עזרו לי להישאר בארץ שלי!

prince779

New member
אני חושב שהיו סקרים

שהראו בפירוש שהרוב מתנגד לגירוש (אני תומך), ובאמת מפתיע מה שהולך בפורום הזה...

יהיה נחמד אם תצמיד לכאן קישורים לאותם סקרים.

אגב, עצומה כתובה בעיתון של קבוצת ידוענים זה לא סקר. ובטח שלא מייצג את הרוב.

efectהפרפר

New member
ווי זה פשוט עלוב

לא מגרשים את הילדים לבד אלא עם ההורים שלהם למדינת המוצא שלהם [הרי מדובר בהגירת עבודה נטו] והקמפיין הזה בכלל עושה לי אסוציאציות לקמפיין שהפלסטינים עושים כנגד ישראל. זוכרים שהילד גסס בזרועות אביב כשהם נלכדו באמצע קרב בין הטרוריסטים לחיילי צה"ל? בדיוק אותו דבר - עוד לפני שידעו מי רצח את הילד, הורם הקמפיין מצד הטרוריסטים שהישראלים רצחו אותו. ממש סוחט דמעות. הבעיה היא שכדור פלסטיני ירה בו. אני לא אתפלא אם זה קרה בכוונה תחילה בידיעה שיש מצלמה עליו. למעשה, מדובר בשיטת פעולה, כשהטרוריסטים שמים לפניהם ילדים כמגן אנושי. אני לא אתפלא אפילו אם הבנאדם בזרועותיו הילד גסס הוא לא אביו אלא טרוריסט ששיחק את המשחק יפה מאוד למצלמות ושמותו של הילד בויים. יש עדויות מצולמות שהדבר נעשה בעבר.

קובי 9

New member
אבא ואמא באו לעבוד גמרו לעבוד

אמרו תודה ושלום יפה וחזרו לארץ מוצאם כי יש חוק והוא חל על כולם

כי המדינה הזאת לוקחת דת פיקטיבית...

כמו כל הדתות ומשתמשת בה להקמת מדינה לדת הספציפית הזאת ולא לעוד אנשים או במקרה הזה ילדים, אני אומרת להביא להורים שלהם תושב קבע ולילדים אזרחות, מה ההבדל בין ילדים ערבים שנולדו פה וחלקם שונאים את המדינה לילדי עובדים שחולים על התח* של המדינה?

Leia Organa

New member
לא אהבתי. לא אהבתי בכלל.

כתיבה מניפולטיבית, דמגוגית ומעצבנת. נכון שלילדים האלו אין פה, אבל זה לא אומר שצריך "לדבב" אותם באמצעות טלנובלה בחצי שקל, שמטרתה לסחוט רגש ותו לא. הייתה מעריכה יותר פנייה בגובה העיניים, אמיתית, מנומקת ולא מתבכיינת. לתוכן בסגנון הזה פשוט אין חשק להגיב.

אלוהים אדירים מספיק כבררררררררררררר

עם הקמפיין המרושע והציני הזה,די לשים תמונה של ילדים ולנסות לעקוף את החוק (ותפוז תפסיקו לשתף פעולה),זאת מדינה של יהודים,זה המצב,אין מה לעשות.

kira18

New member
כי את עברת למדינה מרושלת, רעה

שלא אכפת לה מזכויות אדם כנראה. להאשים את ההורים זה שטויות, הרי כל אדם שפוי ירצה עתיד יותר טוב לילדים שלו, לנכדים שלו, מלא בהזדמנויות ובשוויון ובמדינה מתוקנת (בזה אני כבר לא בטוח
). גם אם אני הייתה בא מבאנגלדש והיה לי את האפשרות הכי קטנה לברוח מהעוני ותת-תנאים שיש שם - הייתי עושה זאת בלי למצמץ, כמו שההורים האלה עשו. אז הם הגיעו לפה בצדק, ופה זה תפקיד המדינה- או להעיף אותם לפני שהם דורכים פה בכלל, או להכניס אותם (כמו שבסוף עשו) ולתת להם זכויות מלאות ונורמליות (את זה לא עשו
). המדינה הביאה את הרשלנות על עצמה, וילדה מסכנה ששרה שירים ישראלים בגן או ילד שרוצה להתגייס לצבא הגנה לישראל (לעומת אוכלוסייה מסוימת שמשטמטת, לא עושה כלום, וחולבת את המדינה!) בשום פנים ואופן לא ישלמו את המחיר! ממני יש לך גיבוי שלם. להעיף סתם בני אדם ככה זה לא אנושי. קודם אנחנו בני אדם, ורק אחר כך אנחנו יהודים\נוצרים וכו. והמשפט הזה מתמצט בערך למה אני מיעוט במדינה הזאת

kira18

New member
ואני לא יודע אם את אמיתי או לא

וזה לא מעניין אותי. יש ילדים שבאמת במצב הזה, בין אם ההודעה הספציפית הזאת אמיתית ובין אם היא פיקטיבית

דווקא התנתקות הזרים מארצנו

זה ארומר שלממשלה אכפת מזכויות אזרחי המדינה בראש ובראשונה וכך צריך להיות!

kira18

New member
ופה מגיע הקרע../images/Emo13.gif

זה פשוט 2 גישות שונות , ככה שאין על מה להתווכח אתה חושב שזכויות האזרח הכי חשובות וצריכוץ להיות מעבר לכל. ואני חושב שזכויות האדם בא בעדיפות ראשונה לפני כל הבדל וחשיבות עליונה של לאום\דת\מין וכו. אבל היי, תתעודד! הרוב חושבים כמוך...

kira18

New member
ככה גם סטאלין אמר.

בעיני, זכויות האדם בא לפני הכל.

אז אני מסכים עם סטאלין ואתה

תישאר עם מרטין לותר קינג וגנדי. תראה לי אומה אחת שבזמן אמת העדיפה את זכויות הפרט על פני הערכים וטובת הכלל.

kira18

New member
אולי במקרי חירום ובזמן אמת.

אבל האם אתה מגדיר כמה ילדים חמודים (זה לא כמות שבאמת יכולה להשטלת על 7 מליון איש), שרובם דוברים עברית, רוצים לשרת בצבא (לעומת אוכלוסייה יהודית אחרת), ומכירים את הארץ הזאת כמוני וכמוך, כמקרה חירום? שבזמן אמת הולכים לאיים ולהשמיד את המדינה כל רגע? אני מסכים שנגיד אנחנו שולטים על 443 ואוכפים את זכויות הפרט של חופש התנועה לפלסטינים, אבל זה אך ורק כי במקרה הזה הזמן אמת עלול להסתכם במקרי מוות של יהודים ונוסעי כביש תמימים, ולכן אם שמים את זה על כף מאזניים אז מה לעשות שעדיף לאבד זכויות של אוכלוסייה מסוימת מאשר חיים של אוכלוסייה אחרת. גם אם זה אומר לפגוע בזכויות הפרט. אבל זה מקרה שונה לגמרי. אם נגיד שילדי העובדים הזרים מתגלים כטרוריסטים עוכרי ישראל, רק במקרים מסוג זה אני מבין את הטענה של הערכים וטובת הכלל על זכויות הפרט. אך זה לא המקרה.

למעלה