אואזיס חוגגת שנתיים
רצ"ב המייל שהגיע אלי היום
"עוד חודש ליום הולדת שני לאואזיס" שמח!!!!!
בשני, שלישי ורביעי הקרובים יש לנו דברים ממש מיוחדים בשבילכם..
רימה בדיוק חזרה מסן פרנסיסקו עם מזוודה מלאה בחומרי גלם יפניים נדירים ויוצאי דופן , בין היתר שורש ווסאבי טרי וסוגים שונים של תבלינים ייחודיים לעונה זו-
אנו מכינים סשימי שרימפ עם ווסאבי טרי, חסת ים ואבקת שיסו ורודה!
אליאב הכין בודין נואר (מורסייה) טעימות במיוחד!! אנו נגיש אותן עם ארטישוק טרי צלוי ומנדרינות טמפורה!!! וואו!!
אל תפספסו את ההזדמנות לנסות את המוצרים האלו, ועוד רבים אחרים,
השבוע אנו משנים כ50% מהתפריט וכל שבוע, עד יום ההולדת השני שלנו , אנו נביא מוצרים חדשים, מבצעים מיוחדים, ונחזיר מנות אהובות לבקשתכם משתי השנים האחרונות..
תודה רבה לכם על שליוויתם אותנו במסע הזה.
שנתיים הן רק ההתחלה!!
בואו למטבח ואמרו לרימה : " לעזאזל! את לא קצת זקנה בשביל לגדל תינוק בן שנתיים?!" ונשלח לכם ההצצה למנה חדשה או כוס מהאורבייטו האהוב על רימה, מאיתנו!!
באהבה!!
רימה, סיני, אליאב וכל צוות אואזיס