עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

היא לא ברברית , היא לא הרגישה טוב

מחלק ממה שראיתי. יש אנשים שהם ממש לא נחמדים שצריך להעיף קודם אותם. כמו למשל ערן. גם שי לא חסר לו , אבל, דירי הבית לא בחרו הוא , היה לא מזל , הוא השולט תשימו לב בכל מה שנותנים. הוא צריך ללכת אחריי ערן , שנייהם מגעילים וצבועים. הנה גם עכשיו מתלהב מעצמו, כל הזמן חושב שהוא חכם.

k i d a n

New member
יחסית לאחת שלא מרגישה טוב

היא טוחנת שם 10 ארוחות ביום, מעשנת כמו קטר, צורחת וצווחת כמו איזה מוכרת בשוק רמלה לוד...

זה שיש לה תיאבון זה נכון מאוד, אבל,

מה הקשר לאוכל וברבריות? לא הבנתי , לא משנה. נכון את צודקת אין לה עדינות והיא תמיד צועקת , אבל, לדעתי היא אמיתית ברוב המקרים, אבל, בכל זאת אין לה עדינות. גם בשיחה עם אבא שלה הוא אמר לה שלא תתבלט ושתוריד קצת את הטון.

k i d a n

New member
בתור אמא אני בטוח שאת מכירה את המושג:

"אוכל כמו ברברי" ומן הסתם שיש קשר, אבל זו רק דוגמא קטנה, ולהלן: "למה מה קרה שאני אשים את עצמי הכי פחות אינטלגנטית? אני יותר חכמה מונסה". היא רק נותנת דוגמאות בכל 10 דקות לאיזו יצורה נבובה היא. ואני צודק, לא צודקת.

עכשיו ראיתי ואתה צודק.

עכשיו הבנתי למה התכוונת שאמרת בקשר לאוכל, כן ראיתי איך היא דיברה עם אשר. זה נכון , היא לא עדינה בכלל וגם בולטת יותר מידי כמו שאבא שלה אמר לה.

12:05: הם נכשלו במשימת הפרס היומית

שיפרה רצתה לשים את עצמה כהכי פחות אינטיליגנטית והכי פחות סקסית ("ככה אני מרגישה היום") פלוס, הבנות שמו את קרן כהכי פחות יפה.. אגב, כמובן שכולם שמו את ג'ני כהכי יפה.. סה"כ 11 טעיות מ-24 והפרס - מכונת אספרסו נשארה אצל האח הגדול. הבנים כועסים על הבנות

הכפרה

New member
למה שיפרה נעלבה עכשיו? חבל שאי אפשר

לראות שוב, זה באמת מעניין.. ותאכלס ההפקה ידעה לעשות את זה בשביל שיהיה יותר עניין..

Lomsahne

New member
שפרה הכי פחות סקסית ? פחחחחח

היא הכי סקסית שם מה הם מבלבלים,נעמה עינב וג'ני יותר סקסיות ? עינב נחמדה ג'ני מדהימה אבל לא סקסית בעיניי ונעמה ? wtf ? קרן רנין וונסה ביחד עם שפרה הכי סקסיות אבל שפרה אחרונה ? זה קנאה נטו.

שיפרה ביקשה לשים אותה שם. היא נעלבה מאתמול

לקחה את זה ממש קשה ששמו אותה שוב פעם על הגריל..

ריאליסטי בבקשה תפרט יותר על המשימה....

אני בעבודה...

פירוט על המשימה:

התחלקו ל-2 קבוצות הבנים והבנות.. שאלו כל קבוצה מי הכי יפה, הכי אינטיליגנט, הכי מצחיק, הכי בעל הסיכויים להצליח בעתיד, הכי סקסי ומי הכי פחות כל זה.. ישבו בסלון והאח הגדול אמר להם מי בחר מה.. קשה היה לשמוע כי הווליום של האח הגדול היה על הפנים אבל בסוף הם קלעו ב-11 מתוך 24 השאלות. שיפרה רצתה להיבחר בהכי פחות סקסית והכי פחות אינטיליגנטית וכמובן שהבנים לא בחרו בה. קרן רצתה להיבחר בהכי פחות יפה.. בסוף האח הגדול הודיע שהפרס לא זכו בו היה מכונת אספרסו

יNOT

New member
לא יותר פשוט לכוון את הווידאו להקלטה

כשאת לא בבית? אם את כזו מכורה שצריכה לדעת כל "פיפס" שהיה בתוכנית, אז זה נראה לי הפתרון הכי טוב עבורך.

לא ראיתי, אבל לפי מה שהבנתי..

היו להם 6 קטגוריות.. ובסופו של דבר שאלו אותם במי הם בחרו ראשון ובמי אחרון.. גם אצל הבנות וגם אצל הבנים. ז"א 6 כפול 2.. זה 12, 12 שאלות אצל הבנות. 6 כפול 2 זה גם 12.., 12 שאלות אצל הבנים. מקווה שזה מובן.

למעלה