עכשיו תראו מה זאת הפרכה אמיתית !

עכשיו תראו מה זאת הפרכה אמיתית !

שימו לב לפסיקת בית המשפט המחוזי בענין ביטול הרצאתו של הרב אמנון יצחק בתאטרון הקאמרי בת"א, כותב השופט: מכתב הביטול של ההסכם עם המבקשים... נשלח ע"י המשיבה מס` 1 ולא ע"י המשיבה מס` 2, כשמנימוקיו המופרכים ניתן ללמוד על ניסיונות המשיבים להיחלץ מההסכם עליו חתמה המשיבה מס` 1. כך במכתב זה נאמר שהסיבה הראשונה לביטול ההסכם הינה שהמבקשים פרסמו את האירוע כהצגה המועלית ע"י תיאטרון הקאמרי, תוך עשיית שימוש בוטה בשם, בלוגו ובמוניטין של תיאטרון הקאמרי, דבר המהווה מצג שווא, גניבת עין והפרת סימני מסחר. טענה זו מופרכת על פניה, שכן ברור שלא מדובר במצג כזה וניתן לראות מהכרוזים (נספח ו` לתובענה) שמדובר בערב שבו הרב אמנון יצחק מופיע בתיאטרון הקמרי המצויין בכרזה כמקום שבו נערך הכנס ולא תוך שימוש בלוגו ובמוניטין של תיאטרון הקאמרי. חולשת הטיעון הנ"ל מצביעה על חולשת טענות המשיבות לגבי הביטול וניסיונם למצוא תירוצים ועילות לביטול ההסכם כשרק לאחר מכן מופיעה במכתב הנ"ל הסיבה הנוספת לביטול – שהמשיבה מס` 1 לא קיבלה הרשאה מהמשיבה מס` 2 להעברת האולם לרשות המבקשים וגם טענה זו יש לדחות מכל וכל. ... למרות שבפני המשיבה מס` 2 עמדה חוות דעת משפטית מנומקת היטב שיש לכבד את ההסכם, בחרה המשיבה מס` 2 לנהל את הדיון במקום לכבד את הסכמות והתחייבות המשיבה 1, ורק למשיבה מס` 2 פתרונים מדוע עשתה כן.

G ove r n or

New member
באו נסדר ענינים:

לא ברור מדוע אין זהוי ברור של "משיבה מס. 1" ו"משיבה מס. 2". (1) הופעת אמנון יצחק _אינה_ בחזקת מופע תרבות/אמנות. על כך לא היו הצדדים והשופט חלוקים. השמוש בבמת הקאמרי לארוח ארוע מטעם המבקש אכן יש בו משום פגיעה אימיננטית, אימאננטית ואמיננטית במוניטין של הקאמרי, מכוח האסוציאציה הלא רצויה שעלולה להווצר בין הקאמרי לבין nonתרבות (אין זו טעות כתיב!), ואפילו מדובר בארוע בלתי חוזר. השופט נמנע מנסות הגדר את אפי המופע, כיוון שלא נדרש לכך. אילו נדרש לכך, לבטח היה מתקשה, והיה נאלץ להעזר בהגדרתי - ערב וודו ולימבו. (2) אין לשלול מאמנון יצחק במות, לא מחשש לפגיעה בחפש הדבור (הקומוניקציה בין המרצה למאזינים הגם שהיא כנראה ורבאלית, אינה מתבצעת, ככל שבלשן יכול להסיק, באמצעות דבור, בוודאי לא עברי, ומכיוון שלא מדובר בדבור - נופלת מיידית טענת המבקשים לפגיעה בחפש הדבור. מן הראוי היה להשתמש בטענת פגיעה בחפש הבטוי. נחה דעתי שיש כאן צורת בטוי כלשהי), אלא משום שרצוי ואף מומלץ לחשוף צבור רחב ככל האפשר לנהמותיו המדהימות. אני משוכנע כי תהא במת נהמותיו אשר תהיה - לעולם לא יצליח לחרוג מן הגומחא בה הוא כלוא, ולהגיע אל צבור מחוץ לקהל-הגומחא שלו (ואל נא תדחקו בי לפרט מהו קהל-גומחא זה). ההכרה המרה הזו בחסר הסכוי לפרוץ מן הגומחא, מיאשת, מעבירה אותו על דעתו וגורמת לו להפיק סרטי משטמה, בעזרת חברת הקש שלו "אצבע משלשת - הפקות". ירקד נא לו הליצן קל הרגל בעל האנטנה על ראשו. הרי אין צרך כלל להזיק לו. השאר אותו ללא השגחה מספר דקות ותיווכח שהצליח לירות לעצמו ברגל, אפילו בלא נשק חם. ומדוע רגלו כה קלה? משום שצקלונו ריק! טוב פסק השופט!

הוספתי עוד כינוי גנאי למחסן התחמשת

אתה עוזר לו להתמלא... נ.ב. מה זה מטריקות ?

מתי ?

באמת הגיע הזמן לברר את הנקודה הזאת: בבקשה המציא לי לינק אחד שבו טענתי שאני "מדען" !

בבקשה - יקרא הקורא את הלינק שלך

ויחליט מי כאן השקרן האמיתי. איפה כתוב שם שאני טוען שאני מדען עדיין לא הצלחתי למצוא ! אתה יכול לצטט לי שורה מדויקת ?!?!

עמלק

New member
אתה השקרן האמיתי

ואסביר : מי שהרבה מהודעותיו מעיד על עצמו כ"עוסק במחקר מדעי", ואף לועג לאחרים כי אינם עומדים בקריטריונים של אותו "מחקר מדעי" --- מעיד על עצמו שהוא מדען. וכי מי עוסק במחקר מדעי? מנקה הרחובות? הקבצן? הפקיד?

שמעת פעם על המילה: "אסיסטנט" ?

וכי אסיטנט של מדען נקרא בעצמו "מדען" ? או שמע תאמר שהוא אינו עוסק במחקר עצמו ?

עמלק

New member
אז בוא ונעמיד דברים על דיוקם.

אני מבין שאתה אחראי על נושא הקפה והכיבוד של מעסיקיך המדענים. מאחר ועוזר מחקר שעוסק בתוכן המחקר גם הוא נחשב מדען. אם תאמר לנו כי תפקידך הוא סניגוריה ציבורית על דברי הידברות, אז אין לנו מה לדון עימך על תוכן הדילוגים ולא על הנושא המתמטי של הדילוגים... אם תאמר לנו כי תפקידך הוא ניקיון המשרדים, אז אין לנו מה להקשיב לדברי ההבל שלך וההסברים המצוצים מהאצבע מדוע רק הדילוגים של הידברות נכונים. לעומת זאת, אם תאמר לנו כי אתה עוזר מחקר אזי נדע כי כן כינית את עצמך מדען - ואז כל השרשור הזה יראה אחרת...

ענה לך עמלק.

מר מצגר ערוותך נחשפה. הבאת את עצמך ל-Quick sandpit ככל שתפרפר יותר כך יגדל קצב שקיעתך.

עמלק

New member
זה כבר מצחיק לחלוטין...

בכל הזדמנות שיש לך אתה מדבר על כך שאתה עוסק ב"מחקר מדעי", וכי מי עוסק במחקר מדעי - הקצב? מנקה הרחובות? לאור העובדה שאינך מצליח לפגוש את חבריך ה"מדענים" בירושלים ולאור העובדה שיש לך זמן לסרוק את כל ההודעות שלי ולצטט מהם - אני בטוח שיש לך גם די זמן לחפש את כל ההודעות שבו אתה מכנה את עבודתך "מחקר מדעי". להזכירך, טרם ענית לתגובתי(והודעת ההמשך), טרם ענית לשאלת גוססי, טרם ענית לטענת גובנר וטרם ענית לשאלת אופיר - ההתחמקויות שלך מורגשות על ידי כולם...

עמלק

New member
הפרופסור למתמ' לא יודע מהי מטריקה?!

זוכר את הצהרתך : "אם תשתפר ותראה טבלאות שיהיו בהם נתונים מעניינים - אתייחס . כרגע - התייחסות לטבלאות שלך - יהיה בדיוק כמו שפרופסור למתמטיקה באוניברסיטה - יתייחס לתיאוריות מתמטיות של ילדים בכיתה ד'." וכיצד פרופסור מכובד למתמטיקה כמוך לא יודע מהי מטריקה ואילו ילד בכיתה ד' כמוני צריך להסביר לך? אז הנה ההסבר : היו הייתה שפה של גויים, השפה האנגלית, ובשפה זו הייתה מילה - MATRIX. מילה זו משמעותה סידור הנתונים בצורה של טבלה. באקדמיה, שבה אתה חבר של כבוד, נוהגים לעיתים להשתמש בכינוי "מטריקה" או "מטריקות" לצורה זו של סידור. אני בטוח שלא זכרת פירוש זה בגלל רגע של שכחה ולא, חס וחלילה, בגלל העובדה שאין לך שום ידע פורמלי בנושא זה ו/או בגלל העובדה שבינך ובין מחקר מדעי אין שום קשר של ממש...

עמלק

New member
חזרתי בי

רציתי לרדת לרמתך ולראות אם תעלה על הטריק... אבל אם תתחייב להתנצל בפני איגרא רמא על כך שכבר 5 הודעות שלו קראת ולא הבנת ועל כן לא ענית לו - אספר לך מהי באמת מטריקה ! אבל זכור, רק אם תתחייב !!!

G ove r n or

New member
בהזדמנות זו בה אבדת את עלה התאנה

שלך, התיחס נא גם אל ענין בדיקת האנטרופיה, או ה- measure of information החסרים בטקסט הבקרה שלך (ראה סעיף (7) שם), ומכיוון שענין זה כבר הוסבר לך מזה חדש ימים, חסוך לעצמך בזיון ולנו את הצרך לחזות בקלונך, ואל תשאל "מהי אנטרופיה"...

או לחלופין-איך מפילים אתם את עצמכם

במו ידיכם, הכוונה - להניח שאני מדען - וכשמתברר שאף פעם לא קראתי לעצמי מדען, להסתבך בנסיונות להוכיח שאכן קראתי לעצמי מדען, נסיונות העולים בתוהו, ובסוף לטעון שכך "מפילים" את יריביך ! במקרה זה אתם בעצמכם הכנסתם את עצמכם לבור.

עמלק

New member
ראיות מחשידות :

1. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=129&msgid=11936375 כאן טענת כי כל האשם על אי הצגת המחקר הוא כי *אתה* עברת דירה. 2. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=11996165 כאן הסברת כי *אתה* משתמש בתוכנה מיוחדת שנכתבה לצורך המחקר. 3. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=12038545 כאן הסברת כי אתה מעוניין להפגש עימי להסביר לי את עקרונות המחקר. לסיכום הנושא, אתה חייב להחליט באופן מיידי ולהסביר לנו מהם תפקידיך במחקר המדעי של מדעני הדילוגים : 1. אתה עובד חסר משמעות (פקיד, מנקה, א. כיבוד) ואז אין לנו מה לדבר עימך על נושא החישובים, נושא האמינות ושאר נושאים הקשורים באופן ישיר למידע מחקרי... 2. אתה עוזר מחקר, ומה לעשות גם כזה הוא מדען, ואז אתה בושה למחקר מאחר ואינך מבין דבר בנושא שבו אתה מייתמר להיות מומחה ואף מעיר לאחרים על הבנתם... נו, מחכים להבהרה בנוגע לתפקידך המדויק.

למעלה