עוד פעם "יפי הנפש" הדתיים

One Echoe

New member
כי הדת זה מה שהורס את העולם.

או יותר נכון;כבר הרס. הדת זה אופיום להמונים. זה הדבר שמטיל צל על האור שבעולם. זו הסיבה להכי הרבה נרצחים. זו הסיבה להכי הרבה מלחמות. זו הסיבה לגזענות. זו הסיבה המרכזית למוות. זו הסיבה המרכזית לשנאה. וחוץ מזה, אני לא מאמין בדת. אני אתאיסט גאה.

לדעתי זה תלוי...

לדעתי בכל דבר יש טוב ופחות טוב...אני בוחרת לקחת מהתורה ולהעצים את הדברים הטובים שבה... אני שונאת מלחמות, לא סובלת גזענות, שנאה וגם אין לי בעיה את מי שהוא שונה ממני..הרבה אומרים לי שאני בכלל שמאל ולא ממש דתייה .. אז בסוף אני חושבת שדת, כמו כל דבר בעולם יכולה להיתפס ולשמש למטרות טובות, להיות דבר טוב, אבל גם יכולים לעשות ממנה רע או לקחת ממנה את הדברים הרעים ולזה אני מתנגדת..

One Echoe

New member
כן..

אומרים לך שאת לא דתייה בגלל שאת לא גזענית ואלימה...תראי איזה בסורד. בגלל שהדיעות שלך שונות...פחח... הם ממש לוקחים בעלות על מי שלוקח בעלות על אלוהים! חחח..איזה עצוב. אבל באופן כללי, דת יוצרת מלחמות. ולא משנה איך נסתכל על זה. אם מסתכלים על זה מההיסטוריה, דת זו הסיבה המרכזית למוות. מההווה, דת היא הסיבה המרכזית למוות. ושלא נדבר על העתיד.

LHOswald

New member
מה אתם מנסים לעבוד עליה?

רואים שהיא מתנדנדת אה? כמו שכתבתי תגובה לפני, אין קשר. הקשר הוא שבני אדם הם אלה שמייצרים בעיות לעצמם, גם את אלה שקשורות לדת. אבל הסיבה היא לא הדת, אלה הטבע של בני אדם. כאלה יצורים אנחנו מה לעשות. כל דבר בעולם אנו מייצבים בידיים שלנו. וזה שחלק מהבעיות בעולם קשורות לדת, זה רק בגלל שזה מה שהרבה מהמאמינים בוחרים לעשות עם האמונה שלהם. הם היו יכולים לבחור לעשות דברים טובים, אבל שוב, זאת בעיה של הבני אדם, לא של אלוקים.

LHOswald

New member
אוטיסט? ועוד גאה? חממ..

מצטער, אבל כל מה שכתבת זה סטיגמות בלי קשר למציאות. רוב המלחמות בגלל הדת? לא נכון. כל מלחמות העולם לא היו קשורות לדת. נכון, היו מלחמות דת, אבל לא הרוב, ודי מזמן. ובטח בלי קשר ליהדות. רוב ההרוגים בגלל הדת? תפסיק לעשן כימיקלים. מי סופר? הגזענות בגלל הדת? הקשר חלש. אפשר להביאה דוגמאות בעד ונגד. שנאה בגלל הדת? יש כל כך הרבה סיבות למה בני אדם לא סובלים אחד השני, מה שייך הדת? תגיד שבגלל שיש עניים ששונאים את העשירים בגלל שיש להם כסף, או מתוך קנאה, אז אלה הם המקור של כל רע. וכן הלאה. המסקנה שבאמת מתבקשת מכל זה-הסיבה האמיתית לכל הזבל בעולם היא בני אדם עצמם. אתה יכול להיות דתי זבל, ואתה יכול להיות חולני זבל. אבל בכל מקרא, דת זה חלק חשוב ובילתי נפרד מהאנושות. בן אדם הוא יצור לא מושלם שיש לא צרכים. להרבה אנשים יש צורך באמונה כסיבה למה המטרה שלהם בחיים. לגיטימי.

One Echoe

New member
אני לא מעשן כימיקלים, למעשה.

באמת, אני לא. בכל אופן, ברור שיש המון סיבות למה בני אדם שונאים אחד את השני, אבל המרכזית שבהן היא דת וכל מה שקשור אליה. אתה מתווכח איתי על עובדה ידועה, שרוב ההרוגים במלחמות היו בשל מלחמות דת. נכון, אתה יכול להיות דתי זבל, או חילוני זבל. זה משפט נכון. אבל זה לא סותר את מה שהדת גורמת לאנשים לעשות. לאבד את ההיגיון, לפעמים את השפיות, ליצור לעצמם חזון ועולם הזוי ולא אמיתי. והכל על סמך ספר מטומטם שמצאנו לפני כמה שנים. בן אדם הוא יצור לא מושלם שיש לו צרכים, אמת. אתה הגדרת את זה לא פחות טוב ממני: הדת היא אופיום להמונים. לגיטימי, נכון. אני טוען שיש אופציות אחרות. אם הדת לא הייתה קונצנזוס אני מאמין שאף אחד לא היה דתי, אלא מעטים. כל ילד שני בארץ ויותר נולד למסורתיות\דתיות ולכן רוב המדינה מסורתית. ובכלל, כל העולם מורעל בזה. בדת. זה הדבר הכי לא הגיוני ודפוק ששמעתי עליו בחיים שלי. זה לפתור את עצמך מאחריות, בדיוק כמו גורל. אני שונא כל דת, לא מאמין באף דת. וכן, הגזענות נוצרת בגלל דת. זה ידוע, כאמור.

One Echoe

New member
וד"א,

לא דיברתי על היהדות בפרט, אלא על הדת באופן כללי. כיום מתנהלת המלחמה הכי גדולה, של אל קעידה וארגוני הטרור על רקע דתי לגמרי. מזמן? איפה המזמן שלך? ד"א, עצם זה שאתה אומר שהדת היא מצרך בלתי נפרד מהאדם אתה בעצם מודה שאתה לא באמת מאמין באלוהים. כלומר;זה לגיטימי שאנשים יאמינו, הם לא מאמינים באמת. אני מכיר רק דתיים מעטים שאני יכול לכנות אותם " דתיים אמיתיים ". מעט. אולי 2, או 3. הרוב סתם מושפעים, מאמינים בתנ"ך ובכל מה שכתוב בו ואפילו לא יודעים להסביר למה. הם אומרים " לי אין את התשובות, אני רק מאמינה בתנ"ך". עצוב, עצוב. חבל שיש דבר כזה שנקרא דת בכלל.(אני לא אגבול בקומוניזם בין-לאומי...כי זה טיפשי לחשוב ככה). וד"א, אוטיסט? עוד הערה כזאת, ואני מפסיק להתדיין איתך. תודה, שלום.

One Echoe

New member
מזמן?

מהות ארגון אל קעידה במקור, הארגון שאף להמשיך ולהרחיב את מאבק תנועת המחתרת שפעלה נגד הכיבוש הסובייטי באפגניסטן לתנועת מחתרת עולמית, כלל איסלמית. מטרת הארגון היא להשליט את השקפת עולמו הדתית קיצונית על כל הדתות, לרבות האסלאם המתון, ביצירת חזית ג'יהאד נגד היהודים והצלבנים, להפיל את המשטרים הנוכחיים במדינות האיסלם, הנתפסים בעיניו ככופרים ומושחתים, לסלק את ההשפעה המערבית ממדינות אלה ותמיכתן במשטרים המוסלמים החילוניים, לקעקע את מעמדה של ארה"ב בעולם, ולהשליט את דת האיסלאם כדת בלעדית ויחידה.

One Echoe

New member
נלקח מויקיפדיה.

ולהשליט את דת האיסלאם כדת בלעדית ויחידה.

רואים שאתה לא מבין אתה מדבר על חריד

חרידים אצל דתיים לאומיים זה שדוך בן חברים זאת אומרת שחבר שלי מכיר לי משהי או או מהמשפחה מכירים לנו ולא הולכים לרב בשביל להכיר בחורות כמו חרידים יכול להתייעץ איתו על נושא זה או אחר אבל הרב לא בוחר לנו את הזוגיות

One Echoe

New member
אתה צודק. התבלבלתי קלות.

אבל עדיין, כל מה שכתבתי נשאר עדיין. רק התבלבלתי בקטע של הרב.

להפך

אם חברים שלי מסדרים לי משהי אז זה סימן שהם יודעים כי הם מכירים אותי ואם אני ביישן והם יודעים שחברה שלהם היא להפך אז הם לא הסדרו לי אותה או הפוך

One Echoe

New member
נו מה זה קשור בכלל?

גם לי יכולים לסדר מישהי, זה לא העניין.

MasterDC

New member
לאדריכל

השנאה וההתנכלות שלך פשוט מזוויעה. אין שום הסבר אחר לכך שאתה מפרסם השמצות על ציבור שלם, ועוד בפורום שלא קשור לכך בכלל אלא להתנתקות. תחשוב טיפה לפני שאתה מפזר השמצות לכל כיוון.

ה"השמצות" שלי הן עובדות

עובדה שנדקרו חיילות, עובדה שמתנחלים תקפו שני במאים, עובדה ששפכו סודה קאוסטית על שוטרים, עובדה שניסו לדרוס חיילים, עובדה שקראו לסרב פקודה, עובדה שהרסו ציוד צבאי, עובדה שמתנחלים לשעבר מקיימים הפגנות לא חוקיות ועובדה דתיים לא מבינים באהבה.

אתה פשוט אטום

תבין אם היו שופכים סודה קאוסטית על השוטרים הם לא היו נפצעים במצב קל עד בנוני ולא היו משחררים אותם לאחר כמה שעות או ימים הם היו במצב הרבה יותר חמור זאת אומרת שלא נשפח שם ששום חומצה או כל חומר אחר שיכול להרוג נכון נשפח שם משהו שלא היה צריך להשפך אבל בין סודה קאוסטית וחומצה ובן מה שנשפך שם יש הבדל עצום ואפילו מנהל בית החולים אמר שלא נשפך על השוטרים חומצה וסודה

יצא לך ללמוד רפואה?

הדרך לעצור התפשטות של סודה קאוסטית היא לשטוף את האיזור הנגוע במים, כולנו ראינו את השוטרים מורידים את הבגדים ואת החברים שלהם מזרימים עליהם מים. מנהל הבית חולים לא אמר דבר כזה, תפסיקו להמציא שטויות כדי להגן על הטעויות שלכם.

LHOswald

New member
שאלה לרובוט

ידוע לך שכל מה שקרה בעולם מ39 עד 45 היה חוקי לחלוטין? מדינה עם חוקים, הראש של המדינה חוקי פיקס. אז מה אנחנו בכלל רוצים מהם?

למעלה