סקר!!!

kundason2003

New member
אפשר לבוא למסיבת פיג'מות שלכן פעם..

ExsoTic Cop

New member
אני עכשיו...../images/Emo13.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? #בגיל 15 איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? #לבד על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? #אקסית-חברה שלי לשעבר האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? #לא באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? #שלי מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? #ישיבה ובמקלחת האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? #כן,אמרתי לאחי לסגור ת'דלת. כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? #באוננות בערך רבע שעה..סקס אני יכול כמה שאני רוצה להחזיק אבל לרוב זה שעה וקצת אחרי זה יש כאב ביצים ואתה מת לגמור. מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? #שש פעמים קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) #כן

התשובות שלי הן..

כמה פעמים בשבוע? 2-3 באיזה גיל פעם ראשונה? 13 ככה.. איך למדתי? לבד.. על מה חושבים? אממ פנטזיות כל מיני בלי חומרי סיכה למיניהם תנוחה אממ בשכיבה או ישיבה.. לא נתפסתי. כמה זמן לוקח? כמה שאני בוחר.. שיא- 3 ביום כן

תשובות

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? 4-5 פעמים ביום באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? 12 איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? אני מניח שלבד :\ על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? בד"כ על הבחורה שיש הכי הרבה מצב איתה, או שאני באתרי סקס יש תמונות לא צריך לחשוב יותר מדי האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? קרם ידיים לפעמים, לרוב שום דבר באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? אצלי בחדר מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? ישיבה, שכיבה האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? תמיד אני מספיק להתקפל לפני שנכנסים ואם כן מה עשיתם באותו רגע? אה כאן צריך לענות לזה? כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? 3 דקות עד 3 שעות ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? לא ניסיתי מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 7 קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) כן מעדיף לא לפרט המקום הכי מוזר שאוננתי בו
הממ.. אני אגיד מגרש חניה זה לא כזה מוזר אבל זה הכי מוזר שלי..

PestCTRL

New member
קבלו תשובות מקוריות (נכון...)

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? @ לפני הגיוס - 8-10 אחרי הגיוס - 4-6 באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? 13 איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד, במקלחת של ההורים שלי, אבל לא גמרתי אז, ואחרכך במקלחת שלי וגמרתי. אבל פעם לימדתי מישהו במקלחות של הבריכה במקומית, כמה ימים אחרכך הוא הביא חברים שאני אלמד את כולם... 8S על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? אירועים מחרמנים שהיו לי, לפעמים אני מוסיף להם קצת פלפל האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא, אלא אם כן אני במקלחת אז אני משתמש בסבון או שמפו באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי, מול פורנו, או במקלחת מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? בחדר - ישיבה/שכיבה, במקלחת - עמידה. האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? בעקרון הייתה תקופה לפני שהתגייסתי שנהגתי לאונן במרפסת של הבית שלי כשפועלים עבדו מול הבית שלי על בתים אחרים. השתזפתי שם בדר"כ וכששמעתי את האלטע זעכן עובד מייד נעמדתי והתחלתי לאונן. היה כזה מגניב כי כל אחד הגיב אחרת, היה אחד שחייך, האט ובהה בי כשהוא עבר, היה אחד שממש יצא מהאוטו ונעמד לידו וחיכה שאני אגיד לו לבוא, אבל אמרתי לו להסתלק כי זה די מפחיד אחרי הכל, והיה אחד שדי התעצבן והמשיך מהר... היה גם פועל אחד שהיה לדעתי הומו כי פעם אחת שעברתי לידם עם הכלב שלי בטיול בבוקסר, הוא התקרב אליי ועשה משהו עם כל מיני דברים שהיו זרוקים על הרצפה, ולפני שידעתי, עמד לי והוא הציץ לפעמים... עד היום אני מצטער שלא הבאתי שם ביד... אולי הוא היה יורד לי או משהו... יכל להיות מגניב... חוץ מאלה, הייתי ממש קרוב פעם במקלחות בבסיס כי כמה שניות אחרי שגמרתי מישהו נכנס. כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? המון, המון, המון זמן, ואני מדבר על פעמים של שעה ויותר. אלא אם כן אני מחורמן בטירוף ומביא את עצמי לגמירה, אז 15 דקות מינימום. הייתי בכמה אירועים של מין עם בן-זוג ובת זוג, ועם אף אחד/אחת לא גמרתי... מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 6, ניסיתי את הגבול שלי לילה אחד, נרדמתי לקראת הסוף. קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? כן, במקלחות בבריכה, כשלימדתי מישהו. המקום הכי מוזר? היתה פעם אחת באוטובוס לבסיס ליד אילת, הוא היה ריק חוץ מ6-7 חיילים נוספים וכולם ישנו. פעם אחרת שהפכתי להרגל כיפי הוא הבתים שבונים מול הבית שלי. בלילה זה כיף לאללה, אני תמיד מדמיין שם שאחד הפועלים מגיע ותופס אותי. הייתה גם פעם שהלכתי חזרה הביתה מהבריכה והייתי מחורמן בטירוף, והיה לי רק בוקסר עליי, אז כשעמד לי הוא דיי בלט... אז מאחר והיה עלי תיק גדול שהסתיר את העסק ידעתי שלא ידעו אז הבאתי ביד בזמן ההליכה. היה מגניב לאללה כשאחד הערבים שעבד באיזה בית שבונים בדרך שאל אותי מה השעה ואני המשכתי לאונן כשדיברתי איתו... אחרי שעניתי לו הוא חייך ואמר תודה והמשיך לבהות בי עד שהלכתי.

h o n e y b e e

New member
בואנה..

למרות שלא הבנתי מה הקטע דווקא עם הפועלים הערביים - חירמנת אותי לגמריי עם ההודעה הזו שלך. הייתי עושה לך טובה או שתיים.

PestCTRL

New member
זה לא בקטע של פיליפינופיל

זה יותר בקטע שערבים הם חרמנים בטירוף, במיוחד פועלים ערבים שעובדים כל היום תחת השמש היוקדת ולא ראו את אישתם המשופמת יותר משבוע. אז יש להם ממה להתחרמן, וכשהם רואים משהו כלשהו שקשור לסקס, הם ישר נדלקים, כמו שאמרתי, שניים אפילו ציפו שיקרה משהו... והסטייה שלי נקראת אקסיביציוניזם: נהנה שאנשים רואים אותי עושה דברים... אני מודה שלפעמים הייתי מת לקצת אקשן במקלחת בבסיס, אבל...

NaK

New member
אז אלו התשובות שלי, מצחיק :)

- פעמיים שלוש
- 14 אני חושב, מי זכור :)
- חזרתי עם חברים שלי הבית מהבצפר, והם התחילו לדבר על זה, ולא הבנתי על מה הם בדיוק מדברים, אז שאלתי אותם בבישנות מזה הדבר הזה, והם הסבירו לי ואיך שהגעתי הבית ניסיתי :)
- על המורה שלי, על השכנות שלי, על בנות מהבצפר שלי :)
- בסבון או במרכך
- במקלחת או בחדר שלי מול המחשב כשאין אף אחד בבית, אני חולה על נשים ערומות שמעשנות, למרות שאני לא מעשן ואני סובל מהריח :)
- כשאני מול המחשב אז בישיבה, ובמקלחת בעמידה
- כן :) זה היה מצחיק, זה היה בטיול שנתי, התקלחתי ואוננתי ואז ידידה שלי נכנסה בטעות וראתה אותי מאונן, מה עשיתי? הפכתי להיות אדום, וצעקתי, עופי מפה!! כוס ראבק גם להביא ביד אי אפשר פה!!! והיא נבהלה ויצאה :) למרות שלא הייתי מתנגד אם היא היית עוזרת לי :)
- לבד לוקח לי דקה שתיים, ובסקס אותו דבר, ולפעמים לוקח לי עשרים דקות לגמור בסקס :)
- השיא שלי ביום אחד זה שתיים שלוש ורק במקרים נדירים, עדיף כבר לזין, זה נמצא אצלי באותה נגישות :)
- בטיול שנתי אחד אוננו 5 חברים ביחד בחדר באכסניה כשבנות צופות בנו ומחייכות בבישנות, ניסינו להשפריץ עליהם קצת :) זהו

../images/Emo9.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד?כמעט כול יום
באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה?8...אבל לא ידעתי ממש מה אני עושה
איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים?לבד
על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי?לא יודעת...משתנה בדר"כ לסביות
האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה?לא
באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב?בחדר שלי
מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות?שכיבה
האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע?כן ומהר שלפתי ת'יד
כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס?בערך 20 דקות אם אני ממש מחורמנת...אבל זה יכול לקחת גם שעה
מה השיא שלכם באוננות ביום אחד?4
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) כן, אח שלי...אבל הוא ישן

מקווה שלמישהו יהיה כח לקרוא

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? - זה מעניין. לפני חצי שנה התחלתי ללמוד באוניברסיטה, לפני שהתחלתי ללמוד הייתי עושה כל יום, פעם אחת, לא פחות ולא יותר. פעם בחודש אולי הייתי מפספס. מאז שהתחלתי ללמוד, , אני עושה פעמיים-שלוש בשבוע, וזה רק כי יש לי מחשב. איפשה באמצע הסמסטר הקודם המחשב קרס והחזרתי אותו לחנות, ולא מהרתי לקחת אותו בחזרה. אז קבעתי את שיא ההתנזרות שלי. שבועיים רצופים, לא הבאתי ביד. מדהים. והקטע המוזר זה שלא חשבתי על זה בכלל, פשוט שכחתי זה קיים, וכשהמחשב חזר מהר מאוד נזכרתי. באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? - בערך 12. איך למדתם לעשות ביד? - את האמת, בגלל שאין לי אחים גדולים, לא ידעתי שזה קיים, אשכרה לא ידעתי מה פירוש הביטוי "לעשות ביד" או "לאונן". הייתה לי ילדות עשוקה, אני יודע. יום אחד, פשוט שכבתי במיטה וזה קרה. אל תצחקו עלי, אבל כמעט באתי לאמא שלי וסיפרתי לה, כי חשבתי שזאת איזו בעיה רפואית. על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? - אני לא חושב הרבה, אני נותן לעיניים לעשות את העבודה. אבל אם כבר חייבים לחשוב, אז על החברה. האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא. אף פעם. באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? בחדר שלי. ויש עוד איה משהו מעניין, פסיכולוגית מאוד קשה לי לעשות את זה מחוץ לבית, ואם כבר אני נוסע לאנשהו אז אני מתאפק כמה ימים. האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? - כן, אמא שלי פעם תפסה אותי בחדר, כששכחתי לנעול אותו. אחת החוויות הפחות נעימותשהיו לי בחיים. כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? - כמה שעומד לרשותי. מ-5 דקות, פחות מזה זה פשוט גרוע, ועד שעה וחצי, כשממש משעמעם לי. ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? תלוי עם המשחק המקדים או בלי. אם בלי אז נראה לי בסקס אני גומר יותר מהר. מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 3 פעמים, בבוקר בצהריים ובערב. לפני איזה 5 שנים. קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) זהו! בהצלחה ועבודה (ידנית) מוצלחת! לא.

תשובות שלי

כמה פעמים בשבוע אתה עושה ביד? - בערך 2-3 כי אין ממש זמן או שעייפים. באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? - אני הייתי ממש קטנה נראה לי גיל 6-7 איך למדתם לעשות ביד? - לא יודעת כשהייתי בת 7 הייתי רואה סרטים שאנשים היו מתחרמנים ורצה למיטה וישר משפשפת. על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים - בד"כ על בנות, או על דברים בלתי מושגים או אסורים בד"כ. האם אתם משתמשים בחומר כי להקל על העבודה - לא אני מסתדרת מעולה בלי שום עזרה מהצד. באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב - ניראה לי חנכתי כל חדר בבית שלי אבל לרוב זה בחדר שלי. מה התנוחה המועדפת שלכם - על הבטן. האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה - לא ברוך השם.... כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור - תלוי אם בא לי לגמור וזהו אז 3-4 ואם לא אני מושכת את זה יותר... באוננות אני גומרת בהרבה יותר מהר מאשר בסקס. מה השיא שלי - 4 פעמיים ביום ( רצוף) . קרה שאוננתי כשיש עוד מישהו בחדר - כן כשהייתי קטנה הייתי מאוננת עם שכנה שלי שהייתה בגילי רק גילינו את זה ולא ידענו כל כך מה זה , רק ידענו שאהבנו את זה. תהנו!

musical truth

New member
../images/Emo41.gif שיאים ../images/Emo41.gif

חבר אחד שלי אונן 12 פעמים ביום אחד. ולא מדובר על 24 שעות מדובר על מבוקר עד ערב. זה אמיתי לגמרי, תאמינו או לא. ועוד שיא אחד, יש לי בן דוד שמאונן מגיל שנתיים, הוא זוכר שהוא היה מאונן ליד אנשים עם היד בתוך המכנסיים ואמא שלו היתה אומרת לו ללכת לעשות את זה בחדר ושזה לא יפה ליד אנשים ומאז הוא לא הפסיק לאונן. אמא שלו מן הסתם גם זוכרת את זה ואומרת שזה נכון ושהוא התחיל בגיל שנתיים. גם זה סיפור אמיתי לגמרי.

תמייייייייייייייייייייייייייייייייי

תיקחי את החבר שלך תעשי טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משעמם לוווווווווווווווווווווווווווווו לא קורעים לו את התחת בצבא אז הוא נשאר ושואל שאלות מוזרות????????? תעשי טובה תקחי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה