עדכוני היום ה-91, 30 לנובמבר.

שטויות

שחר, אינה ויוני במקומות האחרונים וההפרש בינם לבין איתי גדול מאד. אם אתם אנשים מן הישוב אל תתפתו לסמס סתם. אם אתם בובלילים אני פונה אליכם בשם ילדיכם: במקום לסמס את עצמכם לדעת תשקיעו בחינוך. אתם כבר אבודים אבל תנו לילדיכם צ'אנס לצאת מהבובליות החשוכה לאור.

קמבילי

New member
המספרים האלה לא הגיוניים והסיבה היא

שאנשים עוד לא הצביעו, כי יש זמן להצביע עד יום שלישי בערב. אני, למשל, עוד לא הצבעתי. אין סיכוי שעינב תקבל יותר קולות משפרה, ואין סיכוי שאיתי בסכנה מול שחר-יוני-אינה. איתי לגמר.

cookies10

New member
../images/Emo26.gifמובן שיוסי לוקח את המליון

הוא היה הוא הכי אמיתי שיכול גם באימרות שלו בשירה שלו בליכלוך שלו.... בדיבור המכוער שלו לא התיפה בכלל.... לא השתנה פתאום הוא היה כל הזמן הוא הוא אמר לעם ככה אני וזה מה שאני ומי שרוצה בי שיבחר יוסי הפך להיות גימיק, בסוללרי בכל פינה בעיר אין פה על מה להתווכח, הוא האדם הכי מדובר במדינה היום יוסי עם דוגמה לפתגמים חדשים מדוברים בחיי יום יום והנה לדוגמה חלק מהם: ***מה שאני רואה מקילומטר אתה רואה ממטר *"לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" *"יש לי חשק , אבל אין לי נשק" *"עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " *"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" *"איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" *"צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" *"השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". *"המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" *"אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש..הוא נשרף" **מי עולה היום על הגריל *"אני רוצה להדיח את כ..כ..כנרת" *"אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן "אל תהיה בז כשאתה ברווז" *"נשים , מגזע עמלק" *"אל תהיה בז כשאתה ברווז" * "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" *"תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" *"כבדהו וחשדהו ואם לא מתאים לך שפדהו" * בובליל לצרצר:"אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" *"זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" *"יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז" *"גברת ונסיה" *"יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" *"ללב ולמח יש אותו כח" *"כול היום המצלמה הזאת עליי את כל הפילים שלה מבזבזת עלי" *"היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה" *יוסי לשי -על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" 21685 אז מה התאריך יוסי? "20 ל3 2000? לא לא, 216, 85". *יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" *"ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס" *"היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" אלו חלק מהמילים שיצאו מיוסי בוילה יוסי גם בטוב וגם ברע, וגם במכוער הוא לא רובוט, יוסי הוא אישיות מיוחדת במינה והוא יכול לפתוח בית ספר לאלה שלא יודעים איך לשרוד ולכן הוא מלך
השרידות ולכן מגיע לו תמליון
כל הכבוד ליוסי שיחקת אותה בגדול ולכן מגיע לך תמליון

cookies10

New member
../images/Emo26.gifמה שאתה רואה ממטר אני רואה מקילומטר

יוסי לוקח בגדול את המליון כי יוסי מלך
ההשרדות ואף אחד לא ישווה לו איזה כח סבל יש לבן אדם המבוגר הזה כל הכבוד ליוסי יצאת גדול

קפרי

New member
יוסי צריך לצאת ולהצדיע למעריצים שלו שבזכותם

הוא יזכה, הוא צריך לדעת (וכל העם) שהזכיה שלו לא בזכות מה שעשה כי הוא לא עשה, אלא בעטיית מעריציו.

cookies10

New member
רק בגלל האצילות שלו הוא רכש מעריצים

ואם הוא לא היה עושה כלום אז בסוללרי לא היו משמיעים אותו ואף אחד לא צריך להצדיע לאף אחד יוסי מלך
ההשרדות ולכן מגיע לו תמליון ויוסי שימח אותנו וצחקנו ולמדנו ממנו הרבה עוד מאחד ששפתו עילגת יש הרבה מה ללמוד ממנו כמה שהוא חכם... ולא כמו שפרה אישה צעירה עם כובד של העבר סוחבת איתה בלי שום שמחת חיים, גם שהיא שרה היא מאולצת... לשפרה חסר שמחת חיים שיש ליוסי ולעינב, ואת זה היא לא יכולה לקנות בשום מכולת גם לא מההפקה וזה חסר בעם ולכן יוסי למליון... אוהבים את שמחת החיים שיש לו אין עליו בגיל מבוגר מכוולם הוא שורד, בלי אוכל בלי סיגריות עם כל הפיתגמים היפים שאולי לא קראת והנה הם לפניך ***מה שאת רואה ממטר אני רואה מקילומטר...... *"לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" *"יש לי חשק , אבל אין לי נשק" *"עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " *"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" *"איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" *"צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" *"השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". *"המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" *"אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש..הוא נשרף" *"אני רוצה להדיח את כ..כ..כנרת" *"אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן "אל תהיה בז כשאתה ברווז" *"נשים , מגזע עמלק" *"אל תהיה בז כשאתה ברווז" * "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" *"תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" *"כבדהו וחשדהו ואם לא מתאים לך שפדהו" * בובליל לצרצר:"אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" *"זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" *"יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז" *"גברת ונסיה" *"יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" *"ללב ולמח יש אותו כח" *"כול היום המצלמה הזאת עליי כל הפילים שלה מבזבזת עלי" *"היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה" *יוסי לשי -על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" 21685 אז מה התאריך יוסי? "20 ל3 2000? לא לא, 216, 85". *יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" *"ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס" *"היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" אז חוץ מסריגה לא נתנה שום דבר מעצמה שיזכר בחוץ חוץ מאינטריגות והתנשאות ופרידמניות שזה עינב הוציאה את המילה עליה ועל צבר וההפקה ראתה שזאת לא הדרך אז היא כל יום מתחנתת את שפרה איך שנראה לה שתהיה אבל זאת לא השפרה האמתית את שפרה האמיתית הכרנו כבר בחודשיים הראשונים אי אפשר להטעות אותנו.... ולכן כל הכבוד ליוסי שלא פתאום התהפך אחרי חודשיים ולכן מגיע לו תמליון והוא לא רואה את שפרה ממטר ....

קפרי

New member
אמצעי התקשורת הולכים לפי העדר, עדר יכול להיות

כבשים תמימים או חמורים, או פרות. הם התקשורת צריכה חלב, זה הכל. בבתי הספר לא ילמדו אותו ולהפך. את מכירה את המשפחה לפי האובססיה, איך לדעתך השכנים של הבובלילים מרגישים כשבעטיית עינב הם חוטפים בבית הספר אה? אפילו לא מזועזעים או יוצאים בקריאה לילדים שיפסיקו, משפחת בובליל כמו התקשורת, מטורפת לכסף וזהו. היא תקבל אותו אבל מקווה שהנוער יבין וידע שהבחירה בדיעבד מוטעית, מוטב מאוחר.

דטין

New member
יוסי יקבל את סטירת הלחי כשייצא החוצה

כשתיגמר חגיגת מטחנת הכסף מסימוסי הבובלינים והרייטינג לתוכנית , יוסי יאלץ להבין בדרך הקשה איזה מין "כוכב" הוא. איזה מין "מלך בחוץ " הוא.

יוסי יהיה כוכב - אך תהיה לו בעיה אחרת

יאהבו אותו ויעריצו אותו ויזמינו אותו לכל תכנית אירוח אפשרית.... ואז הוא בבעיה....

קפרי

New member
אז קודם כל, אני היחידה במשפחה מבין אחיותי

שצופות בתוכנית ומכורה לה ולפורום, וכאשר הן צופות בלי כוונה, התגובה הראשונה שלהן: "איזה פנים יפות לשפרה", "איך היא משדרת רוגע לעומת הוולגריות של עינב..." אבל זה הכל לא מעבר. לא אקוד לשפרה ולא למלככם, כי מלך עבורי הוא ילדיי בלבד אבל--- והאבל הגדול, המוערך ביותר בעיני הוא האיכות ויוסי ועינב עבורי לא בא בחשבון הזה. העובדה אגב, שצפיתי באחות הקטנה ביום שישי והילדים של השכנים אמרו שמציקים להם בבית הספר וכצופה אנושית (אני הייתי עושה את זה), הייתי עולה אליה ומתנצלת, הייתי קוראת לילדים "האכזריים והתמימים" האלה בתקשורת להפסיק וורד או אחד הבנים לא עשה זאת-זו פגיעה שאומרת המון על האנשים האלה.

לגברת קפרי הנאורה אנא קראי את הודעתי

חצופים למה בגלל שקראו לכם פרידמנים אם כל הכבוד לכם גם שפרה מקללת ואני גרה בעיר הכי גזענית בארץ שזו ת"א (כי מספיק שתגיד צפון ת"א ודרום ת"א ) וכן אני בחורה בת 30 חכמה מאוד עם תואר אבל מה אני גרה בדרום ת"א אממה כשהגעתי ללמוד בביה"ס בצפון ת"א כי כמובן הביה"ס בדרום היו ברמה מאוד נמוכה אז לא שכחו להזכיר לי במשך 4 שנים ללמודי שם שאני ערביה ולקרוא לי בשמות גנאי ולמה כי אני גרה בדרום ת"א וכן כן יש לי קצת עור שחום אז פק יווווווווווווווווווו עכשיו תורנו פרידמניםםםםםםםםםםםםםםםםם ודרך אגב גם אני אמא אז על איזה חינוך ילדים את מדברת על כל הצפונים שהעליבו אותי ודרך אגב תעודת הבגרות שליי הרבה הרבה יותר טובה משלהם גברת

ורד בעצמה אמרה

באחד הראיונות שעכשיו האשכנזים משלמים על 50 שנות קיפוח. אגב, בתי בת ה-7 לפעמים מזפזפת ונתקלת בערוץ 20 אומרת לי "אמא, הנה הסרט של שפרה". חכמה יפה שלי

היכן [באינטרנט כמובן] אפשר לקרוא את הראיון

המלא? מה שיש ב-Ynet זה רק הראיון החלקי.

ועוד אגב..

היא גם אמרה את זה באחת מכתבות הטלויזיה. כששאלו אותה על הסכסוך שצץ בין האשכנזים למזרחים בעקבות התוכנית, והיא ענתה שבשנות ה-50 האשכנזים הם אלו ששלטו וירדו על המזרחים המסכנים, ועכשיו זה תורם של האשכנזים להיות בשקט, ולסבול את הירידות של המזרחים עליהם...

למעלה