עכשיו תראו מה זאת הפרכה אמיתית !

G ove rn or

New member
ר' מצגר'ל, לא תצליח להסיח דעתי על

ידי מריבות עם אנשים בפורום אודות דקויות נסוח. ההסחה אינה עובדת. אתה אחוז היטב בניבי ושום התפתלות לא תחלצך. ההפך הוא נכון. ההתפתלויות מרחיבות את פצעיך ומגבירות את שטף הדם. ענה לי לפני שתאבד את ההכרה, חמודי...

G ove r n or

New member
ר' מצגר'ל, לא תצליח להסיח דעתי על

ידי מריבות עם אנשים בפורום אודות דקויות נסוח. ההסחה אינה עובדת. אתה אחוז היטב בניבי ושום התפתלות לא תחלצך. ההפך הוא נכון. ההתפתלויות מרחיבות את פצעיך ומגבירות את שטף הדם. ענה לי לפני שתאבד את ההכרה, חמודי...

עמלק

New member
היחיד שסותר עצמו - הוא אתה.

1. אל תבלבל בין דבריו של איגרא לדברי - אנחנו שני אנשים שונים ומעלים טיעונים שונים. אני מעולם לא טענתי בנחרצות שאתה מדען אלא שאלתי אותך - חזור ושאל - מה אתה. תשובה מעולם לא קיבלתי, למעט איזה הצהרה מגוכחת "אתה יודע מהו אסיסטנט". על תשובה זו שאלתי עוזר לאיזה נושא - עוזר מחקר (שהוא מדען זוטר) או שמא עוזר כיבוד/ניקיון/מה שלא יהיה - ואז ברורות התחמקויותך בנושאים מדעיים. 2. אולי כדאי שתיקח קורס בהבנת הנקרא - איש מדע - מלומד (כפי שהצהרת על עצמך בכך שהתנשאת חזור והתנשא על אחרים בפורום "כמה שאני יודע וכמה שאתם לא", מנהג שרק מלומד יכול להרשות לעצמו) וטענת כי אתה עוסק במחקר מדעי. לסיכום - אתה סותר את עצמך ומנסה להציג שגיאות לוגיות בדברינו. אחת ולתמיד, מה תפקידך במחקר הדילוגים, מהי השכלתך ? אם אינך עונה על שאלות אלו - כולם רואים את עירומך המנטלי.

יופי ! עכשיו שהושגה הסכמה.

שלא קראתי לעצמי "מדען" - אפשר לענות לשאלותיך: מה תפקידי במחקר הדילוגים: מנהל מדור קודים בתורה של אתר הידברות. מהי השכלתי: שומר את מקורות המידע הנ"ל חסויים.

לא הושגה שום הסכמה

כאן. "מנהל מדור קודים בתורה של אתר הידברות" פששש I'm impressed. שרלטן כמו כל ה"מדענים" של אתר הידברות. "השכלתי: שומר את מקורות המידע הנ"ל חסויים", חה חה חה איזה ליצן. השכלתך היא במדעי הביוב, שם למדת לנקות את השירותים של המדענים. תגיד, איך זה לנקות שירותים של מדענים, פחות מסריח מהרגילים של העמך ?

עמלק

New member
אתה עדיין לא עונה על השאלות...

1. התואר המפוקפק הזה שבו אתה מתהדר, "מנהל מדור קודים" לא עונה על שאלתי - מהו תפקידך במחקר הדילוגים: האם אתה עוזר מחקר (ואז אתה מוגדר כמדען), האם אתה מכין קפה לחוקרים, האם אתה מטאטא את הרצפה אחרי לכתם, האם אתה אחראי על הפיכת הטקסט בכתב יד לביטים ובייטים? לא שאלתי לתואר שהמצאתם ביניכם, שאלתי לתפקידך - היינו, מה אתה עושה. 2. לא טענתי מעולם שכינית עצמך בפה מלא "מדען", אבל אני שב ומסביר לך שהצגת עצמך כמדען: סיפרת כי אתה עוסק במחקר מדעי, זלזלת בידיעותם של אחרים כאילו אתה בעל ידע רב ומסתבר, בדיעבד, כי כל זה לא היה ולא נברא... אזי הכותרת להודעתך הנ"ל - מגוחך, לא שיניתי כהוא זה מטענותי מתחילת הדיון בנושא... 3. כמו כן ממתינים רבים לתשובותיך, ואין תשובות. העדר תשובה היא תשובה בפני עצמה - ברר עם עצמך מה המסר אותו אתה מעוניין להעביר. 4. בנוגע להשכלתך- לא מעניינת אותי השכלתך הכללית, אני שואל האם יש לך תואר פורמלי במקצועות המתמטיקה ואם כן, מטעם מי ובאיזה דיסיפלינה בדיוק. סירוב לענות על שאלה זו - אומר בהכרח שאין לך שום השכלה פורמלית בנושא זה, ברור לעין כל. נ.ב. - מדור מתמטיקאים חדש עומד לעלות באתרי (אני מקווה שבימים הקרובים). תגובות כבר מתחילות להגיע, עצומת המתמטיקאים (למעלה מחמישים פרופסורים למתמטיקה שבדקו הנושא וחושבים שזוהי הטעייה מכוונת) וכן הצהרות מתמטיקאים נוספות...

G ove r n or

New member
ר' מצגר'ל, מה חסר הנמוס הזה לך?

שאלת שאלה רטורית על ההבדל בין acrosticals לבין "מסרים" "מוצפנים" כביכול בתורה. בינתיים, עד שסייברדין יפנה ללמדך פרק נוסף בסטטיסטיקה למתחילים, עניתי לך. מה הלאה?

G ove r n or

New member
חבל מאד שאמנון יצחק לא נסה "לרוץ"

לכנסת ברשימה עצמאית. יצחק כדורי נסה, והתברר שהוא "שווה" כ- 5000 קולות בלבד, _הרבה_ פחות מ"עלה ירוק"... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

למעלה