עלילה חדשה לספר....

l o r e

New member
Dude where is my luggage?

נזכרתי שהוא בכלל לא הופיע ב-Last Hero, אז נראה לי שאפשר להשמיט אותו ללא בעיות.

pini-pee

New member
התכוונתי מבחינת המטריקס!

נו באמת, ככה חושבים עלי? |נעלב| חוצמזה עקץ אותי ג'וק...

l o r e

New member
גם אני, אבל זה הכל במוח שלך

כל כך התבאסתי מהסרט הראשון והשני של המטריקס, שהייתי חייב להגיב.

l o r e

New member
תיקון: השני והשלישי

אם כי גם הראשון היה פלצני משהו מבחינה פילוסופית.

pini-pee

New member
פנחס ראה רק את הראשון

היפ היפ הוריי לפנחס! אה כן, ואהבתי את ה"זה הכל בראש שלך" - עמוק! מאוד מאוד עמוק! (ואף מרתק ובעל משמעויות פילוסופיות-דתיות)

Athaclena

New member
time is an ilussion,

lunch-time doubly so a: you should send that to the readers digest, they have a page for people like you לא ציטוט מדויק אבל למי יש כח לקום ולמצוא? ושאלה אחרונה - למה pini-pee? כאילו what the hell????

pini-pee

New member
דאגלס אדאמס - זייפוד ביבלרוקס

אם אינני טועה לפחות... תקופה אחרת בחיי שהיה לי משעמם וחיפשתי שם מקורי... וכן, אכלתי אפונה בערב לפני

Athaclena

New member
אבל אז זה pea... יש הבדל משמעותי.

לא נכון ולא נכון! ford prefect אומר את זה בפאב, עוד לפני שהם עוזבים את כדור הארץ! עמוד 29 אצלי בספר, אם אתה רוצה לבדוק

pini-pee

New member
לפי הקלטות זה אמרה שמיוחסת לזייפוד

הקלטות המקוריות של הבי בי סי ז"א... אבל... אבל pee זה יותר זורם... איך אפשר לשנות שם באמת?

Athaclena

New member
מה פתאום?!?!?!

טוב, עד מחר אני בודקת את זה... יש דרך ואני לא בטוחה בדיוק איך. "שינוי פרטים" או משהו דומה

ויימס

New member
אוי, רעיון!

יש לי רעיון לפאנפיק! אני אכתוב ואז אראה לכם! איך אני שמחה!!! (זאת לא תהיה העלילה שלו, אני לא מגלה אותה עכשיו, זאת עלילה אחרת)...אני רוצה ספר עם סתמרוח וזוגפרח שלא יהיה אכזרי כמו האחרונים ויהיה.. אה.. נחמד. בואו סתמרוח ומוות. והשומרים גם, שיהיה. כולם ביחד ילכו לעשות משהו. ובשביל אור: גם מורט. לא יודעת מאיפה הוא יצוץ, אבל הוא יעשה את זה! וגם סוזן. חבורה גדולה מהרגיל. שיילכו להילחם באיזה מישהו גדול ומסוכן שרוצה להשמיד את העיר/ העולם. יהיה כיף. יהיה סבבה. זוגפרח יהיה אופטימי, סתמרוח יהיה ציני, ויימס יהיה קודר ומדכא, ומוות ידבר באותיות גדולות. אהההה! ולהזכירכם, העלילה של החלום שלי (אהבתי, אני מסרבת להרפות, ויש כאן אנשים חדשים שלא שמעו): סתמרוח ומאגרט מתאהבים והיא עוזבת את הליצן, המכשפים באוניברסיטה שומעים על כך ומחליטים לחסל אותם, כי אם יהיו לסתמרוח ילדים, הם יהיו כולם מכשפים (לפי חוקי התורשה של הכשף, כפי שהם מופיעים במעשי קסמים) כושלים (מן הסתם) ובכך יפגמו קשות ביכולת הכשף הממוצעת של האנושות.

Athaclena

New member
אז מה VERENCE עושה? הוא דוקא חמוד..

זה מטורף לגמרי, את יודעת? כבר כתבת פאנפיקים, לא? איפה הם? למה אין אותם במאמרים או משהו? אין מצב שלסתמרוח יקרה משהו כל כך טוב, לא מאמינה שזה אפשרי אפילו...

ויימס

New member
הממ, לא יודעת מה ורנס יעשה.

בכלל, מאז שהוא נהיה מלך הוא כבר לא חמוד בעיני. הוא סתם צנון מיובש. היה הרבה יותר כיף באחיות הגורל כשהיו לו את תסבוכי הילדות עם הסבא שלו... לא כתבתי מעולם פאנפיקים. מה את חושבת, אם הייתי כותבת הם כבר מזמן היו מתנוססים פה בגאווה! אבל אני אנסה בעתיד הקרוב. ובאשר לסתמרוח... נו, אז פעם אחת יקרה לו משהו טוב! היקום יחיה עם זה! לא יהיו לו הרבה ברירות!

Athaclena

New member
עכשיו הוא כמו וטינרי אבל נחמד.

אני מעדיפה אותו עכשיו מאשר כשהוא היה ליצן. אבל הוא לא מהדמויות הכי מענינות, אני מסכימה.

The Mad Hatter

New member
:/

מסכימה עם "ויימס" (אכפת לך אם אני אקרא לך "גברת ויימס"? פשוט, זה טיפה מבלבל ככה...P:) שורנס נהפך לצנון מיובש, למרות שהיה הקטע הזה בlords and ladies שמאגרט רואה שהוא עדיין ישן לפני הפתח של החדר גם כשהוא כבר מלך או משהו כזה שגרם לי לאהוב אותו לשניה, אבל בהמשך הוא חזר להיות צנונית והמשיך גם בcarpe jugulum. :/ אבל, בכל מקרה, הוא אמור להיות טיפה חסר-אישיות כי, אני חושבת, לפראצ'ט אין כל-כך זמן להתמקד בו כי אין לו יותר מידי תרומה לעלילה. אולי רק ב"אחיות הגורל" ושם הוא באמת היה חביב ביותר.

למעלה