על הבר של אואזיס - מוקדש למיתר44

Gרר

New member
נכון

אבל אם האוירה היתה קצת אחרת הייתי נותן לזה צ'אנס נוסף.
 
אואזיס חוגגת שנתיים

רצ"ב המייל שהגיע אלי היום

"עוד חודש ליום הולדת שני לאואזיס" שמח!!!!!
בשני, שלישי ורביעי הקרובים יש לנו דברים ממש מיוחדים בשבילכם..
רימה בדיוק חזרה מסן פרנסיסקו עם מזוודה מלאה בחומרי גלם יפניים נדירים ויוצאי דופן , בין היתר שורש ווסאבי טרי וסוגים שונים של תבלינים ייחודיים לעונה זו-
אנו מכינים סשימי שרימפ עם ווסאבי טרי, חסת ים ואבקת שיסו ורודה!
אליאב הכין בודין נואר (מורסייה) טעימות במיוחד!! אנו נגיש אותן עם ארטישוק טרי צלוי ומנדרינות טמפורה!!! וואו!!
אל תפספסו את ההזדמנות לנסות את המוצרים האלו, ועוד רבים אחרים,
השבוע אנו משנים כ50% מהתפריט וכל שבוע, עד יום ההולדת השני שלנו , אנו נביא מוצרים חדשים, מבצעים מיוחדים, ונחזיר מנות אהובות לבקשתכם משתי השנים האחרונות..
תודה רבה לכם על שליוויתם אותנו במסע הזה.
שנתיים הן רק ההתחלה!!
בואו למטבח ואמרו לרימה : " לעזאזל! את לא קצת זקנה בשביל לגדל תינוק בן שנתיים?!" ונשלח לכם ההצצה למנה חדשה או כוס מהאורבייטו האהוב על רימה, מאיתנו!!
באהבה!!
רימה, סיני, אליאב וכל צוות אואזיס
 
סליחה ומחילה אבל ההודעה הזו קצת ילדותית...

והמחירים נשמעים לי קצת מופרכים. ומאחר ואין לנו מה לתרום לחווית הפינוקים ( אנחנו יצרנים של... אבל באמת לא מפרסמים את זה וזה לא הופך להיות חלק מהנוכחות שלנו במקומות אוכל. שלחלקם אנחנו אפילו מספקים באופן קבוע . ) - נצטרך כנראה לפסוח הפעם על התינוקת בת השנתיים .
 

bruno01

New member
כל סימני הקריאה האלה משגעים אותי!!!


לא מצליח להבין למה לכתוב תפריט שנראה כמו פרופיל פייסבוק של נערה בת 13. זה כזה טרן-אוף עבורי.

קשה לי עם אואזיס.

מצד אחד, חלק מהמנות שתיארת נשמעות מעניינות.

מצד שני, רוב השאר פשוט מרגיז אותי. כל היעדר הפחמימות/לחם, התמחור הלא פרופורציונלי בחלק מהמנות, ובעיקר התחושה הזאת שאני מקבל של "אם לא נהנת ולא אהבת, כנראה שאתה לא מבין כלום".

מודה שקשה לי עם זה, וכשהמקום נפתח, הייתי בטוח שהוא יהיה עוד אחד מהמקומות האלה שאני עף עליהם, ואחרי הביקור היחיד שלי שם, אני לא מצליח למצוא סיבה לחזור.

חשבון של 545 ללא יין וקינוח זה מסמר שיער עבורי.
 

Gargeran

New member
נתת לי פרספקטיבה שונה על החשבון פתאום

אומנם אכלנו 3 ראשונות ו-3 עיקריות וזה מעבר לממוצע, אבל זה מתקזז חלקית עם ביטול החיוב על היין והקינוח.

למה הכוונה בתחושה של "אם לא נהנת ולא אהבת, כנראה שאתה לא מבין כלום". ? מאיפה היא באה?
 

bruno01

New member
קשה לי לשים על זה את האצבע.

אבל זו איזושהי תחושה שמלווה אצלי בראש את הפרסונה של רימה, ואני לא חושב שאני ממש בטוח למה.

אולי זה קשור לזה שאני יודע שיש אנשים שניסו לדבר על עניין הלחם, ללא הועיל, או לגבי יותר פחמימות.


לגבי החשבון, המנות באמת לא גדולות, אז להזמין יותר מראשונה ועיקרי לכל אחד זה לא כזה חריג...
 

RandS

New member
אני מאוד סקרנית כלפי אואזיס.

ועדיין , תפריט שמנוסח ככה ממש לא מפתה ללכת.
זה קצת מזכיר לי את התפריט הישן של קולומבוס או של אוונגרד, מלא בהתייחסויות אישיות לא רלוונטיות בכלל.
 

החתולית

New member
אני עם ברונו

בכל מילה שכתב (כמה אני אוהבת שאתה יודע בדיוק מה לכתוב).

גם אני ציפיתי מאד למסעדה שרימה תפתח, ואחרי הביקור שלי באואזיס נותרתי וחצי תאוותי בידי (שלא לומר, קצת רעבה).

לגבי התחושה שברונו תיאר, אני חושבת שהיא תוצאה של השילוב בין חוסר מוחלט של אווירה, שירות לא טוב, והעובדה שהרגשנו שלאף אחד לא ממש אכפת אם אנחנו נהנים או לא.
 
זוקיני זה השם האיטלקי אם אינני טועה.

הוא מזוהה עם הזן הירוק כהה.

אבל תקראי לזה 'קוסא', כולם יבינו
 

Gargeran

New member
ההבדל הוא אומנם בעיקר בצבע

אבל מניסיוני זוקיני הוא גם יותר קשיח, אבל אולי זה קשור למצב של הירק ולא לסוג שלו.
 
למעלה