פילוסוף רוחני33
Well-known member
נכון, אולי היו גרמנים באינטרנט שנעלבו מכך שאמרתי שהעם שלהם מכוער.בטורקית יש פתגם ש "לכל אדם יש מילה". אף פעם לא כולם יהיו ממרוצים ממה שתגיד, תשתדל שלא לפגוע יותר מדי או לעדן את האמת במידת הצורך.
נכון, אולי היו גרמנים באינטרנט שנעלבו מכך שאמרתי שהעם שלהם מכוער.בטורקית יש פתגם ש "לכל אדם יש מילה". אף פעם לא כולם יהיו ממרוצים ממה שתגיד, תשתדל שלא לפגוע יותר מדי או לעדן את האמת במידת הצורך.
אתה מתכוון לפרוגרסיבים ול - ווק שאיבדו את דרכם בתוך סתירות מבניות באידיאולוגיה שלהם.בשם ה- PC, יש חבורת משוגעים שיכתבו כל מיני דברים. מה שכן, כדי להימנע מעימותים עדיף שלא להגיד את זה.
ובצדק.כשאני כותב באינטרנט שהומוסקסואליות חורגת מחוקי הטבע, קוטלים אותי.
כי זה לא נכון.כשאני כותב באינטרנט שהומוסקסואליות חורגת מחוקי הטבע, קוטלים אותי.
לדעתי זה נכון. הטבע יצר זכרים ונקבות להוליד צאצאים ביחד. הומוסקסואליות חורגת מזה והיא נוצרת ממוטציה או מרגרסיה בהתפתחות.כי זה לא נכון.
מהם חוקי הטבע בדיוק? אם חוק טבע הוא יחסים הטרוסקסואליים, מדוע קיימת הומוסקסואליות? אתה מבין שזו סתירה פנימית חמורה במיוחד בטענה שלך?
טיפשות הביאה לצרות הכי קשות בהיסטוריה. תסתכל על המאה ה-21 לדוגמה. אני יודע שאנשים אחרים לא יודעים את העתיד, אז אם כך, ובלי לדבר יותר מידי, תן לי להגיד לך שכל כולה כמעט צרות בלי סוף, והיא תיחשב בעתיד למאה הגרועה ביותר גם חמישים מאות שנים לאחור ואחורה מכך. הסיבה? מה יגידו שהיה לא בסדר עם אנשי המאה ה-21? בעיקר שהם פשוט היו אנשים בורים, שזאת דרך נחמדה להגיד "טיפשים".גזענות הביאה לצרות הכי קשות בהיסטוריה.
בתור דמות מאחדת ששואפת לייצג ערכים גדולים ואוניברסליים יותר, אני כמובן לא מדבר על פוליטיקה, קל וחומר פויליטיקת זהויות, אבל אין לי בעיה לדבר עובדות.כשאני כותב באינטרנט שהומוסקסואליות חורגת מחוקי הטבע, קוטלים אותי.
דווקא הגרמנים אנשים יפים מאוד. בלונדיניים עם עיניים כחולות ועור לבן חלק, דומים מבחינת מראה חיצוני לדוגמה לי עצמי, שאני בעל עיניים בהירות ובעברי גם בלונדיני הייתי (בלונדיני טבעי), אך הצבע למרבה הצער חלף לו, אך אולי אף אשוב לצבע זה ביום מן הימים (באמצעות צביעת שיער, למרות שזה נחשב משהו בעיקר של בנות אז אני קצת מתלבט...), אבל אני מבין שבכל מקרה התכוונת להתנהגות/אישיות שלהם? גם לא נכון. גרמנים הם אירופאים. אירופאים באופן כללי אנשים מתורבתים מאוד ומחונכים היטב. לא שאנשים במקומות אחרים הם לא, אבל באירופה במיוחד.זה עוד כלום. כשהייתי כותב באינטרנט שהשפה הגרמנית מכוערת כמו העם הגרמני (כי העם הגרמני עשה את השואה), קראו לי גזען.
מדעית-מחקרית, אחוז הלהט"בים הידוע, על-פי הערכות שונות, נע בין לפחות שלוש ומשהו אחוז ועד לעשרה אחוז. כל אחד משני הנתונים האלו עולה בהרבה על אחוז בני-האדם להם מוטציה מסוג כלשהו.לדעתי זה נכון. הטבע יצר זכרים ונקבות להוליד צאצאים ביחד. הומוסקסואליות חורגת מזה והיא נוצרת ממוטציה או מרגרסיה בהתפתחות.
קראתי המון פעמים ש"כולנו גזענים בצורה זו או אחרת", אבל מעולם לא ראיתי הוכחה לכך. אני למשל טוען שאיני גזען כלל, ואני עדיין מחכה שמישהו יוכיח שאני טועה.גזענות זה לא טוב. הבעיה היא שכולנו גזענים בצורה זו או אחרת. פשוט אסור לנו להראות את זה לזולת, אם שמעת על הסוואה.
מה שאתה לא חכם מספיק בשביל להבין, זה שלא תמיד יש הוכחה, ורק בגלל שלמשהו אין הוכחה, אין זה אומר שהוא לא נכון. אם היית חכם מספיק בשביל זה, היית יודע להגיד מה נכון ומה לא גם בלי להיתלות בהוכחות.קראתי המון פעמים ש"כולנו גזענים בצורה זו או אחרת", אבל מעולם לא ראיתי הוכחה לכך. אני למשל טוען שאיני גזען כלל, ואני עדיין מחכה שמישהו יוכיח שאני טועה.
ובבהירות. לא להתחיל להתפרץ, לצעוק וכדומה. הם יחשבו שאני משוגע.כשמעליבים אותך, אתה צריך להסביר בתקיפות את עמדתך, להביע התנגדות ברורה להעלבה ולהציג את הצד שלך ואת הסיבה להתנגדות.
לא להתפרץ, אבל אפשר לצעוק במידה. לחזק את הקול כדי להרתיע ולהדגיש אסרטיביות. רצוי גם לא לקלל ולטמא את הדיבור, אלא לכל היותר לנזוף ולהעיר לאדם שאינו בסדר ושהוא ראוי לעונש.ובבהירות. לא להתחיל להתפרץ, לצעוק וכדומה. הם יחשבו שאני משוגע.
או להתעלם מהעולבים, לתת להם להיחנק במיצי המרה שהם ללא ספק סובלים מהם, ולהמשיך בחיים תוך התייחסות לאנשים חשובים וחיוביים יותר במקום לאלו שעסוקים בהעלבות.כשמעליבים אותך, אתה צריך להסביר בתקיפות את עמדתך, להביע התנגדות ברורה להעלבה ולהציג את הצד שלך ואת הסיבה להתנגדות.
תגיד לו: "תודה על ההצעה, אבל אני לא נמשך אליך".איי
ממתי?
אחד הקשים שקיבלתי היה בשבת אחת, הלכתי בשיכון עולם בקרית יובל, הייתי בן 13 אני חושב, ואחד אמר לי: אתה הולך כאילו אתה רוצה זין בתחת".
חחחחחחתגיד לו: "תודה על ההצעה, אבל אני לא נמשך אליך".
כיום במיוחד מסוכן להעליב אנשים זרים, ורצוי להשתדל ככל האפשר לא לדבר אתם ולא להגיע אתם לאינטראקציה. היו אנשים שנרצחו בלי כל סיבה בגלל יצירת קשר עם זרים.חחחחחח
הייתי בגיל בו אתה מפחד לומר, שמא יפגעו בך, או שלא נדע, תיאנס
לי הציע חבר לאוהל, קיבוצניק בשם צבי (כמו השם של אבא שלי) הצעות שונות ומשונות. הבהרתי לו שאם ממשיך ככה, אני שובר לו את הידיים והרגליים. הוא הבין את הרמז וברח.איי
ממתי?
אחד הקשים שקיבלתי היה בשבת אחת, הלכתי בשיכון עולם בקרית יובל, הייתי בן 13 אני חושב, ואחד אמר לי: אתה הולך כאילו אתה רוצה זין בתחת".
לא הציעו לי, כפי שאמרתי זה היה עלבון. זה היה מיועד להעליב אותי, לא כדי שאבוא אליו ע"מ שישכב אתי.לי הציע חבר לאוהל, קיבוצניק בשם צבי (כמו השם של אבא שלי) הצעות שונות ומשונות. הבהרתי לו שאם ממשיך ככה, אני שובר לו את הידיים והרגליים. הוא הבין את הרמז וברח.
אם אדם שלא נמצא אתך בקשר חזק במיוחד פונה בהצעות מיניות, זאת חדירה לפרטיות וניצול הגופניות. מין הוא מעשה אינטימי. אנשים מסתירים את גופם כדי להוכיח שנפשם חשובה יותר, כי הם בני אדם עם רגשות חשובים ואינם יוצרים רק קשרים גופניים פשוטים להנאה וניצול כמו מכונות.לא הציעו לי, כפי שאמרתי זה היה עלבון. זה היה מיועד להעליב אותי, לא כדי שאבוא אליו ע"מ שישכב אתי.
אני מעולם לא נעלבתי מהצעות מיניות מאף סוג. מה יש להיעלב?
אומרים בצורה אסרטיבית: תודה, לא מעוניין. לי זה עזר תמיד. [חוץ מהפעמים שזה לא עזר ]
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.