עכשיו תראו מה זאת הפרכה אמיתית !

עמלק

New member
אגב,

אם תתנצל בפני איגרא, בפני ובפני הפורום על ההטעיות המתמשכות שלך - אסכים להסביר לך מהי מטריקה... נו???

G ove r n or

New member
"כל צורות הכתב שלנו לגיטימיות"

אולי. אולי לא. כתיב מלא, כתיב חסר, הברה בכתיב מלא והברה אחרת במלה בכתיב חסר, כל הפרמוטציות - לא בטוח שקיימות במלון אבן-שושן, אולם לבטח קיימות במלון הפנימי של stem words אשר ב- CodeFinder Millennium Edition, Version 1.22. בסיסית, זהי תכונה של השפה העברית, אולם לא בפרוורטיות כזו. מה ההסבר לכך שאתם משתמשים באותיות שלא היו קיימות בנסח שקדם למאה ה-4 לפנה"ס? "אלו הם מחקרים מדעיים שהתבצעו עם השנים, זהו נסיון רב" טעות. אין כאן מחקר מדעי. יש "מחקר מדעי", והחוקרים אף זכו בפרס איג-נובל כאות הערכה לפעלם. 'ולענין שמה של התוכנה שאנו משתמשים בה אומר כך: "למה זה תשאל לשמה?"' הסתרת כלים, שיטות ומידע מן הצבור אינה אלא טקטיקה של האלכימאים בימי הביניים, ומובן מדוע אתה חייב לשמור על חשאיות. כולם היו מתפוצצים מצחוק אילו ידעו כיצד אתה פועל. החכנה היא CodeFinder Millennium Edition, Version 1.22 ר' מצגר'ל, אין בדעתי להרפות ממך לפני שתתפורר בבכי מר. רצ"ב דו"ח מצב על "מדע הדלוגים"...

עמלק

New member
טיפשון, טיפשון, קצת הבנת הנקרא.

אחד התנאים לכינוי "מדען" הוא "מלומד"... אני לא מתנשא על אחרים בטוענה שאני מבין גדול במתמ' ואילו אתה כן מתנשא, מחשיב עצמך כידען גדול ואף טורח ללעוג לי תדיר על הדברים שאתה טוען ש"חסרי מובהקות" (כמובן, שלא אתה ולא אף אחד יודעים מה זה, הכל סודי מאוד)... על כן, אתה עומד בהגדרה ואילו אני - לא. כולם רואים אותך, עירום, בוש ונכלם. חזור לחור ממנו הגעת, מסור לנו את פרטי תפקידך, התחמקויותך נראות לכל... אין גבול לשפלות, לשקרים ולטיפשות אליה אתה מגיע. לא ענית אף לא על שאלה אחת מאז שהגעת, תמיד קישורים קישורים קישורים לעשירית תשובה באתר הידברות, אני כבר מתחיל לפקפק האם אתה בכלל קשור להידברות... כולי רחמים עליך, איני יכול לדמיין כיצד אתה חש - כל אמונותיך מתנפצות אחת לאחת...

טענותיך ממשיכות לסתור את עצמן !

שים לב: כתבת כאן : " ע"פ מר אבן שושן היקר, מדען הוא איש מדע, "(מלמד) העוסק במחקר בחקר נושא מסוים" " ואילו כאן כתבת: "אני לא מתנשא על אחרים בטוענה שאני מבין גדול במתמ' ואילו אתה כן מתנשא, מחשיב עצמך כידען גדול ואף טורח ללעוג לי תדיר על הדברים שאתה טוען ש"חסרי מובהקות" " ובהמשך דבריך: "על כן, אתה עומד בהגדרה ואילו אני - לא." כדאי שתחליט: אם מדען הוא מי שעוסק במחקר בחקר נושא מסוים - אין כל חשיבות לעובדת התנשאותו על אחרים ! ואם מי שמחשיב את עצמו כידען גדול - נחשב למדען אין כל חשיבות לעיסוקו במחקר ! אם כן נמצא שתשובותיך הסותרות את עצמן, מעמיקות את הבור שכרית לעצמך, ומאשרות את כל דברי - שאינך מבין מאומה בנושא, מה שבהכרח גורם לכך שדברי אלו - הם אמת אובייקטיבית ולא התנשאות חס ושלום. יחד עם זאת אני בהחלט מסכים לסוף דבריך: "איני יכול לדמיין כיצד אתה חש - כל אמונותיך מתנפצות אחת לאחת... " בהחלט האמנתי שאני מדבר עם אנשים שמעט שכל מצוי בקודקודם, אכן אמונתי זאת התנפצה ! מה שאומר שבמקרה שלך הלב שולט על השכל - ולא ההיפך.

שקרן

הגדרה מאבן שושן: "איש מדע: מלומד העוסק בחקר בנושא מסויים." ובכן אתה כתבת כאן: "אנחנו עוסקים במדע ולא במיסטיקות." מי "עוסק במדע ולא במיסטיקות", עילוי שלי, הרב, הקצב, הנהג ? ברור ממה שכתבת שאתה טוען שאתה מדען. טוב, מלומד אתה לא, מדען אתה לא, דובר אמת אתה לא. ערוותך החשופה ממשיכה להתנוסס לעיני כל. מר מצגר, אתה שקרן, לא חכם גדול (בלשון המעטה) ומתנשא. התכונות האלו מזכות אותך בתואר: IOM=Idiot of the millenium

זמירות חדשות באות לעולם...

בכל ההודעות הקודמות אני שומע ממכם שאני מדען... ופתאום שאלה: "האם אתה מדען ?" מה קרה לנחרצות שלכם ? היתכן שסימני שאלה לגבי נכונות דבריכם התחילו לבצבץ ולהופיע ?

זמירות ישנות ממשיכות להישמע:

תענה לשאלות: האם אתה מדען ? האם אתה בכלל מבין על מה אתה מדבר ?

אין זאת כי אם נכנסה בהם רוח פקפוק

פתאום שינוי מגמה שכזאת. באמת מפתיע ! שוב אני שואל - מה קרה לנחרצות שלכם ? קודם קראתם לי מדען מעל כל במה אפשרית - והנה - סימני שאלה על עצם קביעתכם זו ! איפה פה העקביות !?!? אוף, כבר אי אפשר לסמוך על כופרים מקצועיים בימינו אלו !! לאן התדרדרנו, רבותי !!! לאן !?!?

אידיוט, דוס עילג

אתה שקרן, אתה טענת שאתה מדען. הושפלת פה בהפגנה יוצאת דופן של חוסר ידע. ילוקו הכלבים את גופתך. עוף מפה לכל הרוחות וירחם האלוהים על נשמתך האומללה.

הצלחתי לשרוף לך את כל הפיוזים !

כך ראוי לך ! השתוללות מילולית שטרם נראתה כמוה בפורום נטעים ! חזרה על טענות שכבר הופרכו - וכשלון קולוסלי לספק ראיות לטענה שקראתי לעצמי "מדען" ! את התבשיל שבשלתם - אכלתם ! לגזור ולשמור !

שקרן

כאן, לגזור ולשמור. אפסותך משוועת לעיני כל. נראה לי שאתה צריך משהו שיחלץ אותך מבור המדמנה שבו אתה מתבוסס. מר מצגר הבנו שאתה מנקה את השירותים של המדענים, אז תביא לפה מדען אמיתי שאמרוט את כרבולתו.

למעלה