קבלו תשובות מקוריות (נכון...)
כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? @ לפני הגיוס - 8-10 אחרי הגיוס - 4-6 באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? 13 איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד, במקלחת של ההורים שלי, אבל לא גמרתי אז, ואחרכך במקלחת שלי וגמרתי. אבל פעם לימדתי מישהו במקלחות של הבריכה במקומית, כמה ימים אחרכך הוא הביא חברים שאני אלמד את כולם... 8S על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? אירועים מחרמנים שהיו לי, לפעמים אני מוסיף להם קצת פלפל האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא, אלא אם כן אני במקלחת אז אני משתמש בסבון או שמפו באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי, מול פורנו, או במקלחת מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? בחדר - ישיבה/שכיבה, במקלחת - עמידה. האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? בעקרון הייתה תקופה לפני שהתגייסתי שנהגתי לאונן במרפסת של הבית שלי כשפועלים עבדו מול הבית שלי על בתים אחרים. השתזפתי שם בדר"כ וכששמעתי את האלטע זעכן עובד מייד נעמדתי והתחלתי לאונן. היה כזה מגניב כי כל אחד הגיב אחרת, היה אחד שחייך, האט ובהה בי כשהוא עבר, היה אחד שממש יצא מהאוטו ונעמד לידו וחיכה שאני אגיד לו לבוא, אבל אמרתי לו להסתלק כי זה די מפחיד אחרי הכל, והיה אחד שדי התעצבן והמשיך מהר... היה גם פועל אחד שהיה לדעתי הומו כי פעם אחת שעברתי לידם עם הכלב שלי בטיול בבוקסר, הוא התקרב אליי ועשה משהו עם כל מיני דברים שהיו זרוקים על הרצפה, ולפני שידעתי, עמד לי והוא הציץ לפעמים... עד היום אני מצטער שלא הבאתי שם ביד... אולי הוא היה יורד לי או משהו... יכל להיות מגניב... חוץ מאלה, הייתי ממש קרוב פעם במקלחות בבסיס כי כמה שניות אחרי שגמרתי מישהו נכנס. כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? המון, המון, המון זמן, ואני מדבר על פעמים של שעה ויותר. אלא אם כן אני מחורמן בטירוף ומביא את עצמי לגמירה, אז 15 דקות מינימום. הייתי בכמה אירועים של מין עם בן-זוג ובת זוג, ועם אף אחד/אחת לא גמרתי... מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 6, ניסיתי את הגבול שלי לילה אחד, נרדמתי לקראת הסוף. קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? כן, במקלחות בבריכה, כשלימדתי מישהו. המקום הכי מוזר? היתה פעם אחת באוטובוס לבסיס ליד אילת, הוא היה ריק חוץ מ6-7 חיילים נוספים וכולם ישנו. פעם אחרת שהפכתי להרגל כיפי הוא הבתים שבונים מול הבית שלי. בלילה זה כיף לאללה, אני תמיד מדמיין שם שאחד הפועלים מגיע ותופס אותי. הייתה גם פעם שהלכתי חזרה הביתה מהבריכה והייתי מחורמן בטירוף, והיה לי רק בוקסר עליי, אז כשעמד לי הוא דיי בלט... אז מאחר והיה עלי תיק גדול שהסתיר את העסק ידעתי שלא ידעו אז הבאתי ביד בזמן ההליכה. היה מגניב לאללה כשאחד הערבים שעבד באיזה בית שבונים בדרך שאל אותי מה השעה ואני המשכתי לאונן כשדיברתי איתו... אחרי שעניתי לו הוא חייך ואמר תודה והמשיך לבהות בי עד שהלכתי.