עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

היה להם 5 וחצי שעות לישון-ישנו 5 נשארה חצי

שעה השיגו נראה לי בשעונים כמה דקות וגם במשימה שצבר שם עליו מוניטור זכו בכמה דקות

הא..היא עוד לא עזבה..../images/Emo185.gif

מ"קשת": "אמש היא הודיעה לאח הגדול על החלטתה והיום היא עומדת לעזוב את הבית."

drash

New member
איפה המזוודה של ערן?

צפיתי בשידור חי שערן הודח והוא יצא מהווילה לקהל צופים בחוץ. אני עדיין תוהה איפה המזוודה שלו ? הוא לא ארז את כל הבגדים שלו לפני שהוא הודח? אני מאמין שהוא לא יכול לחזור לווילה לארוז את הבגדים שלו? תוכלו לענות את השאלה שלי?

כל המועמדים להדחה

אורזים את הבגדים ושמים את המזוודות בחדר שרות, ומי שמודח הצוות של האח הגדול לוקח את המזוודה שלו מהחדר שרות ומביא לו אותה בחוץ.

drash

New member
אגב, אני לא מוכן לסמסם להדיח כל דייר כי

ידעתי ותחושת הבטן שלי אומרת לי שמי מסמסם הוא בזבז כסף ולהיות פראייר כי אני מאמין שזה סתם לסמסם וההפקה לא סופרת את קול גבוה או קול נמוך אלא רק ההחלטתה של ההפקה להדיח כל דייר כדי לשמור רייטינג גבוהה. בגלל הזה מי רוצה לסמסם והוא/היא מבזבז כסף לסתם. אני לא פראייר

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif שקל אני לא מוכנה לבזבז על התכנית

ועוד שאני לא יודעת איך משתמשים בSMSים אין פיקוח עליהם מה שכן לצרי אני כמעט בטוחה ששי לא יודח,נצטרך לסבול את הבהמה-אחד ממשפחת אלפרון

לכל האלה שמצדיקים את ההתנהגות של שי....

שוב....אני חושבת ששי מוסיף צבע אחר לוילה. ואני אוהבת שהוא שם!! אבל ויש אבל גדול.............. אני לא מצדיקה את כל מה שהוא עשה לנעמה. מי כמוני לא סבלה את ההתנהגות של נעמה...ולא פעם רציתי שהיא תודח. אבל עדיין.....היא לא קיללה, לא הרימה יד או לא יודעת מה. שהיה מגיע לה התנהגות כל כך מגעילה כמו ששי התנהג. וכמו שאני כבר רואה את ההתנהגות של שי....הוא יעשה כך לכל מי שיפריע לו בדרך! זו ממש אלימות מילולית.... וגם שהוא אמר: "אני גומר עליה במידה והיא נשארת..." כאן ההפקה הייתה אמורה להתערב. איזו זכות יש לדייר שמשחק את המשחק כמו כולם....להגיב בצורה כזו. הוא עבר את החוקים ואת הגבולות מזמן!!! אין פה שום דבר לבוא ולהצדיק את שי..... הבן אדם אוהב רק את התחת של עצמו!!!

ליאורי13

New member
צודקת, הוא אמר שאחרי שהיא תעזוב הוא יטפל

בכל הבנות, אחת אחת אז הבנות שנשארו הולכות לסבול ממנו כמו נעמה

למעלה