אולי לא במודע
בפועל זו התוצאה ליאון ממה שאני רואה כן נפגע אך למרבה המזל הוא לא נשאר חייב לכל המלהגים עליו ונעמה, לא הבנתי מה היא קשורה עכשיו לשיחה, מה שכן אם כבר העלית את שמה נכון היא פגעה בליאון, אך מבחינתי גם שי פגע בו מעצם זה שהוא פצח בנושא בשבוע שעבר. רק שיש לו נטיה להמשיך להצדיק ולהצדיק ולהצדיק את עצמו גם כשהוא חרא, וליאון שקלט את זה על שי כנראה בחר לשתוק לו מאשר לשבור את הראש בקיר (שי הוא מהטיפוסים שעדיף להיתאבד מראש מאשר לנסות להסביר להם איפה הם היו לא בסדר)!!! עכשיו מנצלשת את ההודעה להגיב על ה -15 דק' האחרונות של ליאון בחדר הבנים ערן ושי לא מחדשים לי דבר בקשר לטיפוס, ומי שחולה אגב זה ערן לא ליאון כפי שהאידיוט אמר עליו צבר מתנדנד לכאן או לכאן, מצד אחד נאמן לעקרונותיו מצד שני הולך עם האפס, רק מקווה שהוא יפקח עיניו ובקרוב איתי, בעיניי הירידות שלו על ליאון לא מוסיפות לו נק' ומוציאות אותו חמור עינב, הלילה נוכחתי היא המקבילה הנשית של שי, ואגב, לא כולם חייבים להיות איתך בדת ליאון, כן הוא חיית לילה וחפרן בלילות, אבל יש דרך להגיד לו את זה ולא להלבין את פניו ברבים שפרה, מוכיחה לי שלא סתם היא הייתה מסומנת אצלי לטובה מההתחלה, אהבתי את העדינות שלה עם ליאון וגם שהיא לא צחקה מכל (ספק או לא) בדיחה סתמית של שי וכדו' בהקשר של ליאון.