עלילה חדשה לספר....

pini-pee

New member
האחים בלוז? לא... פשוט לא מסתדר...

אגב, מתי בדיוק באדי מת? הרי לפי סוף הספר כל הסיפור מעולם לא קרה!

l o r e

New member
מה לא מסתדר?

תמיד הנחתי שהוא מת בסוף, אבל התחיל בחיים אחרים במקום אחר.

pini-pee

New member
הוא לא מת, כל הסיפור מעולם לא קרה

לא יודע, לא מסתדר לי האחים בלוז וטרי פרצ'ט

l o r e

New member
יכול להיות שאתה צודק

משום מה היה נדמה לי שהוא מת כביכול, אבל המשיך את חייו במקום אחר. אני מקבל את דעתך, אבל הייתי שמח לשמוע דעות נוספות. מה דעתכם אנשים? מה רע באחים בלוז ובטרי פראטצ'ט? הוא בינתיים שדד רעיונות מכל מקום שזז, למשל ספרות זולה (The Truth)וארמגדאון (The Last Hero).

ויימס

New member
אתה תותח!

... אבל מה יש לך מלעשות פארודיות על סרטים? טרי פראצ'ט אכן עושה זאת, אבל לא כל פיסקה! האחים בלוז זה משהו ששווה לראות רק בשביל הפארודיות שעשו על זה. זוכרים בראינוע? "אלף חמש מאות מייל לאנק מורפורק, יש לנו שלוש מאות שישים ושלוש פילים פילים, המונסון עומד להישבר ואנחנו מרכיבים... מרכיבים... מין דברים, כמו זכוכיות אבל כהים על העיניים..."
פעם אני ואחותי הקטנה ראינו ריבוט, אתם בטח לא מכירים, זה על דמויות שחיות בתוך רשת המחשבים ונלחמות בוירוסים וכאלה. אז באיזשהו שלב חבורה של... אני לא יודעת מה הם היו בדיוק, אבל הם מופיעים לאורך כל הסרט, מן יצורים קטנים דמויי רובוטים שהוירוסים יכולים להדביק אותם, אז הם עשו הפגנה לתמוך בוירוסים. פתאום יש ברקע את המנגינה הזאת של הסקסופון, אתם יודעים למה אני מתכוונת, ומכונית עם שני יצורים כאלה שלובשים משקפי שמש נוסעת לכיוון ההפגנה... אחד מהם אומר, "ניאו- וירוסים ממיינפרים. אני שונא ניאו- וירוסים ממיינפריים." ואנחנו פשוט נשפכות מצחוק... מה שקרה בMusic זה שפשוט כל הדבר הזה לא קרה. כך שגלוד בכלל לא אמור להכיר את באדי וקליף, או אימפ את סוזן, שפגישותיהם היו בין כה וכה מעטות, קצרות וחסרות תועלת בעליל (השיחה נסבה בעיקר סביב העובדה שסוזן אינה פיית השיניים), אבל לא משנה. הבה נתעלם בקלילות.

l o r e

New member
חס וחלילה - על פי שני עדים יקום דבר

חוץ מזה שהקטע ממש לא נראה לי במבט אחרי. אני חולה, זה כנראה משפיע. העובדה שהם לא מכירים פותחת פתח להרבה דברים חדשים ונחמדים הרבה יותר. איך אתה אמור לאסוף להקה שמעולם לא הייתה לך?

Athaclena

New member
אנשים? אף פעם לא ראיתי האחים בלוז

אז מה אני מפספסת פה? אני אתחיל אוסף של חורים בהשכלה בקצב הזה...

Lord bigfoot

New member
את מפספסת סרט!!

בתור ילד זה היה הסרט הראשון שראיתי בבית קולנוע אמיתי. זה סרט קאלט ויש בו כל מיני אימרות שהפכו לקלאסיות. וכמובן מרדף מכונית הכי מצחיק שיש. וכמסורת הזמנים ההם, הקפדה שבכל מקרה אף אחד לא מת (אפילו לא נפצע כשבניין מתמוטט על הראש שלו). אני ממליץ לראות!!!

Athaclena

New member
טוב, אני אנסה. אבל מה אני מפספסת?

אילו בדיחות פנימיות יש שלא הבנתי?

ויימס

New member
האחים בלוז-

טוב, בנוגע לראינוע: יש קטע בסרט שאחד מהם אומר לשני "זה ככה וככה קילומטרים עד לאזוכרתאיפה, יש לנו מיכל דלק חצי מלא, עומד לרדת גשם ואנחנו מרכיבים משקפי שמש." השני אומר, "תן גז." בנוגע לריבוט: יש קטע שהם מגיעים להפגנה של ניאו נאצים. אחד מהם אומר: "אילינוי נאציז. איי הייט אילינוי נאציז." ואז הם נוסעים לכיוון שלהם והם בורחים ונופלים לתוך המים. אגב, הנאצים לא מתו? בסוף, המכונית שלהם נופלת, ואז אחד מהם מסתכל על השני וכזה, "תמיד אהבתי אותך."
בנוגע לקטע של lore: זה בהתחלה, כשאחד מהם משתחרר מהכלא. אני רק זוכרת שהוא מקבל חליפה, משקפי שמש, וקונדומים, אחד חדש, אחד משומש.
ואז אח שלו בא לאסוף אותו והוא מתלונן על כך שהוא מכר את הבלוזמוביל.

l o r e

New member
נראה לי שאני אוותר על הקטע הזה

לאור העדויות החדשות שנחשפו.

ויימס

New member
אבל זה היה קטע נחמד...

וגם טרי פראצ'ט סותר את עצמו לעיתים קרובות... אז גם אתה יכול...!

l o r e

New member
and the story continues

"כך זה אמור היה להמשיך אם הלהקה הייתה מתפרקת באופן טבעי", המשיך אימפ ודמעה בודדה זלגה מעינו הימני. "אני מוכנה לירות בך כאן ועכשיו, אם אתה חושב, שמותך הטבעי הייתה עוזר במשהו.", אמרה סוזן בקול קר כקרח. "אולי אז הייתי יודע איך להמשיך. עכשיו אין לי מושג איך לפנות אליהם.", מחה אימפ את הדמעה מעינו. "אנחנו יודעים, שגלוד וקליף הקימו צוות של מוסיקה אתנית, שכושל אצל הגמדים בגלל הטרול, אצל הטרולים בגלל הגמד, ומופיע מדי פעם בבארים מפוקפקים בעיקר כדי לספוג בקבוקים ואולי איזה גרזן או שניים בשביל קליף.", ציינה סוזן, "וגלוד נכנס למעצר הגנתי לאחרונה, לאחר שחובותיהם של השניים תפחו במידה כזו, שהוא ניסה לשדוד עובר אורח תמים ללא רישיון גילדת גנבים". "בקיצור: אתה הוא התקווה האחרונה שלהם. לך על זה.", והיא הצביעה לעבר הגמד הכפוף והעלוב, שנפרד מנובי בשער בית המעצר. אימפ, שהיה שקועה במחשבותיו הנוגות, הבחין לפתע כיצד הוא נע בצעד קליל לעבר הגמד וכמעט מתנגש בו. הגמד ההמום עצר בהפתעה. "יש לה הצעה שלא תוכל לסרב לה.", אמר אימפ. גלוד הסתכל מעבר לכתפו של אימפ, ושאל "למי?! אני לא רואה שם אף אחת". "לי יש הצעה שלא תוכל לסרב לה.", אמר אימפ ביתר ביטחון. "מי זה לה?!", שאל גלוד, ושפשף בעדינות את המקום שבו היה אמור להיות הגרזן שלא, אילו זה לא נמכר מזמן בשביל ארוחת ערב חמה. "ההצעה!", הוסיף אימפ נואשות. "איזה הצעה?", שאל גלוד כשאצבעותיו הודיעו למוח, שכדאי שמישהו למעלה יתחיל לעשות את העבודה. התלונה הועברה לאחראי על מאגרי הזיכרון, והנ"ל תייק בתא אפור נשכח במיוחד, ושיגר הודעה בחזרה ליחידת הדיבור. ההודעה הגיעה. "אתה נראה לי מוכר.", אמר גלוד. "מעולם לא ראית אותי.", חייך אימפ, "קוראים לי באד... אימפ". תלונה נוספת שוגרה למאגר הזיכרון של גלוד, וזכתה ליחס דומה. בנוסף, כדי לפסול אפשרות של בעיות עתידיות שלושה תאים אפורים הורדו בדרגה. "גלוד גלודסון", המשיך נשוא השם בדרכו. "מה בעניין ההצעה?", שאל אימפ ונזכר ברגע האחרון "נעים מאוד מר גלודסון".

ויימס

New member
../images/Emo7.gif אווווו... (גלוד וקליף)

ומעכשיו, סוזן עוזבת את הקו הזה של העלילה והולכת למוות וסתמרוח, אוקיי? אגב, זה היכה בי לפתע פתאום... שים לב איך פישלנו, אתה פשוט לא תאמין... איפה התיבה??? היא לא אמורה ללכת עם סתמרוח לכל מקום??? איפה היא??? בושה וחרפה. עלינו להיענש. אבל אל תכניס אותה עדיין, יש לי תוכנית... Muhaha

l o r e

New member
...

מדוע את חושבת שהיא הגיע לאנק מורפורק? ה-Luggage נשאר ב-Counter Continent עם אשתו והילדים. לא?

ויימס

New member
אבל היא מופיעה שוב ב-?no worries,eh

לא? חוצמזה, שכחתי שהיא נשארת שם... (מסמיקה) טוב, נו. אז אולי הסיפור הוא בדיוק בין times ל-continent.

l o r e

New member
קראתי את ה-Last Continent...

לפני מס' שנים, אני מתכחש לקיומו. הסיפור לא יכול להיות ביניהם, היות ורינסווינד עבר מהאחד ישירות לשני. אני מחכה להמשך שלך.

pini-pee

New member
מצד שני יש למטען נטיה להסתובב לבד

מדי פעם... פעם פה, פעם שם...

Athaclena

New member
והוא נוטה לאחר

לפעמים הוא מגיע די הרבה זמן אחרי סתמרוח, לא? אפילו כמה ימים...

pini-pee

New member
נו טוב,

את לא יכולה להאשים אותו... הרי אם החיה הכי מהירה בדיסק זה הפוזומה, אני מניח שאפילו היא לא הייתה מצליחה לעקוב אחרי סתמרוח במסעותיו...

למעלה