עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

ויטמיןP

New member
WOW , תודה על האינפורמציה ../images/Emo140.gif

אהבתי

mooolly

New member
שיפרע ממש מזויפת

איך בזבזתי עליה אסמסים, איך? לא שווה שקל

הנה זה התחיל: שיפרע התחילה להיות רעה!

סתם פשוט קשה לצאת נגד שי.. לדעתי זה מחולשה..

קמבילי

New member
נכון, אבל אל תשכח שבהדחה הקודמת

אחרי ששי וצבר חפרו לכולם וחפרו גם לה, והיא הגיבה בדיוק כפי שהיא מגיבה עכשיו, כלומר לא התווכחה איתם אלא להיפך, היא בכל זאת היא לא הצביעה נגד נעמה! וזה עוד היה אחרי התקל שלהן באמבטיה, כשלנעמה היה נדמה שגם שפרה זוממת נגדה, תקל ששפרה מזכירה שוב ושוב לרעת נעמה. ולמרות הכל היא לא הצביעה לפי הוראות הקליקה אלא לאיתי ולאשר. הייתי רוצה לראות את הפייבוריטית שלי משמיעה דעה בניגוד לקונצנזוס, קצת נלחמת למען טוהר המידות. שיתוף הפעולה שלה שמשחק לידי הקליקה מפחית מכבודה. אם יימאס לי ממנה יישאר לי רק יוסי (את ליאון כבר מחקתי כי הוא חמוד ושנון, אבל ממש ריק מתוכן)

bubbleboi

New member
לאון שנון?רוצה לחשוב על זה לרגע?

וגם אני מת על יוסי (נכון לעכשיו ונסיה מקום שני בעיקר בזכות האנושיות שבה).

insane sanity

New member
אממ..

האנושיות שאתה משייך לה כוללת את הקללות שהיא משפריצה לכל עבר?

bubbleboi

New member
אין שום קשר

את יכולה להיות אדם אנושי עם שפה מלוכלכת גסה (לי אין שום בעיה עם הפה שלה). הקללות שלה כוונו ישירות רק לאנשים שפגעו בה. אנושיות זה לא להצטרף לחבורה של שי זה לתת לנעמה להתפרק עלייה בבכי זו ההבעה שהייתה לונסה על הפנים כשנעמה נתנה את הנאום הקטן שלה והתאפקה שלא להתפרק בבכי מול כולם. וגם האיכפתיות כלפיי איתי (שיתנו לו לדבר ולא ידרכו עליו) ואחרים בבית.

זה שהיא היתה מועמדת להדחה שוב השפיע עליה

וההתנהגות שלה הראתה את זה.. היא אמרה שהיא היתה מנותקת ושמעכשיו זה ישתנה.. צריך לתת לה צ'אנס לחזור לעצמה..

שי להדחה ומהר

שי ציתתם פה 2 דברים שהוא אמר ,רק על זה הוא חייב להיות מודח עלק אם נעמה בסוף תשאר אז, הוא יכנס בה עוד יותר.מי הוא בכלל אחד המכוערים שיש בעולם הזה ואחד הטיפשים. שי אמנם עשה את המשחק אבל עבר כל גבול ,אני מאמין שת'כלס זה כבר לא משחק אלא החינוך שהוא קיבל בבית. שי חי בסרט כלשהו שי להדחה,מסכסך בין כולם. עלק הוא אומר שאם הבנות שכנעו אותה להשאר אז הן צבועות,אתה מגעיל שי דוחה ,איך בכלל יש לך חברה, נראה לי זה שקר מי יגע בך שי. סליחה על העצבים

איתי בל

New member
שני הדברים שאמר רואיים להערכה

הוא לא בובה על החוטים שלכם הם העמידו את נעמה פעמיים להדחה ולא הדחתם נעמה עצמה הציעה את עצמה ללכת ולא הדחתם ואם היא לא תוציא את עצמה... ואתם לא תוציאו אותה... אז הוא יוציא אותה זה בנאדם חזק שלא נותן לאף אחד להפיל אותו הוא הציב לעצמו מטרה ואף אחד לא ימנע ממנו להגיע לזה הוא עשה הרבה כדי שהיא תלך ואם היא עדיין לא תלך אז צריך לנקות באמצעים יותר קיצוניים אם הוא יגיד לה מאמי בבקשה תלכי היא לא תלך וכן אם הבנות שלא פחות רוצות שתלך והצביעו נגדה יעשו לה פוצי מוצי תשארי... אז כן זה צבעיות

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif + משהו לא קשור בכלל

למה יש שם זוודות זרוקות ככה? שם הכוונה מול דלתות הזכוכית שבדרך לסוויטה, לחדר האחר הגדול ולמדרגות. יש שם מזוודות. נעמה לא הלכה כבר? הן לא אמורות להיות אדומות בכלל? מזה? משימה?

מישהו במקרה יודע איך קוראים לשיר שהם שרו

נשבע לך לא בוגד נשבע לך עיוני לא בוגד

למעלה