עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

droriko

New member
עינב מנסה לחמם את איתי על ונסה

איתי חכם , הוא קלט את הכוונות שלה , ומעדיף לא לשחק לידיים שלה. הוא נמנע מלתת הצהרות פוגעניות כלפי ונסה, הוא נמנע מלהתלהם . הוא יודע שמקומו בוילה כרגע מובטח וריב מתוקשר עם ונסה יכול רק להזיק לו .

שיחת ונסה הלכה ליוני בין עינב לאיתי ../images/Emo26.gif

עינב: אני מאוכזבת ממנה מאוד איתי: היא גילתה שאפשר לאלף אנשים כמו לאלף סוסים לתת נגיעה והסוס הולך אחריך , אני לא עושה רעש, לא עושה מלחמות, משתדל לא לרכל ושוב זה שאני לא אומר לא אומר שאני לא יודע. עינב: אתה הבן אדם האחרון שמגיע לו, את אומרת אני אמיתית אני זה אני זה וזה מה שאת עושה לחבר שלך? מה את נופלת לידיים של היוני הזה? מה את מטומטמת?! היא מורידה מהערך שלה.. כן היו לי מלא יזיזים מלא חברים.. גם אם היא היתה עם 10 גברים ביום, מה את מספרת על זה לכל העולם? איתי: אני מעריך את זה אצלה עינב: אני לא .. מה שעושים בחדרי המיטות לא אמור לצאת החוצה איתי: במידה מסוימת זה מעליב כחברה ולא כבת זוג כי כבת זוג אני כבר הבנתי מזמן..

ואז ונסה נכנסת לחדר ../images/Emo26.gif

ונסה לאיתי: "אתה אמרת שצריכים להיות מגובשים, אנחנו לא צריכים להיות מגובשים כי זה משחק, אני נהנית לדבר איתך, עם עינב, עם יוסי אני לא עושה שום קבוצה, אני לא הולכת להיות סגורה בבית הזה עם 4,5 אנשים כשאני יכולה לשבת עם כולם.." ממשיכה להתפוצץ על איתי " ההבדל ביני לבנך זה שאני אומרת הכל ואתה שומר בפנים וכו'.."

droriko

New member
תשים לב לתשובות הדפילומטיות שלו

ובהמשך השיחה הוא היה אפילו יותר סלחן . אין ספק שמדובר בבן אדם מחושב, ולא בעוד ערס מתלהם.

jaycom

New member
לא הבנתי למה ונסה כועסת על איתי

אני מבין למה איתי כועס ופגוע ממנה, אבל למה ונסה כועסת עליו? לא מבין את הבחורה הזאת...

droriko

New member
פשוט חוצפנית!

תבינו הבחורה ניצלה אותו איזה חודש וזרקה אותו כמו נעל ישנה , ועכשיו היא עוד מטיפה לו מוסר על איך להתנהג עם אנשים אחרים? נראה לי היא עוד חושבת שהיא מחזיקה אותו על אש קטנה והוא עדיין שפוט שלה ......

קמבילי

New member
היא כועסת עליו כי הוא קונה את החנפנות

הפתאומית של חבורת שר"ץ ושוכח מה שהם עשו לו. פתאום הם נחמדים, יושבים איתו מדברים איתו והכל פרח מזכרונו הקצר. הצרה עם הבחורה הזאת היא שאף פעם היא לא מדברת ברורות, אי אפשר להבין ממנה כלום, וכל הדו שיח בין הצמד החמד הוא ברמזים ו"אתה יודע טוב מאד" ו"בסדר, תעשה מה שטוב לך", ובום טראח יוצאים בטריקת דלת. בגלל זה תמיד בסוף יוצא שדווקא שני אלה רבים. אין שום ספק שוונסה עולה על הגריל בהצבעת: רנין (מהנדסת המהלך), עינב (שולייתה בלי דעת), יוסי (אבא שלה) ואינה.

Lomsahne

New member
אבל לא ראיתי ...

שום התחפנות ממי שאתה טוען.לא ראיתי אותם בכלל מדברים איתו שיחות אישיות או משהו בסגנון. דרך אגב שחכת גם את צבר ולאון שגם אופציה להצביע לה.

droriko

New member
צבר התחיל להתחנף אליו בימים האחרונים

הוא פתאום נותן לו צ'פחות , וקורא לו לשבת איתם, ומספר לו שאחרי שהדיירים החדשים הגיעו הוא למד להעריך כמה טוב הוא(איתי). אבל זה בסדר גמור שאיתי נענה לליקוקים שלו ., ונסה צריכה לבוא בטענות רק לעצמה , בטענות על זה שמכל האנשים בוילה היא היחידה שלא משחקת את המשחק ורק על זה מגיע לה לעוף ביום שלישי (וכמובן שלא חסרים עוד כמה סיבות לכך).

Lomsahne

New member
לא ראיתי...

כי עד יום חמישי בצהריים הייתה לי תקלה באתר,אבל מאז שראיתי לא ראיתי אותם מחליפים מילה בכלל. חוץ מזה זה לא חייב להיות התחנפויות כי יכול להיות שהוא באמת חושב ככה וגם האמת לא ראיתי אותו מרכל על איתי. נקווה שהם באמת כולם יעמידו את עצמם להדחה וככה ונסה או איתי ילכו,ההפקה בטוח תרצה שאיתי ילך אבל לדעתי הוא יזכה ליותר קולות ממנה.

droriko

New member
אין לו מה לרכל על איתי עכשיו

הוא לא מסמן אותו בתור מטרה

Lomsahne

New member
מה שהתכוונתי להגיד...

זה שכל עוד הוא לא מרכל עליו אחרי שאמר מה שאמר, אומר שבינתיים הוא באמת חושב ככה ולא מתנהג בצביעות {זה מה שאני מסיק}.

למעלה