עכשיו תראו מה זאת הפרכה אמיתית !

הנהנה

New member
אולי הפיסכיאטר שלך ימליץ עליך לרוץ

לבית כנסת? זה יעזור מעט לשפיות במקום יומם ולילה לשבת מול המחשב ולהראות לכולם מה אתה שווה ולנבל את פיך בסטיות מיניות כמו שכתבת בראש העמוד אולי עדיף שתבקר בבית כנסת אולי זה ישפיע עליך קצת לחזור לשפיות ואולי גם יתקבלו התפילות שלך למציאת בת זו הולמת לשפיות זמנית שתקבל באור יקרות מבית הכנסת שישפיע עליך אור צחצחות להצלת נפשך מאבדון הנצחי והאש הגיהנום שתוקד בתוכך אולי תיכבה בחזרתך בתשובה, במהירה בימינו. אמן אתה יודע כבר אין זמן ואז אתה תישאר מאחור עם קישורי הזבל שלך שקשורים אליך בעבות אהבה אבל בזמן הגאולה כבר גמרנו עליך ועל נפשך האומללה שתיקבע לדיראון עולמים בתור המסית הנצחי שניסה להסית ללא הצלחה וגרם לחזרתם בתשובה של כמה מאחינו בני ובנות ישראל. אבל רצונך האישי הוא רע מאוד ועל זה אתה מפסיד את האושר הגדול בביאת המשיח והגאולה הקרבים וממשמשים ובאים עלינו

עכשיו ברור שנסגר המעגל ...

לצערינו אנחנו צריכים להיות בעירנות מתמדת - כי היצר הרע משנה את שמו כל הזמן. במקרה זה המעגל נסגר - גיאורג היינס = איגרא רמא, איגרא רמא = גוברנר מסקנה צדדית: גיאורג היינס = גוברנר עכשיו אני מבין את שפע הקללות של מר היינס - ש"נעלם" בתקופה האחרונה ממסכינו ! עכשיו גם ברור מאיפה איגרא רמא יודע על WRR - באמת היה הדבר לפלא בעיני - שמשתתף חדש מגלה בקיאות כה מדהימה במחלוקת הדילוגים ! אין זאת כי אם רוחו הטמאה של גוברנר - התעברה באיגרא רמא, והתוצאות ידועות. אין שמחה כהתרת הספיקות !

אוי אתה מטומטם

אינני גוברנור. גיאורג היינס היה צריך להיעלם כי נטעים חסם אותו. איגרא רמא=אני יודע על המחקר של ריפס וויצטום שבספרות המדעית (ע"ע ELS )ידועים בשם WRR. ועדיין לא ענית לי, האם אתה שקרן או אידיוט ? א. הוכח שאתה לא מדען למרות שטרחת השכם והערב להודיע שאתה כזה. ב. ההיסטריה מעבירה אותך על דעתך. ג. האם אינך שם לב, כמה פאתטי ומגוחך אתה נראה פה עם הנסיונות האויליים שלך להעתיק שמות אחד אל השני ?

שימו לב איך חושפים שקרן במערומיו !

בהודעה זו - מודה האיגרא רמא בפה מלא כי הוא אכן השתמש בשם גיאורג היינס - אך כמה מצער - היה זה צריך להיעלם כי נטעים חסם אותו. הוא שכח כנראה את תגובתו לפעם הראשונה שבה הצבעתי כי האיגרא רמא = גיאורג היינס . שימו לב לתגובתו זו כאן ! בהזדמנות זו הריני מודה בטעותי - ומצטרף למששה להודעתו זו - אני טעיתי ! מששה צדק ! אכן איגרא רמא = גוברנר. לקח לי קצת יותר זמן לקשר את העובדות ! יישר כוח מששה !

G ove r n or

New member
רפי-שכל חרדים, הרי כבר הסברתי

לכם: אין אנו מחליפים את ה- nicknames שלנו. אין לנו סבה לעשות זאת, כיוון שאנו משפילים אתכם ומביסים אתכם גם עם ידים כבולות. מי שמאלץ אותנו להחליף nicknames הוא מנהל הפורום חדל-האישים. אתם, לעומת זאת, מושפלים ומובסים באפן הרסני כענין שבשגרה, וכאשר אין לכם עוד לאן להוליך את חרפתכם - אתם מחליפים כנוי ושבים לסבוב נוסף של ספיגת השפלות. איני איגרא. קבלו זאת או דחו זאת ובואו נמשיך בספורט החביב עלי - השפלתכם...

G ove r n or

New member
רפי-שכל חרדים, הרי כבר הסברתי

לכם: אין אנו מחליפים את ה- nicknames שלנו. אין לנו סבה לעשות זאת, כיוון שאנו משפילים אתכם ומביסים אתכם גם עם ידים כבולות. מי שמאלץ אותנו להחליף nicknames הוא מנהל הפורום חדל-האישים. אתם, לעומת זאת, מושפלים ומובסים באפן הרסני כענין שבשגרה, וכאשר אין לכם עוד לאן להוליך את חרפתכם - אתם מחליפים כנוי ושבים לסבוב נוסף של ספיגת השפלות. איני איגרא. קבלו זאת או דחו זאת ובואו נמשיך בספורט החביב עלי - השפלתכם...

מר מצגר

הובסת בכל קנה מידה מדעי. ועכשיו ההיסטריה השתלטה עליך. עצתי לך Quit while you're ahead. שמא תתבזה יותר.

אה ועוד דבר

בל תשכח, אתה רשאי לכתוב בפאניקה ואבדן עשתונות, כל מה שתחפוץ, כל עוד אתה מאיית את שמו ומבטאו כהלכה, גם בסיוטיך, כאשר אתה נלפת, נעור בזעקה רסוקה, מפרכס, שטוף זיעה קרה: Governor. (CAPITAL G)

למעלה