עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הבנו שמבאס להם שהגיעו לבית עוד 4

אנשים והמשחק הפך ארוך יותר. אבל הם צריכים להבין שזה חלק מהמשחק בכל העולם ועד כמה שזה קשה, להתמודד עם המציאות. למה השנאה החזקה כ"כ? לא עדיף להשלים עם המציאות ולהתחבר במקום להתנכר? לא יכול להיות מעניין להתחבר עם אנשים חדשים אחרי 60 יום עם אותם אנשים?

מה לא ברור ?

יש כאן ניגוד אינטרסים . והוא לא נובע כתוצאה מהאישיות של המתמודדים החדשים , אלא תוצר של הנסיבות . גם אם את היית שוהה סגורה בוילה במהלך 60 יום ואז היו מנחיתים לך מבחוץ 4 מתמודדים עם הפריבלגיה של להעמיד אותך להדחה ולהיות חסינים מההדחה הראשונה . זה לא היה עובר לך טוב והיית מתקשה לבלוע את הצפרדע הזו . אל תשכחי שזאת תוכנית עם משימה מאוד ברורה והיא לזכות במיליון . המתמודדים החדשים גם עשו " קיצור דרך " גם יש להם יתרון שהם ראו הכל בבית וגם מתחרים שווים על אותו המיליון . בקיצור , מאוד הגיוני מבחינת הדיירים הותיקים לא לסמפט את החדשים מעצם הנסיבות .

Lady in red2

New member
עדיין, הם נכנסו למשחק ואלו הכללים, אין מה

לעשות. הדיירים יכלו לראות את זה בעונות אחרות של האח הגדול בחו"ל. אני מתארת לעצמי שגם אני הייתי מתעצבנת, אבל הם החליטו להכנס למשחק וככה זה. אז במקום לבזבז אנרגיות על לכלוך ושנאה לחדשים, אפשר לנסות להכיר אותם. מה, הם חושבים שאם הדיירים החדשים לא היו מגיעים הם היו נשארים 8 אנשים לנצח שהם כ"כ מתים שהחדשים יעופו? אני מבינה גם שהם נקשרו אחד לשני במשך 60 יום, אבל שוב זה חלק מהמשחק.

jaycom

New member
איך תפסת את זה שתיהי בריאה

אחת התמונות החזקות.. כמו שאומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים.

בצהריים כולם בדיכאון

עכשיו כולם עצבניים אש על אינה (או על הדיירים החדשים כולם,לא ברור)

Jones

New member
רנין בלחץ לקראת הגריל:

היא שוכבת עכשיו בחדר ואומרת לעינב "אוף, עינב, אני לא יודעת מה אני אעשה אם תעזבי, את או אחד מהחברים הטובים שלי פה". המשפט הזה מוכר לכם? שמעתי אותו כמה וכמה פעמים. כמה דקות לאחר מכן איתי נכנס לחדר. "איתי-תי, בוא שב לידי", ואז מפתחת איתו שיחה מאולצת...

לי נראה שדווקא ונסה תעלה על הגריל

עינב חמה עליה רצח. היא עכשיו צועקת על איתי שייצא מהמיסכנות שלו ויתחיל להראות שהוא שם פס על ונסה.

Queenkiller

New member
הוא רצה ללכת על עינב מההתחלה

ונראה לי שהוא עדיין רוצה אותה ואיכשהו הוא נשאב לוונסה.... ושעינב לא תשחק אותה, היא מתה עליו. לא סתם היא בחנה אותו וריחרחה. בגלל שעכשיו הוא עם וונסה קל לה להגיד שלא היה לו סיכוי איתה...

למעלה