עלילה חדשה לספר....

Death of Rats

New member
עלילה חדשה לספר....

אני זוכרת במעורפל שירשור כזה פעם, אבל... אררר.... דגש על ה"מעורפל". עלילה בהזמנה. מישהו? הייתי רוצה איזה ספר חדש נחמד עם מוות, משהו עם פלאשבקים ל"מורט" (כי אני מתגעגעת אליו
. עם כל שולטותה של סוזאן, זה לא ~זה~) ועלילה בה אין אף אחד שמחליף את מוות כי הבחור בחופשה. אולי... ארררר..... מוות רוצה לאמץ (עוד?) חתול, ומחליט להשיג את גריבו. שילוב של מוות עם המכשפות יהיה דווקא נחמד.

Lord bigfoot

New member
לא ממש מסכים

זה בערך כמו לעשות ספר שהגיבור הראשי הוא הספרן. מה שכן הוא הרוויח ביושר את הקידום לדמות עיקרית, כמו במשמר שיש את גזר ווימס שכמעט תמיד מובילים ויש נניח את רג-נעל שהוא דמות יותר משנית, אז ממות העכברושים צריך לקבל קידום!!! נפתח עצומה למתן קידום, אבל לא ספר מלא על מי שיודע להגיד רק "ציףציף" או SQUEEK!!!

The Mad Hatter

New member
אפשר...

לעשות ספר שלם על הרפתקאות מוות העכברים, כאשר הסקוויקים מתורגמים לשפה שלנו. P: האמת, אני לא רואה איך יכולה להיות למוות העכברים עלילה מעניינת, אבל מגיע לו יותר תפקיד מאשר בספרים הקודמים.

ויימס

New member
אני מסכימה עם הלורד רגל גדולה

(זאת הייתה בדיחה, אל תקפצו עכשיו ותסבירו לי מה זה ביגפוט) אין כל כך על מה לעשות ספר במקרהו של ידידינו הציף ציף. אגב, היום היה לנו עכבר במשרד. קצינה: אהההה!!! עכבר!!! נטע, תוציאי אותו!!! נטע: (באושר עילאי) הוא באמת עושה ציף ציף!!! ...כאילו,מה..? ספר על איך שהוא נעלם ועכבר אחר צריך להחליף אותו?

Athaclena

New member
איזה רעיון מעולה!

לעשות תרגום בכוכביות למטה, או משהו כזה... כנ"ל עם הספרן. זה לא שהם לא אומרים שום דבר, פשוט יוצא להם מהפה רק OOOK אן SQUEAK, עם םכל מיני משמעויות. אז צריך תרגום, לא? לשתיהם מגיע!

Athaclena

New member
ooooooh, חבל"ז...

אבל מוות אוהב חתולים כי הם חמודים. אולי מוות העכברושים רוצה לעצבן אותו ומביא לו את גריבו? זה נשמע יותר סביר. או שגריבו מת, הוא ימות מתישהו בכל זאת ואני לא אוהבת אותו אז למה לא עכשיו, ואז מוות הולך אליו לאסוף את נשמתו וגריבו נשאר איתו. או משהו כזה... אבל גריבו עם מוות - קטלני ביותר!

l o r e

New member
חתולים בצמרת - יש לי התחלה

היה זה לילה אפל וקר ב-Lancre. הערפל חלחל גם אל המערות הכמוסות ביותר, וגם אל צנרת השירותים העתיקה של הארמון. הדבר היחידי שזז באותם צינורות אפלים היה שפמו של עכברוש, וגם התנועה הזו הלכה והתמעטה כשהרעל התפשט בגופו. המחשבות העכברושיות שעברו במוחו היו זהו, זה נגמר, ידעתי שזה מריח רע. אילו היה בן אנוש, גמד או טרול היה חושב... אוקיי לא טרול, אם היה בן אנוש או גמד היה בוודאי חושב מחשבות זדון על שון אוג, שהיה האחראי הישיר למצבו המתדרדר והולך. קול נוסף נכנס אל הצינורות השקטים, עצם על מתכת, חיכוך של עץ בחתיכות חלודה עתיקה ותחושה של סוף שמתקרבת והולכת. התחושה עוברת כעת בצינור גדול יותר, ועתיק כל כך שהוא שבור בחלקו העליון. זוג אורות כחולים בוהקים זוהרים באפילה, והחרמש הקטן מתרומם ו... כפה חתולית ארוכת ציפורניים וידועת קרבות נוחתת לפתע, והעכברוש שכבר חש את תחושת ההקלה רואה איך זה שאמור לגאול אותו מייסוריו מתרומם לעבר נק' אור ירוקה ואכזרית. הקול האחרון הוא פגיעת המתכת החדה ברצפת האבן של המרתף... אתם מוזמנים להמשיך או לכתוב משהו יותר טוב.

ויימס

New member
טוב!

"מייאאוו?" נשמעה יללה זדונית בעוד הדובר מהרהר כיצד בדיוק ניתן לאכול עכברוש שכל הנראה, לא היה יותר מערימה של עצמות. "ציפציף?" צייץ העכברוש המורעל בחולשה. ציפציף! אמרה הדמות הקטנה בדחיפות. "מייאאאו!!!" יילל היצור בשביעות רצון משהגיע להחלטה. היה הבזק של שן חדה כשהיצור פער את פיו ובלע את הדמות הקטנה בשלמותה. ציפציף! ציפציף! נשמע ציוץ זועם ממעמקי ביטנו של הטורף. הבעת שביעות הרצון שלו התחלפה בהבעה מוטרדת. העכברוש המורעל הביט כלפי מעלה באומללות, בלי יכולת לעשות דבר. הטורף הביט בו בחשד. הבעה של הירהור עלתה על פניו. הוא הרים את העכברוש בזנבו. "מיייאאאוו!" הוא דרש. "ציפציף," הסביר בשקט העכברוש המורעל. החתול הנהן בקדרות. סוף סוף הוא הבין את מי כרגע אכל. באותו הרגע הבין גם שהוא כבר לא נמצא בצינור החלוד והעתיק, או בארמון, או בכלל בלנקר. מסביבו ומתחת לכפותיו צמח דשא שחור. בינות לגבעולים השחורים ביצבצו פרחים שחורים. הוא הרים את מבטו. הוא נמצא בגן נקי, מטופח ומאוד מאוד שחור. דמות בגלימה שחורה חדלה מגזימת גבעוליו של שיח ורדים שחור והביטה בו בחשד. גריבו הניח את העכברוש הגוסס על העשב והביט בדמות באימה. המצב היה הרבה יותר גרוע ממה שחשב. ציפציף! ציפציף! אמרה הארוחה האחרונה בזעם והתדפקה על דפנות קיבתו. הוא השתעל ופלט את שלד העכברוש העטוי גלימה. הדמות הקטנה החוותה בידיה בתנועה מורכבת, וכשסיימה, אחזה שוב בחרמש קטן. ציפציף, היא אמרה בסמכותיות אל העכברוש המורעל, הניפה את החרמש והורידה אותו במהירות. דמות רפאים של עכברוש, זהה בכל לעכברוש המת, קמה על רגליה. "ציפציף?" אמרה הרוח. ציפציף, אישר השלד בגלימה. השלושה הביטו ברוח מתפוגגת. מוות הסב את מבטו מגופת העכברוש והביט לסירוגין אל הדמות הקטנה בגלימה ואל החתול. הוא לא מצמץ. הוא לא ידע איך. אתה מוכן להסביר לי מה קורה כאן? אמר מוות בשלווה. ציפציף, מוות העכברושים משך כתף בהתנצלות. "מיייאאאו," הוסיף החתול. מוות נאנח. באנה, זה קשה! טוב, עכשיו תיקחו את זה לאן שבא לכם!

Death of Rats

New member
אווו! שולת!!1

אבל זה SQUEAK, שנשמע יותר טוב מ"ציף ציף", וגם יותר מאיים, לא?

Athaclena

New member
מסכימה בהחלט. אולי "ציפצוף"?

או אפילו חריקה או חררררק? הייתי מציעה חריק חרוק אבל זה לא נשמע טוב בכלל. איך זה בעברית בגרסה הרשמית?

ויימס

New member
ציף ציף היא הגרסה הרשמית בעברית.

אם הייתי כותבת באנגלית הייתי כותבת SQUEAK, אבל כתבתי בעברית. והם לא משמיעים סקוויק בכלל, הם משמיעים מין כזה- צצ! צצצ! מצייצים, בקיצור. ציפצוף זה לא טוב. הנטייה האנגלית לכתוב את שם הצליל במקום את הצליל עצמו לא עובדת טוב בעברית. הנה למשל- "!Bark! Bark" לעומת "נביחה! נביחה!" חרררק?
וחוץ מזה, שמישהו יכתוב המשך! לא עמלתי לחינם! ואולי בעצם כן...? למה קסנדרה איבדה את זיכרונה? ומי הרג את ג'ון? כל זאת ועוד בפרק הבא של צעירים חסרי מוח!

Athaclena

New member
לדעתי הצנועה

הכי טוב לתקוע SQUEAK באנגלית באמצע העברית... נראה הכי טוב וזה פשוט לא עושה את אותו רושם בעברית. הרי SQUEAK זה גם הצליל וגם השם שלו (יענו bark bark = נביחה נביחה + הב הב)... אין לי רעיונות ואני לא כותבת טוב, sorry

The Mad Hatter

New member
אור?

האם כתבת כרגע "שולת!!1"? פשוט תמיד ראיתי שאת כותבת "שולט" וזה די צורם...P: למרות שה"שולת!!1" מהחלט מגיע. לדעתי צריך לאסוף את הכל ונוכל לכתוב בעצמינו את הספר הבא (ואז נשלח לפראצ'ט עותקים, הוא יתלהב ואנו נזכה לתודעה עולמית. ובנוסף, הוא יבקר בארץ!). (אני אף-פעם לא נכנעת)

Athaclena

New member
גם אני הופתעתי משולת!!!!!1

אז הנה הסבר, באדיבות boojie מספרים וספרות (היא גם שורצת במד"ב) תסתכלו בשרשור עצמו (הכותרות מספיקות) ולכו לקישור שהיא שמה - מומלץ

l o r e

New member
רק עכשיו גילית את שולת!!!1?

זה ממש עתיק, וזה נבע מכך שילדים טפשים התלהבו מלכתוב בפורומים, אבל לא ממש היה להם מה להגיד, אז הם כתבו שולת בשגיאת כתיבת, והוסיפו סימני קריאה ועזבו את מקש ה-Shift לפני הזמן, כך שבסוף היה !!!!1. בשלב מסויים זה היה כל כך נפוץ, שאנשים החלו להשתמש במטבע הלשון המוזר הזה, כצורת תיאור.

Athaclena

New member
בשניה שהסבירו לי את זה הבנתי

פשוט עד שבאתי לפה לא הייתי מעורה בתרבות הפורומים ולא הכרתי את התופעה. פשוט אין לי פז"ם מספיק להכיר את זה

The Mad Hatter

New member
אני יודעת מה זה "שולת!!1"...P:

פשוט, אור אף פעם לא השתמשה בזה וגם טרחה להזכיר שהיא לא משתמשת בזה, לפחות בפעמים שאני ראיתי, אז זה הפתיע אותי. * אני עוקבת אחרי "ספרים וספרות" (ראיתי אותך שם...) ו"מד"ב ופנטזיה". למען האמת, אני עוקבת אחרי הרבה מאד פורומים...P:

Athaclena

New member
גם אני. מנסה לפחות...

זה לא נוח לעקוב אחרי יותר מדי. אבל בחלק אני כמעט רק מסתכלת (אומנות שימושית). נו, אני לא ידעתי מה זה שולת!!!1, היה לי חור בהשכלה...

למעלה