עושר זה דבר שנבנה בשלבים, ולכן, גם כשאהיה עשיר, לא יהיה לי תיכף ומיד מספיק כסף בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק שאני רוצה לעצמי עם הבריכה האולימפית

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היה היסטוריון רומאי שאמר את זה
תצטרך לשאול בנאים חופשיים
יודעים שבמרכיבים יש אפר געשי
ושתהליך ההכנה עירב מי ים (כמרכיב או חלק מהתהליך)
תצטרך למצוא חברת בטון שמוכרת הרבה בטון ליצירת בונקרים
או לשכנע חברה שמתמחה בהכנת בונקרים להכניס את הדרישה לבטון שדומה לשלך לרשימת הדרישות במכרז שלהם.
בחלק הזה אני בטוח שתצליח.
אתה מאוד משכנע
ואתה גם בטוח, שמעבר ליכולות השכנוע שלו כשהוא גם זוכר להיפרד מהמוצץ, אף אחד לא ידרוש לבצע בדיקות עמידות לחומר החדש ישן? כי מה? זה שמחקשקש יגיד זה מה שישכנע? ואם הוא לא ימהר וירשום על הנוסחא פטנט, אתה חושב שמישהו ישמור לו על זכויות הפטנט? הצחקת.

ai27

Well-known member
ואתה גם בטוח, שמעבר ליכולות השכנוע שלו כשהוא גם זוכר להיפרד מהמוצץ, אף אחד לא ידרוש לבצע בדיקות עמידות לחומר החדש ישן? כי מה? זה שמחקשקש יגיד זה מה שישכנע? ואם הוא לא ימהר וירשום על הנוסחא פטנט, אתה חושב שמישהו ישמור לו על זכויות הפטנט? הצחקת.
זה בונים חופשיים - הם עובדים בלי פטנטים
אבל הוא צריך לחדור ללשכה ולגנוב להם את הנוסחה

לא חזק יותר אלא עמיד יותר
בטון מודרני נהרס עקב חשיפה למי ים (לוקח זמן אבל בסוף זה קורה)
בטון רומאי "בושל" במי ים שהעניקו לו את עמידותו
לא ירצו להשתמש כנראה,הם מעדיפים שיהרס ושעוד פעם ישתמשו בבטון שלהם.

בימי רומא היה אינטרס שיחזיק כי המדינה בנתה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא ירצו להשתמש כנראה,הם מעדיפים שיהרס ושעוד פעם ישתמשו בבטון שלהם.

בימי רומא היה אינטרס שיחזיק כי המדינה בנתה.
כי ככה הם יעשו יותר כסף? זה מזכיר לי את תיאוריית הקונספירציה על כך שנורת חשמל יכולה בעצם להחזיק מעמד 100 שנה אבל בכוונה עושים שזה יתקלקל אחרי כמה שנים כדי שאנשים יקנו עוד והחברות יעשו כסף. עוד זה מזכיר לי את תיאוריית הקונספירציה על כך שחברות הטלפונים מכניסות וירוסים/הורסות את הטלפונים הישנים מרחוק כדי שאנשים יקנו חדש ואת תיאוריית הקונספירציה על כך שחברות התרופות מסתירות פיתוחים חדשים כי עושים יותר כסף בלטפל באנשים כל חייהם מאשר בלרפא אותם. ב"איש משפחה" אפילו עשו פרק על תיאוריית הקונספירציה האחרונה. הם משתמשים בדוגמה של תרופה לסרטן ואומרים שכאילו מצאו תרופה לסרטן ומסתירים אותה, שזאת כמובן שטות מוחלטת ולא מצאו עדיין את התרופה לסרטן, אפילו לא במובן של מצאו ומסתירים, אבל זה בסדר, זאת רק דוגמה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כי ככה הם יעשו יותר כסף? זה מזכיר לי את תיאוריית הקונספירציה על כך שנורת חשמל יכולה בעצם להחזיק מעמד 100 שנה אבל בכוונה עושים שזה יתקלקל אחרי כמה שנים כדי שאנשים יקנו עוד והחברות יעשו כסף. עוד זה מזכיר לי את תיאוריית הקונספירציה על כך שחברות הטלפונים מכניסות וירוסים/הורסות את הטלפונים הישנים מרחוק כדי שאנשים יקנו חדש ואת תיאוריית הקונספירציה על כך שחברות התרופות מסתירות פיתוחים חדשים כי עושים יותר כסף בלטפל באנשים כל חייהם מאשר בלרפא אותם. ב"איש משפחה" אפילו עשו פרק על תיאוריית הקונספירציה האחרונה. הם משתמשים בדוגמה של תרופה לסרטן ואומרים שכאילו מצאו תרופה לסרטן ומסתירים אותה, שזאת כמובן שטות מוחלטת ולא מצאו עדיין את התרופה לסרטן, אפילו לא במובן של מצאו ומסתירים, אבל זה בסדר, זאת רק דוגמה.
יש הרבה סיפורים על ממציאים שהמציאו רכב חסכוני שלא שורף דלק או טלוויזיה שהמסך שלה לא יתבלה. ואז? או שהגיע מישהו שגרם להם להפסיק לנשום, כך שהמצאתם נגנזה, או שהם זכו לקבל מענק של דמי לא יחרץ כדי שהמצאתם תיגנז. כך או כך, לא הייתי מציע לך שתסתכן עד כדי אובדן חיים, על אף שחייך טרם תרמו דבר לאיש והסיכוי שתצליח ותתרום שואף לאפס.

למעלה