עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

דורוN

New member
היא ממש לא שה תמים

אני אישית העדפתי שמיקי תישאר והיא תלך. אבל עשו לה פה רצח אופי מזעזע. כולם שם ריכלו על כולם אבל רק היא נענשת. למה? כי שי החליט.

insane sanity

New member
האמת..

אני מאוד חיובית בד"כ, אבל אם בי היא יצרה מהתחלה אנטיות כלפיה, זה אומר דרשני. בגלל ההתייחסות שלה, הביקורתיות, השיפוטיות, ההתנשאות.. אין שם עוד אחד שהתנהג אל כולם כמוה. היא הביאה את זה על עצמה. הבעיה שלא ידעה להוציא את עצמה מזה.. אולי זה לא בסדר שנכנסו בה בצורה כזו, אבל היא הטריפה אותם.. לא מאשימה אותם. שי עשה איתה את מה שכולם רצו.. הוא הביע את הפגיעה של כולם (גם של חלק גדול מהצופים) (;

insane sanity

New member
צבוע?? את יודעת מה זה?

הוא ממש לא. כל הנאום שלו אתמול מול נעמה רק מוכיח שהוא לא.

הוא גם צבוע וגם אדיוט

אחרי הנאומים שלו ושל נעמה הוא הלך לאמבטיה והתחיל לחפור לכולם שם הוא פחדן ופחד להתמודד עם נעמה לבד הוא ישר גייס את כל הקבוצה ודווקא ונסה אמרה לו שיגש אליה לבד וידבר איתה....אבל הוא הרי צבוע שקרו פחדן והכ הכי גרוע דוחה!!!!!!!!!!!!1

ליטליקSD

New member
במה שתיארת הוא דווקא מגלה חוכמה

הוא יודע שהוא במשחק וושהדיירים עצמם מעמידים להדחה, הוא רוצה להיות מועמד כמה שפחות, אז הוא פועל כך שדכולם יהיו בצד שלו. אם הוא היה כלכך רשע כמו שאתם מתארים כאן, הוא כבר היה מועמד להדחה יותר מעינב ויוסי ביחד. כמה הצבעות הוא קיבל מהדיירים, שתיים בערך. ואפילו לא באותו שבוע.

bubbleboi

New member
צבוע זה כששי

אומר אתמול על קרן שהיא יותר גרועה מנעמה, נוטשת ספינה אחרי שהיא טובעת. קרן לא יודע איזה טיפשה היא יוצאת פה

איתי בל

New member
זה לא עניין של ריכול

אתה פשוט לא מצליח להבין את הבעייתיות של נעמה אתה לא מבין את התככים והצביעות ושאנשים לא אוהבים אותה לא כי שי אמר להם וגם שי לא קם בוקר אחד והחליט סתם לא לאהוב אותה

yshy

New member
אולי שכחת

אבל היריבות והלכלוכים הגדולים היו בין מיקי לנעמה, וכל אחת רצתה שהשניה תודח.

bibaso

New member
אם כך הוא צבוע

הוא הודה בכך בעצמו כאמר שענה את מה שענה לנעמה כשהיא כנסה את כולם ונאמה. (המשפט הזה יצא לי מאתגר, סליחה)

bubbleboi

New member
שיפרע חסרת לב

וחסרת מוח . ציטוט מהיום, "איך אפשר להיות כוסית עם ציצים נפולים".. היא ושי בחדר מטנפים על נעמה. גם אני חיבבתי אותה בהתחלה אבל בשבוע האחרון כל פעם שרואה/שומע אותה נתקף בחילה עזה. טיפשה מרושעת, הלוואי ותעוף בקרוב.

insane sanity

New member
כי אתה מכיר אותה ממש מקרוב.....

נעמה נכנסה בה עשרות פעמים מהרגע הראשון. מה גם, ששפרה אנושית..גם לה יש צד כזה. ואם לא היתה מראה צדדים של חוסר נחמדות זה כבר היה לא נורמלי. כמו שטענו על צבר.. שפתאום הוא מתווכח ופה ושם. הלו אלה בני אדם, לא רובוטים. כמה אפשר להפנים ולהפנים דברים..

bubbleboi

New member
אני לא צריך להכיר מקרוב

ואלוהים ישמור אני גם מאוד לא רוצה. המעשים שלה מדברים יפה ובהיר. בחורה טיפשה, מרושעת וריקה. חוסר נחמדות זה אנושי. לקחת חלק בלינץ' ולבעוט בגופה לאחר מכן זה לא.

insane sanity

New member
טוב שלא נסחפת..

לינץ'? אתה ראית את התוכנית לההתחלה? אתה אובייקטיבי? כי זה לא נראה ככה.. להגיד על שפרה דברים כאלה זה לא להיות מחובר למציאות. מצטערת.

bubbleboi

New member
ברור שאני לא אובייקטיבי

גם את לא. יש פה בפורום עוד משתתפת שגם בחרה במילה לינץ' כדי לתאר את מה שקרה. אני לא היחיד שרואה כך את העניין. יש כל מיני סוגים של לינץ'. אפשר להשתמש במילה חרם או נידוי, זה לא פחות גרוע בעיניי. וכן, ראיתי את התכנית מההתחלה ואני מאוד מעודכן.

insane sanity

New member
נו טוב :)

נידו אותה כי היא יצרה את זה. היא שמה את עצמה כשעירה לעזאזל.

אתם לא מכירים אותה בכלל

לא אותה. לא את נעמה לא את שי ולא אף אחד מהדיירים. אין מצב להתנהג כמו עצמך בבית סגור עם מצלמות. תפסיקו להצטדק. רדו ממנה. נעמה הייתה צריכה לעוף מזמן וטוב שהיא בחרה ללכת. אני בטוחה שבמציאות היא בן אדם מקסים. רק שפה זה לא יוצא כי הנסיבות לא מאפשרות. כמו ששפרה (שפרה!!) בן אדם מקסים. תפסיקו לשפוט את כולם מהספה בסלון שלכם. זאת לא חכמה

למעלה