סרוב פקודה. מה דעתכם?

nooshP

New member
שרים הם שרים כי רה"מ מינה אותם

הם לא שרים כי אלוהים שם אותם לעמוד בממשלת מדינת ישראל. כמו שהוא יכל להחליט האם למנות דווקא אותם ולא אנשים אחרים, הוא יכול גם להחליט לפטר אותם.

ביתרית

New member
תסלחו לי,

אבל אם לרה"מ יש יכולת לעשות מה שהוא רוצה, ללא הגבלה, זו דיקטטורה!!! ואם אתם טוענים שלא, אז תסבירו לי מה ההבדל בין מה שהוא עושה לבין דיקטטורה... לפי מיטב ידיעתי, דיקטטורה זהו ממשל בו יש שליט העושה ככל העולה על רוחו............

Nimst

New member
מתי מישהו אמר שהוא יכול לעשות

כל מה שעולה על רוחו? שאלת אותנו אם לפטר שרים (או לאיים לפטר שרים) שלא מסכימים איתו זו דמוקרטיה. ענינו לך - כן, זו דמוקרטיה.

ביתרית

New member
אוקיי

אבל רה"מ עושה מה שהוא רוצה בכל עניין!!! לא רק בעניין הזה...... מעניין איך פתאום כל הפרשה עם הבנים שלו השתתקה....... הכח מושחת במדינה הזו! וזה מתחיל ממי שעומד בראשה!

Nimst

New member
אני בת.

חשבתי שזה היה ברור - פרשיות השחיתות של שרון נשכחו, וחבל.

ביתרית

New member
סליחה.....

וככה זה במדינה מושחתת שבראשה עומדים מושחתים- מטאטאים את כל החרא מתחת לשטיח....... אח"כ מצפים שהציבור יתנהג אחרת....

sarav55

New member
תבקש מערבי לפנות את הישוב שלו

אתה יודע מה הוא יעשה ישתולל ויחולל מהומות האדמה זה בדם שלו אנחנו אין לנו ערך לאדמתנו הקדושה לכן מגרשים אותנו מכאן למה שהערבים לא יפנו את הישובים מסביב למה דוקא אנחנו צריכים להתפנות בכדי שיפסיקו להרוג בנו

ביתרית

New member
הגנה על ע-ם ישראל?????

והמתנחלים הם לא חלק מהעם??????? החיילים מתגייסים כדי להגן עלינו, לא כדי לפנות אותנו מביתינו!!

t i p o

New member
כולנו עם ישראל

וזו בדיוק הסיבה, שאנחנו יושבים לשמור על התנחלויות. ההתנתקות תגן על כולנו. ילדי המתנחלים לא יפחדו מחדירת מחבל באמצע הלילה, ואנחנו נוכל להגן על המדינה בצורה הטובה ביותר בתוך הגבולות.

ביתרית

New member
ימים יגידו......

לדעתי, החיים יהיו הרבה יותר קשים אחרי ההתנתקות, והלוואי שאני טועה...

t i p o

New member
דעתי שונה

אבל זכותך להמשיך במחאה, כל עוד היא חוקית.

דמוקרטיה???

מסכיימה עם כל מילה. אבל לאיזו דמוקרטיה אתה מתכוון? יש פה דמוקרטיה? מה אני ואתה יכולים לעשות בכל התהליך הזה? לכתוב פה? ד"א- אהבתי את השם מתה על השיר הזה...

silverhawk

New member
אכן דמוקרטיה

בדמוקרטיה ישנן דרכים חוקיות להביע מחאה. היו ניסיונות דמוקרטיים להפיל את התוכנית בכנסת, אך הם נכשלו עקב רצון הרוב. מחאות חוקיות כגון הפגנות וכו' נערכו. העובדה שהן לא צלחו בשינוי המדיניות לא מעידה על כשלון הדמוקרטיה, להפך.

לסרב!

אם זה דבר שנוגד מצפון של חברה שלמה, בעוד שזה נוגד את חוקי צה"ל שהתחייבו לשמוע על האזרחים ולא לגרשם, למה שיבצעו פקודה??? ואל נשכח, כשהשמאל סירב, התקשורת סיקרה אותם באהדה, וכשהימין מסרבים, משמיצים.

גם אם יגידו לך

שתירה על האחים שלך?? גם אם המפקד יגיד לקפוץ מהגג??? לא צריך להיות מרובע, דבר שיזיק למדינה מבחינה חברתית (חוץ מהבעיה הביטחונית וכו`), לגרש את האח שלך מהבית, אני לא הייתי עושה!!

t i p o

New member
יש הבדל בין פקודה חוקית ללא חוקית

ואם תרצה בזה או לא, ההתנתקות מתבססת על חוקי ישראל.

למעלה