עזרו לי להישאר בארץ שלי!

snowe

New member
קולוסלי - נראה לי שאתה אוהב לסדר לאחרים את הח

אתה כנראה אדם מאוד מסודר, קר מזג, החלטי ושתלטן... אבל בטח לא בעל לב רגיש ומלא אהבה חחחח כבר סידרת לי את כל הענניינים- אם אני מוסלמית, אם אני נוצרית ואם... קבעת עובדות "שהגעתי ללעולם לא מאהבה..." כנראה שאצלך בראש יש כנראה מקום שחושב על רעיונות שחורים כאלה... הרי ברור לכולנו שאם המדינה אשרה כניסת זרים... מה חשבו המנהיגים המדופלמים- שלא יווצרו קשרים? אהבות? יחסים...? ואם שם מכניסים לכלא .... אז- מדינת ישראל צריכה להיות כמו כל הגויים? הרי המדינה מנפנפת בדגל אחר לא? אז תפסיק לזרוק לי את סמלי המדינה המקסימים שלנו ולהראות לי שוב ושוב כמה ארנחנו פחותים ממך וכמה אתה "גדוללללל" בפה ולדבר!

קולוסלי

New member
עלבונות הם הכלי של מי שאין לו טיעון אמיתי

(בת 5 עם שכל ואוצר מילים כאלו- אולי את בכלל יהודיה??) קל, אפילו מאד, להשתמש בכלים דמוגוגים כדי לענות על מה שכתבתי. הרבה יותר קשה להתיחס באופן עניני ולענות לנקודות שהעליתי. 1. לא קבעתי אלא הצעתי. זו הצעה לגיטימית. הרבה ישראלים מביאים ילד בארה"ב... שיהיה.. למה לא. לפחות אחד במשפחה עם אזרחות אמריקאית שיוכל לבקש איחוד משפחות אם בישראל יהיה בלאגן. רוצה עוד דוגמאות? יש למכביר. אני משוכנע שלא מעט עובדים לא חוקיים הביאו ילד מתוך מחשבה תחילה והגיון קר כדי להקשות על גירושם. מותר לי להניח? כן! לשמחתי אנחנו עדיין במדינה דמוקרטית ולא במדינת שמאל כפיתית ומותר לי להניח דברים ללא עלבונות ממך (אבל, שוב, עלבון הוא הכלי של מי שאין לו טיעון אמיתי). 2. הענין הוא לא מה חשבו מנהיגי המדינה אלא מה חשבו השוהים הלא חוקיים כשהרשו לעצמם שלא לכבד את חוקי המדינה המארחת אותם. 3. לידיעתך- הכעס שלך עלי, על העולם, השד יודע עלי מי, לא מתיר לך לזלזל בסימלי המדינה. רבים וטובים ממני וממך הקדישו חיים שלמים כדי שלסמלים האלה יהיה ערך אמיתי.

נו באמת,בת 5 תכתוב את כל זה??

קצת אמינות לא תזיק בפעם הבאה. עכשיו נא לארוז מזוודות וטיסה נעימה.

ממש מרגש

יפה מאד, ניסית לרגש אותנו, אני בטוח שגם הצלחת חלקית. רק חבל שלא צירפת להודעה גילוי נאות שאת אינך הילדה הכותבת, אלא משמשת לה לפה. אני בטוח שילדה בת 5 אין ביכולתה להרשם לתפוז בשנת 2002... מן הסתם המכתם הזה נכתב על ידי אחת הפעילות למען העובדים הזרים הבלתי חוקיים, נחמד - אבל לא מרגש. לגופו של עניין, לו הייתה זו הבעייה היחידה של מדינת ישראל, אני משוכנע שהיינו יודעים לבלוע את הבעייה ולהשאיר את כל העובדים הזרים בארצנו. אלא שמדינתנו מתמודדת עם בעייה דמוגרפית קשה, וילדה קטנה בישראל פירוש הדבר שכל משפחתה יהיו זכאים לאיחוד משפחות מכח חוקי ההגירה, פירוש הדבר הוא שלהבא נתקשה לגרש עובדים בלתי חוקיים בשל התקדים המשפטי שנוצר. ובכלל, עקירה למדינה "זרה" היא איננה טראומטית כפי שאתם מציגים אותה, היא בהחלט לא נחמדה, אבל תפוחים בדבש תוכלו להשיג גם בפיליפינים ובאוקראינה, קצת יקר יותר אבל לא הכסף הוא זה שעומד בראש מעיינכם, לא כן?! אם נקשרתם כל כך בגורל העם היהודי, כפי שאמרה הגיורת המפורסמת - רות המואבייה "עמך עמי ואלהייך אלהי", תמיד עומדת בפניכם האפשרות לפתוח בהליכי גיור ולהשתלב בעם כשווה בין שווים.

מה אתה עושה פה ?

אתה הרי חלק מהחושך מר דניאל ינאי. אתה מהשחרחרים האלו שכל מה שמעניין אותם זה להתנועע בפני איזה יהוה, ולסחוט כספים מהמדינה. שב לך עם כל האברכים בישיבה, ותחכו שיהוה יציל אתכם כפי שהציל 6000000 יהושים מהגרמנים ימ"ש

einat8

New member
אתם עדיין לא מבינים מה הם עושים

הם פשוט משתמשים בילדים שלהם בכדי להישאר בארץ שלא שלהם ארץ שאליה הם הסתננו ונשארו לא כחוק הם לא מבינים שהם טועים בזה שהם משתמשים בילדים שלהם . זה רק פוגע בילדים כי הילדים הרכים הללו נושאים את כל ההעול של המשפחה שלהם שרוצה להישאר במקום לא שלהם הם פשוט צריכים לחזור למוצא שלהם לארץ שלהם ישראל זאת לא הארץ שלהם וזו לא דרך הדרך שלהם היא פרובוקציה לשמה . לכן הם משתמשים בילדים בגלל שאנו עם רחמן ועם שאוהב ילדים הם מנסים לפגוע ברגש שלנו דרכם וזו הטעות שלהם ,חלקם לא הלך אפילו לפי החוק בכדי להישאר אם ראיתם אתמול רפי רשף ששם אחד הצליח להצתנן אל פמליית ראש הממשלה והוא מהגר לא חוקי לאן הגענו שהזרים ינסו לשחק לנו ככה ברגשות הם צרכים לעזוב . ארץ ישראל לא שייכת להם

Maladict

New member
אני לא מבין איך את לא מתביישת

את לא בת 6 ובטח מזמן עברת כבר את 30. סביר להניח שאת גרה בצפון ת"א או רמת השרון ואת צריכה את העוזרת התאילנדית שלך שלה את משלמת 20 שקל לשעה, אז אין לך בעיה להשתמש בבת שלה כתרוץ מגעיל. ועוד פירסמת את הדבר הזה בפורום אקטואליה וגם שם קטלו אותך, אז פית לפורום של מפלגת העבודה? פשוט בושה

snowe

New member
Maladict - זה מה שמעניין ומעסיק אותך?

בת כמה אני? בשם מי כתבתי? חחח קבעת עובדה שאני מרמת השרון? למה יש לך כנראה סטיגמות שמי שחי ברמת השרון חושב אחרת? החלטת שאני צריכה עובדת תאילנדית כדי...? וואהו- גאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך יש לך חוש כל כך מפותח! אז מספר דברים- ראשית לגבי פניתי לפורום מפלגת העבודה- מה לעשות שאני כנראה אחת מהאנשים התומכים במפלגה זו וחושבת שיש להם לב ורגישות (לא לך) שנית- אני ממש לא מהצפון חחח דוקא מאזור הדרום ולידיעתך- אין לי כלל מטפלת! שלישית- החלטתי לכתוב בשם הילדה הקטנה לאור משהו ש"גלגל" לאוזני את סיפור הילדים הקטנים ומה קרה להם לאור ההחלטה. בקיצור ילדון שיפוטי שכמותך אני אדם שאכפת לי מילדים קטנים, לא חוששת להשמיע דעתי גם ואם "יקטלו" אותי! לא התעלמתי מזה "שמחקת" אותי..... בהחלט אני מוכנה לשמוע תמיד את "צריחותייך" שתהיה לך שנה טוה ואל תיקח ללב!!!

אבל במקרה של התקפת טילים על ת"א

אבל במקרה של התקפת טילים אירנית סורית חיזבאללה חמאס על ת"א , תראו איך כל העובדים הזרים החוקיים והלא חוקיים , אלו שיש להם ילדים ואלו שאין להם ילדים , מהפיליפינים , ניגריה , קולומביה וכו' יברחו מכאן

כאילו שכאשר הייתה התקפת טילים על תל אביב

ב 1991, ישראלים "טהורים" וצברים לא ברחו ממנה...

קל וחומר תעשה

אם ישראלים צברים עזבו או נטשו את ת"א בהתקפת הטילים בשנת 1991 שזה מדינתם , אז קל וחומר שכל העובדים הזרים ינטשו ויברחו ואפילו יותרו על המשכורת החודשית שלהם , הרי מה שהיה במלחמת המפרץ זה משחק ילדים לעומת מה שמחכה לנו , ואני לא בטוח שנמל התעופה בבן גוריון יפעל כרגיל , הדרך לצאת מהארץ תיהיה דרך הגבול עם מצרים או בנמל אוניות כגון חיפה או אשדוד

את עוזבת ילדה למקום בטוח יותר

פה בישראל זה סכנה לחיות כאן , אירן מתקדמים לעבר נשק גרעיני ומאיימים עלינו , סוריה חיזבאללה וחמאס מכוונים לעברינו עשרות אלפי רקטות וטילים מכל הסוגים , איזה עתיד מצפה לך במדינת ישראל שהיא מדינה גזענית לפי כל מיני אירגוני או"ם ואירופאים , את תעזבי למדינה ליברלית יותר ולא גזענית , בלי איומים של חמאס אירן נסראללה סוריה או בן לאדן

האם תציע גם לסוכנות היהודית להשתמש בדברים שלך

כשהיא מנסה לעודד את העליה לישראל? האם לדעתך היה צריך לומר את מה שאתה כותב גם בשנות השמונים והתשעים בברית המועצות לשעבר?

האיומים שהיו לישראל בשנות ה80 וה90 ....

האיומים שהיו לעבר מדינת ישראל בשנות ה80 וה90 מתגמדים לעומת האיומים של שנות ה2000

אז אני מבין שאתה לא ממליץ לאף יהודי לעלות

לישראל ולמי שכבר בישראל ויש באפשרותו לצאת שייצא?

עם ההתבוללות וערכים שאבדו, שישארו למה לא

מה כבר נשאר, ההתבוללות קיימת, גוי/ה מתחתן עם יהודי/ה, כל מהגר או מסתנן שמגיע ומצליח לשרוד ולהביא ילדים, שישאר, מדינת כל אזרחיה, כל דיכפין שיבוא, רק שידאג להביא ילדים, זה שם המשחק, ילדים, עם ילדים, זה עובד חזק,

nogaash

New member
הבעיה האמיתי היא

שאין לנו כאן בארץ חוקי הגירה. בכל מדינה בעולם יש חוקי הגירה ברורים ומובנים לכל וכל מהגר עבודה יודע שבשלב מסויים תיגמר לו ויזת העבודה והוא יצטרך לחזור לארצו, עם או בלי ילדים. מה שקורה כאן, זה שיש לנו תקשורת שמשחקת אותה יופת נפש ובמקום לקרוא בשמו של הילד "החזרת העובדים הזרים לביתם" הם מחליטים שזה "גירוש ילדים" כדי לגרום למדינה להיראות מזעזע... העיקר שגירוש היהודים הפך ל"התנתקות".

למעלה