עדכון 23.5- סימפל של EVA פורסם.

סתם רצית לרדת על הרצליה, נכון?../images/Emo3.gif

כי אין שום קשר בינה לבין טעמי גלידה בצבע ירוק. P: [ובלי ירידות על הרצליה בכלל... אתה לא רוצה שג'ים יפתח את הפה על פתח תקווה
]

האמת שהרצליה יותר מגעילה מפ"ת.

כאילו תכל'ס, יש בה יותר פוזרים, יותר ערסים, יותר גועל. ובטח שיש קשר, כל ההרצליה פיתוח זה לא הפלצנים? שנינו יודעים שזה אזור מלא באשכנזים פלצנים עם כל הטעמים המוזרים. חוץ מזה, ג'ים לא יגיד כלום על פתח תקווה, זה יהיה כמו לרדת על עצמו, כי הוא די חיי פה.:p

suomi

New member
עדכון מפינלנד

לפי העיתונים בפינלנד, שמה של הזמרת החדשה של נייטוויש יפורסם מחר (חמישי) בשעה 17:00. הסינגל Eva ישוחרר לרדיו (בפינלנד) ביום שישי.

mary06

New member
/:

זה מופיע בכמה אתרי חדשות מטאל באינטרנט, אבל שום דבר באתר הרשמי..אז כרגע אי אפשר להאמין לזה. ואם כן, אז כל זה קורה בגלל הדלפה מוקדמת..בקיצור תקראו http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=26417 אולי זה בכלל תוכנן כדי ליצור עוד באז שזה יהיה איכסה..

suomi

New member
ניראה מה יגידו בחדשות של 19:00

בפינלנד בד"כ אין הדלפות לתקשורת אז לא סביר שיפרסמו משהו חדש

phoenix2000

New member
יש שם עוד חלק מהשיר

בעדכון הזה הם נותנים שני סימפלים שונים של השיר. אולי זה נכון? מקווה מאוד כי אני חוזר לצבא ב28 מה שאומר שאני אצטרך לחכות שבוע עד שאחזור הביתה ועד אז כולכם תשמעו את זה הרבה לפניי ואני לא אהיה שותף לדיונים.

אוי, בכי, אז היא לא טאריה..

יש לה אחלה קול, דווקא אהבתי אותו. אתם חייבים להתבגר ולהבין שבסדר, שום קול בעולם הוא לא כמו של טאריה, ואם אתם מחפשים משהו שישתווה או ידמה לטאריה, אז תשכחו מזה. אבל תנסו לשמוע אותם כלהקה חדשה, בלי ציפיות, ודווקא תהנו, כי היא סבבה דווקא לדעתי.

LadySilkworm

New member
היא מזכירה את הסולנית של

Lunatica אבל שרה יותר טוב ממנה. בכל מקרה, אני לא ממהרת להספיד את הלהקה. זה אחר, זה שונה, זה לא נשמע טוב בהתחלה, אבל זה כולה 38 שניות P: חוץ מזה, מאז שטאריה עזבה זה היה די ברור שנייטוויש יביאו סולנית אחרת, שונה, ושהם קצת ישנו. אם הם היו מביאים מישהי דומה לטאריה, היו אומרים אז שהיא מעתיקה את טאריה, לא? כן, בסדר, היא לא משתווה לטאריה, אבל צריך קצת להתרגל כי זה מה שיש, ולתת קצת קרדיט ללהקה כי בטוח שהם לא בחרו אותה סתם. [הייתי פה].

LadySilkworm

New member
ותוספת:

אוקיי, התגובות פה די שליליות. כמו שאי אפשר להכיר אנשים ב38 שניות, ככה גם אי אפשר לדעתי ישר לשפוט את הסולנית. ולא, אני לא יודעת איך האלבום החדש יישמע. אבל מה שבטוח זה ש.. כשהאלבום ייצא, נדע אם להתאכזב או לא.

בטח שאפשר להכיר אנשים ב-38 שניות,

רואים שלא עשית את הליסנינג של מודול E ביום שני P:

The Cat Woman

New member
רואים שהיא לא הספיקה להכיר אותי ואת ג'ים

"היי איש, איזו מוזיקה אתה אוהב לשמוע?" "ראפ"
בבקשה, בפחות מ38 שניות!

למעלה