עלבונות שספגתם? שתפו

דורי 1981

Active member
כשהייתי בצבא והסתבכתי בהנפקת היתרים לתושבי יהודה ושומרון הפלסטינים , האחראי עליי (שאחרי זה התיידדנו יותר), אזרח עובד צה"ל תיאר אותי כחייל הגרוע ביותר ששירת בבסיס אי פעם.

דורי 1981

Active member
הפסיכולוג שהיה לי העליב אותי במשך ארבע שנים בקשר לחברויות שלי עם בנות, כי לא רצה שאוהב את עובדת ההשמה. מעשיו הזיקו קשה לשיחותיי עם אנשים.
כמו שאומר פה אחד הגולשים: שיילך להתקעווד (שיילך לכל הרוחות במרוקאית).

דורי 1981

Active member
הכי חשוב להבין, שהביקורות שכולנו סופגים לא רק נובעות ממה שעשינו או אמרנו. לאנשים יש לחצים ולעיתים הם בוחרים להוציא אותם על זולתם.

ריקי זו אני

Well-known member
סוגיה מעניינת... אפילו מאוד, כי כל חץ שנורה לכיוונך - פוגע... או אולי פוגע אבל לא מזיק. אבל כשפוגעים בך ואת חשה שעורך ספג את הפגיעה לא אומר שמעט חומר לא חדר...
למשל...
האשמה שמאשימים אותי בני משפחתו של בעלי כמעט 40 שנה...!!! על כך שנכנסתי להריון בכוונת מכוון כדי 'לתפוס' אותו... וכך לקדם את מעמדי החברתי מהתחתית החברתית... לפסגה הנחשקת שיכולה אשה צעירה ובכלל לא תמימה, להגיע או לשאוף...
ואיך נגיד את זה??? מודה בעובדות ולא מודה באשמה...
אבל - מאחר ומוצאי צפון אפריקה ובעלי בן תערובת צ'כי הונגריה..., הוריו ז"ל היו מפא"יניקים מושרשים וצאצאיהם שמאל לא מתון מאוד... ואני ביביסטית... אומרת שהחץ לא חדר את העור... אבל מעט מהרעל - נספג...

דורי 1981

Active member
האשמה שמאשימים אותי בני משפחתו של בעלי כמעט 40 שנה...!!! על כך שנכנסתי להריון בכוונת מכוון כדי 'לתפוס' אותו... וכך לקדם את מעמדי החברתי מהתחתית החברתית... לפסגה הנחשקת שיכולה אשה צעירה ובכלל לא תמימה, להגיע או לשאוף...
מפגרים. בהנחה שזה לא קרה, אל תתייחסי. אולי באמת המתח על רקע עתדי-חברתי-פוליטי ולא קשור ישירות אלייך.

למעלה