סרטון בן ½2 דקות, שגרף יותר מחצי מיליון צפיות

aln77

New member
הרשות = גוף ריק שהקים המערב

כל מי שמתמצא מעט במה שקורה ביהודה ושומרון יודע שכל תכליתה של "הרשות" היא לשמש כמסלקה של כסף לעשרות אלפי אוכלי חינם ערבים שמחזיקים במישרות וירטואליות ומקבלים כסף רב מאירופה, ארה"ב, ארצות ערב ומהמדינה המטופשת באזור - ישראל.

kaner91

New member
היא אכן גוף ריק

מי ששולט בשטחים הוא צה"ל, על כל המשתמע.

aln77

New member
ככל הנראה נסתתמו טיעונך

אני מקווה שהשי"ת יפתור אותנו מעונש של גזענים כמוך ויעביר במהרה בימנו חזרה לאירופה את כל הלבנים כמוך שהגיעו הנה לחשוב עבור השחורים.

kaner91

New member
טיעוני?

אתה הרי קופץ מנושא לנושא כמו איזה פופוליסט זול, כשהערתי לך שאני מדבר על השטחים ולא על עזה התחלת להתלונן על השחיתות של הרשות, תגיד אתה רציני?
גזענות? אני מבין שאם אני רוצה לדבר עם הצד השני אני גזען? אם אני מנסה להבין מה הוא רוצה ע"י זה שאני *מקשיב* לו? אם אני מנסה להגיע איתו לפשרות?
או אולי הגזען הוא זה שאומר שה"ילדים" הם משהו אחר. שאנחנו, פליטי אירופה, לא נבין וגם לא נוכל להבין אותם וק"ו לא להגיע איתם לכלל הבנה.
הם? הם לא באמת חפצים ברווחה, ביטחון ושגשוג תרבותי. הם עכרושים שניזונים מדם גרמני (אהה, סליחה יהודי!!)

אז מה הפתרון שלך? טוב זה בלתי נמנע, זה או הם או אנחנו, עדיף שיהיה אנחנו, לא ככה?

aln77

New member
Lösung

זה מה שאתה רוצה - פתרון.
כשתדע מה הפתרון לסכסוך במצריים, למצב בתוניסיה ולוב, לסכסוך בין השיעה לסונה, לסכסוך בלבנון. לטבח בסוריה, לסכסוך בין התנועות בתוך עזה ובינן לבין הפת"ח. תתקשר.

וכן - אתה לבן, אקס גרמני, שמחפש פתרונות במקומות שמתקיימים בהם משחקי שפה אחרים. זו גם הסיבה המרכזית שאתה מסרב להבין מה שאני כותב ואונס את הערבים לחשוב כמותך.

kaner91

New member
או הוו

איזה מתוחכם אתה, הכנסת את ויטגנשטיין לסיפור. במקום גזענות אמור מעתה: יש להם משחק שפה שונה! משחק שפה שרוצה להכחיד את משחק השפה שלנו.
אבל זה לא מפתיע אותי שאתה לא מבין את ויטגנשטיין.
אחרי הכל, מה אפשר לצפות ממישהו שלוקח את המושג גזענות וקולוניאליות ומסובב אותם לצרכים שלו, אתה פוליטיקאי בנשמתך.

aln77

New member
אתה מסרב להתמודד

מסכת הטיעונים שלך אנכרוניסטית ונגועה באירופוצנתריות קשה. "כיבוש", "שטחים", "פתרון", "הסכם", "זכויות אדם", "חוק בינלאומי"
אגב, לייבוביץ הפגין בורות דומה לשלך אבל עם פחות יומרה לייחס אספירציות של ממש לצד השני. כנראה שהוא הרגיש שאיננו מבין דבר וחצי דבר באשר "לצד השני".
ויטגנשטיין לא יסייע בעדנו כאן - אולי גליפורד גירץ

kaner91

New member
וואלה

הגעת לרמות חדשות, הערבים לא מכירים את מושגים הללו? אין להם קונספט של בעלות על שטח? של כיבוש? של פתרון והסכם?
הפכת אותם לקופים.

כל טוב ידידי, אני סיימתי את הדיון.

aln77

New member
חן חן

היה עונג של ממש להשכיל דעת ממך.
כולי תיקווה שלא תחשוב אותנו לקופים אלא תלמד את תרבותנו ומושגנו ותשוב לפרייבורג במהרה בימנו.

הבלים? אתה חושב שאינני יודע לנקוט באותה לשון?

אין כאן שום חשיבה של שחור ולבן.

אני דיברתי באופן נייטרלי על המחלוקת, שבין הערבים (בגיבויו של השמאל הישראלי), לבין הימין הישראלי. המחלוקת היא זו: מצד אחד, אם תשאל את דב חנין (חברו של קניאל), אז הוא יגיד לך ש"פעולות ההתנגדות של החמאס אינן טרור אלא הן בסך הכל פעולה לגיטימית נגד הכיבוש הישראלי המתקיים בגדה המערבית מאז 1967 ועד היום". מצד שני, אתה תשמע בדיוק את אותו הדבר, רק שמהכיוון ההפןך, אם תשאל את זאב אלקין (חברם של יוצרי הסרטון): הוא יגיד לך, ש"הגנת צה"ל על היהודים הגרים ביהודה ושומרון אינה כיבוש אלא היא בסך הכל פעולה לגיטימית נגד הטרור הערבי הקיים ביהודה ושומרון מאז 1929 ועד היום".

אז מה כאן שחור ולבן? האם מה שאמרתי? הרי אני בסך הכל התכוונתי להציג באופן נייטרלי את דיעותיהם של השמאל הקיצוני ושל הימין הקיצוני. אז מה כאן שחור ולבן? מה שאומר זאב אלקין? הרי זה שחור ולבן, בדיוק באותה מידה שגם מה שאומר דב חנין זה שחור ולבן! הלא זה ברור לגמרי, שכאשר מציגים דיעות קיצוניות משני הצדדים, אז מקבלים שחור ולבן ! אל מה ציפית?

אתה אומר ש"הפלסטינים לא רוצים שלטון משותף...ובטח ובטח לא רוצים להיות כפופים למדינה שההמנון שלה הוא נפש-יהודי-הומיה". האם מישהו אמר שהפלסטינים רוצים את זה, או שהיהודים הגרים בגדה רוצים את זה?

אתה מציג בשמם של הפלסטינים דרישות הנחזות להיות סופר-לגיטימיות: "הסרת השלטון הצבאי בשטחים, החזרת הפליטים, הכרה במדינה, ושחרור אלפי עצירים מנהליים שעד היום לא זכו למשפט".

ובכן גם ליהודים הגרים בגדה יש דרישות הנחזות להיות סופר-לגיטימיות: א. ביטול מעצרים מנהליים (ללא משפט) ליהודים הגרים בגדה. ב. החזרת הפליטים היהודיים לחברון, כולל לשכונות הנתונות כיום תחת שילטון כיבוש פלסטיני. ג. ביטול הכיבוש הפלסטיני המתקיים כיום בשטחי איי (במיוחד בחברון אבל לא רק שם) על הרבה אדמות יהודיות פרטיות אשר כל יהודי שידרוך בהן צפוי ללינץ'. ד. ביטול החוק הפלסטיני הפאשיסטי הגזעני הקובע גזר דין מוות לכל פלסטיני שמעז למכור ליהודים אדמה שהייתה שייכת להם עד 1929. ה. הסרת השילטון הצבאי הישראלי מעל היהודים ילידי שיטחי סי (וכמובן גם מעל הפלסטינים ילידי שיטחי סי).

ואם כבר הזכרנו שנינו את הדרישה המשותפת של יהודים ופלסטינים להסרת השילטון הצבאי בגדה, אז לידיעתך: ההמלצה להסיר את השלטון הצבאי בגדה מעל יהודים (ולא רק מעל פלסטינים), מצויינת גם בדו"ח השופט אדמונד לוי: למשל דו"ח לוי מתריע על כך, שכאשר יהודי יליד הגדה, או פלסטיני יליד הגדה, רוצים לבנות שם מרפסת, אז הם צריכים אישור של המושל הצבאי! וכן דו"ח לוי מתריע על כך, שמזה שנים רבות מאד מאד (במסגרת מה שנקרא "הקפאה שקטה"), האישורים הללו כמעט שאינם ניתנים ליהודים ילידי הגדה, למרות שהם כן ניתנים ביד רחבה לבניית ריבבות בתים פלסטינים בעיר רוואבי שבשטחי סי! וכן דו"ח לוי מתריע על כך, שאם היהודי (יליד הגדה) יבנה שם מרפסת ללא אישור מהמושל הצבאי, אז הוא צפוי להרשעה פלילית, כשדבר כזה לא יעלה על הדעת אם יהודי או ערבי יבנו בית ביפו למשל! וכן דו"ח לוי מתריע על כך, שכאשר יש סכסוך קרקעות בגדה בין יהודי לפלסטיני, אז המינהל האזרחי נמנע מלקיים בירור משפטי על שאלת הבעלות הפרטית של המקרקעין, ובמקום זאת המינהל האזרחי מוציא באופן אוטומטי את היהודי (יליד הגדה) מחזקת הקרקע שלו ומוסר אותה לפלסטיני באופן עוור כפי שמתואר בדו"ח לוי! וכן דו"ח לוי מתריע, הן על בעיית כבישי אפרטהייד המיועדים לפלסטינים בלבד כגון ציר ולרשטיין, והן על בעיית כבישי אפרטהייד המיועדים ליהודים בלבד כגון כביש 446! ועוד ועוד עוולות.

לגבי שוויץ: כן, לטענת הימין הקיצוני (הגורס שהטרור קדם לכיבוש), זהו בדיוק שורש ההבדל שבין הפלסטינים ילידי הגדה לבין היהודים ילידי הגדה: שהיהודים ילידי הגדה מוכנים לשכנות טובה נוסח שוייץ, בלי שום שלטון-כיבוש של אף צד: לא כיבוש יהודי ולא כיבוש פלסטיני: כלומר היהודים הגרים בגדה תומכים בהסרת הכיבוש הפלסטיני מעל האדמות החברוניות שהיו שייכות ליהודים עד טבח 1929 ושכיום נמצאות בשליטת הרשות הפלסטינית תחת בעלות פלסטינית פרטית מזוייפת, וכן הם מוכנים להסיר את הכיבוש הישראלי מעל אדמות הישוב בית-אל שהיו שייכות לערבים עד 1967 ושכיום נמצאות בשליטת השילטון הצבאי הישראלי תחת בעלות יהודית פרטית מזוייפת. האם הבנת עכשיו מה טוען הימין הקיצוני? שהיהודים הגרים בגדה מוכנים ליחסי שכנות כזו (ותראה לי יהודי אחד שגר בגדה שלא מוכן לכך), בעוד שהפלסטינים לא מוכנים לשכנות נוסח שוייץ, אלא הם רוצים שהיהודים יעופו מהגדה (במקרה הטוב) או מכל פלסטין (במקרה הפחות טוב). במילים אחרות (כך טוען הימין הקיצוני), ידיהם של היהודים הגרים בגדה מושטת לפלסטינים לטובת יחסי שכנות טובה נוסח שוויץ, כפי ששרר כאן עד 1929, בעוד שידם של פלסטינים החיים בגדה סמוקה מדמם שלושה נערים יהודים שהעזו לתפוס טרפמ בגוש עציון, למרות ששטח זה מעולם לא היה שטח פלסטיני בשום שלב של ההיסטוריה (כזכור הוא היה מיושב רק ע"י יהודים עד 1948 ואחר כך נשמט לידי הירדנים ושוב חזר ב-1967 ליהודים ובשנות השמונים הודיעו הירדנים שהם מבטלים כל זיקה לגדה)! אז זוהי היד הסמוקה של פלסטינים, לעומת יד השלום של היהודים ילידי הגדה. יד של שלום? כן! כמה יהודים תושבי הגדה אתה מכיר שהורשעו ברצח פלסטינים? מה, כאילו גולדשטיין? תסלח לי, אבל הוא לא הורשע מעולם, שהרי נרצח לפני שהספיק להציג בבית המשפט את גירסתו לגבי השאלה מי תקף אותו ראשון במערת המכפלה. אז אני חוזר ושואל: כמה יהודים תושבי הגדה אתה מכיר שהורשעו ברציחת פלסטינים? גולדשטיין כבר אמרנו? טוב בוא נניח שהוא הורשע (למרות לא הורשע), אבל מי עוד? גולדשטיין? בסדר, גולדשטיין גולדשטיין, שמענו אותך, אבל מי עוד? גולדשטיין כבר אמרנו? (עד כאן גירסת הימין הקיצוני).
יש מבין?

kaner91

New member
כיצד חמקה

מעיניך מעצרם של 6 יהודים שעצורים כרגע בחשד להצתת ילד פלסטיני?
אבל עזוב, אני דיברתי על פעולות צה"ל, על לוחמי האצ"ל והלח"י, זוכר?
הנה דוגמה, כשנפטר הגר"ע יוסף ראיינו את אחיו בטלוויזיה, הוא מספר שהוא לא היה יכול לבוא לחתונה של אחיו כי הוא בדיוק השתתף במבצע של האצ"ל בפיצוץ אוטובוס אזרחי של בריטים, זה בנאדם שבלי בושה מודה בפשע הזה ועוד בטלוויזיה, זאת למה? כי אצלנו זה לא נחשב בפשע זה נחשב גבורה.

הנה עוד כמה מקרים, וזה רק מהשנים של אחרי קום המדינה:
[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8_%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C[/URL]

הם הורשעו?

אף אחת מהדוגמאות שהבאת אינה של יהודים שהורשעו ברצח פלסטינים.

כמה פלסטינים תושבי הגדה הורשעו ברצח של יהודים? יותר מאלף או פחות מאלף?

כעת שים לב: לעומת הנתון המזויע שבתשובה לשאלתי הנ"ל, אני שאלתי אותך שאלה נגדית פשוטה: כמה יהודים תושבי הגדה הורשעו ברצח של פלסטינים? מי? גולדשטיין? הכי כבר ציינתי שהוא מעולם לא הורשע, כי נרצח לפני שהספיק להציג את גירסתו בפני בית המשפט לגבי השאלה מי תקף ראשון במערת המכפלה. אז מי עוד? גולדשטיין כבר אמרנו? אוקי, מי עוד? גולדשטיין כבר אמרנו?

kaner91

New member
קודם כל

תוכל למצוא בלינק שנתתי עוד דוגמאות להרשעה.
אבל האספקט המשפטי הוא פחות חשוב כאן, למשל אני רואה במעשים מסויימים שצה"ל עושה קורלט לפעולת טרור.
רק שאנחנו קוראים לזה פעולה לגיטימית של הצבא (כפי שאנו חושבים שפעולות הלח"י והאצ"ל היו פעולות לגיטימיות למרות המספר העצום של *ההרשעות* של יהודים בידי השלטון הבריטי)

מעבר לכך לא למותר לציין שלא כל הפשעים של חיילים בשטח מגיעים לטריבונל של הפרקליטות הצבאית, ואני אומר לך את זה מעדות אישית.
אל תהיה נאיבי לחשוב שיש כאן סימטריה, העם המוכה ,נכון לשנים אלו, הוא העם הפלסטיני.

ביקשתי שתענה ישירות לשאלה אז אתה נותן לי לינק

לא מעניין אותי לינק. אנא (זו לא דרישה אלא בקשה מנומסת): ענה-נא ישירות לשאלה ששאלתי אותך, ותנקוב בשם ספציפי, אוקי? גולדשטיין כבר אמרנו? (טוב את זה לא אתה אמרת אלא אני, ואחר כך גם דחיתי את ההוכחה מהקייס שלו), נו מי עוד? זרוק שם, נראה אותך...

לגבי טענתך שהפלסטינים (בגיבוי של אנשים בשמאל הישראלי) רואים במעשים מסויימים של צה"ל פעולת טרור: גם היהודים הגרים בגדה רואים במעשים מסויימים של הרשות הפלסטינית פעולת כיבוש. כבר הרחבתי על כך http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=241&MessageId=175696646&r=1, בפיסקה המתחילה במילה "ובכן". אם כן שוב חזרנו לסימטריה...

לגבי פשעי החיילים: גם לא כל פשעי הפלסטינים מגיעים לטריבונל הפלסטיני, אז מה? שוב חזרנו לסימטריה...

כאשר אתה טוען שאין סימטריה כי "העם המוכה נכון לשנים אלו הוא העם הפלסטיני", אז בעצם אתה, כמי שהעיד על עצמו שהוא מצביע מרצ, טוען שאין סימטריה כי העם הסובל מהכיבוש הוא העם הפלסטיני. ובכן, באותו מידה יגידו מצביעי הבית היהודי למשל, שאין סימטריה, כי "העם שכלפיו מופעל טרור נכון לשנים אלו הוא העם היהודי". אם כן שוב חזרנו לסימטריה, ודרך אגב גם חזרנו לשאלת הביצה והתרנגולת: מה קדם אל מה? הכיבוש לטרור, או הפוך.

kaner91

New member
עושה בשבילך את העבודה

המחתרת היהודית:
1980: ניסיון התנקשות בשלושה ראשי ערים פלסטיניות, שניים מהם איבדו את רגליהם ועוד חבלן איבד את מאור עיניו.
1983: רצחו 3 סטודנטים ערבים במכללה בחברון ופצעו עוד 3.
1984: ניסיון לפיצוץ 5 אוטובוסים ערביים
15 מאנשי המחתרת הורשעו

ט.נ.ט:
1983-4: הטמנת רימונים במוסדות דת לא יהודיים, 3 מחברי הארגון הורשעו

סיירת הנקמה:
1992: רצחו ערבי ופצעו המונים ע"י זריקת רימון לשוק הקצבים ברובע המוסלמי.
כל ארבעת חברי האירגון הורשעו

מחתרת בן עין:
2002: רצח של 8 פלסטינים, סגרו עיסקת טיעון והורשעו רק על ניסיון להפעלת טרור וגניבת נשק צה"לי.

ישראל לדרמן:
1978: רצח פלסטיני במוזיאון רוקפלר.
1988: חטיפה של תינוק פלסטיני מבית לחם.
הורשע ברצח.

אלן גודמן:
1982: נכנס עם רובה להר הבית ורצח שומר ערבי ופצע שוטרים.
הורשע ברצח.

יהודה ריכטר:
1984: ירה על אוטובוס שהסיע פועלים פלסטינים ופצע כמה מהם.
נשפט והורשע

ניר עפרוני ואלי וענונו:
1984: רצחו עובד תחנת דלק פלסטיני (ושדדו את התחנה)
נשפטו והורשעו ברצח

דוד בן שימול:
1984: ירה טיל לאו על אוטובוס פלסטיני, הרג אחד ופצע עשרה.
נשפט והורשע ברצח

דני אייזנמן, גיל פוקס ומיכל הלל:
1985: רצחו נהג מונית.
נשפטו והורשעו ברצח.

רפאל סלומון:
1989: פתח בירי בצומת גהה ופצע שני פלסטינים.
נשפט והורשע

עמי פופר:
1990: רצח 7 פלסטינים ופצע 11.
נשפט והורשע ברצח.

אריה שלוש:
1990: ירה על מכוניות פלסטיניות ופצע 3 נוסעים.
נשפט והורשע

נחשון וולס:
1990: ירה על רכבה של פלסטינית תושבת חברון ורצח אותה.
נשפט והורשע ברצח

דניאל מורלי:
1994: רצח נהג משאית פלסטיני.
נשפט והרושע ברצח.

יש עוד כמה בלינק שהבאתי לך, אבל אני חושב שהבנת את הנקודה.

aln77

New member
כלומר מ 1980 עד 1994

ארגוני הטרור היהודים הספיקו מה שהחמאס לבדו מספיק בשבוע אחד
מה שהשביחה הסורית מספיקה ביום עבודה אחד
ומה שדאע"ש מספיקים לפני ארוחת הבוקר.

אשרינו היהודים שאלו ארגוני הטרור שלנו. למרות שיש מי שיטען שאם הייתה בידנו השביחה היה שלום במקומותינו.

kaner91

New member
וזה שום דבר

לעומת מה שארה"ב עשתה במלחמת וייטנאם (2 מיליון אזרחים, ועוד 2 מיליון חיילים)
או במילים אחרות: מה הקשר?
הוא ביקש עוד שמות של מחבלים יהודים, אני סיפקתי.

אבל אתה, כמו פוליטיקאי מהשורה, מנסה בכל זאת להראות כמה זה לא נורא ביחס לכל מה שהולך מסביב.
נכון, ביחס לדאע"ש אנחנו מלאכים, ומה בכך?

אשרינו היהודים שאלו ארגוני הטרור שלנו? אשרינו שיש בקירבנו 6 פישרים שהחליטו להצית ילד בעודו חי? אתה שומע את עצמך?

aln77

New member
יש גם יהודים שהרגו גרמנים לפני ואחרי

מלחמת העולם השניה.

בשביל מה אתה מתאמץ ליצור שוויון מוסרי בכל מקום?
הערבים מסבבנו הם חלאות מחלקות ממתקים ברחוב כשחוטפים שלושה ילדים ואנחנו לא. אין שוויון נקודה.

זה שתחזור על המנטרות של השמאל התקשורתי לא יסייע בעדך כאן.
יאמר לזכותו של לייבוביץ שמעולם לא ניסה ליצור איזון טיפשי כזה.

לא עשית שום עבודה כי לא ענית על השאלה ששאלתי.

כמה פלסטינים תושבי הגדה הורשעו ברצח של יהודים? יותר מאלף או פחות מאלף?

כעת שים לב: לעומת הנתון המזויע שבתשובה לשאלתי הנ"ל, אני שאלתי אותך שאלה נגדית פשוטה: כמה יהודים תושבי הגדה הורשעו ברצח של פלסטינים?

שים לב שאף אחד מהשמות שבהם נקבת (ואגב לא היצלחת לנקוב בהרבה שמות), אינו שם של יהודי תושב-הגדה שהורשע ברצח פלסטינים. כלומר, לא עשית את העבודה.

למעלה