עדכוני בוקר יום שישי אחרון בוילה

poseidon111

Active member
גם הם הסתירו אותה כמו הגברים?מעניין איזו

איכות יש בה שכולם רוצים להסתיר אותה.מעניין מאוד שאותה איכות שמעריציה כל כך משבחים,אף אחד בחיים האמיתיים לא גילה.

היא דווקא אמרה שזה היה בערוץ 2 ברשת

מה שכן,בזמנו מישהו טען פה שקרוב משפחה שלה (דוד שלה או משהו בסגנון) עובד בהפקה...אולי זאת סתם שמועה ואולי לא...ואם כן זה חמור מאוד!!!

Deacon Frost

New member
זה עוד בקטנה

בעיניי זה שמוטי רייף הוא המפיק של התכנית ומריץ מישהי שהשתתפה בטקס מלכת היופי שהוא הפיק הרבה יותר ממחיש את העובדה כמה שהיא קרובה לצלחת.

שאפולי

New member
בדיוק,אין לזה סוף.

אבל אני די בטוחה שזה לא רק היא. בגלל שמתמודדים מגיעים מסוכנויות ליהוק- ואנחנו מדינה קטנה אני בטוחה שאם מחפשים אפשר למצוא אין סוף קשרים

רינתי77

Active member
לא, זה לא רק היא, תזכרו שגם ענת הייתה

קשורה לתחום, הייתה תחקירנית או משהו וגם ענבר קשורה לערוץ הספורט, כך שזה לא אומר הרבה...

poseidon111

Active member
אין דין עבודה בערוץ לבין הכרה אינטימית של

ההפקה עצמה שקובעת מא' ועד ת' את סדר היום של התכנית.החל מכמה זמן מסך כל אחת תקבל, ועד למשדר המרכזי.שלא לדבר על ההצבעות.

רינתי, הזכיה שלה היא פועל יוצא של שני דברים

1. היכרות ממשית עם ההפקה. 2.זה שנזרקה ע"י הרווק אחרי ששכבה איתו.(רחמים). הבחורה לא ראויה לזכייה, היא מרשעת, מניפולטיבית, אסטרטגית, רכלנית, חורשת מזימות ולא ממש חכמה . ממש תחושה של רמיה, רבים מהצופים מרגישים מרומים .

Deacon Frost

New member
אבל אצלה זה הרבה יותר בולט לעין מאצל אחרים

היא לא מנסה אפילו להסתיר את ההיכרות שלה עם הנפשות הפועלות, כאילו היא רוצה להוכיח למישהו שיש לה איזשהו מעמד בברנז'ה. בעיניי זה עוד צד פתאטי שלה. היא מזכירה לי מהבחינה הזאת (טוב, לא רק...) את איילה רשף שבכל פעם שהזכירו באיזו שיחה שם של מפורסם היא אמרה שיש לה היכרות איתו עד כדי כך שהיא סיפרה פעם ששורטי מהצמד שורטי וביגי למד איתה בבי"ס וניסה להתחיל איתה, כאילו אפשר לחשוב במי מדובר.

שאפולי

New member
תלוי בנקודת המבט

אתה גם יכול לטעון שהיא מדברת על זה כי היא יודעת שאין בזה פסול. ז"א כשמישו עושה משהו לא בסדר- הוא מסתיר. אולי היא חושבת\יודעת שכל המתמודדות ככה ולכן לא רואה בזה פסול.

Deacon Frost

New member
זה נאיבי לחשוב שזאת המחשבה שלה, לא?

אם היית מדברת על אורטל או איילת למשל הייתי מסכים איתך, אבל מכיוון שאנחנו מכירים את דרך החשיבה של קרן והרצון שלה לבלוט מעל האחרים בכל זמן אפשרי אז לפי דעתי היא עושה זאת מתוך רצון של לגרום לאחרים לקנא/לרצות להיות בקרבתה (לא לחינם ליהי החברה הכי קרובה אליה בוילה) וכו'.

אבישג55

New member
כן קשורה לערוץ 10 או לא קשורה

בכל מקרה היא שווה ,איכותית ומעניינת יותר מהשאר ולכן המיליון מגיע רק לה. נראה לי שאם המצב עם דניאל היה שונה ,היא היתה נוהגת לא אחרת מקרן וסביר להניח הרבה יותר גרוע.

אבישג, איפה פגשת באיכות אצל קרן?

קרן היא בחורה מאד לא מפותחת, לא חכמה ולא אנושית. כל הנבזות של באה לידי ביטוי אין ספור פעמים. בחורה שחושבת שקפה גדל באדמה היא ממש לא דוגמא לחכמה, היו עוד רגעים רבים של אמירת שטויות בעטיפה יומרנית של מילים יפות. נכון זה לא נבחרי העם לחכמה, אך היומרנות שלה גורמת לי להתעסק בקטנות. בקיצור על חכמים היא לא עושה רושם. אני חושבת שאדם נמדד בהתנהגות ראויה והגונה לפני הכל.

למעלה