סקר!!!

הדרומית

New member
תשובות../images/Emo80.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? לא סופרת. אבל משהו כמו פעם ביומיים לערך.
באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? עשינו מה? אוננות? לא זוכרת. סקס? גיל 16
איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד. כמובן שבשלב יותר מאוחר קיבלתי טיפים
על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? אם אני מאוהבת- אז על הבחור שאני מאוהבת בו. אם לא מאוהבת- אז על האקס
האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? קרם גוף. לא יודעת מה איתכם, זה מצויין
באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי או במקלחת
מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? בשכיבה ובישיבה
האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא
כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? גומרת יותר מהר באוננות, הרי זה ברור. אני מכירה את הגוף שלי, יודעת מה גורם לי הנאה, חוץ מזה שעל הידיים יש יותר שליטה מעל זין
מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? לא הבנתי ת'שאלה, על איזה שיא מדובר?
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) לא. מבחינתי זה דבר אינטימי. לא צריכים להיות איתי עוד אנשים בחדר. אלא אם כן אנחנו חברים או משהו ואנחנו באמצע אקט מיני. אבל כאמור, השאלה נשאלה עבור מישהו אפלטוני

בודד17

New member
ממ..

עכשיו שיהיה מפגשפורום של פורום אחר שאת (ורעות) חברות בו אני יצטרך להסתכל עלייך ועליה ובתור גבר אני יזכר בתשובות האלה ואז אני לא חושב שיהיה טוףף.. בכל זאת זוג "כוסיות" (פשוט זה סלנג לא נאה לכן זה בגרשיים) כשאני יודע עליהם שיירי מידע כאלה, זה מעורר מחשבות.. איך חבר של אומר: " טו מאטצ' אינפורמשיין"..

קבלו במחיאות כייפם סוערות את

התשובות שלי: 1- לפעמים פעם או פעמיים בשבועיים ולפעמים בכלל לא. 2- אוננות 14.5 סקס 16 3- לבד, זה פשוט קרה. התחלתי וראיתי מה נעים לי 4- על החבר שלי 5- לא 6- בחדר שלי ולעיתים ממש נדירות במקלחת 7- שכיבה על הגב 8- לא 9- כמה דקות. וזה יותר מהיר מאשר בסקס 10- 4 או 5 11- לא אוהבת כינרת

התשובות שלי....

* אמממ....לא קבוע...2-3 * נראה לי 14 * זה דבר שלדעתי בא טבעי * על החבר המדהים שלי * קיי ויי * בכל חדר בדירה שלי * שכיבה על הגב * כן , החבר שלי תפס אותי...ו...המשכתי... * ברור שגומרים מהר יותר בזמן אוננות * 3 * כן

mustymeow

New member
וואי לא יאמן בנים!!!! ../images/Emo6.gif

הנה סוף סוף אחת שחרמנית כמונו ולפעמים יותר! 3 פעמים ביום? לבת? לאונן? נשמע מוזר! ואם את בת באמת קבלי צל"ש

EverMan

New member
אממממ , תן לי להגיד לך משהו ?

רוב הבנות "מתאימות" את עצמן ... כמה בנות פה שאני מכיר , לא עושות את זה 3 פעמים בשבוע אלא לעיתים 3 פעמים ביום
הן פשוט הולכות על המינימום בעוד הגברים פה הלכו על המקסימום.

תשובותי...

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? לא ממש סופרת אבל בערך פעמיים או שלוש בשבוע.. תלוי בחשק... באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? האמת שאני לא זוכרת כל כך אבל זה היה שהייתי עוד בגיל היסודי.. איך למדתם לעשות? לבד/ מישהו לימד אתכם/ סרטים. כמובן שלבד. על מי או על מה אתם חושבים שאתם מאוננים? על האקס שלי, ולפעמים על סתם כל מיני בנים/בנות שעושים לי את זה. האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדיי להקל על העבודה? לא, הרבה יותר טוב לי כשזה רק עם האצבעות. מה התנוחה המועדפת שלכם באוננות? בשכיבה. באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי. האם נתפסתם בזמן מעשה? כן, וזה היה כשהייתי קטנה (בגיל היסודי) אבא שלי נכנס לחדר ממש בטעות... זאת הייתה פאדיחה וכמובן שבאותו כרגע קפצתי בבהלה. כמה זמן לוקח לכם לגמור? זה תלוי עד ברמת החרמנות של אותו הרגע. ואני גומרת הרבה יותר מהר והרבה יותר טוב כשאני מאוננת. מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? הכוונה היא לכמה פעמים גמרתי הכי הרבה ביום אחד או כמה פעמים אוננתי הכי הרבה ביום אחד? בכל אופן הכי הרבה שאוננתי ביום אחד זה בערך 3 או 4... והכי הרבה פעמים שגמרתי ביום אחד זה 10, כי לא אני זאת שאוננתי לעצמי... קרה שאוננתם כשעוד מישהו אפלטוני שלא הייתם איתו בקשר היה בחדר? כן.

וופ די וופ ניגה וואט ?!

כמה פעמים? -יותר מדי!! כל יום, כל שעה וכל דקה
באיזה גיל? -גם אז לא ידעתי לספור, למה שאני אדע עכשיו?
אבא לימד אותי
על מה אני חושבת? -על שני קופים שמנקים אחד לשני כינים
חומר? -סילית! (מסירה אבנית) ללא מאמץ...
באיזה חדר? -באיזה לא?
תנוחה? -דוגיסטיייייייייל בייבייי
נתפסתי? -כן ברור, כל פעם שאני פותחת את המקרר כולם קופצים מהשיחים ויורים בי.
כמה זמן? -לוקח לי שעה אלא אם כן אני לבד ואז אני עושה את זה באקספרס
47 (and counting)
הממממ אולם ברמיצווה נחשב כחדר ? וזהו!

בואנה...

אמא שלי אמרה לי פעם: "בני, לך לעזאזל..." לא לא לזה התכוונתי, היא אמרה לי משהו אחר!!!! "בני, אם אין לך משהו טוב להגיד אז סתום את הפה" תאמצי את המשפט, השני... לא הראשון, עלבון למין האנושי עם כל האהבה שבדבר...

GGOODD

New member
זו הייתה ההודעה המקורית

שלי, אבל כתבתי אותה בטעות מהיוזר של חברה שלי עכשיו תבינו יותר את הבני :)

אנשובי

New member
תשובות שלי...

כמה פעמים בשבוע אתם עושים ביד? לא הרבה... אני מאונן שמשעמם לי באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? כבר לא זוכר אבל לא ממש צעיר איך למדתם לעשות ביד? לבד/מישהו לימד אתכם/סרטים? לבד על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? או על מי? אני מסרב לענות על זה האם אתם משתמשים בחומר כלשהו כדי להקל על העבודה? לא באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב? בחדר שלי כמובן מה התנוחה המועדפת שלכם לאוננות? ישיבה רגילה האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה? ואם כן מה עשיתם באותו רגע? לא קרה כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור? ולאלה שכבר עשו סקס אתם גומרים מהר יותר באוננות או בסקס? לא עשיתי סקס... אבל כשאני מאונן לוקח לי הרבה זמן לגמור מה השיא שלכם באוננות ביום אחד? 4
קרה שאוננתם כשיש עוד מישהו בחדר שלא הייתם איתו בקשר? (אפלטוני) לא

תשובות לסקר

כמה פעמים בשבוע אתה עושה ביד? - בערך 2-3 כי אין ממש זמן או שעייפים. באיזה גיל עשיתם את זה פעם ראשונה? - אני הייתי ממש קטנה נראה לי גיל 6-7 איך למדתם לעשות ביד? - לא יודעת כשהייתי בת 7 הייתי רואה סרטים שאנשים היו מתחרמנים ורצה למיטה וישר משפשפת. על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים - בד"כ על בנות, או על דברים בלתי מושגים או אסורים בד"כ. האם אתם משתמשים בחומר כי להקל על העבודה - לא אני מסתדרת מעולה בלי שום עזרה מהצד. באיזה חדר אתם עושים את זה לרוב - ניראה לי חנכתי כל חדר בבית שלי אבל לרוב זה בחדר שלי. מה התנוחה המועדפת שלכם - על הבטן. האם קרה שנתפסתם בזמן מעשה - לא ברוך השם.... כמה זמן לוקח לכם בד"כ לגמור - תלוי אם בא לי לגמור וזהו אז 3-4 ואם לא אני מושכת את זה יותר... באוננות אני גומרת בהרבה יותר מהר מאשר בסקס. מה השיא שלי - 4 פעמיים ביום ( רצוף) . קרה שאוננתי כשיש עוד מישהו בחדר - כן כשהייתי קטנה הייתי מאוננת עם שכנה שלי שהייתה בגילי רק גילינו את זה ולא ידענו כל כך מה זה , רק ידענו שאהבנו את זה. תהנו!

למעלה