עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

FreshF5

New member
אם זה אומר שבכל פעם שמי שנכנס

לסוויטה לא נזכה לראותו לאורך כל הלילה אני מעדיפה שבכל שבוע במידה והם ישארו יכניסו את נעמה, קרן, וערן לשם

יNOT

New member
זה באמת אבסורדי

שלא מראים את הסוויטה, זה נהיה רק "פינוק" בשביל התוכנית המרכזית.

FreshF5

New member
מבחינתי זה יוצא או ייצא אבסרודי

רק כשהחביבים עליי בפנים מעבר לכך זה סבבה לגמרי כשנעמה, קרן ועוד אווילים יהיו בפנים.

אגב נראה שכל המועמדים להדחה לקחו את זה קשה

עינב נכנסה לדיכאון במיטה והלכה לפסיכולוג כמדומני, שיפרה בוכיה במיטה שלה ואמרה שלא תיארה שיהיה לה קשה, קרן בכלל היתה בהלם כששמעה, נעמה אולי הכי פחות כי היא ציפתה לזה וערן מבואס תחת, סומך על החברים שלו שישלחו אסמסים

FreshF5

New member
גם רנין וליאון, אז מה זה אומר למשל על רנין

ושפרה
? אגב, איזה חמודים הם היו, קודם צבר, שבא אליה, אח"כ רנין (שממה שראיתי באה בעקבות ליאון), וליאון.ממש אהבתי. חייבת להוסיף: צבר, לא הופתעתי לראות את חדות האבחנה שלו רנין, בכיינית ונאיבית לעיתים, אך נשמה טובה ליאון, כמו ששפרה אמרה, סאנשיין.

rosedal

New member
חכמה לא הייתה לוקחת 3 כדורים

היא יכולה למות מזה, במיוחד שהמשקל שלה ממש נמוך

יNOT

New member
אני חושב שאתה צריך לקחת בחשבון את המצב הנפשי

שבו היא נמצאת ,אנשים שמוסחי דעת במחשבות והרהורים וסובלים מדיכאונות נוטים לבלבול וחוסר מודעות עצמית לפעולתם.

קפרי

New member
מי שאין לו חוסן נפשי עדיין יכול להיות חכם. לא

יודעת אם מתאים לסיטואציה אבל טיפשה היא לא (אינטלקטואלית לפחות).

יNOT

New member
שיפרה או קרן הן האופציות היחידות לרומן בווילה

וונסה אני לא רואה אותה עם המצבי רוח המשתנים שלה מושכת אחד מחברי הווילה. באמת מענייו לראות אם משנו יתפתח, למרות ששיפרה מגיבה ככה כמעט לכל אחד כשהיא במצבי חולשה.

FreshF5

New member
אני בטח לא מחדשת דבר

אבל שי = אפס ובהיזדמנות הראשונה שתצוץ לא רק שאצביע לפייבוריט שלי אלא שאני אהיה מוכנה גם לוותר על העקרונות שלי ולבחור גם במי שאני לא מחבבת על מנת שיעוף פשוט דביל אם יש דבר ששנוא עליי יותר מנגררים ע"ע ערן, זה אפסים מוחלטים שמאדירים עצמם על ידי פגיעה בחלשים (שי את ליאון)

יNOT

New member
לא נראה שהוא מתכוון לפגוע בו

זה יותר כמו מצבים של חוסר תקשורת, גם ליאון לא נראה שכל כך נפגע, הוא אמר בעצמו שעם נעמה יש לו יותר בעייה.

FreshF5

New member
אולי לא במודע

בפועל זו התוצאה ליאון ממה שאני רואה כן נפגע אך למרבה המזל הוא לא נשאר חייב לכל המלהגים עליו ונעמה, לא הבנתי מה היא קשורה עכשיו לשיחה, מה שכן אם כבר העלית את שמה נכון היא פגעה בליאון, אך מבחינתי גם שי פגע בו מעצם זה שהוא פצח בנושא בשבוע שעבר. רק שיש לו נטיה להמשיך להצדיק ולהצדיק ולהצדיק את עצמו גם כשהוא חרא, וליאון שקלט את זה על שי כנראה בחר לשתוק לו מאשר לשבור את הראש בקיר (שי הוא מהטיפוסים שעדיף להיתאבד מראש מאשר לנסות להסביר להם איפה הם היו לא בסדר)!!! עכשיו מנצלשת את ההודעה להגיב על ה -15 דק' האחרונות של ליאון בחדר הבנים ערן ושי לא מחדשים לי דבר בקשר לטיפוס, ומי שחולה אגב זה ערן לא ליאון כפי שהאידיוט אמר עליו צבר מתנדנד לכאן או לכאן, מצד אחד נאמן לעקרונותיו מצד שני הולך עם האפס, רק מקווה שהוא יפקח עיניו ובקרוב איתי, בעיניי הירידות שלו על ליאון לא מוסיפות לו נק' ומוציאות אותו חמור עינב, הלילה נוכחתי היא המקבילה הנשית של שי, ואגב, לא כולם חייבים להיות איתך בדת ליאון, כן הוא חיית לילה וחפרן בלילות, אבל יש דרך להגיד לו את זה ולא להלבין את פניו ברבים שפרה, מוכיחה לי שלא סתם היא הייתה מסומנת אצלי לטובה מההתחלה, אהבתי את העדינות שלה עם ליאון וגם שהיא לא צחקה מכל (ספק או לא) בדיחה סתמית של שי וכדו' בהקשר של ליאון.

למעלה