עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

איתי בל

New member
מילי הוא לא מתמודד לראשות הממשלה

הוא לא מנהיג כל מה שהוא מנסה לעשות זה שלום בית במקום הזה ועל כל דיירי הבית במאה אחוז כולל החברות הכי קרובות של נעמה מרגישים שנעמה מונעת מזה שנמע ה הורסת לכולם שי עשה כל מה שצריך אפילו בתור מנהיג כדי שיעמידו אותה פעם ראשונה להדחה לא עבד ניסה פעם שניה... גם לא עבד אז כבר לא הייתה ברירה ונמאס והוא צריך פאקינג לגור איתה אין פה עניין של להתעלם אי אפשר הוא גר איתה בוילה אחת הוא היה חייב לשים לזה סוף וזו הדרך היחידה שזה היה עובד הוא אמר שעד עכשיו הוא לא פתח את הפה מתוך כבוד לבעלה ולילדים שלה אותה הוא בכלל לא מכבד אבל יש גבול ואי אפשר להמשיך לחיות ככה והוא לא יכול לחכות שלצופים יהיה בא להעיף אותה הבנאדם הצליח להעיף מישהי הוא עקף את האח הגדול עקף את הצופים ועשה את מה שהיה צריך לעשות

מייליי

New member
נכון שלא וטוב שהוא לא כזה ....

ועם זאת הוא יודע שכולם או לפחות רובם שומעים לו ויש לו סוג של כוח על דיירי הבית ואפשר לומר שהוא לקח על עצמו את תפקיד המנהיג בבית אז שיהיה בנאדם ויתעלה על עצמו ולא ישפיל מישהי לפני כולם .קצת רגישות לא תזיק לו . זו דעתי .

איתי בל

New member
הוא יכל להיות רגיש אליה

אבל היא עדיין הייתה בבית אם היה נוהג כך יש שם עכשיו בבית... עברו ישיבת תקציב שקטה נראה שיותר טוב להם ונוח להם ורגוע הם היו צריכים אותה בחוץ והם ידעו שהצופים בבית לא יוציאו אותה כל כך מהר זה אחלה להיות בנאדם נחמד ורגיש.... אבל יש פה מחיר

yshy

New member
מה הקשר?

לא צריך לקלל אנשים בלי קשר לכך שיש להם ילדים או לא. אנשים הם אנשים, ולא רק שי מקלל שם.

אני לא יכולה להסתכל על שי- גועל../images/Emo190.gif

פשוט בריון וערס ומפריע למשחק בההההההההההההההההההה גועל נפש הוא מזכיר קצת את העיטולות

בעיה של נעמה: שי הצליח לשכנע את כולם שהיא רעה

אם היא נשארת היא לגמרי לבד.. אף אחד לא יעז להסתכן ולקחת את הצד שלה

הסיפור של נעמה

זוכרים את הסיפור של נעמה על "האונס הקבוצתי"- נבואנ שהגשימה את עצמה כל הדיירים פשוט חסרי אישיות ומגיעילים ואני מקווה שההפקה לא תוותר על ההדחה של יום ראשון

ליאורי13

New member
אני בוחרת להגיב לך כי את מכירה את מש' שיטרית

הידועה לשימצה. לנעמה היו קלפים נגד שי,כך אני מאמינה שהרי היא ישנה איתם בחדר ושמעה את הבהמה "בונה אסטרטגיות" היא הייתה צריכה לספר לכולם מה היא שמעה מה יש לה להפסיד, כך היא הייתה הופכת את הקערה על פיה,כל הזעם של בני הבית היה מופנה אליו ועליו היא אמרה שאם היא רוצה היא יכולה להפוך את כל הבית-חבל שלא עשתה את זה

דורוN

New member
מסתבר שנעמה צדקה.ללאון אין אופי, כמו לכולם שם

כולם שם חסרי אופי ועמוד שידרה. היו יכולים להיות נאצים נפלאים.

yshy

New member
תתבייש לך

נמאס כבר מההשוואות לנאצים. איך אתה מסוגל לכתוב שטות כזו?

שי כבר מגעיל אותי!!!

האמת אני אוהבת שהוא שם...הוא עושה את המשחק מעניין. אבל דיייי...אין לו טיפת רחמים. הוא מושך איתו את שפרה. (וחבל מאוד שהיא נגררת אחריו) והכי מעצבן שלבן אדם הזה לא יהיה לו טיפת רחמים לאף אחד!!! גם לחברי הברית שלו!!! הוא שוכח שהקהל בבית רואה את מה שהוא ולא נראה לי שזה עושה עימו חסד!!! בכל אופן....בשבילי הוא כבר לא משחק!

insane sanity

New member
למה נראה לך שהיא נגררת?

כי היא מקשיבה לו? זה לא אומר כלום.. :) את יודעת מה.. הוא כנה עד הסוף עם האמת שלו.. וזהו. לא משחק אותה לכאן או לכאן.

איתי בל

New member
נכון

אם היה חושב על מה חושב הקהל בבית אז הוא היה צבוע הוא גר עם האנשים האלה יש לו דברים יותר חשובים לדאוג להם מאשר אתם כמו שהוא אמר אם הוא יזכה אז הוא יזכה כמו גבר ולא כמו נחש או שיזכה או שלא... לא אוהבים זה בסדר לא שמים עליכם זין מה שחשוב כרגע שיהיה כלום בית...חשוב בשבילו כן ואין ספק בכך שנעמה גורמת לחוסר שלום בית 9 מתוך 14 הצביעו נגדה

דורוN

New member
הצביעו לה כי שי הסית נגדה יומים רצוף

מרוב אהבה לרודן אתה לא שם לב לדברים.

איתי בל

New member
מה זה לא

הצביעו לה מעט מאוד אנשים היא פשוט נפלה בין הכסאות כי העלו 5 הלדחה מה לעשות היא עלתה להדחה גם בשבוע השני לא? הסיבה היחידה ששפרה הועלתה להדחה כי הקבוצה הדתית שבבית... שזה אשר ועינב לא מרגישים בנוח אצל מישהי שכל כך שלמה עם החילוניות שלה זו הסיבה היחידה שהיא עמדה להדחה שי לא קשור לזה ואם ערן היה מקשיב לשי ולא עושה את השטויות של ההדחה הוא גם לא היה עומד להדחה עובדה ששי עדיין לא עמד להדחה ומעט מאוד מצביעים לו שיפרה עמדה להדחה כי היא קרובה לשי אבל אף אחד לא עמיז להעמיד אותו? נשמע לך הגיוני?

insane sanity

New member
אתה שוכח שזו הדחה שניה שלה.

שי אמר לנעמה להגיד ללאון שהוא חסר אישיות? שי אמר לנעמה להגיד למיקי שרנין ווג'ני הן ילדות קטנות? שי אמר לנעמה להשתמש בקרן כמו בכלי? שי אמר לנעמה להעליב את יוסי ולהעיף אותו מהחדר? שי אמר לנעמה לרדות בשפרה מהדקה הראשונה וללכלך עליה? אתם עושים ממנה שה תמים וממנו איזה צ'יף דמגוג. די כבר!

למעלה