1. היכרות ממשית עם ההפקה. 2.זה שנזרקה ע"י הרווק אחרי ששכבה איתו.(רחמים). הבחורה לא ראויה לזכייה, היא מרשעת, מניפולטיבית, אסטרטגית, רכלנית, חורשת מזימות ולא ממש חכמה . ממש תחושה של רמיה, רבים מהצופים מרגישים מרומים .
היא לא מנסה אפילו להסתיר את ההיכרות שלה עם הנפשות הפועלות, כאילו היא רוצה להוכיח למישהו שיש לה איזשהו מעמד בברנז'ה. בעיניי זה עוד צד פתאטי שלה. היא מזכירה לי מהבחינה הזאת (טוב, לא רק...) את איילה רשף שבכל פעם שהזכירו באיזו שיחה שם של מפורסם היא אמרה שיש לה היכרות איתו עד כדי כך שהיא סיפרה פעם ששורטי מהצמד שורטי וביגי למד איתה בבי"ס וניסה להתחיל איתה, כאילו אפשר לחשוב במי מדובר.
אתה גם יכול לטעון שהיא מדברת על זה כי היא יודעת שאין בזה פסול. ז"א כשמישו עושה משהו לא בסדר- הוא מסתיר. אולי היא חושבת\יודעת שכל המתמודדות ככה ולכן לא רואה בזה פסול.
אם היית מדברת על אורטל או איילת למשל הייתי מסכים איתך, אבל מכיוון שאנחנו מכירים את דרך החשיבה של קרן והרצון שלה לבלוט מעל האחרים בכל זמן אפשרי אז לפי דעתי היא עושה זאת מתוך רצון של לגרום לאחרים לקנא/לרצות להיות בקרבתה (לא לחינם ליהי החברה הכי קרובה אליה בוילה) וכו'.
בכל מקרה היא שווה ,איכותית ומעניינת יותר מהשאר ולכן המיליון מגיע רק לה. נראה לי שאם המצב עם דניאל היה שונה ,היא היתה נוהגת לא אחרת מקרן וסביר להניח הרבה יותר גרוע.
קרן היא בחורה מאד לא מפותחת, לא חכמה ולא אנושית. כל הנבזות של באה לידי ביטוי אין ספור פעמים. בחורה שחושבת שקפה גדל באדמה היא ממש לא דוגמא לחכמה, היו עוד רגעים רבים של אמירת שטויות בעטיפה יומרנית של מילים יפות. נכון זה לא נבחרי העם לחכמה, אך היומרנות שלה גורמת לי להתעסק בקטנות. בקיצור על חכמים היא לא עושה רושם. אני חושבת שאדם נמדד בהתנהגות ראויה והגונה לפני הכל.