עלבונות שספגתם? שתפו

כי זה לא נכון.
מהם חוקי הטבע בדיוק? אם חוק טבע הוא יחסים הטרוסקסואליים, מדוע קיימת הומוסקסואליות? אתה מבין שזו סתירה פנימית חמורה במיוחד בטענה שלך?
לדעתי זה נכון. הטבע יצר זכרים ונקבות להוליד צאצאים ביחד. הומוסקסואליות חורגת מזה והיא נוצרת ממוטציה או מרגרסיה בהתפתחות.

SupermanZW

Well-known member
גזענות זה לא טוב. הבעיה היא שכולנו גזענים בצורה זו או אחרת. פשוט אסור לנו להראות את זה לזולת, אם שמעת על הסוואה.
קראתי המון פעמים ש"כולנו גזענים בצורה זו או אחרת", אבל מעולם לא ראיתי הוכחה לכך. אני למשל טוען שאיני גזען כלל, ואני עדיין מחכה שמישהו יוכיח שאני טועה.

כשמעליבים אותך, אתה צריך להסביר בתקיפות את עמדתך, להביע התנגדות ברורה להעלבה ולהציג את הצד שלך ואת הסיבה להתנגדות.

ובבהירות. לא להתחיל להתפרץ, לצעוק וכדומה. הם יחשבו שאני משוגע.
לא להתפרץ, אבל אפשר לצעוק במידה. לחזק את הקול כדי להרתיע ולהדגיש אסרטיביות. רצוי גם לא לקלל ולטמא את הדיבור, אלא לכל היותר לנזוף ולהעיר לאדם שאינו בסדר ושהוא ראוי לעונש.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשמעליבים אותך, אתה צריך להסביר בתקיפות את עמדתך, להביע התנגדות ברורה להעלבה ולהציג את הצד שלך ואת הסיבה להתנגדות.
או להתעלם מהעולבים, לתת להם להיחנק במיצי המרה שהם ללא ספק סובלים מהם, ולהמשיך בחיים תוך התייחסות לאנשים חשובים וחיוביים יותר במקום לאלו שעסוקים בהעלבות.

אבח"י

Well-known member
איי
ממתי?
אחד הקשים שקיבלתי היה בשבת אחת, הלכתי בשיכון עולם בקרית יובל, הייתי בן 13 אני חושב, ואחד אמר לי: אתה הולך כאילו אתה רוצה זין בתחת".

חחחחחח
הייתי בגיל בו אתה מפחד לומר, שמא יפגעו בך, או שלא נדע, תיאנס
כיום במיוחד מסוכן להעליב אנשים זרים, ורצוי להשתדל ככל האפשר לא לדבר אתם ולא להגיע אתם לאינטראקציה. היו אנשים שנרצחו בלי כל סיבה בגלל יצירת קשר עם זרים.

דורי 1981

Active member
איי
ממתי?
אחד הקשים שקיבלתי היה בשבת אחת, הלכתי בשיכון עולם בקרית יובל, הייתי בן 13 אני חושב, ואחד אמר לי: אתה הולך כאילו אתה רוצה זין בתחת".
לי הציע חבר לאוהל, קיבוצניק בשם צבי (כמו השם של אבא שלי) הצעות שונות ומשונות. הבהרתי לו שאם ממשיך ככה, אני שובר לו את הידיים והרגליים. הוא הבין את הרמז וברח.

אבח"י

Well-known member
לי הציע חבר לאוהל, קיבוצניק בשם צבי (כמו השם של אבא שלי) הצעות שונות ומשונות. הבהרתי לו שאם ממשיך ככה, אני שובר לו את הידיים והרגליים. הוא הבין את הרמז וברח.
לא הציעו לי, כפי שאמרתי זה היה עלבון. זה היה מיועד להעליב אותי, לא כדי שאבוא אליו ע"מ שישכב אתי.
אני מעולם לא נעלבתי מהצעות מיניות מאף סוג. מה יש להיעלב?
אומרים בצורה אסרטיבית: תודה, לא מעוניין. לי זה עזר תמיד. [חוץ מהפעמים שזה לא עזר :-( ]

לא הציעו לי, כפי שאמרתי זה היה עלבון. זה היה מיועד להעליב אותי, לא כדי שאבוא אליו ע"מ שישכב אתי.
אני מעולם לא נעלבתי מהצעות מיניות מאף סוג. מה יש להיעלב?
אומרים בצורה אסרטיבית: תודה, לא מעוניין. לי זה עזר תמיד. [חוץ מהפעמים שזה לא עזר :-( ]
אם אדם שלא נמצא אתך בקשר חזק במיוחד פונה בהצעות מיניות, זאת חדירה לפרטיות וניצול הגופניות. מין הוא מעשה אינטימי. אנשים מסתירים את גופם כדי להוכיח שנפשם חשובה יותר, כי הם בני אדם עם רגשות חשובים ואינם יוצרים רק קשרים גופניים פשוטים להנאה וניצול כמו מכונות.

אבח"י

Well-known member
אתה לוקח את זה לקיצוניות, שאני לא מוכן להגיע אליה.
אינני רואה בהצעה מינית חדירה לפרטיות, לאינטימיות.
אינני רואה בלבוש ניסיון להסתיר את הגוף ולהראות את הנפש.
אם אדם אומר לך: אתה מושך אותי מאוד, מה יש להיעלב או להרגיש שחדרו לאינטימיות שלך? כל אחד מאיתנו הוא גם אדם מיני, מפזר פרומונים ומעורר תשוקה ומשיכה בבני אדם אחרים. כל עוד זה נעשה בצורה תרבותית, פחות או יותר, בצורה בה לא נכפה עליך דבר, בצורה של מנצלים אותך [שיכור, מסטול וכו'] - זה בהחלט ראוי ביותר.

דורי 1981

Active member
אם אדם אומר לך: אתה מושך אותי מאוד, מה יש להיעלב או להרגיש שחדרו לאינטימיות שלך? כל אחד מאיתנו הוא גם אדם מיני, מפזר פרומונים ומעורר תשוקה ומשיכה בבני אדם אחרים. כל עוד זה נעשה בצורה תרבותית, פחות או יותר, בצורה בה לא נכפה עליך דבר, בצורה של מנצלים אותך [שיכור, מסטול וכו'] - זה בהחלט ראוי ביותר.
האדם הזה לא היה תרבותי, הוא היה פרא אדם. דבר אחד בטוח, טוב שהעמדתי אותו במקומו.

אם יגיד שהוא נמשך אליי, והוא לא אדם זר, אולי זה בסדר. אבל אם יציע לי להיכנס אתו למיטה, והוא לא חברה שלי, אבין מיד שזו הטרדה מינית.

אבח"י

Well-known member
אם יגיד שהוא נמשך אליי, והוא לא אדם זר, אולי זה בסדר. אבל אם יציע לי להיכנס אתו למיטה, והוא לא חברה שלי, אבין מיד שזו הטרדה מינית.
אז אני לא חושב כך.
אם אדם שמכיר אותי ומציע לי הצעה מינית שעד אותו רגע לא עלתה על הפרק מבחינתי = הטרדה מינית.
אדם זר - תלוי איפה, תלוי בהקשר. אם זה יהיה במשתנה ציבורית שכהוא שוזף עיניו באבר המין שלי, נוגע בי - בוודאי זו הטרדה מינית. אבל אם זה בבר, על הדלפק, והוא לא נוגע - הצעה כמו רבות אחרות, גם מנשים אגב.

אז אני לא חושב כך.
אם אדם שמכיר אותי ומציע לי הצעה מינית שעד אותו רגע לא עלתה על הפרק מבחינתי = הטרדה מינית.
אדם זר - תלוי איפה, תלוי בהקשר. אם זה יהיה במשתנה ציבורית שכהוא שוזף עיניו באבר המין שלי, נוגע בי - בוודאי זו הטרדה מינית. אבל אם זה בבר, על הדלפק, והוא לא נוגע - הצעה כמו רבות אחרות, גם מנשים אגב.
כל אחד בדרך הבנתו לתרבות, אבל אנחנו כבני אדם נוטים להצניע את המיניות כדי להדגיש את הקשרים הרגשיים.

mיטלמן

Well-known member
אם אדם שלא נמצא אתך בקשר חזק במיוחד פונה בהצעות מיניות, זאת חדירה לפרטיות וניצול הגופניות. מין הוא מעשה אינטימי. אנשים מסתירים את גופם כדי להוכיח שנפשם חשובה יותר, כי הם בני אדם עם רגשות חשובים ואינם יוצרים רק קשרים גופניים פשוטים להנאה וניצול כמו מכונות.
איפה אתה חי? (אני יודעת,זו צורת שאלה)
מתי היית בחוף ים לאחרונה, או פתחת טלויזיה?
ואיזה מכונות יוצרות קשר גופני פשוט להנאה וניצול? לא מבינה כלום.

למעלה