באמת צרם, אבל...
אין ספק שצרם. צרם לי משך ההתעסקות בזה אבל בעיקר צרם לי הביקורת על כך שהוא סו שף במשך 5 שנים ולא פותח מקום משלו. הרי תמיד יש ביקורת על אנשים שאחרי שנתיים במקצוע פותחים מקום משלם וקוראים לעצמם שפים לפני שהם עוד הספיקו להתמקצע.
אבל מהות הביקורת כן נכונה במובן ששף שאוהב לעשות בישול מולקולרי לא צריך להיות "תקוע" בבישול שלא מרגש אותו תחת שף שלא מעודד את ההתפחתות של הסו שף (מבלי להתעכב על השף הספציפי..)
לא היה עדיף שהיה הולך להיות סו-שף במסעדה יותר מתאימה לכישורים שעושים לו את זה?
אני כמובן לא יכול לדעת מה השכר שלו אצל ניר צוק ומה התנאים, אבל אני בספק אם הוא עד כדי כך גבוה משמעותית מהשכר שהיה יכול להיות לו במסעדת שף הרבה יותר יצירתיות.
אין ספק שצרם. צרם לי משך ההתעסקות בזה אבל בעיקר צרם לי הביקורת על כך שהוא סו שף במשך 5 שנים ולא פותח מקום משלו. הרי תמיד יש ביקורת על אנשים שאחרי שנתיים במקצוע פותחים מקום משלם וקוראים לעצמם שפים לפני שהם עוד הספיקו להתמקצע.
אבל מהות הביקורת כן נכונה במובן ששף שאוהב לעשות בישול מולקולרי לא צריך להיות "תקוע" בבישול שלא מרגש אותו תחת שף שלא מעודד את ההתפחתות של הסו שף (מבלי להתעכב על השף הספציפי..)
לא היה עדיף שהיה הולך להיות סו-שף במסעדה יותר מתאימה לכישורים שעושים לו את זה?
אני כמובן לא יכול לדעת מה השכר שלו אצל ניר צוק ומה התנאים, אבל אני בספק אם הוא עד כדי כך גבוה משמעותית מהשכר שהיה יכול להיות לו במסעדת שף הרבה יותר יצירתיות.