סקר!!!

Dumbo

New member
תשובות:

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? 5-9 באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? בתול איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? זה תלוי בכמה דברים. האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? שכיבה חלקית האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא, תודה לאל. כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? 4-8 מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 6, אם אני לא טועה. קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) כן

icy rain drop

New member
סקר נחמד!

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? בסביבות הפעמיים שלוש, בממוצע באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? אוננות- 13 בערך, סקס- 15 בערך... איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד. על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? על כל מה שבא.. כל מה שמגרה האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? מים נחשב? באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? אמבטיה כמובן מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? שכיבה, ישיבה... האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא ותודה לאל!!! כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? עוד לא ממש יצא לי לגמור בסקס... ובאוננות, תלוי במפלס החרמנות מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? המממ... אני מניחה ששלוש פעמים או ארבע קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) אפלטוני?!?!?! טוב שלא! זה נראה לי קצת קינקי וקצת הורס ת'אפלטוניות ומקום הכי מוזר, כמו שאמרתי- מלון באילת

כמה שאלות:/

פעם ביום 12 לבד פנטזיות וזלין מומלץ החדר שלי במחשב יש הרבה לא לא ספרתי 3 לא

../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif רוק ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif בחייאת רבאק...

בשבילי רק סבון נוזלי!! בשבוע?-9 בערך לראשונה-11 איך למדתי? נו באמת..... על מה אתם חשובים?- זה דווקא מעניים כי כבר היו לי מקרים שפשןוט אחרי כמה זמן התחלתי סתם לחלום על שטויות בלי שום קשר "ושכחתי" שאני באמצע הכיף.... אבל בדר"כ על איזה כוסית שאני דלוק עליה. חומר-סבון נוזלי עם מים שולט חדר-במקלחת, <אני לא יכול להתקלח בלי> תנוחה-עמידה לא נתפסתי לגמור?-תלוי במידת החרמנות, אבל בממוצע בערך 10 דקות שיא ביום- 5 בערך, אחרי בפעם ה5 לקח לי בערך שעה לגמור עם מישהו בחדר?-כן חייב להוסיף משהו: למה שאלת על מה או על מי אנחנו חושבים????? זה די ברור שזה על מישהו ולא על משהו...

Kate Ryan

New member
בחיים לא הבאתי ביד

טוב לא לעצמי לפחות..........זה לא עושה לי את זה....

תשובות

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? פעם בשבוע אני מניחה... לפעמים יותר
באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? הפעם הראשונה היתה בטח די מזמן, אבל התכחשתי לזה כל כך (גם בפניי עצמי) שאפילו לא שמתי לב שזה קורה, בזבוז
איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? כשעוד התכחשתי זה היה לבדף עכשיו כבר מדברים עם חברות ומקבלים טיפים מהן ומגברים שיודעים מה הם עושים איתנו.
על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? על האחרון שהייתי איתו נכון לאותה תקופה. (זה משתנה אחת לשבוע-שבועיים)
האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא, אני עושה את זה בספונטניות
באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי או באמבטיה
מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? בשכיבה האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא קרה
כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? מממ... אני חושבת שלבד אני גומרת יותר מהר, כי לעשות ביד זה(אצלי) לשם גמירה, סקס זה גם בשביל ההנאה....
מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? פעמיים ביום, לא שספרתי... אבל זה בטח קרה מתישהו
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? לא, זה אישי וזה לא שאני לא יכולה להתאפק.....

תשובות שלי...

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? 4-5 באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? 9 איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? על החבר האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? כן, קרם גוף באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? אמבטיה מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? ישיבה/שכיבה האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? כמה שבא לי... אני יכולה לענג את עצמי שעות, ויכולה לגמור בשניות. יותר מהר באוננות. מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 3 קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) כן, שיחקנו מן משחק... בערך בגיל 15

LOL ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

"שיחקנו מן משחק".... את בטוחה שלא עשיתם התעמלות חושך?....

חחחח+דירה לפרטיות...

1. כמה שבא לי....לא הרבה בעיקרון. 2. בגיל 12 או 13 3. לא בעיה... אין פה הרבה מה ללמוד... עושים מה שנעים וכיף... 4. על מישהו שעושה לי את זה.... 5. לא..... בדמיון הפרוע שלי... 6. שלי 7. מחדשת ומשנה... תלוי במצב רוח ועד כמה אני חרמנית... 8. לא. ואם יקרה אני יצרף תבן אדם (בתנאי שהוא לא מהמשפחה..) 9. לא הרבה... 10. 3 11. לא חחחחחחחח דווקא נחמד הסקר שלך....!!

Ryuu Akuma

New member
שלי !

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד: כ-12 או 13 פעמים בשבוע..
באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה: בגיל 8
איך למדתם לעשות ביד: דיי לבד..
על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים: על התמונות שאני בוהה בהן..
אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה: כן בד"כ איזהו קרם גוף..
באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב: בחדר שלי
מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות: מה זה השאלה הדפוקה הזאת ?? אני מניח שאו ישיבה או עמידה..
האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה: לא
כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור: משהו כמו 3-4 דקות..
מה השיא שלכם באוננות ביום אחד: 12 פעמים ביום..
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר: לא.. עשיתי תמיד לבד..

התשובות שלי:

כמה פעמים אני עושה ביד- תלוי זה משתנה....כ 3 פעמים בשבוע
באיזה גיל פעם ראשונה? - לא זוכר נראה לי 12 ומשהו....
איך למדתם לעשות את זה? - לבד
משתמשים בחומר כלשהו - לא
באיזה חדר? - שלי
תנוחה? - ישיבה או שכיבה
נפסתם בזמן מעשה? - לא
כמה זמן לוקח עד שגומרים? - זה ממש תלוי...בין כמה דקות עד חצי שעה
מה השיא לאוננות ביום? - אמממ..3 או 4 פעמים
אוננתם פעם עם מישהי? - כן....

Negative one

New member
תשובותיי...

דרך אגב,אני כבר הרבה זמן צופה בפורום החביב הזה מהצד,אבל עכשיו יש גם משהו שאני יכול לענות עליו :) 1.לפחות פעם ביום 2.גיל 12 בערך... 3.ברגע שהבנתי שגם ה*** שלי יכול להשפריץ נוזל זרע,הבנתי שאפשר להשתמש ביד כדי לעזור לו בזה... 4.חושב על אנשים יפים...ביחוד על נשים יפות,או על סקס. או שפשוט רואה אחד מהסרטים במאגר 5.לא משתמש בשום חומר.אחד על אחד,עם הרבה חיכוך :) 6.בחדר שלי 7.בשכיבה 8.נתפסתי,ופשוט הוצאתי את היד מהמכנסיים,אז לא ממש נתפסתי (גם בחדר שלי אני עושה את זה עם מכנסיים,זה נוח,וזה לא מלכלך אותך ממש) 9.תלוי.זה יכול להסתיים ב2 דקות,ויכול גם לקחת מקסימום 20 דקות. 10. 5 או 6 פעמיים...משהו כזה. 7.כן,והם לא ידעו מזה כמובן.

מגיעה מפורום אחר...

ובכלל מהפורטל הראשי של תפוז ולא יכולה להתאפק...
1) מינימום 0 מקסימום 8 2) הייתי אז בת 6 או 7 לא זוכרת. 3) לבד. 4) על בן הזוג. 5) חומר טבעי... והמבין יבין. 6) בחדר שלי או במקלחת. 7) לא נתפסתי רק הפריעו לי באמצע. 8) על הגב. 9) לצערי אני לא גומרת בחדירה
אך באוננות זה תלוי אך ורק בי וחצי דקה ועד שעתיים. 10) 7-8 פעמים. 11) אך ורק עם בן הזוג.

Kite Cat

New member
תשובות לסקר המשעשע...-

-אף פעם. -16. -חבר שלי לימד אותי. -על חבר שלי. -שום חומר, אצבעות בלבד! -בחדר שלי. -שכיבה. -לא קרה שנתפסתי. -10-15. יותר מהר בסקס. -אין שיא. -לא קרה. אחלה סקר!!

RBRB

New member
אז עכשיו תורי....

*לבד *2-3 *על החברה שלי *לא *בחדר שלי *שכיבה *לא נתפסתי *תלוי כמה זמן כבר לא עשיתי, ובסקס אני גומר מהר יותר *3 פעמים *לא, רק מול החברה

DaRזה אני

New member
זה סתם דבר לא רציני

פעמיים יבום מכיתה ג' בכיתה מלאת ילדים פעם אחת

Sonata Of Tears

New member
תשובות

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? פעמיים מקסימום.לרוב בכלל לא באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? נראה לי 12 איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? על בנים כוסונים חח האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? שלשום גיליתי אתהולזין באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? שכיבה האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? הממ...באוננות יותר מהר ואני לא שם לב לזמן מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 1? קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) כן

לולi

New member
הנה תשובה מבחורה (שכן מקבלת, והרבה)

3 פעמים בשבוע.התחלתי בגיל 12!. למדתי עם חברה. חושבת על בנות. משתמשת במים-הזרם נעים. בחדר אמבטיה. התנוחה הכי טובה היא שכיבה.לא נתפסתי. המון זמן, חצי שעה בארך, גומרת יותר מהר באוננות. אין שיא ממש.כן ביחד עם חברות השנה, בגיל 17-זה מה שאנחנו עושות במסיבות פיגמות!!!

למעלה