עזרו לי להישאר בארץ שלי!

יתור

New member
אני לא אוהבת

את הניצול הציני שעושים פה על גב הילדים האלה. החל בהורים שלהם וכלה בכל מיני אנשים שמנסים שקולם ישמע, ולא משנה על מה, העיקר שידעו שהם קיימים . הורי הילדים האלה ידעו שהם באים לכאן לתקופת זמן מוגבלת וזמנית למטרת עבודה. זה לא שהם יתומים חסרי מולדת . יש להם מדינה. ויש להם שם משפחות . הם לא פליטים שחייהם בסכנה אם יוחזרו לארצותיהם. נכון , אולי החיים במולדת פחות נחמדים מהחיים בישראל. אבל מי אמר שישראל צריכה לסעוד את מהגרי העבודה של העולם? עניי עירך קודמים. המתקפה על אלי ישי לא נקייה ממניפולציות פוליטיות וחברתיות. אני בדרך כלל לא אוהבת את דרכה של ש"ס אבל בנושא הזה אני תומכת באלי ישי.

odery

New member
איזה ניצול של ילדים

אם ילדים היו עומדים ככה ומספרים לכם שהם מתרגשים לעלות לגן חובה ושתכף ארוחת חג אצלהם והם מניפים גבוה דגל כחול לבן הייתם עושים משהו כדי שלא יגרשו אותם מגוש קטיף???

בגוש קטיף לא היה ניצול של ילדים?

עד היום אני זוכר את התמונה של האב במורג שהניף את ילדו מחוץ לחלון. או את שיירת הילדים עם הטלאי הצהוב... תושבי גוש קטיף ידעו טוב טוב לנצל את ילדיהם, במיוחד למול התקשורת.

odery

New member
הי ניצול ויצאתי גם אז נגדו

אבל אמפתיה עיוורת כמו במקרה ילדי העובדים הזרים לא היתה

ואיפה הייתם כשגירשו את ילדי גוש קטיף????

אתם צבועים
מעדיפים גויים וזרים, על פני אחים. ילדים, שגם הוריהם נולדו כאן בישראל, וגם אותם הגננת ציפי לימדה שירים, וכשהם טובלים תפוח בדבש זו מסורת ארוכת דורות במשפחתם, דגלם הוא כחול לבן עם מגן דוד והם משרתים ביחידות הכי קרביות. ואותם מדינת ישראל שלחה להתיישב שם. אבל הם היו מתנחלים... דמם פחות סמוק מדם מוסלמים ונוצרים שהיגרו לכאן באופן בלתי חוקי.

אותה ילדה של עובדים זרים "שטובלת תפוח בדבש"

תהיו בטוחים שהיא גם חוגגת את כריסמס ומקשטת עצי אשוח , ובחג הפסחא ההורים שלה מלמדים אותה בבית שהיהודים הרגו את ישו

motyka

New member
את אנשי גוש קטיף לא גירשו !!

יש הבדל בין גירוש למדינה אחרת ובין העברה בתוך אותה מדינה

זו אפילו לא הייתה "העברה בתוך אותה מדינה"

אלא החזרה של אזרחים שחיו מחוץ למדינה אל תוך המדינה. רצועת עזה מעולם לא הייתה חלק ממדינת ישראל. אבל כן גירשו את תושבי גוש קטיף מבתיהם. במובן הזה זה כן גירוש.

lev27

New member
מוזר מאד

בפעם האחרונה שבדקתי שטח שנכבש על ידי מדינה במלחמה מול מדינה ריבונית שייך למדינה הכובשת. זה כמובן תקף לגבי ארצות הברית, בריטניה, צרפת, גרמניה, איטליה, סין, יפן, ספרד, רוסיה ושאר מדינות העולם שחיות על שטחים כבושים מאות שנים, אבל ישראל תמיד מקבלת יחס "מיוחד".

תבוא בטענות אל ישראל עצמה -היא מעולם לא סיפחה

את רצועת עזה. ישראל עצמה קבעה שרצועת עזה ויהודה ושומרון אינם חלק ממנה. את ירושלים המזרחית ורמת הגולן ישראל כן סיפחה ולכן הן כן חלק ממנה.

mikolish1

New member
את אכן ילדה קטנה

שמקומך לא איתנו. חזרו לארץ המוצא שלכם באהבה וניפרד חידידים. אתם הרי לא פליטים וחייכם בסכנה - פשוט רוצים לחיות כאן וחושבים שבישראל יותר טוב לכם. חיזרו למישפחה המורחבת, לחיים הקודמים, לעבודה ולמנטליות שלכם ושל הוריכם. אין לכם מה לחפש פה - אנחנו לא רוצים אתכם!!!!!!

אדונשוי

New member
ההורים שלך עבריינים ולכן הם מגורשים מהארץ

אתה פשוט הולך עם ההורים.

קולוסלי

New member
מעניין שהרוב המוחץ הם בעד הגירוש

כפי שזה מצטייר מהתגובות לפוסט, הרוב המוחץ של המגיבים בסה"כ בעד גירוש. זה רק אומר דרשני למעצבי המדיניות של העבודה.

tal992007

New member
ההורים אשמים..

הם ידעים שהם באו לעבוד.. ולא יוכלו להישאר אחרי מספר שנים.. אז למה הם הביאו ילדים בארץ?? למי הם באים בטענות?! באתם לעבוד לעשות את הכסף שלכם.. וללכת וזהו..

lev27

New member
הרוב המחוץ בעד גירוש, אבל התקשורת נשלטת

על ידי יפי נפש שניפחו את הפרשה ומציגים אותה כאילו כ-ו-ל-ם במדינה מתנגדים לגירוש למעט החרדי המרושע מש"ס.

למעלה