עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

רואים שאתה לא יודע מזה דתיים..

א. בת הרב היא חרדית בכלל... ב. סמוך עליי שאני אתחתן מהאהבה. ג. לפי מה שאני רואה אתה חושב שדתיים הם פרזיטים אוכלי חינם.. אז סתם לידע כללי חרדים לא מתגייסים לצבא והולכים לישיבות, לא דתיים. תאמין לי יש לי 2 אחים ששירתו בקרבי והיו חיילים למופת. ד. אנחנו לא מתחתנים בשידך בלי אהבה.. ה. סמוך עליי שיש לי הרבה יותר מושג ממך באהבה.. לפי איך שאתה מדבר נראה שאין לך אהבה כמעט לכלום.. ודרך אגב אין לי בעיה עם חילונים ועם אנשים שהם לא כמוני חבל שלך יש.

ממש...

1. הרב הראשי תמך במתנחלים, כלומר אותה דעה. 2. איך תדעי את מי את אוהבת אסור לך אפילו לגעת בו לפני החתונה!!! 3. רוב הדתיים מתגייסים רק ל-16 חודשים (בניגוד ל-36 חודשים רגילים) והדתיות כמעט ולא מתגייסות. 4. תקראי שוב את תגובה מס' 2. 5. אין לי אהבה? יש לי אהבה כבר יותר משנה, בחורה שאני מטורף עליה ורוצה להתחתן איתה. אני בניגוד אליך, יודע מה זאת אהבה. יש לי בעיה עם פושעים ואנשים צבועים, נכון.

ומה עם

אביב גפן בן ארצי דוד וקסמן שהם לא ממש רצו להתגייס לצבא המגזר הדתי לאומי תורם למדינה יותר מהשמאל

בגלל זה

רוב השמאל עושה לפחות 3 שנים בצבא, בזמן שרוב המגזר הדתי-לאומי עושה מקסימום 16 חודשים בצבא? חחחחח

אני מראה לך

מי לא עושה צבא בכלל ומי תורם את חלקו למדינה אנחנו תורמים איך שהו למדימה אבל אתם בכלל לא מתגייסים

אתה נתת לי 2 אנשים שסירבו גיוס

אני נתתי לך חברה שלמה שמעודדת ללמוד תורה במקום לשרת את המדינה.

אתה עוד פעם מדבר על חריידים

כל מתיישבי גוש קטיף הם עושים צבא והם דתיים לאומיים ולא חרידים זה אתה שלא מבין מה ההבדל ואני לאומתך סיימתי כבר 3 שנים צבא ואתה עדיין לא התחלת

אני ממש לא מדבר על חרדים

הם כמעט ולא מתגייסים. רוב הבנים מהזרם הדתי לאומי מתגייסים, אבל רק ל-16 חודשים בזמן שאחרים עושים 3 שנים מלאות לפחות. לא התחלתי? אני מכיתה י' בצבא, שלא לדבר על זה שאני חתום בצבא עד גיל 26.

Patch A

New member
היי,

אתה תשתחרר לפניי..

Patch A

New member
tell me about it...

אני משתחרר בגיל 30 וחצי וממשיך מילואים עד גיל 47, או כמה שזה לא יהיה לרופאים...איך אומרים? אזרח במדינה זה חייל בחופשה..

Patch A

New member
../images/Emo9.gif תודה

גם לך לא חסר, צנחנים..
נו, נחמד, ניכית לי שנה
אז 46 איט איז..

Patch A

New member
הלוואי

שאלו שמרביצים לרופאים, צועקים עליהם, מאיימים עליהם, תובעים אותם וכו' היו חושבים כמוך...

הם מצטרפים לפושעי ההתנחלויות

וככאלו גם הם יקבלו את המגיע להם. אל תדאג, מה שאתה תעשה בעתיד זה עבודה של אנשים גדולים והטובים ביותר.

זה העניין

אתה שוב מתבלבל בין חרידים ודתיים כי כל המשפחה שלי שזה אבא שלי אני דודים שלי בני דודים שלי עשינו צבא בן דוד שלי עכשיו הוא קצין בשריון וככה כל לובשי הכיפות הסרוגות אנחנו עושים צבא ולא רק לומדים תורה כמו החרידים אז אל תבלבל לי במוח שרק לומדים תורה

אוי די כבר...

לא אמרתי שדתיים לא מתגייסים, מצטער להרוס לך. כן אמרתי שרוב הדתיים מתגייסים ל-16 חודשים במקום 36, וזו עובדה ידועה, גם לצה"ל.

למעלה