עוזי, תגובה אליך

Deerest

New member
בונה והורסת

למה הוספת את המילים: "סתם מחשבות" והדגש על סתם. תשובה מלאה בבקשה.

spectacular

New member
היי דירסט,

"סתם מחשבות" כי אני חושבת כך, אבל גם אחרת, אולי זה נכון לפעמים,ולפעמים ההיפך, כמו כל דבר בעצם, ובאמת המחשבות הן "סתם" הנקודה בזמן היא המוחלט,(לאותה הנקודה) קשה לאמר מה המוחלט כשיש כל כך הרבה נקודות בזמן. עוד משהו, שמתי לב שכשאדם קרוב אומר לי שאנחנו דומים במשהו, זה יוצר אצלי התנגדות פנימית מיידית, גם לכם זה קורה?

איזה כיף

שאת כאן וששוב אפשר לחדש את השיחות ביננו
וטל כשאומרים לי שאנחנו דומים במשהו אני מאוד שמחה

spectacular

New member
אישונת ../images/Emo39.gif כיף גם לי,

התגעגתי אליך, וגם דירסט ועוזי, טוב שוב להיפגש, חשבתי שנעלמתם לתמיד, והיה לי עצוב, קשה לי לשמוע שמישהו חושב שאני דומה לו,או ההיפך, כי אז אני פוחדת להסתכל, כמו להסתכל במראה שמעוותת את הגוף, זה דומה אבל לא ממש,אני, אבל לא בדיוק, ואני הרי בקושי מסוגלת להסתכל על עצמי,

בואו נחליט שאנחנו לא

נעלמים לעולם מה אתם אומרים? קרה ונפגשנו, טוב לנו יחד,יש לנו שיחות נפש מענינות,בואו נשמור על זה
טלטל מה מפחיד אותך בך?

spectacular

New member
האם קרה לך,

ששמעת את הקול שלך מוקלט, או ראית את עצמך בסרטון ויראו, מה הרגשת? אני נבהלת ורוצה למחוק את זה מהר, אם מישהו מרגיש קרוב אלי ואומר לי בחיבה, שהוא קורא אותי כמו ספר, אני מהר סוגרת את הספר,לא לפני שבילבלתי את הדפים, החלפתי עטיפה ,ושיניתי קטעים משמעותיים לכתב צופן מסובך יותר, אפילו אני לא יכולה לקרוא בספר שלי, אז שמישהו אחר יעשה את זה? FORGET IT בטח מפחיד.

את פוחדת

בגלל משהו.... אחרים אין להם את הפחד שלך הם יכולים לקרוא את הספר ולהנות

spectacular

New member
את צודקת,../images/Emo39.gif

יש חלקים שנעלתי ואני לא רוצה להביט בהם, לפי פסיכולוגיה בגרוש או ביוקר, אני אמורה לפתוח את תיבת פנדורה, ולהתעסק בכאב, כשעשיתי זאת מצאתי שזה מחליש אותי ולא מחזק, ויש שם כל כך הרבה, גם אם אני אלך לטיפול פסיכולוגי פעמיים בשבוע, עד גיל 93 ,אם עדיין אשאר פה,אני רק אמיין את כל הג"יפה, ועדיין לא אגיע למסקנות, אני מעדיפה לנקוט בשיטה האומרת,לא חשוב למה יש רע,למה היה, אלא מה צריך לעשות בשביל הטוב, ולהתמקד בזה, ומה שעובד טוב, זה טוב, ולא חשוב תמיד מאיפה זה בא, למה שאני אהרוג את עצמי, אחרים יעשו את זה בשבילי והרבה יותר יעיל....סתאאאאאם.

כל דרך....

העיקר להצליח להתמקד בטוב יאללה ספרי משהו טוב אני אתחיל
הבת הצעירה בילדים הלכה לבית הספר (י"א) זה שבוגר ממנה טס הלילה למיאמי לחודשיים לפני גיוס ההוא אוטוטו משתחרר.....ישששששששששש והגדול גדול מתאקלם באילת (עבודה מועדפת...כבר סיפרתי לך) הזמן עובר.... לאן הוא ממהר מדהים!!

spectacular

New member
הדבר הטוב שקרה לי לאחרונה,

היה קשה מאוד אבל בסוף הצלחתי, השתחלתי לעבודה בדיוק לאן שרציתי עד הפרט האחרון, כולל זה שמקום העבודה אירגן ושילם לימודי התמחות בתחום ספציפי, שזה גם בדיוק מה שחלמתי לעשות פעם לבד.. מקום שמעריך את הידע המקצועי שלי, הבטחון הכלכלי שלי התחזק מאוד, אפשר לעשות תוכניות ממשיות לעתיד, יש לי התמודדות מאתגרת עם השימוש בשפה האנגלית , וההצלחה מחזקת את הבטחון שלי בעצמי, אני פוגשת המון אנשים נפלאים ומענינים, והרבה אפשרויות להתפתח עומדות עכשיו בפני, דלתות רבות ,ואני אוספת לי את המפתחות, סוף סוף אני מרגישה את הכוח שלי בא לידי ביטוי במעשי, ואני הולכת קדימה בבטחון, מצד שני, יש לי המון קשיים עם הילדים המתבגרים, עד כדי תחושת מחנק ואין מוצא, וזה מתערבב חזק עם הקשר הזוגי , קשה להם שאני לא תמיד לרשותם כמו שהיה, לפעמים אני מרגישה שמי שיעמוד בדרכי עכשיו , אני דורסת אותו ולא איכפת לי, אני חווה גם הרבה כעס לאחרונה, גם בגלל שאני לא מוכנה להקריב ולוותר כמו פעם, אני עכשיו, אני,אני,אני, תורי היגיע, ואוי ואבוי למי שינסה לעצור אותי, תלכו איתי יד ביד, או שתזזו מהדרך, אני דוהרת עם כל הכוח. ולא איכפת לי כלום. טוב, איכפת לי אבל לא על חשבוני. מי שלא מוכן לקבל ולכבד אותי חזקה, יאבד אותי בכלל.

WOW

עשית לי את היום
גם אני עוברת תקופה דומה אני כל כך מבינה אותך שתינו התחלנו עבודה חדשה שתינו מאווווד רוצות להצליח בה ושתינו נצליח
הצחקת אותי עם המשפט "אני עכשיו, אני,אני,אני, תורי היגיע, ואוי ואבוי למי שינסה לעצור אותי, תלכו איתי יד ביד, או שתזזו מהדרך" חחחחחחחחחחחחחחחחח משפט חזק אני יודעת בדיוק מאיפה זה מגיע הבת שלי מרגישה הכי הרבה את השינוי דאגה להראות לי שהיא לא מרוצה ידעה להזכיר לי את המלחמות שלי עם בעלי שיגיע מוקדם....למצוא זמן גם למשפחה....לקחתי אותה לשיחה,הסברתי לה בדיוק מה עובר עלי....כמה חשוב לי....שצ'אנס כזה אין כל יום....שהם בוגרים עכשיו....שהגיע הזמן שיאפשרו לי להצליח בלי יסורי מצפון....שיתאמצו יותר למעני...היא הבינה...בכינו והתחבקנו....נתנה לי את ברכת הדרך....וסכמנו על יום חופש...שבו נבלה יחד ונדאג לכל הסידורים שלה...זה היה ביום שלישי האחרון היום האחרון של החופש....היה מדהים.מאז השיחה אין לך מושג איזה שינוי...היא פשוט תומכת בי בכל...לא צריכה לבקש...היא מרגישה שותפה. ואני אני תומכת בך בכל מציעה לך לשתף אותם ולרגש אותם בחויות שעוברות עליך זה מחבר אותם...ואת תראי מהר מאוד את התוצאות בסך הכל ובסופו של דבר,זה יהיה לטובת כולם כל הכבוד טל עלי והצליחי

../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

אבל.... את נשמעת מעט מתוחה.... הכל נשמע בסדר,רק מעט מתוח... מה יכול לשחרר אותך,טל?

spectacular

New member
עוזיש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מעט מתוח זה טוב, מוכנה לזינוק, רק המוות משחרר...

spectacular

New member
|חיבוקאישה נהדרת ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

שיהיה בהצלחה רבה לילדים הקטנים והגדולים, ובעיקר ובמיוחד לך, שתהני מכל רגע, שיהיה לך המון חיוכים ,הנאות וצחוקים, את נפלאה.

היי טלושק'לה,טוב לשמוע ממך!

אהבה,ומשיכה אדם יכול לאהוב את עצמו,אבל אולי הוא מעדיף מישהו אחר,לידו? אני תוהה,אחרי מה שכתבת,על אדם שאוהב את עצמו,שסביר שיאהב את הדומה לו.. אני מאמין שאת תגיעי לארץ,עניין של זמן.....

spectacular

New member
עוזייייייייייייייייי

האם המישהו האחר שלידי, מאיים על האני שלי? או מטפח אותו? מפריע בעצם קיומו לאהבה שלי לעצמי? או מוסיף? גורם לי לראות את עצמי באור שלא ראיתי בלעדיו? אני מרגישה טוב עם עצמי כשאני איתו ?או לא? האם אני אמורה להיות ניתנת להשפעות הללו? הרי אני מה שאני ,הייתי ואהיה. עם משה אני מרגישה משעשעת כי הוא תמיד משועשע ממני, עם שושנה אני תמיד מרגישה חכמה כי היא אוהבת לשמוע את עיצותי, עם זרובבל ,לעומת זאת, אני תמיד מרגישה מטומטמת ומשעממת, כי הוא לא מקשיב למה שאני אומרת,לא מבין אותי, אין לו סבלנות אלי,ומתרגז מכל מה שאני אומרת או עושה, למה אני בכלל נמצאת לידו? אווווווו,שאלה ! אולי הוא הבוס שלי, אבא שלי, אולי הוא תמיד מצטרף לחבורה, ואולי הוא משרת צורך עבורי,צורך שאני לא מודעת לכך שהוא קיים אצלי, למשל, צורך להרגיש מטומטמת ומשעממת. יכול להיות?

תלוי מי המתבונן,ובמי הוא מתבונן!

טל! אני סבור שאת זו שבוחרת לבסוף,למי לתת מקום בחייך,קרי-את האפשרות להציץ לך לחיים... במידה והמתבונן לא מקובל עלייך,ללא ספק,שהמדובר בהצצה,ומי אוהב שמציצים לו לחיים? אם תניחי לו "להציץ",וגם תשתתפי ב"חינגה",קרי-תשאלי שאלות,תתפתחו יחד.. ללא ספק,אני בטוח היום,שאני מכיר את עצמי,הרבה בזכות מה ששמעתי מהסביבה אודותיי,וההתפתחות האמיתית מגיעה כאשר אנו מתחילים להבין כיצד אנו נתפסים כלפי חוץ.. אם תאפשרי לו מקום,הוא אף פעם לא יאיים ולא יפריע,על האהבה שלך לעצמך! ואין כאן שום סתירה עם העובדה שאת מה שאת,עודך,ותהיי.... הנושא לשאלתך האחרונה,נדון אצלי לאחרונה,בהקשר שקשור אלי ולאחרים! התשובה חיובית! יש מין צורך כזה לדעתי,להרגיש מטומטם ומשועמם,והוא מגיע מסיבות עלומות וברורות,כאשר הסיבות משתנות מאחת לשניה,ומאחד לשני. את יכולה לבדוק מה את עושה,ובאיזה צעדים את נוקטת,כאשר את חשה כך? אם בא לך,נוכל לחשוב על כך ביחד, מבטיח להתאמץ...

Deerest

New member
ובארץ כבר טיילת?

אתה בטח מכיר את התופעה שאנשים נוסעים כמעט לכל העולם, מטיילים, מתפעלים, נהנים, מקטרים... אבל בארץ לא טיילו. אני חושב שאם נתחיל להסתכל על עצמנו, בלי תוויות, בלי בקורת, בלי קיטלוגים... להתחיל לראות שבפנים יש בן אדם, בערך כמו כולם... אולי, לאט לאט, כבר לא נראה גם את האחרים תחת צבעים של דומה ושונה, מתאים לא מתאים... גם האקסידנטים המחשבתיים ילכו ויתמעטו... ואיכות הקשר עשויה להשתפר. ולא משנה איזה קשר. ועם מי, שונה, דומה, זה נהיה חסר חשיבות.

אין קשר בין "האקסידנטים המחשבתיים"

לבין מה שאתה כותב עליו,וגם כך,אני לא מסכים איתך! הסבר: נניח שכולם בטבע היו זכרים,בסדר? בלי תוויות,ובלי קיטלוגים,ובלי ביקורת,אני בטוח שלכל אדם במיקרה כזה,בכל זאת היתה העדפה לגבי סוג מסוים של אנשים,דומים או שונים. אז גם בלי כותרות של שונה,או דומה,היתה לך בטח העדפה,גם בעולם חד מיני! דירסט,אני הבנתי ממך,שאתה מזמין אותי לים,ולא ענית לי במסרים,האם אתה נמצא במבוכה מסויימת,או שמא אתה בכלל לא מהסביבה? אני הייתי סבור שאתה מזמינני בתום לב,למישחק מטקות בים........ הסקרנות,מה קורה כאן....

למעלה