אבל אם לרה"מ יש יכולת לעשות מה שהוא רוצה, ללא הגבלה, זו דיקטטורה!!! ואם אתם טוענים שלא, אז תסבירו לי מה ההבדל בין מה שהוא עושה לבין דיקטטורה... לפי מיטב ידיעתי, דיקטטורה זהו ממשל בו יש שליט העושה ככל העולה על רוחו............
אבל רה"מ עושה מה שהוא רוצה בכל עניין!!! לא רק בעניין הזה...... מעניין איך פתאום כל הפרשה עם הבנים שלו השתתקה....... הכח מושחת במדינה הזו! וזה מתחיל ממי שעומד בראשה!
אתה יודע מה הוא יעשה ישתולל ויחולל מהומות האדמה זה בדם שלו אנחנו אין לנו ערך לאדמתנו הקדושה לכן מגרשים אותנו מכאן למה שהערבים לא יפנו את הישובים מסביב למה דוקא אנחנו צריכים להתפנות בכדי שיפסיקו להרוג בנו
וזו בדיוק הסיבה, שאנחנו יושבים לשמור על התנחלויות. ההתנתקות תגן על כולנו. ילדי המתנחלים לא יפחדו מחדירת מחבל באמצע הלילה, ואנחנו נוכל להגן על המדינה בצורה הטובה ביותר בתוך הגבולות.
מסכיימה עם כל מילה. אבל לאיזו דמוקרטיה אתה מתכוון? יש פה דמוקרטיה? מה אני ואתה יכולים לעשות בכל התהליך הזה? לכתוב פה? ד"א- אהבתי את השם מתה על השיר הזה...
בדמוקרטיה ישנן דרכים חוקיות להביע מחאה. היו ניסיונות דמוקרטיים להפיל את התוכנית בכנסת, אך הם נכשלו עקב רצון הרוב. מחאות חוקיות כגון הפגנות וכו' נערכו. העובדה שהן לא צלחו בשינוי המדיניות לא מעידה על כשלון הדמוקרטיה, להפך.
אם זה דבר שנוגד מצפון של חברה שלמה, בעוד שזה נוגד את חוקי צה"ל שהתחייבו לשמוע על האזרחים ולא לגרשם, למה שיבצעו פקודה??? ואל נשכח, כשהשמאל סירב, התקשורת סיקרה אותם באהדה, וכשהימין מסרבים, משמיצים.
שתירה על האחים שלך?? גם אם המפקד יגיד לקפוץ מהגג??? לא צריך להיות מרובע, דבר שיזיק למדינה מבחינה חברתית (חוץ מהבעיה הביטחונית וכו`), לגרש את האח שלך מהבית, אני לא הייתי עושה!!