סתירות

Deerest

New member
וודאי

תני לי להבין עוד מה היום? את כבר לא מקריבה? רגע, רגע, רגע... כשאת אומרת אחרת את מתכוונת למישהי אחרת שרוצה עבורך או צורה אחרת לעשות דברים

ולא אחרת

ולא יהיה אחרת....לא מוותרת...לשים גבולות
כל מערכת יחסים טובה יש הקרבה ,וזה טוב ונפלא ישנה הקרבה מיותרת דברים שאסור להקריב דברים של הנשמה דברים שיוצרים את מעגל הכעס ואפשר היה לעשות את זה אחרת פשוט לעשות

Deerest

New member
זה כמעט מדע מדוייק

תפתרי את הסתירות - תמצאי את הציפיות - תבטלי את הכעס לא להתעייף יש לך אחריות מסויימת גם על בן זוגך. וכמובן שההיפך. שם נמצאת העשייה.

Deerest

New member
למה פספוס, יש עוד דרך

לפעמים אני עושה מה שאני רוצה לפעמים היא עושה מה שאני רוצה מה פספוס כאן? טוב, טוב אני אתקן ולפעמים אני עושה מה שהיא רוצה לפעמים אני שולט בחיים שלי לפעמים היא שולטת בחיים שלי וההיפך חלוקת עבודה ככה פעם אני מוביל ופעם היא ריקוד מעניין ששומר על ה... ה... הכל.

פספסת אותי בהבנה דירסט

נכנסת לסרטים שהם לא שלי סרטים שיש לך בראש בקשר לריקוד זו זוגיות נפלאה זה הריקוד שלנו

Deerest

New member
יכול להיות

פספוסים יכולים להיות מאד משעשעים. תראי, יש לי הרבה סוגי סרטים בראש, לא אחד בחלקם אני הבמאי, בחלקם אני השחקן ובחלקם אני רק צופה גם אם לא אבין כלום בסוף, לא נורא גם אם לא אצליח להסביר, לא נורא אז יהיה לי עוד סרט. תמיד אוכל לראות דרכו סרט אחר.

פספוסים

יכולים להיות לא מחמיאים לך וגם לא נעימים לי. אני דיברתי על עצמי ובשום מקום לא כתבתי שאני מנצלת את אותה זכות למתיחת גבולות, למעשים שאילו בן זוגי היה יודע, זה עלול היה לקרוע את הגבול, את כתב הזכויות ועוד כמה דברים. וממש לא מענין אותי שיש אנשים שעושים זאת פשוט אנלוגיה עלובה

Deerest

New member
קבלה והבנה

יש מן הסתם עוד הרבה דברים שאני כתבתי בהקשר לדברים שאת לא אמרת על עצמך. יש דברים שאת (או כל אחד אחר) כותב בהקשר לדברים שאני לא אמרתי על עצמי. ככה זה, הפרט מתערבב עם הכלל. כשכתבתי "רק תזכרי שאני תחת הרושם..." זה כלל לא כוון אלייך, לילך. איך ולמה אימצת את זה כל כך מהר? תרשי לי?
רק שבעלך לא יראה

בחדר ישבתי רק איתך

ישבנו ודיברנו על דברים מהלב רציתי לתת לך מתנה מנסיון החיים שלי ולקבל ממך מתנה מנסיון החיים שלך דיברנו על עצמינו על נסיון החיים שלנו תהיה איתי, תחת הרושם שאני מעבירה לך אל תברח לחרדות שלך ותתן להם להשתלט "הרבים", רבים ואני זו אני ואני מרשה לך
ובתקווה שבעלי אם יראה יפרגן

אישה!

את בטוחה שאת לא נמצאת במצב של רגשות מעורבים? תני לו לראות,ואולי גם שיכתוב לנו משהו משלו....מה שלומך? איך מתקדם? אגב,אצלי הכל פתוח,לטוב ולרע....ממש כמעט. עוזי

Deerest

New member
לא רק

בעיקר זה שימוש במשאבים משותפים ללא יידוע/שיתוף בן הזוג. רוב המשאבים הם משותפים, אולי אפילו כולם. את היית רוצה שהוא ישתמש בהם ללא ידיעתך? לא תוכלי לשלוט בהם כך.

Deerest

New member
תפסת אותי ממש עם הכרית

כסף, כסף, רכוש, זמן, חברים, משפחה כל דבר בחיינו המשותפים שאנו "משתמשים" בו כדי להפיק משהו...

לילה טוב דירסט,נדבר מחר...

תחשוב כשיצא לך על המושג "פונקציונאליות". אני מאד אוהב אותו! כמעט כמו את "הדיסוננס הקוגניטיבי" לילה טוב. עוזי

spectacular

New member
סתם,

רציתי לספר שויתרתי על המון "משאבים" פעמים רבות, וקיבלתי אפשרות לבחור בחופש,או לא. היה שוה . ויתור על משאבים בשל רגש דורש אומץ, העצמה היא אולי יכולת הביצוע. למה שלא נדבר על כ ס ף מה אתם חושבים על כסף$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$????????????????

Deerest

New member
טל, בקר טוב לך

האם אפשר לומר ש פדית את החופש שלך בכסף. ?????

Deerest

New member
דקויות

השתמשתי במלה פדית ולא במלה קנית קנית - משהו שמעולם לא היה לך פדית - שלמת עבור משהו שהיה פעם שלך מה מתאים?

למעלה