עברתי רק כדי לראות.....

שונית 7

New member
אח דילן דילן איזה טעם טוב יש לך../images/Emo13.gif

געגועים:ממש סקס מהלך אבל נדמה לי שהוא כבר לא נראה ככה

shongold

New member
לנוגע בשמים היתה סדרה מופתית

ממש, עם שחקנים ענקיים שהביאו את הנושא של החזרה בתשובה במארג עדין של דואטים בין בני הזוג וילדיהם שנשארו בחילוניותם. "במרחק נגיעה" עושה רושם ריאליסטי מחוץ לחיים 'האמיתיים' לכאורה שמצויים כמובן במרכז..! עם אנשים שנמצאים בשוליים החברתיים, ושפחות נוגעים בהם בדרמות ובסרטים הישראלים, מכאן המיוחדות עם תסריט טוב ושחקנים מצויינים. במיוחד אני מתרשמת מהשחקן שמגלם את אבי הנערה, וכמובן מירדן בר כוכבא המגלמת את אמה.

דורית41

New member
היתה עוד סדרה שעסקה-

בין היתר במפגש בין דתיים לחילוניים(בירושלים)-ממש לא מזמן,ברח לי השם שלה, רותם אבוהב שיחקה בתפקיד הבת שחוזרת בשאלה ומתגייסת לצבא,נו....מישהי זוכרת? ללי-איך עבר המסדר?חמותי ז"ל תמיד צחקה איתי (היא היתה אשה מקסימה והסתדרנו טוב), ואמרה שיש נקיון,ויש נקיון ייעודי לחמות ואז הרעיון הוא לדחוף כביסה לארונות וכו'..... על אילו תחנות רדיו אתן מדברות?פספסתי כנראה את השרשור הזה.מישהי מוכנה להעביר את המסר בנושא? ובלי קשר....מזל טוב לישראלה ןבחיר לבה,מחר נסתער על מלך הביצה והעלוקה לבדוק ממצאים, מקווה שהממצאים יהיו עם שביל באמצע ולא שביל-LESS.

talytal

New member
גם אני מחזיקה אצבעות

לשביל באמצע...
ובאמת מזל טוב לישראלה. אחרי הצעת הנישואין שנעשתה (לדעתי לפחות) בדרך שקצת הביכה אותה, אני מקווה שהחתונה תהיה בדיוק מה שהיא רוצה.

דורית41

New member
נכון,מוני....לזה התכוונתי

והחבר של רותם היה חילוני,ההוא מהשיר שלנו.....(אלפונסו?ליאונרדו? גם את זה אני לא זוכרת.-הוא שיחק דרום אמריקאי...)

../images/Emo184.gifאלטוניו משחק את החבר

ררררררררועי של זוריק במרחק נגיעה.... ררררררררועי לא יורררריייי דורית תכף שולחת לך... מסדר המפקדת עבר מצוייןןןןן אפילו קיבלתי נשיקה ....

שונית 7

New member
שון מותק את יודעת שהעומק שלך

עושה לי לפעמים כאב ראש קל????
ואני לא מתכוונת ללגעת בשמיים.יש מבין
(שלא תביני אותי ח"וח לא נכון זאת הייתה מחמאה

rifkin1

New member
הוא כובש יותר עם הכריזמה

שלו מאשר עם המראה שלו.

דורית41

New member
למי את מתכוונת?????../images/Emo4.gif

אני מאווווד מקווה שהתגובה שלך לא מתייחסת לבעל השביל,אלא פשוט השתרשרה לא נכון.(כמובן שזו מדינה דמוקרטית וגם אם התכוונת לבעל השביל זכותך המלאה,אבל אני כבר רואה עדת מעריצות בדרך אלייך.....)

rifkin1

New member
התכוונתי

לשחקן ממרחק נגיעה אבל כבר אמרתי זאת בעבר, ג'קו יותר כובש עם הכריזמה והסקס אפיל שלו מאשר עם המראה החיצוני שלו... לדעתי כן??? חחחחחחחחחח

למעלה