קודם כל - תודה על ההקדשה
לא נראה לי שאני ראוי לה, אבל בכל זאת מודה.
רימה מחזיקה מקום בו היא משקיעה את כל-כולה. המקום הוא בהחלט "חור" יחסית לעיצוב שאנו הולכים
ומתרגלים אליו במסעדות שברמתה. הטענה שהאוכל הוא במוקד לא סותרת את הדרישה שהישיבה, הכלים והשירות
יספקו אוירה ומסגרת מתאימות. יחד עם זאת - להכניס את העסק לשיפוצים דורש השבתה והוצאות כספיות גדולות.
תשאלו אותי - מעדיף כרימה תמשיך לרקוח מנות במקום האלטרנטיבה.
באשר לקטע בו חברך חשף את עיסוקו: אני בהחלט מספר בבואי למסעדה שאני כותב בפורום זה. אין לי כל סיבה להסתיר
זאת ויש לי את כל הסיבות שבעולם למכסם את הנאתי מהמסעדה. לא מבקש ולא רומז לקבל מנות חינם או/ו הנחה מהמחיר הנקוב.
אבל בהחלט אומר שאני סועד המתייחס ברצינות למה שאני מקבל בתמורה לכספי.
לבסוף, אני חייב להודות כי הדיווח שלך נופל בקטגורייה מקצועית מאוד: יש בו אנליזה של המנות, השוואתן למנות זהות שטעמת קודם
וחשוב יותר - התייחסות בונה למי שמעוניין לשפר את מנותיו לטובת הסועד המומחה.
טוב היה לו מי ממקורביה של רימה מפנה אותה ללמוד מהדיווח הזה. לטובת סועדיה בעתיד.
מיתר
לא נראה לי שאני ראוי לה, אבל בכל זאת מודה.
רימה מחזיקה מקום בו היא משקיעה את כל-כולה. המקום הוא בהחלט "חור" יחסית לעיצוב שאנו הולכים
ומתרגלים אליו במסעדות שברמתה. הטענה שהאוכל הוא במוקד לא סותרת את הדרישה שהישיבה, הכלים והשירות
יספקו אוירה ומסגרת מתאימות. יחד עם זאת - להכניס את העסק לשיפוצים דורש השבתה והוצאות כספיות גדולות.
תשאלו אותי - מעדיף כרימה תמשיך לרקוח מנות במקום האלטרנטיבה.
באשר לקטע בו חברך חשף את עיסוקו: אני בהחלט מספר בבואי למסעדה שאני כותב בפורום זה. אין לי כל סיבה להסתיר
זאת ויש לי את כל הסיבות שבעולם למכסם את הנאתי מהמסעדה. לא מבקש ולא רומז לקבל מנות חינם או/ו הנחה מהמחיר הנקוב.
אבל בהחלט אומר שאני סועד המתייחס ברצינות למה שאני מקבל בתמורה לכספי.
לבסוף, אני חייב להודות כי הדיווח שלך נופל בקטגורייה מקצועית מאוד: יש בו אנליזה של המנות, השוואתן למנות זהות שטעמת קודם
וחשוב יותר - התייחסות בונה למי שמעוניין לשפר את מנותיו לטובת הסועד המומחה.
טוב היה לו מי ממקורביה של רימה מפנה אותה ללמוד מהדיווח הזה. לטובת סועדיה בעתיד.
מיתר