עלבונות שספגתם? שתפו

דורי 1981

Active member
כשהייתי בצבא והסתבכתי בהנפקת היתרים לתושבי יהודה ושומרון הפלסטינים , האחראי עליי (שאחרי זה התיידדנו יותר), אזרח עובד צה"ל תיאר אותי כחייל הגרוע ביותר ששירת בבסיס אי פעם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

עלבונות שספגתם? שתפו​

אני ספגתי עלבונות רבים במיוחד.

נאמר עליי שאני טרנסג'נדר, הומוסקסואל, בתול, נכה, מכוער כמו תחת, גרונטופיל, מזוכיסט, מגלומן, בעל דימוי עצמי נמוך, סכיזופרן, דלוזיונאלי, סובל מאספרגר, סובל מפיצול אישיות, בעל צרכים מיוחדים, פסיכופאת, מוגבל, בעל הפרעת אישיות גבולית, בעל הפרעת אישיות נרקיסיסטית, תולעת שמנה ומכוערת, למד בכיתת מוגבלים, ילד מטומטם, סובל מפיגור קל, נכשל בלימודי פסיכולוגיה, לא עשה כלום עם החיים שלו, נכשל בכל מה שהוא עושה, יעביר את חייו בכפר טיפולי ואלים מילולית, מינית ופיזית כלפי נשים.

זה מה שקורה כשאתה ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושמשפחתו כבר דורות באקדמיה.

חצי מהאנשים יעריצו אותך, אבל החצי שלא, ישנאו אותך, וימציאו עליך עלילות דם מזעזעות ויקללו אותך בקללות הכי קשות שיש.

כשאנשים שמגיעים וצומחים מתוך המיץ של הזבל של העולם הזה ושל החיים האלו פוגשים באנשים שהם הקרם דה לה קרם (העילית שבעילית, בצרפתית) של האנושות, זה משהו שבכוחו להוציא מאנשים שדים של ממש.

מאוד עצוב, אבל אני לא לוקח ללב. אני יודע שזה מגיע מתוך מקום של הרבה מאוד כאב, והרבה מאוד קנאה.

אני:

child-monarchs.jpg

המתנגדים:

d71-1976_1_orig.jpg
4h0u9w0q.png
fs67l8z9.png

נערך לאחרונה ב:
אני ספגתי עלבונות רבים במיוחד.

נאמר עליי שאני טרנסג'נדר, הומוסקסואל, בתול, נכה, מכוער כמו תחת, גרונטופיל, מזוכיסט, מגלומן, בעל דימוי עצמי נמוך, סכיזופרן, דלוזיונאלי, סובל מאספרגר, סובל מפיצול אישיות, בעל צרכים מיוחדים, פסיכופאת, מוגבל, בעל הפרעת אישיות גבולית, בעל הפרעת אישיות נרקיסיסטית, תולעת שמנה ומכוערת, למד בכיתת מוגבלים, ילד מטומטם, סובל מפיגור קל, נכשל בלימודי פסיכולוגיה, לא עשה כלום עם החיים שלו, נכשל בכל מה שהוא עושה, יעביר את חייו בכפר טיפולי ואלים מילולית, מינית ופיזית כלפי נשים.

זה מה שקורה כשאתה ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושמשפחתו כבר דורות באקדמיה.

חצי מהאנשים יעריצו אותך, אבל החצי שלא, ישנאו אותך, וימציאו עליך עלילות דם מזעזעות ויקללו אותך בקללות הכי קשות שיש.

כשאנשים שמגיעים וצומחים מתוך המיץ של הזבל של העולם הזה ושל החיים האלו פוגשים באנשים שהם הקרם דה לה קרם (העילית שבעילית, בצרפתית) של האנושות, זה משהו שבכוחו להוציא מאנשים שדים של ממש.

מאוד עצוב, אבל אני לא לוקח ללב. אני יודע שזה מגיע מתוך מקום של הרבה מאוד כאב, והרבה מאוד קנאה.

אני:

צפה בקובץ המצורף 121479

המתנגדים:

צפה בקובץ המצורף 121480
צפה בקובץ המצורף 121481
צפה בקובץ המצורף 121482
נדמה לי שמגלומן ונרקיסיסט מנוגד לבעל ערך עצמי נמוך ולמזוכיסט, לא? אולי ינחם אותך לדעת שגם אני בעל מוגבלות של אספרגר קל, ותראה שבכל זאת הצלחתי להתגבר על קשיי הלמידה וללמוד באוניברסיטה. אולי גם אתה תצליח אם מספיק תאמין בעצמך.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
נדמה לי שמגלומן ונרקיסיסט מנוגד לבעל ערך עצמי נמוך ולמזוכיסט, לא?
למקרה שזה לא היה מובן, כל מה שהמתנגדים אומרים עליי זה שקרים שהם ממציאים עליי מתוך כאבם. ברור שהשקרים האלו הם אינם נכונים, וברור שאפשר להבחין בכך בנקל רק מהסתירות הבוטות שבין השקרים עליי, אפילו מבלי להקדיש לחרושת השמועות והשקרים עליי את הכבוד שהיא אינה ראויה לו ולצלול ממש אל תוך עומק השקרים והשמועות, ויש הרבה יותר סתירות בין כל שלל השקרים והשמועות עליי מאשר הסתירה הספציפית שציינת. זאת גם לא הפעם הראשונה שכל נושא הסתירות הבוטות בין כל השקרים והשמועות עליי צף ועולה וזאת גם לא הפעם הראשונה שסתירות אלו משמשות לנו כהוכחה למה שוות השמועות והשקרים עליי-אפס עגול.

אם כל זה לא מספיק, צירפתי שלוש תמונות של הממציאים העיקריים של שמועות ושקרים עליי, לא באמת-באמת תמונות אמיתיות שלהם, אבל תמונות ייצוגיות שלהם, המציגות את מצבם בעולם האמיתי ומציגות מי הם ומה מגדיר אותם. אתה יותר מיכול להעיף מבט שני בתמונות אלו ולהסיק את מסקנותיך. גם לחזור שוב על ההסבר שלי על למה יש לי מתנגדים ולמה ממציאים עליי את כל השקרים והשמועות האלו, זה כמובן דבר שלא יזיק.
אולי ינחם אותך לדעת שגם אני בעל מוגבלות
אני לא בעל מוגבלות. זה אחד השקרים עליי.
של אספרגר קל,
אין לך "אספרגר". אין דבר כזה יותר. האספרגר ושאר האבחנות הקרובות אוחדו יחדיו עם הגדרת האוטיזם ב-2013 עם פרסום ה-DSM 5. יש לך אוטיזם בתפקוד גבוה. כמו דוקטור שון מרפי ב"הרופא הטוב", אם כי אהבתי אותו יותר בתור צ'ארלי ב"צ'ארלי בממלכת השוקולד" ובתור הרוצח הסדרתי המטורף ב"בייטס מוטל".

then-and-now-freddie-highmore-charlie-and-the-chocolate-factory-1437469783-view-1.jpg
ותראה שבכל זאת הצלחתי להתגבר על קשיי הלמידה וללמוד באוניברסיטה.
כל הכבוד לך :)
אולי גם אתה תצליח אם מספיק תאמין בעצמך.
אני באמת מקווה להצליח בחיים, תודה :)

למקרה שזה לא היה מובן, כל מה שהמתנגדים אומרים עליי זה שקרים שהם ממציאים עליי מתוך כאבם. ברור שהשקרים האלו הם אינם נכונים, וברור שאפשר להבחין בכך בנקל רק מהסתירות הבוטות שבין השקרים עליי, אפילו מבלי להקדיש לחרושת השמועות והשקרים עליי את הכבוד שהיא אינה ראויה לו ולצלול ממש אל תוך עומק השקרים והשמועות, ויש הרבה יותר סתירות בין כל שלל השקרים והשמועות עליי מאשר הסתירה הספציפית שציינת. זאת גם לא הפעם הראשונה שכל נושא הסתירות הבוטות בין כל השקרים והשמועות עליי צף ועולה וזאת גם לא הפעם הראשונה שסתירות אלו משמשות לנו כהוכחה למה שוות השמועות והשקרים עליי-אפס עגול.

אם כל זה לא מספיק, צירפתי שלוש תמונות של הממציאים העיקריים של שמועות ושקרים עליי, לא באמת-באמת תמונות אמיתיות שלהם, אבל תמונות ייצוגיות שלהם, המציגות את מצבם בעולם האמיתי ומציגות מי הם ומה מגדיר אותם. אתה יותר מיכול להעיף מבט שני בתמונות אלו ולהסיק את מסקנותיך. גם לחזור שוב על ההסבר שלי על למה יש לי מתנגדים ולמה ממציאים עליי את כל השקרים והשמועות האלו, זה כמובן דבר שלא יזיק.

אני לא בעל מוגבלות. זה אחד השקרים עליי.

אין לך "אספרגר". אין דבר כזה יותר. האספרגר ושאר האבחנות הקרובות אוחדו יחדיו עם הגדרת האוטיזם ב-2013 עם פרסום ה-DSM 5. יש לך אוטיזם בתפקוד גבוה. כמו דוקטור שון מרפי ב"הרופא הטוב", אם כי אהבתי אותו יותר בתור צ'ארלי ב"צ'ארלי בממלכת השוקולד" ובתור הרוצח הסדרתי המטורף ב"בייטס מוטל".

צפה בקובץ המצורף 121710

כל הכבוד לך :)

אני באמת מקווה להצליח בחיים, תודה :)
מרגיז שאומרים עליך דברים רעים, צריך לדרוש שיפסיקו ויכבדו אותך ואם אי אפשר אז להתעלם ולהתרחק. חשוב שתהיה בטוח שאתה בסדר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מרגיז שאומרים עליך דברים רעים, צריך לדרוש שיפסיקו ויכבדו אותך ואם אי אפשר אז להתעלם ולהתרחק. חשוב שתהיה בטוח שאתה בסדר.
הכול בסדר כפרה. שהאלו מהלמטה יכעסו ויקנאו ויתפוצצו מרוב עצבים, קנאה וכאב במפגש עם האלו מהלמעלה, זהו טבעו של עולם. זהו טבעו של עולם, וגם אם זה לוקח קצת זמן, האלו מהלמעלה מתרגלים בסוף, מבינים מאיפה זה מגיע, ולומדים שלא לקחת ללב. הפעם האחרונה שאני זוכר שאיזושהי אמירה של איזשהו מישהו מהמתנגדים הצליחה לעשות לי איזשהו משהו הייתה לפני חודשים רבים, כאשר אישה החשודה חשד סביר כמתמודדת נפש המציאה עליי יש מאין שאיימתי עליה בכוויות.

טוב, נו, חבל שאמרתי משהו. עכשיו בטח גיריתי את הסקרנות שלך ועכשיו אתה בטח רוצה לשמוע את כל הסיפור :rolleyes:

אוף, וואי, מה זה לא בא לי |פנים|

טוב, בסדר, אני אספר :rolleyes:

טוב, אז ככה, הסיפור הוא כזה: לפני תקופה, אישה החשודה חשד סביר בהיותה מתמודדת נפש, הציקה לי, הטרילה אותי וקיללה אותי במשך חודשים ללא כל התגרות קודמת, ללא שאני מכיר אותה וללא שאני יודע מי זאת בכלל, ובמשך חודשים התעלמתי ממנה כמעט לחלוטין, ואם פניתי אליה זה היה רק במילים יפות ובניסיונות פיוס, הכול ללא הועיל, עד שיום אחד נמאס לי, ולאחר מקרה הטרדות, הצקות וקללות נוסף, כתבתי לה שרק בגלל שהמנהלים גרועים וההנהלה הגבוהה היא הנהלה גבוהה כושלת ברמה פלילית ממש, ככה שבסופו של יום זה כל אחד לעצמו פה, זה לא אומר שהיא יכולה ליפול עליי סתם ככה כי בא לה וללא כל התגרות קודמת, ואני יכול לדאוג לעצמי, וכתבתי לה שזאת הפעם האחרונה שאני שותק לה על עוד אחד ממקרי ההטרדות, ההצקות והקללות שלה, ושבפעם הבאה שהיא תיפול עליי בקטע שכזה, אענה לה בחריפות כה רבה, שהיא תיאלץ לפנות עצמה אל מחלקת הכוויות. צורת ביטוי ומטאפורה ידועה, מוכרת ומפורסמת, על בן-אדם שמדבר אל בן-אדם אחר במילים כה קשות, שהוא גורם לו לכוויה (מטאפורית), המאלצת אותו לפנות לסיוע רפואי. ניתן לראות דוגמה לשימוש במטאפורה הזאת בסצנה הבאה מתוך סדרת הטלוויזיה הקומדית, "המפץ הגדול":

בתגובה לאזהרה אחרונה זאת לפני שאני חדל מטיפול כפפות המשי שנתתי במשך חודשים לאותה חשודה כמתמודדת ומתחיל לפנות אליה במילים חריפות וקשות גם אני, החשודה כמתמודדת פתחה כנגדי את שרשור ההטרדה וההצקה הגדול והנורא ביותר שלה נגדי מאז ומעולם, שרשור שחומרתו כה קשה עד שהוא חוצה בחומרתו עמוק אל תוך השטח הפלילי, ותוך כדי אזכור שמי, שם פרטי ושם משפחה, אני הרי מוכר בשמי בתפוז וגם יש לי חשבונות הנושאים אותו, היא שיחקה אותה ראש קטן וכתבה בכוונה תחילה ומתוך כוונת זדון שאיימתי עליה בכוויות פיזיות, ואף הגדילה לעשות ואיימה לבצע כנגדי עבירה פלילית של הגשת תלונת שווא ביודיעין במשטרה על איומים באלימות פיזית.

נגעלתי עד עמקי נשמתי, הזדעזעתי עד לשד עצמותיי, ונחרדתי לחלוטין מפני גועל הנפש ועלילות הדם שהועללו עליי, תוך כדי אזכור שמי, על-ידי העבריינית הפלילית המסוכנת, החשודה חשד סביר כמתמודדת נפש, שגם יש לה רקע ארוך וממושך של הטרדות ממושכות של גולשים נוספים בתפוז.

אם לא היה מדובר באישה שהיא בסבירות של לפחות 90% מתמודדת נפש, ממזמן הייתה מוגשת נגדה תביעה.

תביעה על הוצאת דיבה, אולי אף עם אפשרות להוספת סעיף בתביעה על איומים בביצוע עבירה פלילית כנגדי של הגשת תלונת שווא במשטרה, שזאת הרי עבירה פלילית נפרדת, אבל כמובן שאילו זה היה הנתיב שהייתי בוחר ללכת בו, הכול כמובן היה תלוי בעצתה של עורכת הדין של המשפחה.

בכל מקרה, ובמקום לפתוח בהליכים משפטיים, במקום זה פשוט מיד ביטלתי את שאר כל סדר היום שלי, הורדתי את הכפפות, נעמדתי על רגליי האחוריות ונלחמתי במשך שעות על שמי הטוב אל מול עבריינית המרשתת הלוקה בנפשה בסבירות גבוהה.

שרשורים, הודעות בשרשורים, הודעות פרטיות לגולשים ומנהלים.

תוך כדי המאבק על שמי כנגד החשודה חשד סביר כמתמודדת, אישה נוספת שהינה מתמודדת נפש וודאית, ידועה, מוכרת ומאובחנת הנוטלת תרופות אנטי-פסיכוטיות ולעיתים חווה אפיזודות של התנתקות מהמציאות ושקיעה בתוך עולמות של הזיה וטירוף, הצטרפה גם היא לחגיגה, ותמכה בטענתה השקרית, המטורפת והמומצאת של החשודה חשד סביר כמתמודדת. התאמצתי להדוף גם אותה.

אחרי שעות ארוכות האמנתי שאמרתי את כל שהיה להגיד והלכתי לישון.

למחרת קמתי עייף ומותש מהיום הזוועתי שעבר עליי ביום הקודם ונכנסתי לתפוז בחוסר חשק, כולי דרוך ובכוננות ספיגה, מוכן לגלות שאני חסום לצמיתות על לא עוול בכפי, מוכן לגלות הודעות בפרטי על איך ש"אמרתי ככה", "עשיתי ככה" ו"איימתי ככה", ומוכן אפילו לגלות שבזמן שישנתי התבצעו כנגדי עבירות פליליות נוספות ו...

כלום (למעט חסימה לצמיתות שגיליתי בדיעבד שנחסמתי בזמן שישנתי אבל הוסרה תוך כדי ולא ניסו לחסום אותי שוב לאחר מכן).

לא התעודדתי.

והתחושות הקשות לא חלפו תיכף ומיד.

שקלתי אם להגיד משהו לכל החברים בתפוז, ואם כן אז מה. לרגע חשבתי שלא להגיד כלום, כי מה זאת אומרת להפגין חולשה בכלל? אבל ידעתי איזה מוניטין יש לי, וידעתי כמה אני גדול, וכמה הרבה תופסים ממני, וזה בדיוק למה ידעתי שהמוניטין שלי יוכל לעמוד בזה, ושזה לא יוריד ממני בעיני החברים, ושזה בסדר, במיוחד אחרי מה שעבר עליי, ושאולי אפילו דווקא גילוי החולשה הזה יראה וילמד על חוזקה אמיתית מהי, מכיוון שאדם חזק באמת יכול לתת לעצמו לגלות חולשות לפרקים, שדווקא הן מעצימות אותו וחושפות את אנושיותו.

כתבתי שרשור חדש, קצר מאוד, אבל גם חסר בהירות שבו לא נכתב במפורש למה אני מדבר ככה, שבו שיתפתי את החברים בתחושות קשות מאוד שהיו לי באותו יום, מבלי לכתוב על מה, למה, מה הרקע.

__צילום מסך_26-12-2024_14369_www.tapuz.co.il.jpeg

אבל לא היה צריך להרחיב במילים. לא היה צריך. כולם הרי מכירים את הנפשות הפועלות וכולם ראו וידעו מה נעשה לי ועל-ידי מי, ומי אלו שתי הנשים האלו ומה הרקע שלהן, עם דגש על הרקע הפסיכיאטרי.

לא היה צורך להרחיב בפני האנשים על מנת שיבינו.

הם ידעו.

הם ידעו.

האנשים ידעו.

__צילום מסך_26-12-2024_143729_www.tapuz.co.il.jpeg

אך בסופו של דבר, אל לנו להיות מופתעים, מכיוון שלעיתים קרובות, אנשים כמו השניים שמסופר עליהן בסיפור זה, אלו סוג האנשים שלעיתים קרובות כותבים במרשתת, כפי מה שגם כן ידוע ונהוג לספר ולדבר עליו מידי פעם בפעם:

__צילום מסך_29-4-2024_17743_www.tapuz.co.il.jpeg

ו...זהו.

וזאת הייתה הפעם האחרונה שמתנגד, בטח ובטח שמתנגד לוקה בנפשו, הצליח להגיד לי איזשהו משהו שהצליח להזיז אצלי איזשהו משהו בפנים, ומאז רק נעשיתי גדול יותר, עצום יותר, חזק יותר, עמיד יותר ומחושל יותר מאי-פעם בעבר, דווקא בגלל המילים הקשות של המתנגדים, במיוחד אלו הלוקים בנפשם, מכיוון שאדם מתנגד מתמודד הוא הרבה יותר גרוע, ויגיד דברים שאדם מתנגד רגיל לא יעז אפילו לחשוב על להגיד אותם, מה שנקרא תודה למתנגדים שלי :giggle:

מאז אותו אירוע עלוב, דוחה, פלילי ומביש, המתנגדים, קל וחומר המתנגדים המתמודדים, אמרו דברים נוספים, קשים באותה רמה ואף יותר, בין היתר אבל לא רק "אתה מאיים ברצח" ו"פדופיל", וזה פשוט לא עשה לי כלום :)

את ה"אתה מאיים ברצח" (מיותר לציין שלא היו דברים מעולם) אמרה אותה אחת שבסיפור שלנו שהיא מתמודדת נפש וודאית, ידועה, מוכרת ומאובחנת הנוטלת תרופות אנטי-פסיכוטיות ולעיתים חווה אפיזודות של התנתקות מהמציאות ושקיעה בתוך עולמות של הזיה וטירוף. לא רק שלא התרגשתי או קפצתי אפילו לא בהכי בקטנה שיש, אלא אף הוספתי והגדלתי לעשות, והגבתי לה הכי בקצרה, הכי בנכון והכי בקלאס שאמורים להגיב ולענות כאשר מבחינים באותו מחזה קורע לב של אדם מתמודד הנסוג אל תוך עולמות של דמיון, טירוף והזיה, ואמרתי לה "תקחי את הכדורים בבקשה", סוף ציטוט, וזה היה הסוף המהיר מאוד, הקצר מאוד והיעיל מאוד של אותו מקרה :)

באשר לאותו אחד שאמר עליי "פדופיל", בעיקר פשוט התעלמתי, תוך כדי שאני מפתח חשדות שאני שומר ביני לבין עצמי שאם הוא מאשים אחרים בפדופיליה, ייתכן שהוא פדופיל בעצמו (בצורה דומה משהו לפעם ההיא שהוא האשים לפחות שלוש אנשים שונים שידוע עליהם בהיותם הומוסקסואלים, רק בשביל שלבסוף יתגלה שהוא בעל נטיות הומוסקסואליות בעצמו והוא אף כתב לבסוף מספר פעמים שאין לו בעיה ללכת עם גברים, והפלא ופלא, ראה איזו תגלית שלא תאומן, לבסוף הסתבר שהוא פדופיל בעצמו, כאשר לפתע התחיל להיפתח בפניי, ולדבר איתי על ילדים, על פדופיליה, על פדופילים, על מייקל ג'קסון ועל חוות הנוורלד שהוא בנה בשביל לפתות ילדים, וכמעט הוספתי עוד סמיילי מחייך, אבל לאור חומרת המקרה הנ"ל ונטייתו הקשה והחולנית, נראה לי שהפעם פחות יתאים, ושאשים במקום זה אימוג'י עם בחילה :sick:

לסיום, ממזמן זה לא עושה לי כלום שאנשים מסכנים, קנאים, הנמנים על עלובי החיים, ושבחלקם הם אנשים מתמודדים (ראה את התמונה השנייה בהודעה מספר 81 בשרשור זה) אומרים עליי דברים רעים, ממש לא צריך לדרוש שיפסיקו ויכבדו אותי מכיוון שממזמן זה לא עושה לי כלום וזאת היא דרכם להפיג במעט מצידם את הכאב שלהם והקנאה המשתוללת שלהם בי, אני ממזמן בעיקר מתעלם ומתרחק מאותן נשמות פצועות, מה גם, שהרי זאת היא אחת מהעצות בספר "48 החוקים" ("התרחק מהאומללים וחסרי המזל"), ולסיום, אני בסדר ואני בטוח בזה ;)

תודה רבה על הכול, פילוסוף. איש טוב אתה (y)

הפסיכולוג שהיה לי העליב אותי במשך ארבע שנים בקשר לחברויות שלי עם בנות, כי לא רצה שאוהב את עובדת ההשמה. מעשיו הזיקו קשה לשיחותיי עם אנשים.

דורי 1981

Active member
הפסיכולוג שהיה לי העליב אותי במשך ארבע שנים בקשר לחברויות שלי עם בנות, כי לא רצה שאוהב את עובדת ההשמה. מעשיו הזיקו קשה לשיחותיי עם אנשים.
כמו שאומר פה אחד הגולשים: שיילך להתקעווד (שיילך לכל הרוחות במרוקאית).

דורי 1981

Active member
הכי חשוב להבין, שהביקורות שכולנו סופגים לא רק נובעות ממה שעשינו או אמרנו. לאנשים יש לחצים ולעיתים הם בוחרים להוציא אותם על זולתם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הכי חשוב להבין, שהביקורות שכולנו סופגים לא רק נובעות ממה שעשינו או אמרנו. לאנשים יש לחצים ולעיתים הם בוחרים להוציא אותם על זולתם.
לא רק לחצים. לאנשים יש גם הרבה מאוד כאבים וקנאה כלפי הזולת, שגם זה דבר התורם את חלקו, כפי מה שרבים איתנו, ובמיוחד אני, ראינו לא פעם :)

ריקי זו אני

Well-known member
סוגיה מעניינת... אפילו מאוד, כי כל חץ שנורה לכיוונך - פוגע... או אולי פוגע אבל לא מזיק. אבל כשפוגעים בך ואת חשה שעורך ספג את הפגיעה לא אומר שמעט חומר לא חדר...
למשל...
האשמה שמאשימים אותי בני משפחתו של בעלי כמעט 40 שנה...!!! על כך שנכנסתי להריון בכוונת מכוון כדי 'לתפוס' אותו... וכך לקדם את מעמדי החברתי מהתחתית החברתית... לפסגה הנחשקת שיכולה אשה צעירה ובכלל לא תמימה, להגיע או לשאוף...
ואיך נגיד את זה??? מודה בעובדות ולא מודה באשמה...
אבל - מאחר ומוצאי צפון אפריקה ובעלי בן תערובת צ'כי הונגריה..., הוריו ז"ל היו מפא"יניקים מושרשים וצאצאיהם שמאל לא מתון מאוד... ואני ביביסטית... אומרת שהחץ לא חדר את העור... אבל מעט מהרעל - נספג...

דורי 1981

Active member
האשמה שמאשימים אותי בני משפחתו של בעלי כמעט 40 שנה...!!! על כך שנכנסתי להריון בכוונת מכוון כדי 'לתפוס' אותו... וכך לקדם את מעמדי החברתי מהתחתית החברתית... לפסגה הנחשקת שיכולה אשה צעירה ובכלל לא תמימה, להגיע או לשאוף...
מפגרים. בהנחה שזה לא קרה, אל תתייחסי. אולי באמת המתח על רקע עתדי-חברתי-פוליטי ולא קשור ישירות אלייך.

בשם ה- PC, יש חבורת משוגעים שיכתבו כל מיני דברים. מה שכן, כדי להימנע מעימותים עדיף שלא להגיד את זה.
זה עוד כלום. כשהייתי כותב באינטרנט שהשפה הגרמנית מכוערת כמו העם הגרמני (כי העם הגרמני עשה את השואה), קראו לי גזען.

דורי 1981

Active member
זה עוד כלום. כשהייתי כותב באינטרנט שהשפה הגרמנית מכוערת כמו העם הגרמני (כי העם הגרמני עשה את השואה), קראו לי גזען.
בטורקית יש פתגם ש "לכל אדם יש מילה". אף פעם לא כולם יהיו ממרוצים ממה שתגיד, תשתדל שלא לפגוע יותר מדי או לעדן את האמת במידת הצורך.

למעלה