עברתי רק כדי לראות.....

rifkin1

New member
דרך אגב דורית

הכינוי החדש שהדבקת לג'קו ענק...חחחח

דורית41

New member
ראיתן אתמול אחרי מרחק נגיעה את

השורה התחתונה? זו תכנית כ"כ סתמית....לא מביאה כלום חדש,לי לפחות. בבוקר טל ואביעד דשים בחדשות היום (בחן)-ואני שומעת בדרך לעבודה. בערב-בדרך חזרה שי ודרור דשים בערך באותן כתבות ואותן ידעות.... אז כל מה שהיה "חסר" הוא עוד צמד שידוש שוב באותם נושאים בדיוק גם בלילה.

rifkin1

New member
אני מוצאת את עצמי דווקא

מסכימה איתו לפעמים בכל מני נושאים...

rifkin1

New member
כל מני...

נהגתי להעריך אותו מאוד כעיתונאי ולפעמים הוא היה כותב מאמרים ממש טובים ואז הגיע המאמר על ג'קו והערכתי אליו פחתה בצורה קיצונית. נכון הוא נפוח ומלא בחשיבות עצמית ותמיד אמרתי זאת אבל הוא גם אומר דברים נכונים. תראו, אני לא יכולה לחלק את כל העולם ל"אוהבי ג'קו" ושונאי "ג'קו"... צריך להבין שלא כולם ידברו בעדו ואי אפשר לפסול אותם ישר.

שונית 7

New member
תראי ריפ גם אני הערכתי אותו מאוד

מאוד אפילו אבל עכשיו הוא שקוף בשבילו.ישפה עניין קצת יותר עמוק מאשר חלוקה פשטנית של אוהבי או שונאי ג'קו.קודם כל כתב מדיני מוערך כמוהו לא היה מלכתחילה לכתב ביקורת על זמר רקר בועט.זה לא נהוג ולא הולםבזמן שהיו הרבה דברי ביקורת הרבה יותר דחופים אחרי המלחמה. אני מציעה לך לקרא את הכתבה שלו שקוראת להחרים את ג'קו ותראי כמה היא מזוויעה .הוא קורא לו זבל ורפש מזכיר בנשימה אחת את הפצועים והחטופים .וכותב כתבה פופוליסטית ונפוחה בלי שלמעשה דיבר מילה עם הבחור .בהחל ט לא דוגמא ומופת לעיתונאות טובה מעבר למקרה הפרטי.הוא יצא נפוח פלצן ומלא חשיבות עצמית וגדם כשכבר הראה סימני חרטה קלים ואמר שלא ידע שלכתבה שלו תהיה השפעה מרחיקת לכת כמו שקרה היה יותר חשוב לו לשמור על האגו שלו(אני מדברת על הכתבה ב-YES) מאשר להבין שהרס לבחור תמים קרירה וובעיקר פגע בנפשו. אני מצטערת לא יכולהלהסתכל עליו מאותה נקודת ראות של פעם בשבילי הוא מחוקוערכו ירד בעיני וכמובן זכותך המלאה לחשוב ולהרגיש אחרת. סליחה מראש על ההתפלספות ריפ

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif אוהבתותך../images/Emo6.gif תאמיני לי קארין

כתבתי ושוב התרגזתי והיה לי הרבה מה להוסיף אבל למשנה המבין הבין

rifkin1

New member
אותה כתבה היא זו

שרמה לערכתי אליו לרדת בצורה קיצונית והגעתי למצב שאני אפילו צוחקת עליו כשהוא פירסם מאמר בתגובה לכתבה ב - YNET שהציגו אותו כמתנצל... יצא מגוכך לחלוטין האיש.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifבדיק מה שהתכוונתי תאמיני או לא

עם כל הציניות שלי פעם בלעתי כל מילה שלו בהערכה רבה בלי שום הרהורים או ערעורים .היום אני לא מסוגלת .כל הסיפור למעשה פקח את עייני לגביו מעבר למקרה הפרטי של ג'קו .הוא פשוט נשמע לי שקרן צדקן נפוח ונהנתן שלמעשה נהנה ממנעמי השלטון תוך כדי נסיעות חשובות לחול במסגרת תפקידובקיצור עיתונאי מטעם:לא מאמינה יותר לאף מילה שיוצאת מפיו!!!

../images/Emo45.gif ואני רוצה להוסיף עוד משהו..

שגם אחרי אותה כתבה הוא עוד הוסיף ואמר-משהו בסגנון"הצעתי לג'קו מין פגישת גישור כזאת".. מה הוא חשב שייקבל תשובה חיובית אחרי כל ההשמצות האלה.. כמו שאמרת שונית רק בשביל שהוא יצא בסדר מכל הסיפור הזה..

שונית 7

New member
נכון שירלי.מקרה ג'קו בעצם מהווה

סימפטום למצב שלא ראיתי או לא רציתי לראות קודם.ישרשימה מאוד גדולה של אנשים שהערכתי שפתאום ראיתי שהם ממש לא מה שחשבתי

rifkin1

New member
רק בגלל שהם אמרו משהו נגד ג'קו???

או בלי שום קשר לג'קו???

שונית 7

New member
לא בגלל שהם אמרו משהו נגדו אלא

בדרך שבה טיפלו תקשורתית בעניין בצורה לא מאוזנת.

שונית 7

New member
כמו למשל יעל דן שאצלה התחיל

כל הסיפור עם שידור השיר מדינה....עוד לפני שג'קו התראין לכתבות במעריב וידיעות.את יעל דן הערצתי ברמות שקשה להבין וגם היום אני עדיין קצת מעריכה אותה אבל הרבה פחות.דוגמא נוסםת יהורם גאון שפתאום קיבל בעקבות מקרה ג'קו אומץ וירד על כל תופעת כוכב נולד למרות שבתוכניתו בטלויזיה אירח רבים מהמתמודדים בחיבה רבה ועוד רבים וטובים שפתאום הבנתי את דרך ההתנהלות שלהם צבועה ורודפת סקופים

שונית 7

New member
כבר לא זוכרת איפה אבל שמעתי אותו

מדבר ורתחתי.שירלי ריפ החמיצה את הנקודה .אני לא כועסת כי משהו דיבר נגד ג'קו תתפלאי אבל לא הייתי כועסת אם ג'קו היה חוטף כמה ריקושטים היה מגיע לו קצת ביקורת אבל לא ברמות כאלה!! כולם התנפלו על בחור צעיר שפלט כמה שטויותשום דסבר שלא שמענו לפניו או אחריו.סגרו לו את השלטר בכל תחנות הרדיו והטלויזיה .הוחרם ע"י ראשי ערים. מי שמע ומי ראה דבר כזה?ואת כל זה הכינו לו מראש בגלי צהל שגילו הרבה לפני הזכיה את השיר מדינה ששכב בתקליטיה בגלגלצ 4 שנים ושלפו אותו להשמעה דווקא יומיים אחרי הגמר כמתנת זכיה בכוונה מפורשת ליצור סקופ עוד לפני הכתבה ב-7 לילות:אין ספק התנהלות תקשורתית מעוררת שאלות

למעלה