and the story continues
"כך זה אמור היה להמשיך אם הלהקה הייתה מתפרקת באופן טבעי", המשיך אימפ ודמעה בודדה זלגה מעינו הימני. "אני מוכנה לירות בך כאן ועכשיו, אם אתה חושב, שמותך הטבעי הייתה עוזר במשהו.", אמרה סוזן בקול קר כקרח. "אולי אז הייתי יודע איך להמשיך. עכשיו אין לי מושג איך לפנות אליהם.", מחה אימפ את הדמעה מעינו. "אנחנו יודעים, שגלוד וקליף הקימו צוות של מוסיקה אתנית, שכושל אצל הגמדים בגלל הטרול, אצל הטרולים בגלל הגמד, ומופיע מדי פעם בבארים מפוקפקים בעיקר כדי לספוג בקבוקים ואולי איזה גרזן או שניים בשביל קליף.", ציינה סוזן, "וגלוד נכנס למעצר הגנתי לאחרונה, לאחר שחובותיהם של השניים תפחו במידה כזו, שהוא ניסה לשדוד עובר אורח תמים ללא רישיון גילדת גנבים". "בקיצור: אתה הוא התקווה האחרונה שלהם. לך על זה.", והיא הצביעה לעבר הגמד הכפוף והעלוב, שנפרד מנובי בשער בית המעצר. אימפ, שהיה שקועה במחשבותיו הנוגות, הבחין לפתע כיצד הוא נע בצעד קליל לעבר הגמד וכמעט מתנגש בו. הגמד ההמום עצר בהפתעה. "יש לה הצעה שלא תוכל לסרב לה.", אמר אימפ. גלוד הסתכל מעבר לכתפו של אימפ, ושאל "למי?! אני לא רואה שם אף אחת". "לי יש הצעה שלא תוכל לסרב לה.", אמר אימפ ביתר ביטחון. "מי זה לה?!", שאל גלוד, ושפשף בעדינות את המקום שבו היה אמור להיות הגרזן שלא, אילו זה לא נמכר מזמן בשביל ארוחת ערב חמה. "ההצעה!", הוסיף אימפ נואשות. "איזה הצעה?", שאל גלוד כשאצבעותיו הודיעו למוח, שכדאי שמישהו למעלה יתחיל לעשות את העבודה. התלונה הועברה לאחראי על מאגרי הזיכרון, והנ"ל תייק בתא אפור נשכח במיוחד, ושיגר הודעה בחזרה ליחידת הדיבור. ההודעה הגיעה. "אתה נראה לי מוכר.", אמר גלוד. "מעולם לא ראית אותי.", חייך אימפ, "קוראים לי באד... אימפ". תלונה נוספת שוגרה למאגר הזיכרון של גלוד, וזכתה ליחס דומה. בנוסף, כדי לפסול אפשרות של בעיות עתידיות שלושה תאים אפורים הורדו בדרגה. "גלוד גלודסון", המשיך נשוא השם בדרכו. "מה בעניין ההצעה?", שאל אימפ ונזכר ברגע האחרון "נעים מאוד מר גלודסון".