

למעלה