אני ספגתי עלבונות רבים במיוחד.עלבונות שספגתם? שתפו
נדמה לי שמגלומן ונרקיסיסט מנוגד לבעל ערך עצמי נמוך ולמזוכיסט, לא? אולי ינחם אותך לדעת שגם אני בעל מוגבלות של אספרגר קל, ותראה שבכל זאת הצלחתי להתגבר על קשיי הלמידה וללמוד באוניברסיטה. אולי גם אתה תצליח אם מספיק תאמין בעצמך.אני ספגתי עלבונות רבים במיוחד.
נאמר עליי שאני טרנסג'נדר, הומוסקסואל, בתול, נכה, מכוער כמו תחת, גרונטופיל, מזוכיסט, מגלומן, בעל דימוי עצמי נמוך, סכיזופרן, דלוזיונאלי, סובל מאספרגר, סובל מפיצול אישיות, בעל צרכים מיוחדים, פסיכופאת, מוגבל, בעל הפרעת אישיות גבולית, בעל הפרעת אישיות נרקיסיסטית, תולעת שמנה ומכוערת, למד בכיתת מוגבלים, ילד מטומטם, סובל מפיגור קל, נכשל בלימודי פסיכולוגיה, לא עשה כלום עם החיים שלו, נכשל בכל מה שהוא עושה, יעביר את חייו בכפר טיפולי ואלים מילולית, מינית ופיזית כלפי נשים.
זה מה שקורה כשאתה ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושמשפחתו כבר דורות באקדמיה.
חצי מהאנשים יעריצו אותך, אבל החצי שלא, ישנאו אותך, וימציאו עליך עלילות דם מזעזעות ויקללו אותך בקללות הכי קשות שיש.
כשאנשים שמגיעים וצומחים מתוך המיץ של הזבל של העולם הזה ושל החיים האלו פוגשים באנשים שהם הקרם דה לה קרם (העילית שבעילית, בצרפתית) של האנושות, זה משהו שבכוחו להוציא מאנשים שדים של ממש.
מאוד עצוב, אבל אני לא לוקח ללב. אני יודע שזה מגיע מתוך מקום של הרבה מאוד כאב, והרבה מאוד קנאה.
אני:
צפה בקובץ המצורף 121479
המתנגדים:
צפה בקובץ המצורף 121480
צפה בקובץ המצורף 121481
צפה בקובץ המצורף 121482
למקרה שזה לא היה מובן, כל מה שהמתנגדים אומרים עליי זה שקרים שהם ממציאים עליי מתוך כאבם. ברור שהשקרים האלו הם אינם נכונים, וברור שאפשר להבחין בכך בנקל רק מהסתירות הבוטות שבין השקרים עליי, אפילו מבלי להקדיש לחרושת השמועות והשקרים עליי את הכבוד שהיא אינה ראויה לו ולצלול ממש אל תוך עומק השקרים והשמועות, ויש הרבה יותר סתירות בין כל שלל השקרים והשמועות עליי מאשר הסתירה הספציפית שציינת. זאת גם לא הפעם הראשונה שכל נושא הסתירות הבוטות בין כל השקרים והשמועות עליי צף ועולה וזאת גם לא הפעם הראשונה שסתירות אלו משמשות לנו כהוכחה למה שוות השמועות והשקרים עליי-אפס עגול.נדמה לי שמגלומן ונרקיסיסט מנוגד לבעל ערך עצמי נמוך ולמזוכיסט, לא?
אני לא בעל מוגבלות. זה אחד השקרים עליי.אולי ינחם אותך לדעת שגם אני בעל מוגבלות
אין לך "אספרגר". אין דבר כזה יותר. האספרגר ושאר האבחנות הקרובות אוחדו יחדיו עם הגדרת האוטיזם ב-2013 עם פרסום ה-DSM 5. יש לך אוטיזם בתפקוד גבוה. כמו דוקטור שון מרפי ב"הרופא הטוב", אם כי אהבתי אותו יותר בתור צ'ארלי ב"צ'ארלי בממלכת השוקולד" ובתור הרוצח הסדרתי המטורף ב"בייטס מוטל".של אספרגר קל,
כל הכבוד לךותראה שבכל זאת הצלחתי להתגבר על קשיי הלמידה וללמוד באוניברסיטה.
אני באמת מקווה להצליח בחיים, תודהאולי גם אתה תצליח אם מספיק תאמין בעצמך.
מרגיז שאומרים עליך דברים רעים, צריך לדרוש שיפסיקו ויכבדו אותך ואם אי אפשר אז להתעלם ולהתרחק. חשוב שתהיה בטוח שאתה בסדר.למקרה שזה לא היה מובן, כל מה שהמתנגדים אומרים עליי זה שקרים שהם ממציאים עליי מתוך כאבם. ברור שהשקרים האלו הם אינם נכונים, וברור שאפשר להבחין בכך בנקל רק מהסתירות הבוטות שבין השקרים עליי, אפילו מבלי להקדיש לחרושת השמועות והשקרים עליי את הכבוד שהיא אינה ראויה לו ולצלול ממש אל תוך עומק השקרים והשמועות, ויש הרבה יותר סתירות בין כל שלל השקרים והשמועות עליי מאשר הסתירה הספציפית שציינת. זאת גם לא הפעם הראשונה שכל נושא הסתירות הבוטות בין כל השקרים והשמועות עליי צף ועולה וזאת גם לא הפעם הראשונה שסתירות אלו משמשות לנו כהוכחה למה שוות השמועות והשקרים עליי-אפס עגול.
אם כל זה לא מספיק, צירפתי שלוש תמונות של הממציאים העיקריים של שמועות ושקרים עליי, לא באמת-באמת תמונות אמיתיות שלהם, אבל תמונות ייצוגיות שלהם, המציגות את מצבם בעולם האמיתי ומציגות מי הם ומה מגדיר אותם. אתה יותר מיכול להעיף מבט שני בתמונות אלו ולהסיק את מסקנותיך. גם לחזור שוב על ההסבר שלי על למה יש לי מתנגדים ולמה ממציאים עליי את כל השקרים והשמועות האלו, זה כמובן דבר שלא יזיק.
אני לא בעל מוגבלות. זה אחד השקרים עליי.
אין לך "אספרגר". אין דבר כזה יותר. האספרגר ושאר האבחנות הקרובות אוחדו יחדיו עם הגדרת האוטיזם ב-2013 עם פרסום ה-DSM 5. יש לך אוטיזם בתפקוד גבוה. כמו דוקטור שון מרפי ב"הרופא הטוב", אם כי אהבתי אותו יותר בתור צ'ארלי ב"צ'ארלי בממלכת השוקולד" ובתור הרוצח הסדרתי המטורף ב"בייטס מוטל".
צפה בקובץ המצורף 121710
כל הכבוד לך
אני באמת מקווה להצליח בחיים, תודה
הכול בסדר כפרה. שהאלו מהלמטה יכעסו ויקנאו ויתפוצצו מרוב עצבים, קנאה וכאב במפגש עם האלו מהלמעלה, זהו טבעו של עולם. זהו טבעו של עולם, וגם אם זה לוקח קצת זמן, האלו מהלמעלה מתרגלים בסוף, מבינים מאיפה זה מגיע, ולומדים שלא לקחת ללב. הפעם האחרונה שאני זוכר שאיזושהי אמירה של איזשהו מישהו מהמתנגדים הצליחה לעשות לי איזשהו משהו הייתה לפני חודשים רבים, כאשר אישה החשודה חשד סביר כמתמודדת נפש המציאה עליי יש מאין שאיימתי עליה בכוויות.מרגיז שאומרים עליך דברים רעים, צריך לדרוש שיפסיקו ויכבדו אותך ואם אי אפשר אז להתעלם ולהתרחק. חשוב שתהיה בטוח שאתה בסדר.
כמו שאומר פה אחד הגולשים: שיילך להתקעווד (שיילך לכל הרוחות במרוקאית).הפסיכולוג שהיה לי העליב אותי במשך ארבע שנים בקשר לחברויות שלי עם בנות, כי לא רצה שאוהב את עובדת ההשמה. מעשיו הזיקו קשה לשיחותיי עם אנשים.
לא רק לחצים. לאנשים יש גם הרבה מאוד כאבים וקנאה כלפי הזולת, שגם זה דבר התורם את חלקו, כפי מה שרבים איתנו, ובמיוחד אני, ראינו לא פעםהכי חשוב להבין, שהביקורות שכולנו סופגים לא רק נובעות ממה שעשינו או אמרנו. לאנשים יש לחצים ולעיתים הם בוחרים להוציא אותם על זולתם.
מפגרים. בהנחה שזה לא קרה, אל תתייחסי. אולי באמת המתח על רקע עתדי-חברתי-פוליטי ולא קשור ישירות אלייך.האשמה שמאשימים אותי בני משפחתו של בעלי כמעט 40 שנה...!!! על כך שנכנסתי להריון בכוונת מכוון כדי 'לתפוס' אותו... וכך לקדם את מעמדי החברתי מהתחתית החברתית... לפסגה הנחשקת שיכולה אשה צעירה ובכלל לא תמימה, להגיע או לשאוף...
לגיטימי ואין עם זה שום בעיה. מי שיש לו בעיה, גזען.ואיך נגיד את זה??? מודה בעובדות ולא מודה באשמה...
גזענות הביאה לצרות הכי קשות בהיסטוריה.לגיטימי ואין עם זה שום בעיה. מי שיש לו בעיה, גזען.
גזענות זה לא טוב. הבעיה היא שכולנו גזענים בצורה זו או אחרת. פשוט אסור לנו להראות את זה לזולת, אם שמעת על הסוואה.גזענות הביאה לצרות הכי קשות בהיסטוריה.
כשאני כותב באינטרנט שהומוסקסואליות חורגת מחוקי הטבע, קוטלים אותי.גזענות זה לא טוב. הבעיה היא שכולנו גזענים בצורה זו או אחרת. פשוט אסור לנו להראות את זה לזולת, אם שמעת על הסוואה.
בשם ה- PC, יש חבורת משוגעים שיכתבו כל מיני דברים. מה שכן, כדי להימנע מעימותים עדיף שלא להגיד את זה.כשאני כותב באינטרנט שהומוסקסואליות חורגת מחוקי הטבע, קוטלים אותי.
זה עוד כלום. כשהייתי כותב באינטרנט שהשפה הגרמנית מכוערת כמו העם הגרמני (כי העם הגרמני עשה את השואה), קראו לי גזען.בשם ה- PC, יש חבורת משוגעים שיכתבו כל מיני דברים. מה שכן, כדי להימנע מעימותים עדיף שלא להגיד את זה.
בטורקית יש פתגם ש "לכל אדם יש מילה". אף פעם לא כולם יהיו ממרוצים ממה שתגיד, תשתדל שלא לפגוע יותר מדי או לעדן את האמת במידת הצורך.זה עוד כלום. כשהייתי כותב באינטרנט שהשפה הגרמנית מכוערת כמו העם הגרמני (כי העם הגרמני עשה את השואה), קראו לי גזען.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.