עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

זאת רק אני או

שמשהו השתנה בשפרה? היא יותר מעצבנת, יותר רעה.. הבנתי ששי ריכל איתה על קרן.. מה היא אמרה עליה, אחרי שהן די התקרבו בזמן האחרון?

ליאורי13

New member
לא רק את, שיפרה מגלה את הפרצוף האמיתי שלה

היא שחצנית ומתנשא שאלו אותה אם היא הולכת להפרד מנעמה היא סירבה, אבל ! פתאום היא צריכה להשתין {איזו מילה מגעילה היא בחרה} בדיוק ברגע שנעמה יצאה, וזה למה? להראות בהפגנתיות שהיא לא מתכוונת להפרד ממנה עדיף היה שתשאר החדר ולתאפק עוד דקה עד שנעמה תצא אז בן אדם מוסרי ? שיפ-רע היא לא

אולי תחשבו על זה שוב

תחשבו על עצמכם בבכית סגור כבר חודש! יש שם מישהו שבענייכם לא התלכלך? תהיו בני אדם. אתם הייתם מתנהגים בדיוק אותו דבר רק שאתכם לא מצלמים במעגל סגור. ממש חכמה לשבת בבית ולבקר את כולם על כל פיפס שיוצא להם מהפה. תעשו לי טובה "להשתין"?? כולם מדברים ככה. בנות בנים. זאת מילה נפוצה. קחו בחשבון שאף אחד מהם לא מתנהג ככה במציאות כי זה פשוט לא הגיוני. הם נמצאים באקווריום, בסיר לחץ, אז כמובן שלפעמים יוצאים דברים שלא צריכים. נעמה לא קדושה מעונה ותפסיקו לעשות ממנה אחת. היא חפרה לעצמה בור שלא היה לה כל סיכוי לצאת ממנה ועשתה בשכל שעזבה. תהיו ראליים ופחות שליליים סכ"ה סדרת טלויזיה ולא יפה לצאת בהצהרות על אנשים שאתם לא מכירים ( כן, לא מכירים.)

את לא אובייקטיבית! באמת שזאת לא התנהגות יפה..

וזה לא תירוץ הסיר לחץ בית סגור בו הם נמצאים בו. נעמה לא טלית שכולה תכלת אבל היא היתה איתך חודש שלם בבית סגור והחליטה לעזוב. לא תיפרדי ממנה כמו שצריך? ומילא לא להיפרד.. כולם צריכים לדעת את זה? נכון, אני לא מכיר אותה, אבל לדעתי שי השפיע עליה והיא רצתה להראות לכולם שהיא גם לא אוהבת את נעמה ולקבל נקודות זכות.. תיראי מה שי גרם לעצמו על כל מה שעשה לנעמה.. כולם פה שונאים אותו, מלכלכים עליו, לא סובלים אותו ובצדק. אתה מקלל מישהו לפני כולם, לשון הרע, מלכלך, מסכסך ומה לא.. אז אתה יודע לצעוק! יופי! שיפרה באמת היתה נחמדה לכולם כמעט חודש שלם, היחידה שלא היתה במנדרג' ולא עשתה שום דבר רע לאף אחד.. אם הייתי יכול לתת לה טיפ עכשיו הייתי אומר לה להתרחק משי.. הוא שרוף.

mui mui

New member
אני מסכימה עם מה שאמרה ויק - כנסו

עד עכשיו הייתי קוראת סמויה.. התלבטתי מתי להגיב ועל מה.. בסך הכל זה תוכנית.. לגבי הסיטואציה של "אני הולכת להשתין".. זה היה בעבור שי.. כי מיד לאחר מכן היא אמרה "בישיבה כי אני אישה" וזה היה ישירות בהקשר לשיחה שהייתה להם להגדי מהו גבר ומשהי אישה ואיך זה מתבטא בזוגיות בצעירים היום וכו וכו.. . וזה היה מעין משפט מתחת לחגורה לשי כי שניה לפני כן הוא אמר לה שהוא לא אוהב את הפמינסטיות וגם לא את השובינסטיות.. אין לי מושג מה נותר חוץ מ.. כנראה השילוב 0- העיקר שהוא "אוהב" לאון המתוק! ולמי שטועה או תוהה אם אני בעד שפרה.. הייתי בהתחלה.. אני עכשיו מתנדנדת.. לא בגלל שהיא נקטה עמדה.. אנשים נוקטים עמדה יומיום על נושאים שונים ובמצבים שונים. אלא על ההתנהגות רגע לפני ההדחה (השתיה), ההחלפת השמלות/חוולצות.. לא חושבת שהיא צריכה את הפרובוקציות האלו (כככה זה נתפס בעיני וזה הפריע לי..) לדעתי יש לה הרבה מה לתת היא ולאון יחד עושים קצת שמח וקלילות בבית כשהכל כזה מעיק עם הצעקות של מיני בובליל ועם הצעקות של שי. הפ שניהם צוחקים ומצחקקים ועושים שטויות.. ככה שיש לה מקום שם בשלב זה. מקווה שלא תעשה שטויות כי יש לה פוטינציאל..

ליטליקSD

New member
נראה לי ששי לא הקורא ספרים ובגלל זה

בכלל לא יוע מזה פמיניזם. בכלל, רוב האנשיעם והנשים שהםנגד פמיחניזם לא יודעים בכלל את ההגדרה המלאה והנכונה לזה. זה נקרא בורות בימינו. ואני לא הייתי מצהירה על עצמי כנגד משהו שאין לימושג מה הוא אומר. זה הצעד היחיד ששי עשה והיה דבילי ביותר בעיניי.

BeN ShaDe

New member
ואני חשבתי שאם תהיה עזיבה זאת תהיה של רנין.

בכל מקרה - ביי ביי נעמה. היא הביאה את זה על עצמה וכל דקה נוספת שהיא תהיה בוילה תהיה רק לרעתה.

בהלםם

New member
אני ממש מרגישה תחושה של אי צדק../images/Emo10.gif

עצוב לי שהיא עזבה אוף..!

mooolly

New member
שמתם לב לטקטיקה של שי?

כשהוא מנסה לגרור מישהו לצד שלו, הוא מחמיא למי שהוא מדבר איתו, ואז מרכל: לונסה- את יודעת שאני אוהב אותך קרן- לא זוכר בדיוק- משהו על הרגליים הארוכות שלה שיפרע- את יותר סקסית מנעמה איך הם בולעים את זה, איך?

דורון

New member
טקטיקת שכנוע ידועה, ברגע שאתה מחמיא לבן אדם

הוא יהיה הרבה יותר פתוח להקשיב לך. הרבה יותר קל לשכנע ככה אנשים. שים לב שאם אתה נוהג ההפך, ישנאו אותך די מהר. לדוגמא שנעמה אמרה ללאון שהוא חסר עמוד שידרה. לאון עזב את החדר ולא רצה לשמוע יותר כלום שקשור לנעמה. זו אחת הטעיות הכי גדולות שלה לדעתי. הטיפוס שקל לשנוא...

bambired

New member
האם הם לא אמורים להיות עם הגופיות הלבנות עד

סוף המשימה ? למה אשר עם גופיה ירוקה ? האם זה לא פסילה ?

TLV GUY2

New member
כמה שאלות

לא הייתי בבית כמה שעות וכנראה היו הרבה התפתחויות... 1. נעמה פרשה סופית? מה גרם לה לפרוש? והאם ההצבעות מבוטלות? 2. הייתה משימת שעונים? 3. מישהו ישן או משהו? 4. היה עוד משהו מעניין בבית?

תשובות ../images/Emo185.gif

1. היא הודיעה לאח הגדול שהיא עוזבת סופית אבל נכון לעכשיו היא עוד בבית. באתר קשת כתוב שבהמשך היום היא תעזוב את הבית. 2. מה זאת אומרת? יענו הייתה משימה שהם יכולים להרוויח זמן ל48 השעות שלהם? אם לזה התכוונת, לא הייתה משימה כזאת ונותרו להם 23 דקות על השעון. 3. נשארו להם 23 דקות, ככה ראיתי לפני כמה דקות, אני חושב שהם יצליחו להחזיק את שלושת השעות שנותרו ללא לישון. 4. לא חושב, הם התחילו לזמר כמו משוגעים, לאון התחיל לשיר שירי יום זכרון/כיפור =/

TLV GUY2

New member
תודה רבה

בקשר ל-2 התכוונתי לשעונים המעוררים שליאון ורנין עשו רק פעמיים ושאלתי מה עם המשימות על חצי שעה ושעה להרוויח...

לא הייתה עוד אחת לפי מה שאני יודע ../images/Emo185.gif

אבל הייתה להם משימה להרוויח זמן שהם היו צריכים לצפות בפסטיבל מספרי סיפורים. אפרופו המשימה הזאת, כולם ענו נכון על השאלות?

למעלה