../images/Emo26.gifמובן שיוסי לוקח את המליון
הוא היה הוא הכי אמיתי שיכול גם באימרות שלו בשירה שלו בליכלוך שלו.... בדיבור המכוער שלו לא התיפה בכלל.... לא השתנה פתאום הוא היה כל הזמן הוא הוא אמר לעם ככה אני וזה מה שאני ומי שרוצה בי שיבחר יוסי הפך להיות גימיק, בסוללרי בכל פינה בעיר אין פה על מה להתווכח, הוא האדם הכי מדובר במדינה היום יוסי עם דוגמה לפתגמים חדשים מדוברים בחיי יום יום והנה לדוגמה חלק מהם: ***מה שאני רואה מקילומטר אתה רואה ממטר *"לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" *"יש לי חשק , אבל אין לי נשק" *"עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " *"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" *"איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" *"צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" *"השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". *"המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" *"אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש..הוא נשרף" **מי עולה היום על הגריל *"אני רוצה להדיח את כ..כ..כנרת" *"אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן "אל תהיה בז כשאתה ברווז" *"נשים , מגזע עמלק" *"אל תהיה בז כשאתה ברווז" * "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" *"תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" *"כבדהו וחשדהו ואם לא מתאים לך שפדהו" * בובליל לצרצר:"אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" *"זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" *"יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז" *"גברת ונסיה" *"יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" *"ללב ולמח יש אותו כח" *"כול היום המצלמה הזאת עליי את כל הפילים שלה מבזבזת עלי" *"היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה" *יוסי לשי -על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" 21685 אז מה התאריך יוסי? "20 ל3 2000? לא לא, 216, 85". *יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" *"ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס" *"היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" אלו חלק מהמילים שיצאו מיוסי בוילה יוסי גם בטוב וגם ברע, וגם במכוער הוא לא רובוט, יוסי הוא אישיות מיוחדת במינה והוא יכול לפתוח בית ספר לאלה שלא יודעים איך לשרוד ולכן הוא מלך
השרידות ולכן מגיע לו תמליון
כל הכבוד ליוסי שיחקת אותה בגדול ולכן מגיע לך תמליון